joi, 12 august 2010

Luna Noua in Leu: 10 august 2010 (6:08, ora Romaniei)

Analiza astrologica de Barbara Hand Clow

Orice asemanare cu Romania nu e intamplatoare........energiile se manifesta la fel, oriunde in lumea noastra

Luna Noua a intrat în Leu! Acesta e timpul sa fiti o vedeta, sa va cufundati in adancul inimii si sa va amintiti de menirea voastra. Cum va doriti sa fiti cu adevarat? Cum va doriti sa va exprimati in prezent? Ce fel de impresie vreti sa faceti asupra oamenilor de care va pasa cel mai mult? Acesta e timpul in care voi sa straluciti. Luna Noua in Leu va propune sa va concentrati atentia asupra calatoriei voastre personale, intrucat veti fi mereu pusi la incercare de schimbarile radicale ce au loc in lumea “exterioara”- oglinda reala a lumii voastre launtrice.
Pe cand eram copil, am fost fascinata de jocurile mecanice, pa care le jucam cat de mult puteam. Acum ma bucur ca mi-am petrecut timpul jucandu-ma cu biluta nebunatica de otel, ce ricosa inainte si inapoi dintr-o bara in alta, acumuland si afisand punctele obtinute cu flashuri luminoase si sunete de clopotei. Aceasta Luna Noua initiaza un camp ce ne va face sa ne simtim precum o biluta ce se invarte prin jur, dintr-un loc in altul, in acest joc al vietii. Simtim ca alergam nebuneste dintr-un punct in altul, invadati de imagini ce vin din aspectele launtrice ale sufletului nostru, iar aceste imagini imprima vise de mult pierdute din vremuri stravechi, pe cand nu traiam despartiti de Pamant. Totodata, aceasta este o Super-Luna, caci Luna se afla in pozitia cea mai apropiata de Pamant, in timp ce e in conjunctie cu Soarele, astfel incat sunt activate sentimentele noastre cele mai profunde. Sistemele tectonice ale Pamantului vor fi activate de influenta Lunii asupra mareelor si vom simti aceste forte ale dimensiunii a doua, ce ar putea declansa cutremure de pamant, eruptii vulcanice si mai multe inundatii.
Daca ne aducem aminte de analiza Echinoctiului de Primavara, se pare ca am trecut prin trei accelerari rapide ale timpului in perioada de inceput a anului. Acum, pentru cei mai multi dintre voi, incantatoarea vara a artei origami v-a implinit asteptarile, dincolo de ce-ati crezut. Aceasta Luna Noua indica faptul ca vom realiza multe lucruri, deoarece ea reprezinta o expansiune geometrica a constiintei noastre. Acest lucru face ca localizarea in 3D sa se faca anevoios, intrucat aceasta expansiune e de natura sferica, fapt ce creeaza spatiu adecvat in corpul nostru, pentru a simti multidimensionalitatea. Vad multe semne privind manifestarea plenara, in prezent, a celor noua dimensiuni in campul realitatii, iar acest fapt poate fi observat studiind cercurile din lanuri aparute in aceasta vara: Uau!
Daca ar fi sa va vizualizati ca pe o sfera de origami, pleiadienii (Pi) ar intelege ca voi pictati imagini neobisnuite pe aceste suprafete geometrice. De multe ori, contururile sunt inca nedeslusite, insa voi faceti cu adevarat ca Pamantul sa devina vizibil pentru constelatia Pleiadelor! De pilda, cand Pluton e in Capricorn, Pi percep viziunile voastre despre zeitatea ciclului ca pe o capra hotarata, ce loveste cu coarnele in bancile si in corporatiile mondiale, in parohiile catolice si in guvernele afgane. Totusi, aceste structuri ce se clatina, stau inca in picioare. Soarele din Leu straluceste cu putere in fata ochilor vostri, in timp ce va structurati corpul geometric. In spatiul rezervat amprentei adusa de Saturn, vedem imaginile lucrurilor ce se clatina in prezent, insa apoi, de indata ce un lucru se stabilizeaza, acesta ia o noua forma. Spatiul destinat lui Uranus este cel mai vast, in timp ce Jupiter se apropie din ce in ce mai mult. Pe masura ce se amplifica fortele Berbecului, vedem imagini ale oamenilor care revendica ceea ce merita, ceea ce au asteptat de atatia ani.
Culorile acestui origami minunat vor fi pictate pe deplin in aceasta toamna, iar aceste sfere individuale captivante va vor sustine dezvoltarea. De curand a trebuit sa arunc o privire asupra viitorului apropiat, intrucat inainte ca Gerry si cu mine sa plecam in calatoria noastra din toamna, trebuie sa pregatesc mai multe materiale pentru AstroFlash! Spre marea mea incantare si uimire, sferele initale pe care le-am creat, si care au fost sadite in timpul triplei accelerari a timpului din primavara, vor fi pe deplin desavarsite pana la sfarsitul verii! Prin urmare, in timpul Echinoctiului de Toamna, veti atrage dimensiunile spirituale chiar in geometria voastra extinsa, ceea ce va atrage taramurile divine in inima voastra.
Luna Noua in Leu reprezinta timpul ideal pentru a va deschide intentionat inima, iar acest lucru e deosebit de important in aceasta vara. Iar echilibrarea cosmica soseste in momentul in care Soarele intra in Balanta. Avand toate aceste forte in Berbec/Balanta, armonia umana rezoneaza in univers. Tonalitatea naturala vibrationala a Pamantului canta stelelor, iar acestea raspund, cantand si ele.
Luna Noua la 17 grade in Leu nu este aspectata, ceea ce e neobisnuit. Aceasta Luna singuratica, intunecata si activata de gravitatie evoca amintirea dorintelor pe care le-am pastrat in adancul inimilor noastre. Ca sa fiu sincera cu privire la acest lucru: fiecare dintre voi tanjiti dupa o initiere profunda, dupa starea de beatitudine totala a clipei prezente, dupa dorinta de a fi un avatar, o vedeta. Ei bine, de ce nu? Lipsita de aspecte, aceasta Luna Noua din Leu amplifica cavitatea centrala din inima voastra si va propaga dorintele spre taramurile cosmice. Deoarece v-ati construit sfera de origami, va puteti deplasa in siguranta in structura geometrica pe care o generati. Cine a spus vreodata ca nu va puteti atinge fericirea si dilata inima voastra curata? Incetati pentru o clipa sa mai cititi aceste randuri si ascultati acele voci ireale, care spun ca nu puteti fi ceea ce va doriti sa fiti. Recunoasteti prezenta lor, apoi trimiteti-le sa se scurga in suvoiul timpului. Alegerea beatitudinii cosmice inseamna sa va folositi formidabila voastra putere a vointei, curajoase a inimii voastre. Aceasta cuadratura in T cu Pluton din Capricorn, ce implica sase planete, constitue factorul de amplificare a vointei in timpul acestei Luni Noi. In mod normal, Luna Noua in Leu ar fi instrumentul pe care l-am folosit ca sa ne activam vointa, insa, in loc de asta trebuie sa folosim cuadratura cardinala in T, intrucat aceasta Luna Noua nu e aspectata. Intrebarea fireasca este: in ce fel?
Saturn, Venus si Marte sunt in conjunctie in primele grade din Balanta; asadar, pe masura ce primim (Venus) noi structuri (Saturn), le putem integra si activa (Marte). O incredibila descarcare de cunoastere si de noi perspective potentiale permeaza realitatea, din cauza secretelor ce transpira despre razboiul afgan (vezi www.Wikileaks.com), eruptiei sondei petroliere, eforturilor de reforma a imigratiei si valului de manie de pretutindeni, la adresa faptului de a fi pradati de Elita. In momentul in care se produce o schimbare intr-un loc, acesta determina alte schimbari, astfel ca totul se transforma in viata voastra personala. Marte va fi in apropierea lui Venus din Balanta pana la jumatatea lui septembrie, dupa care ele se deplaseaza impreuna in Scorpion, la jumatatea lui octombrie. Marte si Venus ce calatoresc in tandem pe cer indica faptul ca, atunci cand primim informatii, actionam in acord cu ele, cu usurinta si dinamism. Lucrurile se misca in prezent, iar barbatii si femeile vor coopera bine si cu bucurie. In timpul Lunii Noi in Leu, acest principiu de receptionare/ actiune are cu totul de-a face cu noi structuri inspirate de influenta echilibranta a lui Saturn din Balanta.
Multe lucruri dintre cele pe care le vom crea vor izvori din noile stabilitati ce vor fi faurite din lucrurile vechi. De exemplu, ma gandesc ca se apropie sfarsitul razboiului din Afganistan, deoarece oamenii sunt clar obositi de el si nu mai sunt convinsi de propaganda guvernamentala. Dezvaluirea dosarelor secrete face sa fie tot mai greu sa convingi poporul sa sustina razboiul si, in special, soldatii. Aceste schimbari ale punctelor de vedere sunt amplificate si transformate de Jupiter/Uranus in opozitie cu cele trei planete din Balanta, pentru ca, de indata ce se formuleaza ceva cat de cat functional, acest lucru tinde sa se dezvolte tot mai mult. Corpul vostru geometric origami ce se dezvolta creeaza posibilitatea unor noi moduri de fiintare. Apoi, aceasta indepartare a obiceiurilor invechite, de catre intreaga forta data de Balanta/Berbec, mistuie vechile deseuri in maruntaiele feroce ale lui Pluton, ce domina asupra luptei. E timpul ca politicienii si generalii de armata din Occident sa inteleaga ca ei aleg moartea si haosul, in cazul in care continua sa invadeze Orientul si merg mai departe cu indeplinirea planurilor secrete.
In toiul tensiunii de la inceputul lui iunie, cu privire la blocada flotilelor ce incercau sa aduca alinare oamenilor lihniti de foame din Gaza, Jupiter a fost in conjunctie exacta cu Uranus (0 grade in Berberc), pe 8 iunie. Helen Thomas, o jurnalista in varsta de 90 de ani, si-a exprimat deschis opinia impotriva controlului evreiesc din Palestina, fiind imediat indepartata, de parca ar fi devenit o batrana natanga. Jupiter retrograd se apropie din nou de Uranus retrograd si va exista o a doua conjunctie in ultimele grade din Pesti, cu cateva zile inaintea Echinoctiului de Toamna. Aceasta conjunctie inspira actiunea de aparare a drepturilor fundamentele, asa ca vor exita multe solicitari de a avea grija de cei mai putin favorizati de soarte, iar oamenii se vor ridica impotriva tiranilor, mitocanilor si distrugatorilor. Aceasta cuadratura in T este suficient de puternica pentru a provoca revolutii, asa ca va sfatuiesc sa aveti mare grija in prezent. Ar fi intelept sa identificam ce anume s-a intamplat, sau ce ati simtit atunci cand Saturn a fost in opozitie cu Uranus pentru cea de-a cincea si ultima oara, pe 26 iulie, singura opozitie ce are loc in Berbec/Balanta. Exact in ziua primei opozitii Saturn/Uranus (in Fecioara/Pesti) , din 8 noiembrie 2008, a fost ales Obama. Acesta e motivul pentru care lumea se gandeste ca SUA sa se schimbe mai intai, astfel ca restul lumii sa-i urmeze. Dosarele privind razboiul din Afganistan au fost date in vileag, cu cateva ore inaintea ultimei opozitii Saturn/Uranus, astfel ca aceasta dezvaluire a modului in care se joaca acest razboi, ii va pune capat. Pe durata opozitiei exacte, secretarul de presa al Casei Albe, Gibbs, incerca sa minimalizeze efectele nimicitoare ale acestei dezvaluiri; in mod cert, aceasta vara pare sa fie Vara Dezvaluirilor.
Adevarul este ca aceste dezvaluiri sunt o lovitura naucitoare pentru efortul american privind razboiul si vor contribui probabil la incetarea lui, la fel cum raportul Pentagon Papers*, al lui Daniel Ellsburg a dus la incheierea razboiului din Vietnam. Desigur, stim ca acest razboi ia sfarsit, intrucat dezvaluirile afgane s-au petrecut exact in timpul ultimei opozitii Saturn/Uranus. Acesta e marele tranzit care inlatura intotdeauna vechile forme, pentru a face loc noilor posibilitati. Apoi, in zilele de dupa ultima opozitie, datorita sosirii in Balanta, a lui Marte, apoi a lui Venus, am avut opozitii constante cu Uranus si Jupiter si cuadraturi continui cu Pluton, jocul mecanic al acestei veri. Atunci cand Jupiter se afla in conjunctie cu Uranus, iau nastere cai noi, in timp ce opozitiile de la Saturn, Venus si Marte declanseaza posibilitati noi si multiple. Acest impuls e atat de rapid si de constant, incat face ca vechile cai pur si simplu sa zboare pe geam. Apoi, toti cei care incearca sa se agate de ele, zboara odata cu ele, cum ar fi generalii, sefii corporatiilor ca BP si ziaristi care nu inceteaza sa imite papagaliceste linia de partid; capetele ce se rostogolesc sunt semne de mare schimbare.
[*Pentagon Papers e numele popular dat raportului ultra-secret al guvernului SUA, numarand 7.000 de pagini, referitoare la istoria politicii si planificarii interne guvenamentale, cu privire la razboiul din Vietnam. Documentele au devenit celebre, in momentul in care ofiterul din Departamentul de Stat, Daniel Ellsberg, le-a dat spre publicare ziarului The New York Times, la inceputul anului 1971. N. tr.]

Revendicarile pentru adevar si dreptate, aduse de Jupiter in conjunctie cu Uranus in Berbec, modifica foarte mult starile de echilibru, chiar inaintea Echinoctiului de Toamna, cand Jupiter si Uranus revin in Pesti, materializand aspectele spirituale ale acestor cai noi. Avand in vedere aceasta opozitie a cinci planete din Berbec/Balanta, oportunitatile voastre de a crea pace si armonie in propria voastra viata sunt exemplare, la fel cum aveti oportunitatea de a crea pace in lume. Eliberati-va de vechile obiceuri care nu va mai sunt de folos pentru idealurile voastre cele mai inalte; faceti o schimbare, ascultandu-i pe oamenii cu care nu sunteti de acord; si vorbiti cu indrazneala despre ideile noi ce va insufletesc. Extindeti-va pe cat de mult puteti in toate aspectele vietii voastre, deoarece aceasta e o ocazie extraordinara. Stiu ca va veti provoca pe voi insiva, intrucat aceasta opozitie a cinci planete tinteste chiar in varful cuadruaturii in T cu Pluton din Capricorn, marele distrugator cosmic. Bum! Bum! Valorificati aceasta ocazie!!
Pluton aflat in primele grade din Capricorn, in apropiere de Centrul Galactic, e incurajat, intr-un mod personal si transpersonal, de cele cinci planete aflate in cuadratura cu el. Impulsul firesc al lui Pluton este de a prinde si a distruge tot ce-i iese in cale, de a patrunde lucrurile pana ce se trezesc si se transforma in forte noi si puternice. Pluton distruge tot ce sta in calea dezvoltarii si schimbarii, iar in Capricorn, el se focalizeaza pe structurile mari, ce reflecta programe colective. Pluton are de-a face cu integritatea, prin urmare formele structurale ce nu mai reprezinta vointa oamenilor cunosc o curatare si purificare profunda in prezent. Cuadratura cu Marte din Balanta il provoaca pe Pluton sa insiste asupra rolului acelor lideri in razboaie, pana ce intentiile oamenilor sunt respectate. Cuadratura cu Venus din Balanta il forteaza pe Pluton sa fie receptiv la energia feminina si sa fie ademenit prin abordari mai blande si mai atragatoare. (Asteptati-va la dezvaluiri despre discutii secrete in aceasta luna si urmariti cum zeitele ii pun la locul lor pe barbatii plini de putere si ego.) Cuadratura cu Uranus din Berbec arata ca schimbarea intense si chiar haosul vor continua, pana ce dispare rezistenta, intrucat Uranus in conjunctie cu Jupiter din Berbec este o forta extrem de puternica. Stimulat de toate aceste cuadraturi, Pluton va sfarama tot ce trebuie sa dispara. Potentialul acestei cuadraturi in T este covarsitor si se vor petrece mari schimbari in lume, pana la sfarsitul verii. Fiti rabdatori, in timp ce lucrurile din jurul vostru se destrama, dupa care se reformuleaza; iar daca procesul este prea intens, trageti un pui de somn!
Trebuie sa continuam sa intrebam cum putem face acest lucru, deoarece ni se cere atat de mult. Ne intoarcem spre Mercur, micutul corp ceresc din interiorul orbitei solare a Pamantului, care va inspira mintea sa descifreze intentiile Soarelui si sa foloseasca aceste informatii, ca sa creeze. Mercur la jumatatea Balantei e si el neaspectat! El a trecut de Soare, ceea ce inseamna ca e foarte inteligent, si opereaza intr-un mod grijuliu si constiincios, pentru ca se afla in Fecioara. Tocmai am trecut prin schimbari dupa schimbari, pe masura ce Venus si Marte i-au stimulat pe Pluton, Uranus si Jupiter prin cuadraturi si opozitii, astfel ca, in prezent, Mercur in Fecioara ne ajuta sa facem ordine prin dosare, in ziua de Luna Noua. Schimbarile din timpul lunatiei anterioare sunt foarte tulburatoare, astfel ca Mercur va comunica sa le inventariati. Lasati deoparte tabloul de ansamblu si faceti o lista cu schimbarile pe care le-ati facut in decursul lunii anterioare. Odata ce le-ati listat, analizati-le ca sa vedeti daca sunt incheiate, daca mai e de lucru la ele … sau poate ca ati dori sa schimbati ceva? Luna Noua in Fecioara (din 8 septembrie) va va permite sa va concentrati foarte bine noul vostru sine sferic, prin urmare acum e timpul sa decideti daca toate lucrurile din viata voastra sunt asa cum va doriti sa fie. De ce nu? Aveti dreptul de a fi fericiti!
Mai exista multe alte lucruri ce se desfasoara in astrograma acestei Luni Noi. Chiron e in conjunctie apropiata cu Neptun, aflat in ultimele grade din Varsator, iar ei fac inconjunctie cu Saturn, Venus si Marte din Balanta. Aceasta reprezinta o chemare rasunatoare de a deveni razboinici spirituali, iar calea cea mai buna este alinierea cu Convergenta Constienta, ce a avut loc pe 17-18 iulie. In acele zile, Carl Calleman ne-a cerut sa ne aliniem cu o vibratie noua ce ne va purta inainte, catre Ciclul Universal, care este inaugurat pe 3 martie 2011. (Vezi www.Calleman. com.) Gerry si cu mine ne-am creat intentia, impreuna cu un grup de la Institutul Edgar Cayce din Virginia Beach, iar acelea au fost niste momente speciale. Gerry si cu mine am devenit in cele din urma pe deplin egali in calitate de instructori, iar multi altii au spus ca vibratia Convergentei Constiente a inspirat egalitatea intre barbati si femei. Prin urmare, avand in vedere inconjunctia dintre Chiron/Neptun si Marte/Venus/ Saturn in Balanta, aceasta echilibrare va incuraja vindecarea profunda ce face ca relatiile noastre sa fie receptive la inspiratia spirituala. Acest lucru ar putea conduce, in aceasta luna, la o mare revelatie cu privire la abuzul sexual, ceea ce ma face sa gandesc ca Vaticanul nu va scapa de mass-media in timpul acestei lunatii. As dori sa va ofer cateva informatii foarte interesante, pe care le-am adunat de catva timp.
In urma cu ceva luni, am pomenit de o carte minunata, scrisa de Marsha Keith Schuchard, intitulata Calea spre intelepciune spirituala a lui William Blake (William Blake's Path to Spiritual Wisdom). Aceasta e de fapt o carte despre o miscare sexuala importanta din timpul Ciclului Planetar (1755-2011), o miscare ce a implicat folosirea sexualitatii in scopul initierii si care a devenit sursa energiei ascunse din societatile secrete pe care Elita le administreaza ca sa controleze lumea. Nu vom inlatura puterea Elitei, pana ce nu sunt dezvaluite informatii privind folosirea sexului in vederea controlarii omenirii. Odata ce micile secrete obscene sunt date in vileag, cei care au comis abuzuri nu mai au scapare. Cartea lui Schuchard m-a ajutat sa inteleg faptul ca folosirea sexualitatii pentru a avea putere este o creatie a Ciclului Planetar, chiar daca sexul in scopuri initiatice are o vechime de mii de ani, iar in cadrul comunitatilor din acele vremuri el nu era un secret.Forma acestei conduite din Ciclul Planetar a fost folosita pentru a colecta forta feminina si a stimula industrializarea; cu alte cuvinte, femeile au fost private de identitatea de sine, pe durata acestui ciclu. Luati aminte la publicitatea moderna si intelegeti motivul pentru care femeile ar putea dori sa poarte burkas (plural de la burka, sacul din material textil cu cateva orificii in zona ochilor, purtat de femeile musulmane din zona Afganistanului si Pakistanului. N.tr.)! Acesta e un subiect complex si nu voi spune mai multe, insa va sugerez, celor care sunteti curiosi in privinta acestei chestiuni manipulative si obscure, sa cititi cartea lui Schuchard. Intre timp, putem avea incredere ca vor aparea mai multe dezvaluiri despre abuzurile din cadrul Bisericii, in special in momentul in care Pluton va intra in miscare directa, in septembrie. (A existat o diminuare evidenta a dezvaluirilor privind abuzul sexual in randurile preotimii, in momentul in care Pluton a devenit retrograd, in luna mai.) Odata ce Chiron si Neptun se afla la mai putin de un grad departare, din septembrie 2010 pana in martie 2011, aceste rani profunde vor fi scoase la lumina si le vom vindeca.
Consider ca aceasta lunatie o sa fie fascinanta, productiva, creativa si deconcertanta. Aceste configuratii ne cer fiecaruia dintre noi sa stralucim, sa facem tot ce putem mai bun, sa alegem sa devenim tot ce am dorit sa fim intotdeauna. Amintiti-va sa-i cereti spiritului sa va sprijine, acum, ca ati reusit sa-l aduceti inapoi in lumea noastra. Amintiti-va ca pleiadienii au spus mereu ca cea mai buna activitate in 3D este cea sexuala, asa ca bucurati-va de ea si aveti in vedere sa invatati mai mult despre fortele profunde ce sunt inerente uniunii dintre doi oameni.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro