marți, 19 aprilie 2016

Codurile Diamantine și Inima Cunoscatoare ~ Aprilie 2016



Transmisiile Lunare ale Bătrânilor



Bine ati venit dragilor,ne face o mare plăcere să fim cu voi  în acest moment, în această lună sacră aprilie. Dupa cele mai recente activități planetare din martie, eclipsele și energiile ECHINOXUL și petala  Inimii Puternice, ati experimentat un sentiment de aprofundare a sta în adevăr și puterea voastra ca războinici spirituali ai Luminii, în timp ce eliberati în același timp propriul moloz de suprimari și modele ignorante. După cum ați observat, eliberat, acceptat și / sau activat tot ceea ce a fost nevoie să fie transformat și îmbrățișat, mulți dintre voi au continuat să experimenteze niveluri profunde de eliberare, inclusiv multe fizice prin disconfort și simptome asemănătoare gripei, facilitând o fuzionare mai profundă și integrarea cu Prea Iubita  Prezenta Eu Sunt., menționăm aici încă o dată importanța predarii catre  Divinitate si încrederii; pentru a permite fluxul de îndrumare intuitiv și prea iubita prezenta  EU SUNT sa va ia mai adânc în înflorirea , grandoarea și lumina voastra, a încetini și facilita eliberările de vechi temeri și modele care nu vă mai servesc. De asemenea, nu este nevoie  a va grabi pe o anumită direcție, sau să va fortati. Pur și simplu conectați-va cu prea iubita Prezenta Eu Sunt, exprimentand asistența necesară ca Flacari Transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine, știind că nu sunteti singuri, dar sunteti profund celebrati, apreciati și iubiti.
In aceasta luna aprilie este nevoie să experimentati non-judecată și Iubirea Divină exprimată printr-un sentiment mai mare de re-echilibrare, noi începuturi și activarea petală dvs. Christice Inimii  Cunoscatoare. Aveti în continuare posibilitatea de a aprofunda planul energiilor voastre creationale și munca in serviciu pe măsură ce experimentati o mai profundă ancorare și activare a corpurile voastre de lumina Diamantina Octahedronale și Codurile Diamantine ale Creației, ale maestriei de sine, culminând cu o aliniere a Luminii prin energii solstitiului din iunie, și o veselă re-unire a inimilor cu familia de suflet și familiile stelare  și prieteni ai Luminii.
Dragilor, am menționat aceste coduri Diamantine frumoase ale Creației care vin  din Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu ca raza a optsprezecea a lui Constiintei Melchizedek, Constiinta Dumnezeu ~ raza de transcendență, raza maestriei de sine , care fuzionează și aliniază toate aspectele legate de voi într-un nivel mai profund de puritate și nevinovăție , recunoscându-vă în serviciul Mamei Pământ. In plus, dragilor, vă confruntați cu o conexiune mai profundă a sprijinului cu familia sufletul și stelara și prieteni ai Luminii, și asfel cu capacitatea de a va îmbrățișa copilul interior ca poarta către Dumnezeu. Capacitatea de a îmbrățișa copilul rănit ca aspectul ego-ului, ca echilibrul din interiorul vostru care vă va duce în lacasul sufletului vostru.
Aceasta Flacara diamantina frumoasa a transcendenței și codurile Diamantine ale Luminii vă conuc spre  știinta că sunt părinți iubitori, ghidând aspectele ego-ului dvs.. Acest lucru a fost inițial experimentat prin fuziunea arhetipurilor Divinului Feminin si Masculin din Creație, prin fuziunea cu Mama Divină și fuziunea cu Tatăl Divin, în îmbrățișarea și vindecarea rănilor pe care personal și colectiv le-ati experimentat, pe acest plan de polaritate bine –rau , recunoscanu-va  ca Iubire.
Prin vindecarea rănilor aspectelor voastre ale  Masculinul Divin și Feminin, îmbrățișati toți barbatii  și toate femeile in Iubire. Planul de polaritate care a văzut aceste experiențe activate vă duce într-un nivel mai mare al Iubirii în voi, acum vine cu ușurința și acceptare și înțelegere îmbrățișarea aspectelor ego-ului vostru,si îmbrățișarea copilului interior. Acest copil mic pe care il percepeti este în durere, și are nevoie de dragostea voastra, are nevoie sa se exprime, trebuie să fie acceptat și apreciat și înțeles. Și acum, dragilor, aceste emoții, fie că este vorba de tristețe sau de durere, sau durere, sau frica, pot fi acceptate, apreciate, și exprimate prin energia acestei Flacari frumoase Diamantine a transcendenței, si prea iubita Prezenta EU SUNT.

Codurile Diamantine ale Luminii Creației, continuă să aducă o re-echilibrare a energiilor Masculinul Divin si Femininului Divin pentru toți, cand liniile temporale christice si  karmice se contopesc în toate vârstele de aur ale Luminii.
Și acum, în această lună sacră aprilie , pe Luna Plina Wesaku in 22 aprilie vă conectați în Gridul luminii iamantine, în Gridul Unitatii  Iubirii Divine, și activati octoedrul Diamantin în jurul câmpului dvs  energetic la nivelul dimensional al cincilea. Pe măsură ce faceti asta, vă conectați cu Lord Buddha, Maestrii Inaltati si Maestrii Razelor, și călătoriti în Conștiința Sufletului in Shamballa prin ocrotirea lui Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză, și Ordinul lui Melchizedek, activați un mai profund  nivel  unic al clarviziunii, clarsimțului, telepatiei, intuitiei si empatiei, pentru a numi doar câteva calitati .
Aceste daruri unice, vă conduc mai adânc în Inima voastra Cunoascatoare,  propriile abilități unice, oferindu-vă un sens reînnoit al scopului și o înțelegere mai profundă a Cunoașterii și observarii. Cum va uitați prin ochii de maestru la toată viața în jurul vostru; nu numai  fiind în măsură să magnetizati și co-creati impreuna cu multe fiinte de Lumina , dar constientizand că sunteti aceste ființe multidimensionale Maestru de Lumina care experimenteaza numeroase realități și orizonturi de timp în o singură realitate a Tot Ce Este.
In plus, dragilor, acum sunteți în măsură să se integrati mai ușor frecvențele de lumină dimensionale mai inalte, de la a dimensiunea a cincea la a noua, respectiv, în funcție de locul vostru în care vă aflați în matricea de frecvență de lumină cu proprii Corpurile de lumina multidimensionale.
Bun, dragilor. Deci, în această transmitere vom  începe cu unele decompensari prin chakre și activarea și actualizarea primelor șapte raze divine ca să va pregătească pentru Luna Plina Wesak si activarea Corpului Diamantin de Lumina.
******************
Deci, să începem prin a  aduce o concentrare pe respirație, extinderea abdomenului inferior, can inspirati  , contractarea abdomenul inferior pe măsură ce expirati. Va  simtiti bine, începeti să  mișcati corpul energetic, indiferent dacă acesta este coloana vertebrala, sau zona abdominală inferioară, sau zona bazinului ~ incepand sa impamantati și centrati- mai profund acum în energiile Mamei Pământ. Ajungeti într-un nivel mai mare de observare și de conștientizare și cunoașterea de voi și lucrarea voastră in serviciu pe acest Pământ sacru, în acest moment.
Pe măsură ce sunteti înconjurati acum în această flacără frumoasă Diamantina de transcendență, a Constiintei Melchizedek, stăpânirii de sine, puritatii, și Inocenței ~ care va conuc în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu; aveți un sentiment de a fuziona cu preaiubita Prezenta EU SUNT, cel mai inalt aspect al Luminii Sufletului vostru in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Ocrotiti de Mama / Tatal Dumnezeu, chemati acum Extraterestrii Cristici, Pleiadieni și siriusieni, Andromedanii și Arcturienii, Fratia Luminii si Lord Melchisedec,Lord Mihail și îngerii și omologii lor divini feminini si stralucitii Elohimi, Melchior Logos-ul Galactic, și Helios și Vesta Logoii Solari ~ Sanat Kumara ca si Podul catre Constiinta Solara Christica, Lord Buddha Logosul Planetar ~ și simtiti-vă acum îmbrățișati în energia tuturor acestor ființe luminate care lucrează cu, și în cadrul Shamballa.
Chemati Maestri razelor ~  El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Lady Nada, Saint Germain, Lady Portia, Mama Maria, Allah Gobi, Kwan Yin si Pallas Athena. Chemati  acum toate entitățile luminate pe care le recunoașteți personal; si traiti un sentiment de a fi trasi mai adânc în corpul de lumină al Lorului Buddha care vă conectează acum în Gridul Unitatii Iubirii Divine. Aveti un sentiment de conectare cu familia sufletului si familia stelara si prietenii Luminii, cu grupările de bază cu care veniti împreună in planurile interioare și exterioare ~ familia lucrătorilor de lumină, semințele stelare, calauze, profesori și facilitatori ~ voi toți ragilor, sunteti scantei, balize de Lumina.
Și, în timp ce mențineți acest spațiu energetic aveți un sentiment de activare acum a propriul octaedru diamantin în spațiul vostru sacru. Vizualizati inițial acest frumos activat diamantin octaedru in chakra inimii, ritindu-se în sensul acelor de ceas sau invers sensul acelor de ceasornic. Acest octahedron are opt diamantune fețe din triunghiuri echilaterale care formează două piramide cu patru fețe, cu baza unita. Și, în timp ce mențineți aceasta în matricea sufletului aveți un sentiment acum de atragere asupra acestuia a codurilor diamante din lumina creației, care va leagă la Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, și de aici în Centrul Galactic.
******************
Iar acum dragilor, pe măsură ce atrageti Codurile Luminii de Diamant va impamantati în energia Mamei Pământ, experimentan Codurile Luminii de Diamant, care s-au activat în interiorul și prin corpul ei e lumina, și pe măsură ce captați  această energie, conectati și fuzionati acum în Soarele Pământul interior, scanteia divina din inimile voastre, Soare, Soarele Central, iar acum Marele Soare Central ~ aliniati prin toate dimensiunile Luminii ca aceste fiinte de lumina multi-dimensionale.
Acest frumos octahedron diamantin se extinde în jurul corpului si câmpului vostru energetic într-o sferă de lumina de 2.16 metri în diametru în jurul vostru. Aveti un sentiment al acestui octahedron de diamant care activează acum în interiorul și în jurul Gridului Unității  Iubirii Divine , cu toti Lucratorii in Lumina împreună și conectați acum în această matrice Diamantina de lumina a Constiintei Diamantine, deoarece acest octahedron frumos activează acum această sferă de lumină  2.16 metri în diametru în jurul vostru. Vizualizati-vă acum în mijlocul acestui octahedron diamantin , simtiti sau pur și simplu știti că această activare are loc și că toate cele șase puncte ale octahedronului ating sfera interioară de 2.16 metri în diametru în jurul vostru.
Această frumoasa formă, se activează în șabloanele Noului Pământ și planurile de lumină, și în geometriile cincidimensionale care, în această etapă există prin octahedron într-o verde marin și violet , o culoare frumoasă de spumă de mare, vedeți  culoarea diamantina  suprapusa peste , ridicandu-va  acum in tipare inalt dimensionale și tiparele de perfectiune ale Constiintei Solare Christice. Aveti un sentiment al particulelor sub-atomice care se rotesc cu frecvențe marite de lumină, având un sentiment al maretiei si Luminii voastre. Cereti, ragilor, orice aveti nevoie, prin Corpul de Lumina  Diamantin și Gridul Unitatii diamantin ~ acest lucru va da un sentiment mai clar al muncii voastre in serviciu, un nivel mai profund de conexiune la familia sufletului și familia stelara. In vindecarea  voastra sau a apropiatilor  vostrii, voi utilizati energia forțelor creationale amplificate prin Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, revărsându-se pe acest pământ sacru și în Shambala ~ aceasta Frecvența Diamantina de Lumina ~ prin locurile sacre ale Mamei Pamant, și orașele cristaline. Lăsați această infuzie din Codurile Luminii de Diamant, dragilor sa va aduca acum exact ceea ce aveti nevoie.
******************
Bun, dragilor. Și acum, va concentrati înapoi la inimă si activați cele douăsprezece petale ale Inimii voastre Christice .~

Inima pașnică

Inima iubitoare

Inima  Vindecatoare

Inima Voioasa si fericita

Inima Inocenta și deschisa

Inima  Puternica

Inima Cunoscatoare

Inima Pasionata

Inima Debordanta și Prosperă

Inima Increzatoare

Inima de Integritate și Adevăr

Si acum

Inima  intimă.

Pe măsură ce aduceti un accent acum în Inima Știutoare, acest lucru este amplificat prin Ordinul lui Melchizedek și Frăția Luminii.
******************
Bun. Inima Cunoscatoare, așa cum am spus, va conduce mai adânc într-un nivel mai mare de echilibru în viața voastră cand vă confruntați cu un nivel mai ridicat de încredere și simpla predare catre Divin. Observarea, Cunoasterea, se amplifică pentru voi în acest moment, în această lună sacră aprilie, aducând un nivel mai mare de echilibru reînnoit, de noi începuturi. Aveti încredere în aceste lucruri, dragilor. Încrederea în puterea voastra prin inimile voastre Christice, așa cum ați mers pe jos pe calea Iubirii Divine.

Și acum, când începeți să experimentați energia in Luna Plina Wesak vă găsiți călătorind în Conștiința Sufletului în lacasul Christului din Shamballa, înfășurati în aceste frumoase flăcări Diamantine și călătoresc în
octahedronul vostru diamantin.

Pe măsură ce intrati în lacasul Christului, sunt luati în acest frumos templu al luminii în formă de
octahedron, salutati și întâmpinati de Maestrii Ascensionati si Maestrii razelor, și ocrotiti de Lord Buddha, Sanat Kumara și Ordinul lui Melchizedek .
******************

Vi s-a oferit inițial acum, o curatare de chakre și aliniere; fiind capabili să rotiti chakrele dvs  in rapoartele Fibonacci corecte, eliberând tot ceea ce trebuie să fie eliberat în acest moment ca ajungeti într-un nivel mai mare de echilibru, pe măsură ce eliberați orice nivel de dezechilibru în cadrul sistemului vostru de șapte corp și cele șapte chakre primare .
Și acum vă aduceti atentia pe chakra de bază, așa cum se rotește la raportul Fibonacci de 8/5 în această flacără frumoasă roșie de lumină și este infuzata acum cu aceasta Diamantina lumina, eliberând tot ceea ce trebuie să fie eliberat, eliberând toate aspectele care se confruntă cu un sens al constiintei saraciei, al luptei de supraviețuire, mai degrabă decât a trăi în dragoste.

Și acum ragilor, aduceti atentia pe chakra sacrală. Așa cum se invarte acum la raportul Fibonacci de 13/8 în această flacără portocaliu frumoasa de Lumina, este infuzata cu aceasta Lumina Diamantina permițându-vă eliberați orice credințe și judecăți false din chakra sacrala. In același timp, energia kundalini se activează, se deplasează din chakra in chakra, asistand în eliberarea acestor credințe false și judecăți vechi pe care nu mai este nevoie să le re-experimentati.
******************
Aduceti atentia acum la chakra plexului solar care se rotește la raportul Fibonacci de 21/13 în această flacără frumoasă galbena de lumină, amplificata acum prin Codurile Luminii de Diamant din Creație, permițând a elibera tot ceea ce trebuie să fie eliberat, din interiorul chakrei plexului vostru solar.
******************
Astfel ajungeti la un nivel mai mare de re-echilibrare a energiei voastre Divin Feminine si Masculine, simțind dragostea blândă a Masculinul Divin în mod egal cu energia ocrotitoare a  Divinului Feminin.

Și acum ragilor va concentrati pe chakra inimii, așa cum se invarte la raportul Fibonacci de 34/21 în această frumoasă flacără verde smarald de Lumina care este infuzata acum cu codurile Diamantine in lumina Creatiei, conucându-vă adânc în matricea sufletului și, în special, vă conectați acum la familia sufletui și  familiile stelare ~ frații și surori de suflet și stelari, suflete pereche, și energia de flacără geamăna, în această veselă re-unire a inimilor. Revenind mai adânc și mai adânc în măreția și Lumina care sunteți și ati fost intotdeauna, dragilor, amplificata prin Inima Christica, Inima Cunoscatoare. Cunoașterea-voastra ca Inițiați ai Luminii, recunoașterea provocărilor voastre ca initieri de Luminii.
******************
Și acum, vă aducă atenția la chakra gâtului, așa cum se amplifică în această flacără frumoasa albastra de lumină, iar acum această flacără diamantina de lumina, si se invarte la raportul Fibonacci de 55/34, va eliberati de temerile voastre, găsind un nou mod de a exprima adevarul vostru; un nou mod de comunicare, în nota voastra de suflet unica ca vibrație și frecvența.
******************
Și acum vă aduceti atenția la al treilea ochi, așa cum se rotește la raportul Fibonacci de 89/55 în această frumoasă indigo  flacără de lumină, si acum prin aceasta flacara Diamantina a Luminii. Ajungeti într-un sens mai profund de cunoaștere, de interiorizare si înțelegere, în Învățăturile  Mintii Superiore de Lumină.
******************
Și acum, ca voaluri de iluziei s-au riicat și vedeți în mod clar prin liniile temporale christice aduce un accent pe chakra coroanei ca se invarte la raportul Fibonacci de 144/89, infuzata acum cu aceasta frumoasa Lumina Diamantina și Codurile cheie Diamantine, renuntati la orice nivel de separare perceput, știind că sunteti una cu Mama / Tatal Dumnezeu, că ești una cu frații și surorile voastre de suflet și stelari, sunteți una cu toată viața, ca aceste flăcări Transfigurarii sacre ale Iubirii Divine.
******************
Și acum dragilor experimentati o coloană din această frumoasă Diamantina lumina infuzata, ancorata și activata prin intermediul, în interiorul și în jos pe coloana vertebrala, activând acum cele 33 Discuri Cosmice Christice holografice ale tiparelor Noului Pământ și tiparelor de perfectiune.
******************
Va contopiti acum cu Preaiubita prezenta Eu Sunt , experimentati activarea propriul Octahedron Diamantin in jurul campului vostru energetic si in jurul chakrei inimii. Acum sunteți confruntati cu ceea ce aveti nevoie in lacasul Christului, înconjurati de Maestri Razelor si Ordinul lui Melchizedek. Lăsați energia acestor frumoase Coduri diamantine din lumina Creatiei a se conecta in cele mai profunde niveluri ale Fiintei voastre can ajutati la înfășurarea Mamei Pământ și toată Viața în această flacără frumoasă diamantina de lumina.
******************
Iar acum, dragilor sunteti înconjurati de Maestrii primelor  7 raze din Shamballa; iar acum, pe măsură ce integrati calitățile acestor primele șapte raze, în special, la un nivel mai profund, sunteti luati prin alte șapte Initieri ale Luminii. In cadrul acestui templu octahedronal de Lumina sunteti condusi într-un spatiu central, Cohanul El Morya înaintează aducând prin aceasta prima rază de voință și putere în această frumoasă flacără roșie de lumină, activarea aceasta acum prin Chakra Coroanei cand voi va  concentrati pe cuvântul cheie putere, de aliniere a voinței voastre la voința divină a Mamei Tatăl Dumnezeu.
******************
Acum Maestrul Kuthumi înaintează si va înconjoară în aceasta frumoasa roz  Blue Flacara a Luminii prin aceasta a doua Raza a Iubirii si Intelepciunii aducand aceasta flacara frumoasa prin chakra inimii cand vă concentrați pur și simplu pe a fi Iubirea Divină și simți această iubire în inima voastra și conexiunea dvs. cu toată Viața în Iubirea divină.
******************
Maestrul Serapis Bey înaintează acum aducan Raza de Inteligența Divină în această frumoasă flacără galben aurie a Luminii can vă concentrați pe  Ințelepciune prin Cunoaștere, această flacără activează prin chakra gâtului.
******************
Și acum Cohanul Pavel Venețianul înaintează și va înconjoară în aceasta frumoasa verde smarald flacara, a - Razei a patra a armoniei prin conflict. Cuvântul cheie aici este creativitatea, expresia spiritelor voastre Masculin Divin si Feminin Divin ale Luminii și expresia voastra creativa deplina can aceasta verde smarald flacara activează prin chakra bazei.
******************
Și acum Maestrul Hilarion aduce a cincea Raza de Cunoastere Concreta în această frumoasă culoare Orange, prin al treilea ochi si cand aceasta flacara a Luminii activeaza cel de al treilea ochi vă confruntați cu un sentiment mai profund al echilibrului, prin echilibrul polarităților. Un sens mai profund, din propriul echilibru pe măsură ce pasiti mai adânc într-un sens reînnoit de sine și această recalibrare are loc între emisferele stanga si dreapta ale creierului, intre glandele pituitara, pineala si hipotalamus.
******************
Iar acum dragilor, experimentati a șasea Raza de devoțiune și Idealismului cu Maestrul Sananda, Isus Christos, înaintează aducând aceasta frumoasa Indigo Flacara prin chakra plexului solar și sunteti condusi mai adânc în Devotament prin încredere.
******************
Minunat,dragilor.. Și acum St Germain și Lady Portia să prezinta aducand frumoasa Flacara Violet, prin a Saptea Raza de Ceremonial Magic. Aceasta Flacara Violet este activata mai departe prin chakra sacrală și aduce o focalizare pentru abundenta prin Ceremonial Magic, ruperea structurilor vechi pentru a face loc pentru nou.

******************
******************
Iar acum dragilor sunteti înconjurati încă o dată în această frumoasă Flacara Diamantina cand toate aceste frecvențe raza activează pe acest pământ sacru.

Acum vă confruntați cu fuziunea cu sinele voastre multidimensionale de-a lungul liniilor temporale christice cu cel mai mare potențial al vostru. Liniile timpului in Egiptul antic și Atlantis, ale lemurienilor, culturile mayașă și aztecă. Pe măsură ce faceți asta, vă veti aduce în acest moment acum un sentiment mai profund al propriilor voastre calitati  unice Extrasenzoriale prin Inima dvs. Cunoscatoare pe măsură ce activați și amplificati propriile daruri actuale unice Extrasenzoriale.
******************
Bun.
Și acum, cand și ADN-ul latent este activat lcat Legea Cosmica poate maxim permite acum, va recunoașteti pe voi ca profesori, și vindecătorii, calauze si lideri in multe epoci de aur ale Luminii după Legea lui Unu. Și știti de asemenea, că sunteți suflete voluntari, alegând să va coborati vibrația in dimensiunile joase si a ajuta pe alții în această Epoca de Aur a Luminii. Și, în fine, dragilor, vă conectați mai profund acum cu familia sufletul și familia Stelara și prietenii, care va pot ajuta in mersul pe jos pe calea Iubirii Divine.
******************
Minunat.
Tiparele pentru cadouri de perceptie extra-senzoriale incep sa se activeze, pe masura ce voi călătoriti în conștiența sufletului în diferitele Scaune ale ascensiunii in Shamballa ale acestor raze, calitati si culori care activeaza un nivel mai profund de cadouri unice.
Acum pur și simplu va știti că sunteti foarte iubiti și apreciati și sărbătoriti ca ati revenit impreuna, ca o Singura Inima cosmică unificată pe ambele planuri interioare și exterioare. Mulțumiti tuturor acestor entități  de Lumina si vă regăsiți înapoi în spațiul vostru sacru e meditatie. Încă o dată va impamantati în inima de cristal a Mamei Pământ păstrând în același timp această conexiune deschisă tuturor ființelor de Lumina ,Maestrii Razelor și Maestrii Ascensionati, și Ordinul lui Melchizedek.
Vă mulțumim pentru munca voastra in serviciu, experimentati  cele mai profunde niveluri de activare a Codurilor Luminii de Diamant al Creatiei pe care le puteti primi în acest moment. În îmbrățișarea copilului interior. În îmbrățișarea ego-ului sine. În recunoașterea voastra ca flacarile Transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine.
Vă binecuvântam, și cu aceasta, va dorim o zi magica
******************
Multumim  Eadie Miller       
You Tube video

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro