duminică, 6 februarie 2011

RESPIRATIA PRANICA

Ce este respiratia pranica?


"Prana, in limba sanscrita, inseamna "respiratie" sau "viata."
Respiratia pranica, la care se recurge amplu si universal, odata cu meditatia, este o metoda de respiratie constienta care va amplifica sanatatea fizica, puterea de concentrare mentala si care va confera o stare generala de bine.

Respiratia pranica este o tehnica puternica de meditatie si vindecare, ce ne este impartasita de Ghidul Maestru Kirael. Ea reprezinta sistemul de respiratie pe care fiintele umane il vor utiliza in Marea Trecere si dincolo de aceasta, ca parte esentiala a Vindecarii Celulare Specifice*.

*Vindecarea celulara specifica este o experiența de vindecare prin atingere neinvaziva, care concentreaza energia asupra "celulei specifice," sau celulei lui Dumnezeu, situata in glanda pineala. Aceasta celula esențiala deține memoria perfecțiunii noastre celulare și matricea noastra originara a vieții"

Va confirm efectele metodei prin experienta proprie, lucru pe mine insami si pe cunostintele mele

Respiratia pranica si Marea Trecere

"KIRAEL: Respiratia vi se va modifica, pe masura ce parcurgeti Marea Trecere. Respiratia pranica va deveni sursa de energie cu care trupul va functiona la nivelul optim. Prana a fost energia cu care va sustineati existenta, in decursul vietilor petrecute in Lemuria. Folositi respiratia numai pentru a va oxigena sistemul. Matricea voastra energetica era sustinuta de prana. In decursul Marii Treceri si dincolo de aceasta, prana din energia fotonica va fi principala voastra sursa de viata. Asadar, practicati acum respiratia pranica, intrucat va va revitaliza si reumple celulele si va va purifica constiinta celulara. Acesta este unul dintre multiplele motive ale prelungirii semnificative a duratei vietii voastre.

In caminul stravechi de aici, din planul terestru, respiratia pranica constituia esenta supravietuirii. In decursul anilor, oamenii au invatat sa foloseasca plamanii si gura pentru a respira, reducandu-si potentialul de a distribui energie valoroasa, structurii moleculare. Atunci cand este folosita in mod corespunzator, respiratia pranica permite deplasarea structurii moleculare la un nivel diferit de intelegere.


Calatoria inspre Iubire si Lumina


“Sa fie oare atat de simplu?,” intrebati voi. Raspunsul meu este un "Da" energic. Deoarece, in simplitatea vindecarii in Lumina lui Dumnezeu, nu exista motive sau scuze pentru a nu evolua in Lumina. Veti vedea limpede ca v-ati trait viata imprejmuiti de limitari auto-impuse si veti avea taria inimii pentru a va vindeca, schimba si pentru a imbratisa noua calatorie in Adevar, Incredere si Pasiune.

Amintiti-va ca suntem fiinte spirituale, care traiesc o experienta umana; asadar, va rog sa va alaturati Luminii lui Dumnezeu odata cu mine, atunci cand imi inalt rugaciunile pentru Mama Pamant si toti locuitorii ei. Cum stati in tacere si traiti experienta Luminii lui Dumnezeu, in timpul respiratiei pranice, vizualizati-o simultan pe Mama Pamant, invaluita in Lumina lui Dumnezeu.
Aceasta viziune va tamadui constiinta fricii care ne impresoara planeta si va revigora constiinta iubirii.

Meditatia cu respiratia pranica

Imaginati-va o lumina cu minunate particule aurii, din esenta Creatorului, care va patrunde prin chakra coroanei. Pe masura ce inhalati aceasta lumina, permiteti-i sa coboare prin glanda pineala si timus. Dati-i voie sa va umple intregul trup. Dupa ce retineti aceasta lumina cateva secunde, expirati si eliberati-o prin chakra inimii.

Repetati acest proces de cateva ori si, pe masura ce va linistiti mintea si va relaxati trupul, incetiniti-va respiratia. Cu ochiul mintii, calatoriti o data cu aceasta lumina si deveniti tovarasul ei. Vedeti cat de incet puteti deplasa aceasta lumina in jos si in exteriorul trupului vostru intrucat, pe masura ce va incetiniti respiratia, veti trai un sentiment de gratie, o amintire a iubirii si o vindecare in Lumina lui Dumnezeu.

KAHU FRED STERLING
http://www.kirael.com


Timp de peste 20 de ani, Kahu Fred Sterling si-a adus serviciile ca medium exclusiv pentru Ghidul Maestru Kirael, un spirit protector din cea de-a saptea dimensiune. Este autorul a sase carti, printre care Kirael: The Great Shift si Kirael: The Ten Principles of Consciously Creating . Ne impartaseste mesajele sale pline de pasiune prin ateliere de lucru, articole, inregistrari audio si postari pe Internet la adresa www.Kirael.com. Kahu Sterling este, de asemenea, un vindecator cu har si un pionier al modalitatii de vindecare celulara specifica.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro