duminică, 13 octombrie 2013

Focul Sacru Cosmic de Iluminare - Arhanghelii Uriel si Aurora

Focul Sacru Cosmic de Iluminare - octombrie 2013

Bine ati venit, dragilor.

Ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în acest Acum, în această lună  octombrie cand aveți Focul Sacru Cosmic de Iluminare. Sacrul Foc Cosmic  de Iluminare este experimentat în măreția sa deplină, în înțelegere,  și compasiune prin ocrotirea Emisarilor Pleiadiani de Lumina si a celei de a doua raze cosmice a Constiintei Christice interstelare a lui Hristos.

În această vizualizare ghidata vom apela pe Arhanghelii Uriel și Aurora, Arhanghelii Slujirii Divine si ai Pacii  în frumoasa lor Flacara purpuriu aurie a Luminii pentru a ajunge  într-un nivel mai profund de Justiția Divină, de transformare, de responsabilizare și de pace, dragilor.
Incercati un moment a avea doar un sentiment de  pace și armonie și echilibru pe care această nouă Epocă de Aur a Luminii le aduce pentru toată viața de pe acest Pamant.
Si sa simti aceasta conexie , Arhanghelul Uriel și Aurora înconjoară acest pământ, dragilor, cu aceasta frumoasa Flacara purpuriu aurie a Luminii.
Lăsați strălucirea Arhanghelilor Uriel și Aurora și Legiunile lor de Lumina a va aduce mai multa pace, armonie, iubire  și dreptate divina in acest plan al Pamantului.
Calea de urmat în aceasta Epoca de Aur a Luminii este să știti că puteti trece orice provocare in pace , dragilor , puteți transforma amintirile dureroase , cu pace și compasiune și într-adevăr cu acceptare , știind că provocarea nu consta doar a schimba lumea , mai degrabă decat a vă schimba voi insiva .
Lucrati cu voi înșivă și amplificati-va  lumina și veti schimba pe cei din jur , dragilor , pur și simplu prin măreția și Lumina voastra si gândurile și acțiunile voastre vor ghida pe cei mai putin conștienti , și începeti cu adevărat a co - crea aceasta Epoca de Aur a Luminii, acest Rai pe Pamant .
Treceti în conștiința sufletului prin grilele Luminii Divine , călătorind cu Ghizii spirituali și îngerul vostru păzitor în Lacasul spiritual al Arhanghelilor Uriel și Aurora situat în tărâmurile eterice peste Munții Tatra, la sud de Cracovia in Polonia .
Pe măsură ce intrați în acest Lacas spiritual de lumina sunteti înconjurati acum în această aceasta frumoasa Flacara purpuriu aurie a Luminii. Simtiti,  de toate aceste Legiuni spirituale Angelice ale Luminii , înconjurati în văpaia aceasta purpuriu aurie.
Arhanghelul Uriel și Aurora vin să vă salute , si va iau acum în acest  Templu auriu  formă de stea tetrahedronala de Lumina.
Ei va explica  ca această formă de stea tetrahedronala există in fiecare celula din corpul vostru pornind de la cele 8 celule divine originale , și este o formă care este familiara pentru fiecare dintre voi la un nivel de constiinta a sufletului, pentru ca aceasta este forma care deține amintirile originale din planul celor  opt celule originale ale fiintei voastre.
Este  locul de cunoastere care vă permite, dragilor, să aveti încredere și să va predati Divinitatii, să recunoasteti că sunteti aici in serviciu. In aceste amintiri originale, aceste tipare originale nu se schimbă, cand celulele se reproduc și se replica.
Aceasta forma de stea tetrahedronala activeaza corpurile voastre de lumina Merkaba, creând un câmp marit de Lumina, un vehicul de lumina, dragilor, care în viitor va permite să călătoriti in dimensiuni mai inalte, prin aceste portaluri de Lumina .
Acum, în acest Templu în formă de stea tetrahedronala al Păcii și Dreptății Divine va este oferta  posibilitatea  să înțelegeți că trăiti cu totii  într-o lume in siguranta ~ care  cultiva starea de siguranță dincolo de teama ~ atunci când știi că ești intuitiv ghidat in viata ta de zi cu zi , vă permite să luați acest nivel de securitate cu voi  permanent, oriunde va manifestati , vă ajută să transformati amintirile dureroase , pentru a elibera neiertarea și de resentimentele , să  simtiti Pace și Armonie și Iubire , și mai presus de toate să va simtiti în siguranță .
Arhanghelul Uriel și Aurora plaseaza acum în chakra plexului vostru solar  , aceasta frumoasa flacara purpuriu aurie - simbolul al infinitului si pe masura ce acest infinit auriu spiralizeaza  , creeaza valuri peste valuri de lumină , in afară și în sus pna in Inima Cosmica a intreaga Creatia și în toate acele locuri care pentru voi personal au creat un paradis de siguranță , în memoria și locurile de pe acest Pamant sau alte realități paralele , alte dimensiuni ale Luminii , sisteme  stelare diferite , alte fiinte de Lumina care va fac sa va simtiti in siguranta sau cu care sunteti  familiarizați , în Pleiade , sau Sirius , sau Andromeda , sau regatele de lumina din Orion . Aceste minunate simboluri infinit se extind în fiecare dintre aceste locuri pentru voi , aceste simboluri infinite purpuriu auriu , iar voi simtiti acest sentiment profund de siguranță  
Va simtiti in siguranta , dragilor, și atunci când sunteți in siguranta totul este posibil și realizabil. Indiferent unde vă aflați, nimic rău nu se va întâmpla vreodată  ~ sunteti protejati de Legiunile de Lumina.
Vă puteți elibera de orice relație care simtiti ca va este negativă sau dăunătoare .
Și luați acum Scutul de Lumina care se extinde în jurul vostru și sabia de Diamant a Adevărului Sfânt a Arhanghelului Mihail, și ocrotiti de către Arhanghelul Mihail și legiunile sale de Lumina, realizati conectarea la un nivel mai profund, impreuna cu Arhanghelul Uriel și Aurora, la acele locuri care inca sunt nesigure pentru voi, in care aveti nevoie  a naviga in siguranta pentru a vindeca relatiile voastre.
Luati acum acele suflete, acele evenimente, și le aduceti în aceste locuri sigure pentru voi unde se puteti vorbi cu ei cu dragoste și blândețe.
Aruncati o privire la aceste evenimente , care ar fi putut fi traumatizante pentru voi, dragilor.
Pentru că știi că sunteti această ființă iubitoare Divina , știți că fiecare dintre aceste relații pe care le-ați ales din punct de vedere karmic , v-au condus într-un nivel mai profund in Inima Cosmica a întregii Creații , iar acum alegeți a elibera acele relații care nu mai lucreaza pentru binele vostru .
Priviti la aceste amintiri dureroase, care pot veni în continuare spre voi ~ perioade in care v-ati simtit abandonati sau răniti sau trădati sau neiubiti sau nesiguri , simtind ca nu ati avut de ales , și  luati aceste aspecte al voastre , dragilor , ajutati de Ghizii spirituali si Ingerul păzitor , și Arhanghelul Uriel și Aurora , și le aduceti în acele locuri care sunt sigure pentru voi, reamintiti-le si comparati cu starea de siguranta actuala .
Iubiti aceste  aspecte sub -personalitati ale voastre care au nevoie de iubire, care au nevoie de acest sentiment de confort , grija și apreciere , reamintind ca sunteti aici , ca  mereu este bine aici .
Iubiti-le si  ingrijiti-le , ajutati-le până când sunt suficient de puternice pentru a rmane in echilibru divin, facand asta pasnic si iubitor .
Conflictul nu este calea voastra , și totuși, în cazul în care aveți nevoie, luati Sabia de Diamant a Sfântului Adevăr si vă taiati aceste corzi vechi ,  în cazul în care aceasta este calea de urmat pentru voi ~ și dacă acesta este cel mai bun lucru de facut pentru voi în acest acum , înlocuind din nou corzile cu altele noi .
În alte situatii lasati ca drumul sa fie ales de Dumnezeu , și ramaneti în acest loc de siguranta  unde simtiti in jurul vostru familia voastra și prietenii de Lumina .
Pe măsură ce fuzionati cu Sinele vostru Superior al Luminii , toate cele douăsprezece Raze suflet dintre care sunteți una , au un sentiment profund al acestei familii de Suflete de Lumina ,  încă o dată mai mult.
Această familie a Sufletului de Lumina va duce mai departe , va spune că toate căile de viata  sunt cai ale Iubirii Divine și că relațiile pe care le alegeți de acum  inainte vor fi iubitoare și blânde și armonioase și pline de bucurie .
Și veți întâlni sufletele pereche si flacari gemene din familia extinsă, pe care le -ati cunoscut in multe vieti , dragilor , pe masura ce va reuniti cu preaiubita Prezenta EU SUNT  , și toate 144 raze suflet din care sunteti unul , stiind că familia extinsă se apropie de voi .
Suntem , dragilor , parte din familiile extinse de Lumina , și toti cei legati de voi energetic , toți cei care ascultă această vizualizare ghidat impreuna cu voi sunt familia sufletului vostru și familia voastra stelara de Lumina ; simtiti aceasta conexie , matrice , care creste tot mai largă , extinandu-se  în niveluri mai profunde de dragoste revenind împreună mai mult , și mai mult și mai mult . Minunat, dragilor.
 Înțelegeti Perfectiunea Divina a tuturor formelor de viață  in cadrul aparent imperfect al Justiției Divine care există întotdeauna .
Adevărul , Iubirea Divina , ceea ce vă ghidează , este integritatea voastra , inima voastra , capacitatea voastra de a  înainta în calitate de lideri în această Epoca de Aur a Luminii, capacitatea voastră de a avea compasiune pentru a ierta și de a iubi indiferent de trădare ,  indiferent de  durerea resimtita.
Asta este ceea ce va conduce mai departe , dragilor , care este va distinge ,  ceea ce vă arată ca sunteți cu adevărat inaintemergatori si lideri , flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine calauze pe drumul spre aceasta Epoca de Aur a Luminii . Minunat .
Știu , cu adevărat , ca aveti aceasta abilitate de a primi orice provocare cu iubire si  cu pace .
Mulțumind acestor Fiinte de Lumina , simtind această aliniere la Voința Divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu , in planul celor opt celule originale ale fiintei voastre , se activeaza in organism capacitatea de a readuce aceste memorii multi- dimensionale , aducând un și mai profund nivelul de conștiință și lumină spirituala , asupra tot ceea sunteti și ati fost vreodata , în măreția și stralucirea voastra, dragilor .
Sunteti fiinte unice în vibrația , în măreția voastra , comparabile cu alții și totuși complementare , și în colectiv veniti împreună ca piesele unui puzzle unic , creind impreuna această tapiserie a Iubirii Divine .
Reveniti acum în spațiul vostru sacru , va daruim această invocatie a Arhanghelilor Uriel și Aurora , pe care sa o rostiti cu voce tare;  vă sugerăm să faceti invocarea în mod regulat .
Invocarea de Arhanghelul Uriel și Aurora :
"Fac apel la Arhanghelul Uriel și Aurora a actualiza Flacara purpuriu aurie de  Justiției Divine si a Pacii , să mă ia în corpul meu spiritual al Luminii , in Lacasul lor spiritual din Munții Tatra în Polonia , pentru a ma ajuta să recunosc binecuvântările in cele mai mari dezamăgiri ale mele , pentru a elibera neiertarea și resentimentele , pentru a mă elibera de relațiile mele care imi sunt negative , blocate sau dăunătoare , și pentru a primi orice provocare cu pace , iertare și iubire divina.
Fac apel mai departe la Arhanghelul Uriel și Aurora, a mă impregna cu calitățile alchimiei,  slujirii, pacii și dreptatii divine, pentru a recunoaste că totul este divin perfect, si a ma putea simți în siguranță și iubit în viața mea de zi cu zi si a putea deveni liniștit și iubitor, blând și înțelept.
Toate căile vietii mele sunt cai ale Iubirii Divine.
 Am încredere și ma predau Divinitatii, experimentez reînnoire, regenerare și renaștere, în această Epocă de Aur a Luminii.
Eu Sunt o flacără transfigurata sacra a Iubirii Divine, Eu Sunt un Maestru Fiinta de Lumina, Sunt Tot Ceea Ce Sunt. Minunat, dragilor.
Sunteți gata acum să primiti Initierea  Flacarii Purpuriu aurie a Arhanghelilor Uriel și Aurora , pentru a primi prin Justiția Divină darul siguranței și pacii și Recunoașterea că totul este Divin Perfect.
Repetati cu voce tare: "Eu, (numele dvs. complet ), dau permisiunea, și rog  Duhul Sfant , Arhanghelii Uriel și Aurora, Legiunile lor de Lumina, și preaiubita mea prezenta  Eu Sunt , pentru aceasta initiere cu Siguranța si Pacea Arhanghelica .
Rog sa fiu initiat de  Arhanghelul Uriel și Aurora și Legiunile lor de Lumina , prin frumoasa lor Flacara purpuriu aurie a Justiției Divine și Pacii.
( Să vizualizați acum această flacără purpuriu aurie a Justiției Divine și Pacii care vine înauntrul si in  jurul corpului vostru fizic si energetic )
Rostiti acum: "Cere acum ca Arhanghelul Uriel și Aurora sa ma initieze in starea de siguranta,  securitate și pace prin Dreptatea Divina, pentru a ști că totul este divin perfect și că Justiția și Iubirii Divine va prevala întotdeauna".
Arhanghelul Uriel  înaintează și pune pecetea Sa de Lumină în chakra plexului vostru solar, ceea ce înseamnă primirea acestui acordaj.Minunat , dragilor.
Acum afirmati: "Sunt o flacără transfigurata sacra a Iubirii Divine și Maestru Fiinta de Lumina.
Am încredere și ma predau Divinitatii, experimentez tiparele de perfectiune si recunoasterea  că Totul este Divin Perfect.
Înconjurat de frumoasa Flacara purpuriu auriu a lui Uriel și Aurora, eu sunt în siguranță și ma simt protejat.
Sunt profund iubit și apreciat și experimentez, dulce pace  și armonie în viața mea de zi cu zi, în Unica Realitate a Tot Ce Este. Minunat, dragilor.
Va impamantati încă o dată în Inima de cristal a Mamei Pământ,  păstrand această legătură deschisă cu Legiunile de Lumina  și toate Puterile Arhanghelice de Lumina, și în special cu Arhanghelii Uriel și Aurora.
 Va inconjuara-ti o dată mai mult în această frumoasă Flacara purpuriu auriu a Luminii.
Mentineti acest spațiu sacru, această recunoaștere a Justiției Divine si a Pacii, stiind cu adevărat că sunteți luptători in lumină, Flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine și Ființe Maestrii ai Luminii inaintemergatori in aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Vă binecuvântam, dragilor. Vă mulțumim pentru munca voastra in serviciu, si cu aceasta va uram o zi minunata si magica.
Co-created by Anrita Melchizedek  
 www.pleiadianlight.net 

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro