duminică, 6 noiembrie 2011

Meditaţia spirituală vindecatoare folosind culorile


Meditaţia spirituală, ca mijloc de a intra în legătură cu eul nostru interior, este de mare ajutor în tămăduirea corpului. . Deoarece transmiterea culorilor este expresia energiei unui suflet( ghidat in manifestarea culorilor de Ierarhiile spirituale ale Cretoarului şi a ghizilor noştri, poate că ar trebui să dau un exemplu de meditaţie folosind culorile.

Exerciţiul de meditaţie în şase etape provine din cele ale unei femei curajoase de cincizeci şi patru de ani, a cărei greutate a scăzut la treizeci şi două de kilograme în timp ce lupta cu un cancer ovarian. Ea este acum în perioada de atenuare a bolii după chimioterapie şi viteza însănătoşirii ei i-a derutat pe doctori.
Unii oamenii dezvoltă un simţ al puterii spirituale prin folosirea meditaţiei prin culori.

Cei care au probleme grave de sănătate îmi spun că cele mai bune rezultate apar prin practicarea meditaţiei o dată pe zi timp de treizeci de minute sau de două ori pe zi, câte cincisprezece - douăzeci de minute.
Vă rog să înţelegeţi că nu recomand aceste etape de meditaţie drept singur tratament pentru bolile fizice.
Puterea minţii fiecărei persoane şi abilitatea sa de a se concentra sunt diferite, ca şi natura bolii sale.
Cu toate acestea, ştiu că sistemul imunitar poate fi sprijinit dacă îl conectăm la Eul nostru superior.
Daca adaugam dorinta noastra interioara puternica , plina de incredere in puterea binelui si conexiunea noastra permenenta cu darurile divine, materialiazarea starii dorite vine mult mai repede.

Asezati-va comod, in orice pozitie doriti sau va este posibil, dar de preferat cu coloana vertebrala dreapta, intr-un loc linistit

1. Începeţi prin a vă calma mintea.
Iertaţi-i pe oameni pentru toate relele, reale sau imaginare, pe care vi le-au pricinuit.
Iertati-va pe voi insiva pentru orice greseala sau imperfectiune .
Petreceţi cinci minute purificându-vă, vizualizând toată energia negativă din gândire - inclusiv temerile despre boală - ca pe o culoare neagră. Gândiţi-vă la un aspirator divin care se mişcă din creştetul capului dumneavoastră până la picioare, preluând şi scoţându-vă din corp tot întunericul provenit din durere şi maladie.

2. Acum creaţi-vă un nimb de un albastru deschis deasupra capului, reprezentând ghidul dumneavoastră spiritual, pe care îl chemaţi în ajutor în timp ce emanaţi gânduri de iubire. Apoi petreceţi alte cinci minute concentrându-vă şi numărându-vă respiraţiile ( inspir numarand de la 1 la 4, retentia aerului, tot de la 1 la 4, expir numarand de la 1 la 4 si pauza numarand de la 1 la 4) . Măsuraţi-vă respiraţia cu grijă, gândindu-vă la relaxare în timp ce inspiraţi şi la ceva compact în timpul expiraţiei. Doriţi să vă armonizaţi respiraţia cu ritmul corpului. Poate la inceput va fi mai greu, dar perseverati si veti obtine rezultate din ce in ce mai bune.

3. În acest moment, începeţi să meditaţi la propria conştiinţă superioară ca la un balon larg, alb- auriu, care să vă ajute să vă protejaţi corpul.
Spuneţi-vă în mintea dumneavoastră: „Vreau acea parte din mine care este nemuritoare, pentru a o apăra pe cea muritoare".
Acum începeţi să vă concentraţi foarte adânc. Vă veţi scoate puritatea luminii albe din balon şi o veţi trimite ca pe o rază de putere în organele corpului. Deoarece globulele albe ale sângelui reprezintă puterea sistemului imunitar, vizualizaţi-le ca pe nişte baloane şi mişcaţi-le în jurul trupului. Gândiţi-vă la baloanele albe, atacând celulele negre de cancer ( sau celulele bolnave, in general) şi dizolvându-le cu puterea pe care o are lumina asupra întunericului.

4. Dacă faceţi chimioterapie, sprijiniţi acest tratament emanând o culoare asemănătoare levănţicăi, ca şi cum v-aţi vedea printr-o lampă cu lumină infraroşie toate părţile corpului. Aceasta este culoarea divină a înţelepciunii şi a puterii spirituale, si flacara lavanda ( parte din trinitatea flacarilor violet : purpuriu, ametist si lavanda)

5. Acum, transmiteţi înnauntru culoarea verde, pentru a vindeca celulele bolnave de efectul cancerului (sau bolilor). Aţi putea amesteca această culoare cu albastrul ghidului spiritual, intermitent, în timpul celor mai dificile perioade. Alegeţi-vă propria nuanţă şi gândiţi-vă la verde ca la un lichid care curge, vindecând ceea ce este înăuntru.

6. Ultimul pas este să vă creaţi încă o dată nimbul albastru de lumină în jurul capului, pentru a trimite puterea mintală şi curajul asupra unui corp slăbit, inclusiv ca invocare a flacarii albastre a vointei divine. Extindeţi-o în jurul părţilor externe ale capului ca pe o pavăză. Simţiţi puterea de vindecare a acestei lumini a iubirii atât înăuntru, cât şi afară. Gândiţi-vă la dumneavoastră într-o stare de suspendare, repetând o rugăciune cum ar fi „Multumesc ca m-am vindecat!. Multumesc ca m-am vindecat! Multumesc ca m-am vindecat! ".

Meditaţia ca disciplină zilnică poate sa para o muncă grea .
Nu există un mod perfect de a medita.
Fiecare persoană trebuie să găsească un program care să îi lege sistemele inte­lectuale şi emoţionale într-un cadru potrivit nevoilor sale.Meditati si gasiti pacea si puterea interioara .

Reflecţia adâncă ne aduce într-un stadiu al conştientei divine şi la o eliberare temporară a sufletului de personalitate. Prin această eliberare vom fi capabili să transcendem într-o realitate diferită, non-dimensională, în care tot ce se află în minte care se concentrează este unificat într-un întreg.
Femeia cu cancer ovarian a fost capabilă să îşi ajute doctorii printr-o concentrare mintală totală, cu scopul de a-şi vindeca trupul. Când mintea este într-o stare pură, concentrată, putem afla cine suntem cu adevărat - acea esenţă pe care se pare că am pierdut-o undeva pe drumurile vieţii.
Meditaţia zilnică este, de asemenea, folositoare ca mijloc de a intra în legătură cu prezenţa spiritelor iubitoare.''

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro