marți, 13 iulie 2010

In 2010, asteptati surprizele MESAJ de la EMMANUEL


De la Emmanuel
(15 IAN.2010, mesaj transmis prin Langa)

intrebare: Cititorii intreaba de ce nu vorbiti despre problema anului 2012, inca?

Iubiti frati si surori a Pamantului, noi, cei din taramurile superioare, traim o mare bucurie ca martori ai nasterii Noului Pamant. Este prima oara cand se face o incercare de a crea doua exemplare ale aceleasi planete in sistemul vostru solar. Dublarea este primul pas in procesul de ascensiune al Gaiei, desi, in prezent, noua planeta nu este inca completa.

Al doilea pas va fi separarea celor doua planete, proces ce poate fi considerat ca o multiplicare de celule.
in cazul celulelor, procesul numindu-se mitoza (cariochineza N.M.), celula initiala se imparte in doua celule complet noi, identice cu originalul. in cazul Gaiei, procesul este mai mult unul meiotic (meioza - diviziune in care celulele formate au jumatate din nr. cromozomilor celulei-mama N.M.), in care celulele create nu sunt identice cu celulele originale. in densitate voastra, acest lucru se aplica in special organismelor de sex feminin.

Procesul de duplicare a intregii planete dureaza in jur de 9 ani, in timp ce separarea se va produce intr-o fractiune de secunda. La sfarsitul ciclului Galactic (02.11.2010), Gaia va avea o perioada foarte scurta de timp in care separarea trebuie sa se produca. Odata ce acest proces va fi incheiat, Gaia Noua va exista in densitatea a 5-a, in timp ce Gaia Veche va ramane in a 3-a densitate.
Acesta este motivul pentru care exista atata confuzie legata de ceea ce se va intampla in anul 2012. Unele persoane numesc acest moment catastrofa, alti oameni o considera ascensiune. Ma rog, exista si cei care spun ca nimic nu se va intampla in 2012. Toate variantele sunt valabile.

Anul 2012 nu poate fi inteles daca este observat numai de la nivelul 3D, pentru ca, de fapt, este vorba de o aliniere multi-dimensionala/galactica si are loc la toate nivelurile de constiinta. Va avea loc raspandirea unui flux de electroni, protoni, etc care va aparea ca urmare a actiunii de respingere electrostatica reciproca. Volumul total al fluxului de imprastiere va fi infinit si in orice punct al campului vectorial. Rezultatul va fi consecinta fluxului net al constiintei, intr-o anumita regiune a campului vectorial.

Asta inseamna ca vor exista mai multe rezultate diferite cauzate de acelasi eveniment. Totul va depinde de valoarea vibratiei constiintei voastre, altfel spus, fiecare individ va experimenta un rezultat diferit.

Unii vor experimenta evenimentul ca pe o catastrofa, altii vor trai ascensiunea iar altii nu vor simti nici o schimbare.
Doua persoane fizice vor experimenta acelasi rezultat numai in cazul in care constiinta lor va vibra indentic (cu aceeasi frecventa), deoarece, atunci cand doi indivizi se fixeaza asupra aceluiasi punct de asamblare, perceptiile constientizate vor fi aceleasi, fara a mai fi separate de iluzia timpului si spatiului.Cele doua entitati se vor regasi in aceeasi lume.

Pentru a intelege acest concept, in primul rand trebuie sa acceptati ca sunteti plasati multi-dimensional, ca aspecte de viata si de constiinta. Sunteti ca foile suprapuse si paralele ale, sa zicem, unei cepe. Pentru fiecare, ''real''va fi ceea ce, la nivelul de constiinta asupra caruia s-a fixat, devine perceptibil, restul planurilor ramanand neobservate si considerate inexistente.

Cu fiecare decizie unica de a face, va redirectionati gradul de constientizare spre unul din miile voastre sine.
Atunci cand se intampla acest lucru, voi nu simtiti nimic, desi v-ati plasat deja intr-o lume anume.
Totul va arata la fel ca inainte cu zece minute, va veti regasi in aceeasi casa, casatorit cu aceeasi persoana, care lucreaza in acelasi loc, etc dar la un nivel vibrational diferit; lucrurile, si tot ce va va inconjoara, doar vor parea neschimbate.

Modelul universurilor paralele suprapuse a fost proiectat de Creator cu scopul de a imbogati experienta sufletului; ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi ce va alege .

Este posibil, de ex. ca tu si aproapele tau sa nu aveti aceeasi experienta. Fiecare dintre voi isi va continua existenta dar pe Pamanturi diferite.Toti cei care nu vor avea aceeasi frecventa de vibratie ca a voastra, vor disparea, pur si simplu, din realitatea voastra.

Va puteti explica acum de ce cele mai multe dintre predictiile care se adreseaza unei mase mari de oameni, nu se indeplinesc decat de la individ la individ, rezultatele scontate obtinandu-se doar asupra acelora care sunt calati pe un anume punct al campului vectorial.

Cine crede ca anul 2012 va marca sfarsitul omenirii, atunci acesta va experimenta un fel de sfarsit.
Cine va crede ca in 2012 va avea loc ascensiunea, va experimenta un fel de inceput.

Amintiti-va ca gandul creaza simtirea, sentimentele, acestea creeaza emotiile iar emotiile creaza realitatea.

intrebare: Ai mentionat de multe ori ca noi trebuie sa parasim teama.Un cititor din Australia intreaba: ''Cum pot inlocui frica cu iubirea?''

Dragostea este un dar care exista si dincolo de dualitate. Nu exista nici o cale de a inlocui pe una cu cealalta ; acest adevar trebuie sa fie bine inteles.
Frica si Dragostea nu sunt doua lucruri diferite; ele sunt calitati diferite ale aceleasi energii. Frica este aspectul negativ al Iubirii.
In cazul in care energia de inalta vibratie este blocata si nu curge prin campul vostru energetic, sentimentul iubirii se metamorfozeaza in frica. Cand apare curgerea, adica deblocarea fluxului energetic de frecventa inalta, Frica dispare si ramane aspectul sau pozitiv, benefic, Iubirea. Ideea ca frica si dragostea sunt doua lucruri diferite a fost inradacinata in mentalul colectiv de-a lungul veacurilor, avand drept scop transformarea omului in sclav, caci nimeni nu poate fi transformat in sclav daca este plin de Iubire, de Dragoste, fata de orice element al creatiei. Atunci cand doua fiinte se centreaza pe aceeasi zona a spectrului de frecvente, ele nu mai sunt separate.

intrebare: Ai afirmat ca AND-ul nostru este activat print fascicule energetice de inalta vibratie trimise spre Pamant. Un cititor din Franta ar dori sa stie cum fi activate cele 12 componente ale ADN-ului, la nivelul actual al constiintei umane.


Raspuns: In cea de a treia dimensiune, in care exista fiintele umane, exista potentialitatea de a activa multe spirale ADN. In momentul de fata, in evolutia umana, exista 144 de posibile spirale principale, care ar putea fi activate pentru a aduce fiinta umana la stadiul de activare maxima. Marele Director Divin si Consiliul Lorzilor Karmei au stabilit ca numarul maxim de spirale ADN necesare in faza evolutiva actuala poate fi 144. La scara galactica mai poate exista un pachet de 144000 componente ale "ADN-ului galactic" disponibile in acest moment. (Nota C.M. : cand te gandesti ca marea majoritate a fiintelor umane de pe Pamant au actual doar.2 spirale !!)

Prea iubiti frati si surori de Pamant, voi traiti acum niste momente extraordinare!

Energiile trimise in prezent pe Pamant sunt in crestere semnificativa in fiecare zi. ADN-ul nou-nascutiilor "contine informatia genetica nemai vazuta pe Pamant pana acum. Oamenii vostri de stiinta pot confirma prezenta unor noi aspecte in ADN celor care se nasc acum.
Cerul vostru este tot mai plin cu prezenta fiintelor venite din alte lumi.
Constiinta colectiva stabileste noi conexiuni intre indivizi apartinand aceluiasi grup de suflete, indiferent de distanta fizica dintre ele.
Abilitati telepatice noi apar acum aproape la fiecare individ. Corpul vostru energetic a inceput sa-si aminteasca potentialitatile cu care a fost inzestrat de Creator. Capacitatile voastre de vindecare devin tot mai evidente.

Tot mai multe persoane incep sa-si aminteasca de programul cu care au venit pe Pamant si aceasta ii face sa-si modifice orientarea in viata si in preocupari. Ideile trecutului incep sa nu mai fie prioritare in comportamentul si in gandirea oamenilor.

Ideea separarii intre indivizii colectivitatilor dispare cu repeziciune, fiintele umane incepand sa inteleaga ca nu exista o separare decat la suprafata, in profunzime regasindu-va in aceeasi unitate. Timpul conceptiilor de separare a trecut.

Privind in jurul vostru aveti senzatia ca ceva v-a lipsit, pentru a fi intregi.Este timpul sa faceti ceva diferit, ceva nou, un nou inceput in calatoria voastra pe acesasta planeta. Acest moment l-ati pregatit in multele vieti prin care ati trecut. Este timpul pentru a va crea viitorul asa cum vi l-ati visat. Fiti o persoana de actiune, caci numai actionand, puteti obtine ceea ce vreti sa se intample. Fiecare zi este importanta, nu asteptati sa incepeti maine.Astazi este o zi buna pentru a incepe.

incepeti prin a avea incredere in voi insiva, in potentialul vostru, in legatura cu tot ceea ce este si fiti siguri ca fiecare dintre voi are rolul si locul sau in Planul Divin.
Atunci cand veti capata deplina incredere in voi, veti sti ce trebuie sa faceti, ce cale trebuie sa urmati si cu ce mijloace puteti actiona!
Eu Sunt Emmanuel.
Sursa: http://www.emmanuelmessages.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro