duminică, 17 iunie 2012

Acensiunea si evolutia spirituala


Deoarece avem oportunitatea de Ascensiune in valul al doilea, pana la solstitiul 21 iunie 2012 atasez aici explicatii si detalii despre evolutia spirituala, pentru a intelege mai bine procesul initierilor ezoterice pe care le primim in ajutor de la Ierahiile spirituale si Meastrii Inaltati, prezentate in acest blog.

Cum să deschideţi, să ancoraţi şi să activaţi cele 50 chakre



"Raspuns de la Melchisedec. Acest capitol se referă la o înţelegere complet nouă privind chakrele, despre care nu s-a mai scris până acum. În cele mai multe şcoli spirituale se invaţă că noi avem şapte chakre majore şi multe chakre minore. În unele şcoli new-age ale misterelor, ocazional, se învaţă că avem douăsprezece chakre. Ei bine, eu sunt aici să vă spun că, de fapt, avem 36 chakre majore de care trebuie să ne ocupăm în cazul în care avem de gând să ne completăm cele şapte niveluri de iniţiere planetara.
Cel mai bun mod de a înţelege chakrele este de a vedea că acestea vin, în principal, în seturi de şapte conform grilei dimensionale cu care sunt asociate: grila dimensiunii 3 a chakrelor 1 - 7, grila dimensiunii 4 a chakrelor 8 - 15, grila dimensiunii 5 a chakrelor 16-22, grila dimensiunii 7 a chakrelor 30-36. De asemenea, există grila dimensiunii 8 a chakrelor 37-43, grila dimensiunii 9 a chakrelor 44 – 50.

Pe măsură ce evoluăm spiritual, aceste chakre coboară în mod natural, la fel cum sufletul şi Monada coboară natural în procesul de iniţiere şi de ascensiune. Lumea nu a cunoscut încă aceste chakre mai înalte, deoarece, până acum, nu a evoluat într-o măsură suficient de mare, dincolo de dimensiunile trei şi patru din realitate.
Vywamus, prin Janet McClure, a fost primul care a venit cu nişte informaţii detaliate cu privire la cele 22 de chakre.
Pentru o vedere de ansamblu a acestui material şi învăţăturile de bază despre chakre aş recomanda lectura celei de a doua dintre carţile mele, numită "Psihologia sufletului".
Deoarece am scris deja, în altă parte, despre grilele dimensiunilor trei, patru şi cinci ale chakrelor nu mă voi repeta aici. Ce vreau să spun este că, atunci când o persoană înaintează şi primeşte cea de a şasea iniţiere, chakra 16 este ancorata în chakra coroana.
Ce înseamnă ascensiunea de fapt, în cadrul de referinţă al chakrelor, este ancorarea completă în sistemul celor patru corpuri a grilelor 3 şi 4. Adică, chakrele 1-15.
Când se ancorează chakra 16, care este prima chakra a grilei 5 dimensionale, te-ai înălţat şi eşti în faza de început a dimensiunii 5.
Pentru a finaliza ascensiunea cuiva sau iniţierea a sasea, trebuie să se ancoreze apoi si să se actualizeze întreaga grilă dimensionala 5 şi grila 6. Acum, s-ar putea crede că pentru a primi iniţierea a şaptea,tot ce trebuie făcut este să se finalizeze grila dimensionala 5 şi să se ancoreze prima chakră din grila dimensionala 6.
Iniţierea 7 este intrarea în dimensiunea 6.
Pentru a finaliza a 7-a iniţiere este necesar ca toţi cei iniţiaţi să instaleze, să ancoreze şi actualizeze complet toate cele 36 de chakre. Cu alte cuvinte, la finalizarea iniţierii 7, chakra 36 va fi in coroana ta şi aşa mai departe. Urmează o listă care arată chakrele şi zonele corespondente: Chakra 36 - coroana, Chakra 35 –al treilea ochi, Chakra 34- gât, Chakra 33 - inimă, Chakra 32 - plexul solar, Chakra 31 – centrul de polaritate, Chakra 30 –Chakra Rădăcină. Celelalte chakre ale dvs. din grila dimensiunii 6 anterioară se vor muta în jos prin coapse, genunchi, glezne, picioare şi în pământ.
Cel mai important lucru de care aveţi nevoie pentru a înţelege aici este că acest proces de ancorare a chakrelor poate fi accelerat.
Melchisedec mi-a spus procesul evolutiv nu s-a desfăşurat niciodată atât de rapid în istoria acestei planete. În acest sens suntem prototipuri şi cobai. Maeştrii urmăresc ei înşişi cu mare interes acest proces de accelerare a evoluţiei.
Este important să înţelegem că există trei niveluri de înţelegere a acestui proces de ancorare a chakrelor superioare.
Primul este numit instalare.
Al doilea - actualizare.
Cel de-al treilea se numeşte accesarea abilităţilor chakrelor sau utilizare.

Primul pas, pentru a accelera procesul de evolutie al dvs., este necesar să solicitaţi, în fiecare meditaţie pe care o faceţi, ancorarea completă şi instalarea in primul rand a celor 22 chakre ale dvs.,daca a-ti lucrat spiritual pana acum, precum şi a grilelor dimensiunilor 4 şi 5.
La invocare şi cererea dvs., aceste chakre vor coborî ca organisme (corpuri) de Lumina.
Puteţi să faceţi chiar channeling cu chakrele individuale şi să vorbiţi cu ele. Fiecare dintre ele are o conştiinţă. Pe măsură ce coboară, se vor suprapune peste grila precedentă.
Aici recomand să cereţi anocrarea şi instalarea completă a grilei 5 care se incheie cu chakra 22. Ne este întotdeauna permis să o luăm un pic înainte. În acest sens, spuneţi mereu aşa (şi acest lucru este important), „sub îndrumarea şi direcţia propriei mele Puteri EU SUNT Prezenţa şi Monada”.
Acestea sunt, într-adevăr, foarte puternice energii electrice şi nu doriţi "o combustie spontană" de la prea mult curent spiritual. Dacă sunteţi doar la început pe calea spirituala, atunci începeţi cu ancorarea chakrelor 1-12.
Dacă sunteţi mai avansaţi, incepeţi ancorarea pîna la chakra 15. Dacă sunteţi foarte avansaţi şi extrem de devotaţi, atunci faceţi toate cele 22 chakre. Indiferent de nivelul la care vă aflaţi, cereţi Puterii voastre EU SUNT să monitorizeze şi să calibreze întregul proces, astfel încât să rămâneţi în Tao. Nu uitaţi niciodată că mai repede nu înseamnă mai bine. Mai lent, nu înseamnă mai bine.
Rămânerea în Tao este cea mai rapidă modalitate de a-l realiza pe Dumnezeu şi, într-adevăr, singurul mod de realizare a lui Dumnezeu.
Un exemplu în acest sens sunt oamenii care au încercat să forţeze evolutia kundalini într-un mod neînţelept, uneori, şi-au dat înapoi întreaga viaţă din cauza stricăciunilor pe care le-au provocat corpurilor lor eterice. Eu nu încerc să vă sperii aici, acest proces este complet în siguranţă atâta timp cât urmaţi aceste instrucţiuni.
Nu încercaţi, în niciun caz, să ancoraţi chakrele 22 - 36 înainte de a primi iniţierea 6.
Se poate activa întotdeauna doar o singură grila peste cea în care sunteţi în prezent, dar nu mai mult de atât. Aş recomanda, de asemenea, să cereţi Maestrilor Inăltati, în special lui Djwhal Khul şi Arcturienilor, să vă ajute în acest proces. Instalarea grilelor de chakre este ca o intervenţie chirurgicală spirituală. Primul pas este instalarea acelei grile de chakre. Maeştrii nu vor instala întreaga grilă sau chiar toate cele şapte chakre ale grilei dintr-o dată. Ei vor face de obicei două chakre odată.
Acesta este momentul pentru faza a doua a acestui proces, care este actualizarea. Chakrele pot fi instalate, dar acest lucru nu înseamnă că le-aţi actualizat cîtuşi de puţin.
Întrebarea cheie aici este, "Cum se pot actualiza chakrele care au fost instalate?" Acest fapt vine având un mod de viaţă inspirat de Dumnezeu şi facând meditaţiile recomandate în această carte şi în cartea mea, "Manualul complet al Înălţării: Cum să obţii Înălţarea în această viaţă ". Aş recomanda, de asemenea, citirea autobiografiei spirituale care spune odiseea mea personală a trecerii prin acest proces.
Meditaţia, aş spune, este cheia. De asemenea, rugăciunile adresate Maestrilor Ascensionati si Arcturienilor pentru a vă ajuta în actualizarea chakrelor voastre, precum şi pentru pasul anterior de instalare a lor.
Al treilea pas este să fiţi abilitaţi să accesaţi capacităţile chakrelor.
Cineva ca Sai Baba ar fi un exemplu de unul care are aceste capacităţi. Capacitatea sa de a materializa lucrurile, de a fi fizic în două locuri deodată, de a se teleporta şi aşa mai departe, sunt exemple. Utilizarea este următorul pas după instalare şi actualizare.
Nu se poate merge mai sus de limita superioară a dimensiunii 6, rămînînd încă un vehicul fizic. Cei care primesc iniţiere a şaptea sunt în dimensiunea a şasea. Finalizarea iniţierii a şaptea va fi accesarea nivelului cel mai înalt al dimensiunii a sasea, fără încă a trece la dimensiunea a şaptea.
Totuşi, se pot accesa dimensiunile 7-9 în meditaţie şi starea de vis. Eu fac asta chiar acum.
După dimensiunea nouă nu mai avem de a face cu existenţa fizică. Cel mai important este să cereţi permanent în meditaţie să apară această ancorare. Dacă simţiţi nevoia să aflaţi despre progresul vostru, si daca puteţi face channeling, sau daca aveti un prieten care poate face channeling, vorbiţi cu Maeştrii. Dacă nu, nu contează.
Tu eşti Dumnezeu şi se va face ceea ce ceri. Acest lucru este valabil pentru toate tehnicile de meditaţie cu divinul din această carte.
Se întâmplă atât de multe în lumea spirituală, despre care noi nu avem nici cea mai mică idee.
Multe dintre lucrurile pe care vi le spun aici se întâmplă în credinţă, iar cunoaşterea voastră intuitivă vă spune că ceea ce vă spun aici este adevărat şi eficient.
Unui om de ştiinţă din dimensiunea a treia această carte i se va părea o prostie. Pentru un discipol şi un iniţiat va avea un sens perfect şi va părea real ca tot ceea ce putem percepe cu simturile fizice.


După ce aţi primit a şasea iniţiere şi ascensiune, puteţi începe să chemaţi grila dimensiunii a sasea cu chakrele 23-29.
Actul de a le chema de a le ancora nu este diferit de a chema unul dintre Maestrii Ascensionati. Acest lucru nu este periculos. După ce le-aţi instalat, faceţi pasul următor pentru care, din nou, vă sugerez sa chemaţi în ajutor pe Djwhal Khul, Arcturienii sau Vywamus.
Stilul vostru corect de viaţă, meditaţiile şi gradul de lumina din munca de construcţie vă vor ajuta să actualizaţi instalarea.
....Împărtăşesc cu dvs. doar ceea ce este potenţial posibil, pentru a vă motiva să profitaţi de ceea ce am spus aici şi pentru a obţine o disciplină şi a trece la treabă astfel încât să atingeţi pe deplin creaţia lui Dumnezeu şi, prin urmare, să fiţi şi mai mult de folos umanităţii şi să împărtăşiţi tuturor extraordinara bucurie a acestei creaţii.”(Dr. Joshua Stone)

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro