sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Imagini ale eclipsei 04 11 2011 si LUCRUL cu NOI INSINE

Va sugerez sa gasiti in acest inel solar energiile de care aveti nevoie pentru transformarea interioara catre un viitor frumos, in acord cu Copilul Divin interior si Copii Divini din sufletele celor din jur, ca o comuniune spre un viitor minunat impreuna.
Si va sfatuiesc sa acordati maxima importanta vindecarii si desavarsirii acestor Copii Divini , prin meditatii si orice sprijin in planurile subtile.


04 01 2011 aduce o eclipsa cu oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii . Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre , destinului nostru, nu este o cale usoara dar este singura care ofera evolutie.

Vizualizand energia eclipsei , putem incepe cautarile in interiorul nostru, motorul care sa activeze transformarile vibratiei si vietii personale.
"Daca visam in mod profund la ceva putem pune in miscare puterea si toate mijloacele necesare pentru a-l indeplini ;este o energie ce face ca imaginatia sa guverneze puterea ,tot ceea ce protejam ajunge sa ne ghideze,tot ceea ce oferim in dar ajunge sa ne elibereze ".

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro