vineri, 26 decembrie 2008

Seara de CRACIUN -- Energia Vietii


DARURI pentru TOTI !


Ne punem sub influenta si binecuvantarea sarbatorii de azi, pentru orice nou inceput ! Si apelam la ajutorul Domnului Iisus, al Maicii Sale si al ierarhiilor spirituale, al printilor arhangheli ai celor 12 sefire, al caror ajutor il chemam si a caror ghidare o asteptam pe parcurs.


Pentru a primi energia vindecatoare rog sa va conectati la imaginile postate( minim 33 secunde fiecare) ca si cum ati trai acolo si sa traiti in suflet toate starile pe care vi le sugereaza. Lasati-le sa lucreze cu voi, scoateti la iveala orice stare pe care v-o sugereaza si lasati-o sa plece; primiti energie acolo unde simtiti nevoia.

Nimic din ce vedeti aici nu e o joaca dar viata e un joc.


Incercam conexiuni cu energia noastra, cu tot ce iubim si tot ce respingem.
Pentru a fi perfecti, in forma perfecta nu ar trebui sa respingem nimic, sa negam nimic, sa ne temem, sa ne inchidem pe noi insine.

- hai sa scoatem la iveala intunericul din noi si sa vedem lumina !sa fim o baie de lumina !Simtiti cum totul se inunda cu forta vietii! - si hai sa fim fericiti aici, sa traim fericiti si multumiti de clipa prezenta !Sa fim fericiti in lanul cu maci !


Orice este perfect in forma :


si in energie :


Asa vom fi mereu conectati cu trairea fiecarei clipe :


Urmeaza inca multe, dar azi ne oprim aici. Va astept cu drag.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro