sâmbătă, 18 aprilie 2020

Cuart lemurian

Azi, in zi de sarbatoare sufleteasca , va doresc multa bucurie impreuna cu acesti prieteni dragi :

CRISTALELE LEMURIENE


Proprietăți și beneficii ale cuarțului lemurian

Cuarțul lemurian  și / sau semința de cuarț lemurian (cuarț de semințe lemuriene) este un tip de cristal care are capacitatea de a prelua informații despre civilizația antică din Lemuria. Când utilizați aceste pietre și faceți o conexiune cu ele, simțiți că sunteți transportat înapoi într-un timp străvechi.

Cautatorii de lumina au primit multe informații când folosesc cristale lemuriene. Ce au descoperit cei care le folosesc este că aceste semințe de cristal au fost „insamantate” pe vremea Lemuriei si ne ajuta să primească umanitatea informații transcendente pentru creșterea nivelului conștiinței.

Din ce în ce mai multe dintre aceste cristale sunt scoase la lumină, iar nevoia persoanei obișnuite să le poarte devine din ce în ce mai evidentă.

Proprietati


  • Este un cristal care conține coduri și informații foarte vechi; informații care pot fi folosite pentru vindecare si evolutie
  • Conține proprietăți similare cuarțului alb tradițional; este protector și poate fi programat pentru scopuri specifice.
  • Ajută accesul la multidimensiuni deoarece prin fațetele sale, frecvențele de conexiune cu alte realități încep să se extindă. Aceasta înseamnă că, dacă credeți în elementele din alte dimensiuni, cum ar fi Elfi, Zâne, Gnomi, Dragoni, etc; sunt un bun mijloc de comunicare cu ei.
  • Se conectează foarte bine în terapia vieții trecute; facilitează deschiderea portalurilor in timp.
  • După ce îl folosesc, multe persoane experimentează vindecarea emoțională, din vibrația profund iubitoare a acestor cristale.
  • Sunt cristale excelente cu care să meditați; Ele ajută la aprofundarea experienței meditative.
  • Vă pot consolida concentrarea și vă pot echilibra emoțiile.
  • Ele va ajuta capacitatea de a intra în contact cu divinul dacă urmați liniile și / sau scările de pe laturile cristalelor, mereu în sus în timpul meditațiilor.
  • Se înțeleg foarte bine cu lucrătorii in lumina ; în special pentru ei, ele vor oferi mai multe informații esențiale pentru scopul lor misionar.
  • Din ce în ce mai multe dintre aceste cristale sunt scoase la lumină, iar nevoia persoanelor obișnuite să le poarte devine din ce în ce mai evidentă.

Istorie / origine

Se găsesc în principal în regiunea diamantelor din Brazilia, deși din ce în ce mai multe piese se descopra si în altă parte. Aceste locații includ diferite zone din Himalaya, inclusiv Tibet, Rusia, Zambia și SUA.

Numele Lemuriene, a fost acordat de Katrina Raphaell, pionieră mondiala a terapiei cu geme , care și-a dedicat viața reformulării acestei științe antice. Semănate pe Pământ în ultimele zile ale Lemuriei antice au o misiune foarte specială în acest moment, misiunea lor este de a crea o „punte de timp” între vechea civilizație lemuriană și cea în care trăim, pentru a ne aminti că avem cu toții acces spre vindecarea din noi.

Forme / texturi


De obicei forma sa naturală nu este de obicei foarte atractivă; sunt deformate. Cea mai bună modalitate de a recunoaște un cuarț lemurian este prin respectarea texturii sale; trebuie să conțină linii care se încrucișează dintr-o parte în alta ca și cum ar fi „scări”.

Indiferent de latură sau tăietură a paharului, aceste linii trebuie respectate pe ambele părți. Nu sunt complet transparente; prin ele se poate observa o tulburare.


http://www.exploradoresdeluz.com

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro