duminică, 15 ianuarie 2012

Atragerea luminii in Corpul de lumina

Vorbim din nou despre energie si lumina..........

Redau mai jos informatii interesante......





In privinta protectiei personale a lucratorilor cu lumina , reamintesc de Exercitiul celor 5 elemente primordiale ale Terrei si Creatiei Divine, ca si modalitate de a fi mereu conectati, centrati, echilibrati ..... si nu uitati HOLONUL ASCENSIUNII transmis de hathori.........

"Noi numim această metodă Holon-ul Ascensiunii. Ca şi celelalte două metode anterioare pe care le-am dat – Holonul Echilibrării şi Holonul Vindecării – aceasta se bazează pe o formă geometrică specifică. Geometria forţează energia şi geometri specifice forţează energia să curgă în moduri specifice.
Acest Holon se bazează pe un disc. Se aseamănă cu un titirez, dacă v-aţi jucat cu unul când eraţi copii. Vă plasaţi pe voi înşivă în interiorul acestui disc. Partea superioară a discului corespunde cu locaţia BA-ului, acolo unde mâinile voastre se ating dacă le ridicaţi deasupra capului. Partea inferioară a discului este baza coloanei voastre vertebrale, dacă aţi sta aşezaţi cu picioarele încrucişate. Dacă faceţi asta din picioare sau aşezaţi pe un scaun, atunci tălpile vor fi la baza discului. Linia centrală care uneşte creştetul capului vostru cu perineul şi trece prin corp este axa discului.
În imaginaţia voastră rotiţi discul în jurul axei centrale. Pentru mulţi oameni direcţia naturală ar fi să-l rotească la dreapta, dar se poate şi la stânga – oricare direcţie simţiţi că este corectă pentru voi. Mărimea sau dimensiunea discului este neimportantă. Puteţi să-l faceţi oricât de mare sau de mic doriţi. De asemenea, culoarea discului nu contează, dar dacă sunteţi o persoană vizuală, atunci vă sugerăm să experimentaţi cu culoarea albă. Această mişcare a discului în lumea imaginară … lumea imaginaţiei voastre … creează un vortex.
De îndată ce aţi început rotaţia discului, atenţia/conştiinţa voastră se duce la BA-ul de deasupra capului şi transmiteţi apreciere-gratitudine câtre BA – sentimentul de recunoştinţă. Va exista un răspuns de un anumit fel de la sufletul celest, BA-ul.
În acest moment deplasaţi-vă atenţia/conştiinţa la baza coloanei vertebrale, la ceakra rădăcină, aceasta fiind fundaţia care trage energia celestă în corpul KA. Apoi, pentru următoarele cinci până la zece minute, pur şi simplu vă aflaţi în interiorul discului, permiţându-i să se rotească, menţinând atenţia/conştiinţa la BA-ul vostru şi la baza coloanei vertebrale. Va exista o curgere de energie de la BA în corpul fizic şi în jos câtre baza coloanei vertebrale. Uneori va fi o senzaţie foarte uşoară. Alteori va fi ca o rază laser, o coloană de foc sau un şuvoi. Poate să îmbrace multe forme.
Şi pe măsură ce această energie coboară din BA la baza şirei spinării, ea radiază în corpul KA, energizându-l. Puteţi să faceţi asta ori de câte ori doriţi. Noi sugerăm ca cel puţin o dată pe zi. Atenţie: dacă practicaţi prea des, sau prea mult timp, puteţi experimenta o reacţie de vindecare. Aceasta este cauzată de energiile celeste ce curg de la KA în organele fizice ale corpului şi le determină să elibereze negativitate, toxine şi alt material negativ care le închistează forţa lor de viaţă. Pe măsura ce corpul KA devine mai energizat pe o perioadă de timp, acesta va fi capabil să încorporeze particulele solarizate din emisiile solare şi asta va accelera mult ascensiunea voastră. Aceasta este metoda de bază. Şi aşa cum am sugerat, o dată pe zi, cinci până la zece minute, este tot ceea ce vi se cere, atâta timp cât intenţia voastră este în mod clar de a se ridica în conştiinţă."

Lumina personala acumulata poate fi modulata prin decizie, pe intentie in forma de HOLON sau PIRAMIDA protectoare , alb stralucitor ( cu baza la aprox 30 centimetrii sub talpile noastre si latura bazei cat sa cuprinda toate corpurile noastre din dimensiunea 3 : fizic, emotional, intelectual si spiritua) prin varful piramidei, un patrat cu latura aproximativ 30 milimetrii, se face conectarea cu Universul.........

Ca si concluzie, e de dorit sa ne stabilim o linie de vibratie personala de urmat, fara variatii importante si bruste, oriunde am fi, orice am face, sa nu pierdem din vedere ca suntem Fii de Dumnezeu intrupati pe planeta Pamant si energia Divina si Planetara sunt sprijinele noastre permanante.......

Daca mai trebuie sa aduc argumente vizibile adaug aici imagini ale noilor energii asupra statuii Domnului Iisus, simbolul orasului Rio de Janeiro in dimineata zilei de 31 10 2011, dupa incheierea Calendarului Mayas, dupa trecerea lui Elenin,.......Activarea vortezului cristalin din Arkansas prin ceremonii sacre, de care am mai vorbit, este similara si paralela cu activarea vortexului cristalin din Brazilia........






Ca pozitie, in zilele insorite Statuia priveste orasul.........

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro