joi, 25 iunie 2015

Piramida eterica Shamballa solstitiu iunie 2015

Pe tot parcursul lunii iunie va puteti conecta in energiile Piramidei Shamball si ale Solstitiului.

Piramida a fost plasata în frecvență in zona Tibet.
Cei care au fost acolo au numit-o Locul din Shambala .
Sufletul care supravegheaza aceasta piramida are frecvență Tsu Li .
Aceasta este piramida de creație care se conectează  cu înțelepciunea și cunoașterea noastra spirituală.
In această piramidă sunt create învățăturile spirituale ,în funcție de nevoile fiecărei culturi care evoluează .
Și a fost treaba mea , ca scrib , să ma asigur că aceste învățăturis-au înregistrat prin tradiții orale , în texte sacre și pergamente ,în energiile  cristaline , în formațiuni de piatră ,
în hieroglife și pictograme ,în manuscrisele canalizate și alte forme de artă .
In aceasta piramidă  entitățile cunoscute ca maestrii spirituali și invatatori ,îngeri , zei și zeițe , și ghizi spirituali.
Multe suflete vor avea amintiri de " sosire " pe planeta Pământ ,prin această piramidă , si apoi luand forma de călugări tibetani.
Este scris ca acesti invatatori au suluri secrete ascunse încă de la începuturile omenirii 
Acestea invataturi pot fi găsite în matricea acestei piramide administrat în coduri la sfarșitul acestui ciclu.
Intrati acum in această piramidă în care aceste pergamente vă așteaptă.
Alăturați-vă cu energiile celor trei creatorii ai acestei matrici.
Cititi cuvintele lor . Atenție la mesajele lor . Atunci veți știi.
Thoth atlantul

Bun venit, dragilor. Ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în această lună iunie, pe măsură ce experimentati energiile celeste amplificate pe timpul Solstitiului la 20 / 21 iunie, cand vă reuniti ca o singura inima Cosmica. Ceea ce va aduce acest Solstitiu, ocrotiti de maestrii din Shambala și multe dintre Fiintele de Lumina, este un sens mai profund al înțelepciunii pe care o dețineti în voi, capacitate de a comunica , capacitatea de a observa multe din lecțiile pe care le-ați experimentat și învățat în această grădiniță spirituala pe acest sacru pământ; și posibilitatea de a integra aceste principii în frecventele inalt dimensionale ale Luminii, modelele Noului Pamant de Lumina, asa ca va invitam in aceasta frumoasa Piramida Shambala pentru a experimenta Lacasurile celor Doisprezece Raze. Cele doisprezece Raze spiralizeaza ieșind din Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu și fiecare dintre voi, dragilor, calatoreste pe una sau mai multe dintre aceste Raze ale sufletului  pentru multiplele lecții ale acestui pământ sacru. 
De asemenea, amplificarea intreitei Flacari de putere, iubire si intelepciune care activează în acest moment, reuneste Masculinul Divin și frecvențele Divin Feminine, conduse acum, prin energia arhetipului divin masculin.

Așa că haideți să va stabiliti in spatiul vostru sacru , si a călători împreună în această frumoasă Piramida  Shambala , în aceste ashramuri ale Razelor și într-o nouă re-echilibrare prin această activitate celestă incredibila de Lumina si amplificarea data de energiile Solstitiului .
Începeti prin simpla respirație adânc în corp , extinzand la nivelul abdomenului inferior intimp ce inspirați și contractand abdomenului inferior în timp ce expirati . Găsiti acest echilibru , și va conectati mai adânc în chakra inimii , pur și simplu , prin conștientizarea  propriei energii în acest Acum , dragilor ; prin respiratie , prin energia picioarelor voastre de la pământ , prin recunoașterea voastra ca aceste flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine și maestrii de Lumina 
Ocrotiti acum de Mama / Tatal Dumnezeu,de Pleiadieni, Siriusienii, de Andromedanii si Arcturienii, experimentati aceste frecvente frumoase ale razelor Christic ET și, în special aceasta frumoasa auriu-argintie Flacara Sirian Arhanghelica de Lumina, care va ocroteste în acest an sacru 2015. Ei va conduc adânc în inimă, în capacitatea de a va vindeca rănile din relații vechi și de a activa energia sexuala sacra tantrica, de Constiinta a Unitatii, ridicandu vă în frecvențele dimensionale ale Noului Pamant.
Apelati acum Arhanghelii și omologii lor Divin Feminini, stralucitii Elohimi, Ordinul lui Melchizedek și Domnul  Melchizedek, Melchior Logosul Galactic, Helios și Vesta Logii Solari, Sanat Kumara conexia la Conștiința Christica Solara, și Domnul Buddha Logosul Planetar. 
Incepeti a va conecta mai adânc acum în Shambala, experimentand și simțind energiile Maeștrilor Razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul venețianul, Hilarion, Sananda, St Germaine și Lady Portia, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Quan Yin, și Pallas Athena, și fuzionand acum cu draga Prezenta EU SUNT, cel mai inalt Nivel de Lumina care sunteti in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Apelati la ghiii dvs.si ingerul pazitor, și toate celelalte ființe de lumină pe care le recunoateti personal și  care doresc să vi se alăture acum în acest spațiu sacru.
Șimtiti acum energiile Solstitiului , conectarea în rețeaua Unitatii Iubirii Divine , această grilă de Lumina in voi si in jurul vostru , vă leagă acum în Conștiința Eu Sunt Avatar al Luminii. Vă conectați la lucratorii in Lumina și semintele stelar , la sufletul tău și familia sufletului si familia stelara și prietenii Luminii , intrand din ce in ce mai adânc în propriile inimi , dragilor , pentru integrarea frecvențelor razlor , în integrarea. Spiritului dvs divin masculin și feminin , precum și în capacitatea de a păstra și de a activa la un nivel mai profund in inima voastra Flacara intreita de putere , de iubire și de înțelepciune .
Și acum Tsu Li va invita să călătoriți în ashram urile razelor din Piramida Shambala, pentru a integra orice frecvențe ale razelor mai mici, în special primele șapte Raze, cu care puteti avea in continuare de lucru, în vindecarea rănilor ~legate de probleme de putere, de probleme de control, de probleme de lipsa a abundenței. Oricare ar fi aceste probleme , dragilor, există posibilitatea în acest moment, prin energiile Solstitiului și activarea Flacarii intreite și îmbrățișarea Masculinului și femininului vostru Divin pentru a va regasi un mai mare echilibru. Șimtiti acum conectarea la Shambala, vizualizati acest frumos vehicul extern Merkaba de activare a Luminii in jurul corpului vostru si campului de energie in cele mai inalte frecvente de lumina ale preaiubitei  voatre  Prezente EU SUNT, și conectati-va acum cu toate ființele si lucrătorii de Lumina, în timp ce călătoriți prin reteaua Iubirii Divine în Piramida Shambala în eteric deasupra  Tibetului și deșertului Gobi.

Pe măsură ce intrati în această Piramida Shambala sunteti intampinati si invitati de Tsu Li . recunoasteti multi  Maestrii Ascensionati si Maeștrii ai Razelor care pot veni în fața dvs,în acest moment ca si Ghizi pentru voi , dragilor . În călătoriile dvs. prin planurile interioare, mulți dintre voi ați lucrat cu maestrii din Shambala ca elevii ,discipolii pe cale . Ați fost impregnati cu energia unui Maestru sau Maestrii care particular fac parte din frecvențele Razei Sufletului  care se integrează în această viață , dragilor, iar aceste energii familiare sunt prezente fie prin Maestrii Razelor  , sau prin culori , sau simboluri , sau sunete ; reamintindu-vă mai adânc ca într-adevăr activati pentru voi insiva și pentru alții Șabloane ale Noului Pamant de Lumina ~ creind aceste căi ale Iubirii Divine ~ prin recunoașterea propriilor provocari ale vietii ca inițieri de Lumina 
 
Iar acum Maestrul El Morya înaintează și vă întâmpină în Ashramul primei raze a puterii si vointei divine . Pe măsură ce intrati în acest ashram  sunteti invesmantati în văpaia aceasta frumoasa de Lumina roșie. Energia acestei raze , dragilor , ca toate ashramurile primelor șapte Raze , aduce deopotriva calitățile razelor superioare și inferioare , dupa cum mergeti pe caile karmice și liniile temporale Christice . Dar știti că va confruntati cu o linie Christica, ca aceste flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine , și capacitatea de a va preda fiecarui aspect al călătoriei dumneavoastră și ceea ce el va prezinta , cele dulci , ceeavă va permite să îmbinati liniile temporale karmice și Christice.
Și pe măsură ce sunteti înconjurati mai mult în aceasta flacără frumoasă roșie de Lumina aveti un sentiment de aliniere a vointei personale  mai adânc în vointa lui Dumnezeu, de a fi un războinic spiritual , asigurându-se că justiția este fi servită, și face acest lucru cu compasiune , cu înțelegerea durerii și suferinței altora, cu discernământ, cu limite clare, și cu capacitatea  de a iubi, pur și simplu pe toți cei din jurul vostru ~ nicidecum in dansul separarii, fara "ei și noi ", pur și simplu iubind sau observand, alegând cu discernământ, așa cum este cazul fiecărei situații, și nu mai acționati sau re-acționati într-un mod care perpetuează conștiința victima sau persecutor. Și veți vedea dacă inca există probleme de putere sau de control pe care inca le lucrati. 
Permiteți-vă  a observa pur și simplu ceea ce va vine în minte, de a binecuvânta, de a ierta, de a iubi, de a da drumul, de a se integra, de a aprecia, pentru a sărbători tot ceea ce experimentati, dragilor, pentru re găsirea echilibrul, într confruntă un sentiment mai mare din înțelepciunea pe care le dețin, des puterea pe care o aveti, și Iubirea care sunteti.

Și acum va veți găsi ocrotiti de Maestrul Kuthumi și condusi în al doilea Ashram , al Razei a doua a Iubirii si Intelepciunii , înfășurati acum într-o frumoasă Flacara bleu- roz a Iubirii Divine . Energia acestei raze , este foarte mult legata de regăsirea, cultivarea , iubirea și aprecierea de sine , precum si o traire mai mare a  Visului Inimii voastre și Bucuriei Inimii voastre. Și traiti presentimentul a ceea ce se poate ca să vină pentru voi în ceea ce privește auto - sabotarea sau dependenta sau blocaje care vă împiedică sa va confruntati cu adevărata măreția și Lumina dvs. completa. Și, după cum îmbrățișati aceste aspecte sub - personalitate în inima voastra , în iubirea dvs. veți găsi pur și simplu acceptarea a ceea ce sunteti și unde sunteti, iubindu-va și apreciindu-va fără judecată . Iubindu-va  și fiind amabili cu voi insiva , complimentindu vă , găsiti echilibrul în capacitatea voastra de a dari altora și a va onora punandu-va singuri pe primul plan.
 
Și acum, dragilor, sunteti ocrotiti de Maestrul Serapis Bey, cum voi înșivă va găsiti acum în acest al treilea Ashram din Shambala înveliti în aceasta frumoasa flacără galben-aurie de Ințelepciune, de Inteligență Divină. Aceasta raza în special, amplifică separarea experimentata prin-„mai putin decât” și „mai bine decât” conștiința;  aroganță spirituală, sau lipsa de stima și valoare de sine. Renuntati la măsuri comparative, dragilor, înțelegeti că totul este divin perfect; darurile voastre unice și cunoasterea că sunteti incomensurabili în măreția și Lumina voastra și ceea ce adaugati la colectiv ca piesa  puzzle individuala. 
Există un sentiment mai mare de unitate care începe să apară cand fuzionati liniile temporale Christice și karmice, și Masculinul si Femininul vostru Divin. Sunteți condus cu înțelepciune, cu înțelegere, înțelegere, cunoaștere, iubire, imputerniciti i ocrotiti de preaiubita voastra Prezenta EU SUNT ca mergeti pe calea Iubirii Divine, și acum, dragilor, lumina Minții lui Dumnezeu activeaza prin hipofiză,  pineala, hipotalamus și glandele talamus.
 
Și acum dragilor , aveți ocrotire de la Maestrul Pavel Venețianul , în timp ce sunteti invitați în Ashramul celei de a patra Raze a Armoniei prin conflict . Pe măsură ce intrati în acest ashram sunteti înfășurati în aceasta - verde smarald frumoasa flacără de lumină . Energia acestei raze, descrie experiența Armoniei prin rezzolvarea conflictelor . De asemenea, este un sentiment mai profund de cadouri creative și capacitatea de a găsi , pur și simplu despre aprecierea în acest moment Acum, indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru , știind că totul este Divin perfect, totul este bine ~ pentru a elibera frica , stresul , tensiunea , ingrijorarea . Vedeti această flacără frumoasă dizolvandu-se energetic în fiecare particulă sub- atomica a Fiintei voastre , conducându-vă mai adânc în dorintele voatre și darurile voastre creative , precum și experiența de pace si liniste , armonie si echilibru în viețile voastre , dragilor.
 
Acum , dragilor, Maestrul Hilarion va ocroteste , invitându- vă în Ashramul celei de a cincea Raza de cunoastere , imbracati în această frumoasa flacără portocalie . Esența acestei raze , va conduce în integrarea principiilor spirituale științifice prin reechilibrarea emisferelor stânga și dreapta ale creierului ,corpul mental și emoțional , fizic și spiritual ; în esență, abilitatea de a exprima adevărul în așa fel încât înțelegerile fundamentale activează într-un nivel mai profund de cunoaștere a învățăturilor Minții superioare de Lumina . 
Și permiteți aceste observații și înțelegeri prin diverse linii temporale care activeaza in acest moment Acum , amplificate de energiile solstitiului ,  a aduce pentru voi chiar acum , ceea ce aveti nevoie pentru echilibrul perfect între corpurile voastre emotional si mental , între corpurile voastre fizic și spiritual .
 
Și acum drgilor, Sananda vă ocroteste si, va invita in Ashramul razei a șasea de devotament și idealism. Pe măsură ce intrați acum în acest ashram sunteti imbracati în această flacără frumoasă indigo a Luminii. Esența, frecvența acestei raze activeaza devotamentul în asistarea în crearea Raiului pe Pământ si aceste tipare ale Noului Pamant de Lumina. Oferindu-vă puterea și înțelepciunea și înțelegerea să va angajati pe calea Iubirii Divine și toate responsabilitățile care ar putea veni de la ea și cu ea; înțelegerea provocărilor ca Initieri de Lumina, și angajamentul ferm pentru Lumina, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru sau în această lume. Știind  ca Iubirea va prevala întotdeauna , dacă inca există un aspect al constiintei voastre, care este încă de experimentat cu un sentiment mai profund de încredere și predare catre Divin, permiteti acestei flăcări indigo a Luminii și frecvenței celei de-a șasea raza de devotament și Idealism a activa pana la nivel celular pentru a vă descoperi mai adânc această modalitate a Iubirii Divine.
 
Și acum dragilor, sunteti ocrotiti de Maestrul Saint Germaine, care vă invită în Ashramul celei de a saptea raze de Ceremonial Magic. Pe măsură ce intrati în acest ashram sunteti îmbracati în aceast frumoasa flacara violet a Perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu. 
Energia acestei raze umple planul pământesc în acest moment, dragilor si atât de mulți dintre voi activati și accelerati procesul de ascensiune personala~ prin raza perfecțiunii infinite, fluxul în conștiință prin acest al șaptelea ashram , in care multe dintre raze se activează în fluxuri mai mari de lumină, în special permitand să accesați cele Cinci raze superior pământești , și suplimentar cele șase raze cosmice. Cand experimentati această frumoasa flacără violet de transformare, de Perfectiune Infinita a lui Dumnezeu, aveți un sentiment de abundenta in fiecare domeniu al vieții voastre. Capacitatea de a elibera probleme vechi, credințe și judecăți, știind că faceti acest lucru colectiv, pentru ridicarea energiei acestui pământ sacru, și crearea unui nivel de abundență, inclusiv abundenta financiara, pentru toată viața de pe acest pământ sacru.
 
Iar acum Lady Nada înaintează și va ocroteste , invitându- vă în Ashramul celei de a opta Raze a Transmutarii și de cum ati intrat în acest ashram de Lumina sunteti înfășurati în aceasta frumoasa raza de culoare verde spumă  de mare-și violet , in care aveți un sens mai profund al drumului pe calea Iubirii Divine și liniile temporale Christice ; fuzionand cu linia temporala christica de cel mai mare potential spiritual al vostru , tot mai adânc în Visul si dorintele inimii voastre și reechilibrarea partilor voastre Divin masculin și Divin feminin .
Aceasta raza de asemenea, începe să activeze mai profund capacitatile voastre de percepție extra- senzorială , și aduce , în special, capacitatea de a transfigura schimbări energetice și fizice , în special a problemelor de sanatate sau a bolilor și disconfortului în corpul fizic . Este o rază pe care atunci cand mergeti , va aduce mai mare pasiune , autocultivare de sine și un sentiment mai mare de conectare în comunitate .
Minunat, dragilor. 
 
Va veți găsi acum ocrotiti de Mama Maria, invitați în Ashramul Razei a IX-a a celor mai mari potentiale. Pe măsură ce intrati în acest ashram sunteti învesmantati acum în aceasta frumoasa flacără albastru-verde de Lumina. Aceasta raza, exprimata în măreția ei deplină,va  conduce la maximul potential al dumneavoastră; fuzionează această dimensiune și toate dimensiunile Luminii în vastitate, în aspectele multi-dimensionale ale voastre pe care le experimntati ca profesori, vindecatori, poeți, scriitori, channelr-i ,artiștii, dansatorii ~ nu contează cum. Acesta va aduce o mai mare de conectare în bucuria scopului sufletului vostru, prin activarea in planul celor Opt-Celule divin originale în centrul perineului și o aliniere mai adânca în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, permiteți această bucurie sa se activeze la nivel celular în corpurile voastre și câmpuri de energie în acest Acum, dragilor.
 
Acum veți fi ocrotiti de Allah Gobi, Chohanul Razei a zecea a Divinitatii, care vă invită acum în acest Ashram de Lumina. Pe măsură ce intrati în această a zecea Raza din Divinitate sunteti învesmantati în aceasta sidefiu perlescenta frumoasa flacără de lumină. In acest ashram fuzionati cu aspectele dumneavoastră multi-dimensionale, și experimentati esența de Divinitate prin echilibrul perfect al intreitei Flacari de putere, iubire si înțelepciune ~ renuntand la orice nivel al victimei sau constiintei persecutorului ~ și capacitatea dumneavoastră de a intelege că ați parcurs deja pe jos Caile Iubirii Divine, creind aceste cai ale iubirii divine pentru voi și pentru alții acum ceva timp in urma.
Onorăm această călătorie, pentru că va conduce intr-un nivel mai mare de înflorire si măreție și Lumina. Știm că aceasta nu a fost o călătorie ușoară pentru cei mai multi dintre voi, înconjurati numai de frecventele dimensionale joase, dar, de asemenea, dificil în capacitatea dumneavoastră de a rămâne complet aliniati în modelele dimensionale superioare, cu tot ce se întâmplă  din perspectivă externă a acestui pământ sacru.
Acum această stabilitate vine, dragilor, pentru voi și pentru ceilalti, împreună la momentul Solstitiului șiconfruntați acum cu activarea acestui echilibru perfect pentru voi înșivă cand acest lotus frumos seac tivează în chakra inimii ~ aceasta balanța a puterii, iubirii si înțelepciunii.
 
Acum sunteti ocrotiti de Lady Quan Yin , invitându- vă în Ashram ul Razei a unsprezecea a Iubirii Divine și Adevarului Iluminat . Pe măsură ce intrati în acest ashram de Lumina , ca aceste flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine și ființe maestrii de Lumina , suntti inconjurati în aceasta frumoasa flacără roz - portocalie , aducând cu ea mai mare interiorizare, înțelegere și înțelepciune ~ centrati in inima-  în cunoașterea alegerilor pe care le faceti , care va aliniaza mai adânc în călătoria dumneavoastră , abilitatea voastra de a experimenta iubirea , indiferent de ceea ce se experimentaza în jurul vostru . La acest nivel nu este nevoie de reflecții suplimentare , doar experiența Iubirii si Unitatii , care va conectează ca o singura Inima Cosmica a Iubirii Divine ; amplificata în acest moment de comunicarea , rostirea și exprimarea realității voastre spirituale , pe masura ce voi înșivă vaa îmbrățișati intr0 un nivel mai profund autoocrotire, ingrijire , iubire , înțelegere  și înțelepciune .
 
Și, în fine acum , dragilor , sunteti invitati in Ashramul Razei a douăsprezecea , Raza Unitatii Constiintei , ocrotita de Pallas Athena . Lady Pallas Athena va înfășoară Ashram în văpaia aceasta frumoasa de aur a Constiinti Christice , a Unitatii Constiintei , conectându-vă mai adânc în energia arhetipului divin Masculin . Spiritul dvs. Divin masculin apare în fața voastra acum , și Spiritul dvs. Divin feminin în spatele dumneavoastră. Ambele isi plaseaza mâienile pe chakra inimii voastre, și vă confruntați cu acest dans in echilibru perfect , masculinul si femininul vostru Divin, și canalele Kundalini si tantrice sunt activate la maxim permis acum de Legea Cosmica . Minunat,dragilor . Și acum , activați Inimile voastre de Aur în putere și iubire , înțelepciune , luminare , bucurie , abundență și armonie .
Bine .
 
 Tzu Li înaintează acum , și vă îmbrățișează în special în energiile  ale primelor trei Raze , de putere , de iubire și înțelepciune , vă invită acum în Lacasul Christului Cosmic  din Ashramul  razei a doua a Iubirii si Intelepciunii . Și în timp ce călătoriți prin și în Ashramul Razei a doua în această Piramida Shambala, acum în Lacasul Christului Cosmic  , sunteti infasurati din nou în frumoasa flacăra aurie a Constiintei Unitatii si acum flacăra argintiu aurie de Sexualitate sacra, ocrotiti de Liga Siriana Arhanghelica a Luminii . Sunteți ridicati vă mai mult în Mintea Christica , și sunteți ocrotiti mai mult acum de energia Helios și Vesta,Logii Solar ; conexati în Soare și în Codurile cristaline solare de creație și Șabloanele Noului Patmant de Lumina , prin Scanteia divina din inimile voastre , în Inimile voastre de aur . Și acum de aici în Soarele Central , iar acum Marele Soare Central
Pe măsură ce va aliniati pe deplin prin toate dimensiunile în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu deveniti conștienti că sunteti înconjurati acum într-un cerc de doisprezece barbati , și douăsprezece femei . Aceste zeitati divine reprezentând zeități Divin feminine și zeitățile Divin masculine va invită să fuzionati în acest cerc de unitate , cand înaintati , fuzionati prima data cu zeitati masculine,amplificarea energiilor Solstitiului .
Aceasta va aduce puterea și curajul și vindecarea rănilor din relatiile pe care le puteti avea cu energia Divin masculina,dragilor și experimntati un nivel mai mare de activare a kundalini și canalelor tantrice , și vindecarea rănilor relațiilor dumneavoastră în acest Lacas al Christului Cosmic.
Și acum , dragilor , fuzionati cu zeitățile divin feminine traind Iubirea Mamei Divine , vindecarea rănilor din relații , experimentati această Iubire și această ocrotire în voi înșivă și recunoașteti ca nu mai aveți nevoie a experimenta vechi relații sau modele karmice decât dacă aveți convingerea că acesta este modul în care învațati cel mai bine ; pentru ca acum ati fuzionat complet liniile temporale , și exrperimentați măreția completă a Luminii dvs.prin integrarea masculinului și femininului vostru Divin.
Bine . Acesta este încă o dată un moment de noi inceputuri. Reveniti acum în spațiul vostru sacru , călătorind în Vehicule dvs. Merkaba energetice externe ale Luminii , revenind în spațiul voastre sacre , va impamantati complet  și centrati , experimentati amplificarea intreitei Flacari de Putere, Iubire și Înțelepciune . Și vă spunem , dragilor , ca atunci când sunteți gata,Pergamentele de Lumina care există în cadrul Shambala hieroglifele Învățăturile de Lumina ale Mintii Superioare pe care mulți dintre voi le știti ca Invataturile Ochiului Drept al lui Horus , se vor activa prin intermediul celui de al treilea ochi , inițial , sub forma de geometrii sacre , sau hieroglife sau coduri cheie ale Luminii , care va vor aduce o reamintire despre munca cu Shambala și cum puteți ajuta mai profund în munca dvs. in serviciu pentru acest sacru pământ .
Minunat, dragilor.. Va impamantati acum în Inima de cristal a Mamei Pământ , în Soarele interior al Pământului , vizualizand acest cordon de împământare care vine din chakra sacrala si coboara adânc în energia Pământului . Mama Pământ vă trimite dragostea ei înapoi prin coarda de împământare ,în câmpul, corpul și energia  dvs., și sunteti inconjurati în aceste flăcări frumoase ale Iubirii Divine și aceste Raze ale Creatiei . Verificati  dacă există anumite raze care va vin în minte , dragilor, care ar putea fi încă de lucru și in integrarea dvs., în timp ce se accelereaza un nivel mai mare de recunoașterea a măreției și Luminii care sunteti .
Vă mulțumim , dragilor , pentru munca in serviciu , iar noi vă binecuvântam , și cu aceasta va dorim o zi magica .
Transcris de Eadie Miller

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro