duminică, 8 septembrie 2013

Focul Sacru Cosmic de Purificare


Bine ati venit, dragilor, ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în acest Acum, în această luna septembrie cand experimentati Focul Sacru Cosmic de Purificare.În forma sa cea mai simplă, aceasta este extinderea Luminii în corpul fizic, sau, mai degrabă, o Inițiere de lumina spirituală, care vă permite voua ca vasele fizice ale Luminii, ca flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine, sa manifestati Voința divină pentru a co-crea "Raiul pe Pamant ~ și aceasta este intenția luminii lui Dumnezeu care va direcționează și vă ghidează în viața de zi cu zi purificarea fizica, emotionala, mentala și spirituala.
Așa că haideți să începem, dragilor, înconjurandu-va acum în aceste frumoase flacari de purificare cupru-auriu și roz-auriu .
Aceste flacari de purificare au fost experimentate prin cele patru elemente (aer, apă, pământ și foc0 , in fiecare religie, pentru eoni de timp, și aceste ritualuri de purificare va adancesc într-un sens mai profund , conexiune voastra cu Divinitatea , dragilor.
In această lună septembrie puteti aduce la un nivel mai profund propria dvs. de purificare, reusind un nivel mai mare de lumina spirituală pe care sa o dețineți în trupurile voastre ca flăcări transfigurate ale Iubirii Divine.
Acest proces de purificare este experimentat si prin curățarea energetică a caselor voastre, corpul fizic, prin energizarea alimentelor si exercitii fizice, și a corpurilor emoționale prin eliminarea anumitor blocaje, permițându-vă să va confuntati umbrele voastre ca insasi Sursă de Lumină, permițându-vă să îmbrățișati aspectele umbrei din voi, permițându-vă să va vedeți cu adevărat cu ochii vostrii de Maestru, intelegand ce este nevoie a schimba în voi înșivă pentru a crea relatii armonioase și echilibrate cu cei din jurul vostru.
Este un timp , dragilor, să va aliniați mai adanc cu scopul vostru spiritual, faceti acest lucru cu o mai mare claritate, faceti acest lucru cu înțelegere mai profundă, cu compasiune și cu Iubire.
Aceasta luna septembrie, din punct de vedere al purificarii, începe prin Rosh Hashanah, care începe miercuri, 04 septembrie, și este amplificata de Luna Noua pe data de 5 septembrie.
Pe parcursul celor 48 de ore de Rosh Hashanah, destinul individual și colectiv este plantat în formă de semințe și se dezvolta pe tot parcursul anului, prin lumina spirituală a Mamei / Tatalui Dumnezeu în serviciul dezinteresat al Divinitatii ( amintiti-va de Rosia Montana )
Și această energie de purificare, vă permite dragilor, să vedeți cu adevărat aceasta schimbare in constiinta si schimbarea care are loc atât la nivel personal si planetar.
Un alt ritual de purificare în religia iudaică este Ziua Ispășirii, Yom Kippur, sărbătorită pe 14 septembrie. În mod tradițional în această zi Marele Preot va efectua ritualuri elaborate pentru a ispăși pentru păcatele poporului. Acest ritual de ispășire a început cu Aaron, sau inalți preoți ulteriori ai lui Israel, intrarea în Sfânta Sfintelor . Înainte de a intra în Cort, Aaron a facut baie și a pus haine speciale, apoi a sacrificat un taur pentru jertfa de ispășire pentru sine și familia sa. Sânge de taur urma să fie stropit pe Chivotul Legământului, apoi Aaron a adus doi țapi, unul pentru a fi sacrificat din cauza necuratiei și revoltei lui Israel, indiferent de păcatele lor, și sângele lui a fost stropit pe Chivotul Legii. Alte capră a fost folosita ca un țap ispășitor, Aaron a pus mâinile pe capul său, a mărturisit peste el rebeliunea și răutatea lui Israel, și a trimis capra cu un om numit, care a lasat-o în pustie. Capra ducea cu sine toate păcatele oamenilor care au fost iertate pentru încă un an.
Va descriem acestea dragilor, ca semnificația anumitor ritualuri care creează un sentiment profund de conectare la Divinitate în viața de zi cu zi.Adevăratul "Chivotul al Legii" este pe umerii vostrii, mai exact Chivotul reprezintă Constiinta , Mentalul superior și adevărata comuniune, care are loc cu Mama / Tatăl Dumnezeu , leaga mintea voastra în Mentalul Superior și înțelepciunea din Inima Cosmica a toata Creatia.
Vedem, dragilor, că toate imaginile simbolice sunt simboluri de orientare, care pot fi experimentate în viața noastră de zi cu zi, prin recunoașterea voastra ca aceste flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine, ca vase fizice ale Luminii , calauze pe drum pentru Mama Pământ și intreaga Ei Viață.
Ceremoniile efectuate în fiecare învățătură spirituală va conduc într-un nivel mai profund de purificare.
Nativii americani folosesc adesea corturi cu aburi , sau ierburi de purificare, pentru a crea un sentiment mai profund de conexiune cu Divinitatea, pentru a elibera tiparele invechite, judecăți, credințe, probleme , pentru a obține o perspectivă și o înțelegere a ceea ce este în curs de experimentat , de reflectat în realitate personala.
Învățăturile creștine aduc o mai buna intelegere a purificarii prin botez, iar acest lucru se realizează în multe din învățăturile și credințele hinduse , prin scăldarea în râul sacru Gange, și alte botezuri sacre similare ale Luminii. Folosind elementele apa, foc, pământ, și aer, ajungeti într-un nivel profund al alchimiei, dragilor, al ceremonialului de purificare.
Așa că haideți să vedem unele dintre aceste ceremonii pe care le puteti efectua.
Una dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru, dragilor, este de a avea un spațiu sacru în casele voastre , propriul "Templu al Luminii" ; traiti conexiunea cu Templul de Lumina din casele voastre , din inimile voastre , arzand lumânări, prin ardere de salvie, tămâie, sau parfum de flori, probabil, purtand obiecte sfinte care au sens spiritual pentru voi, muzica moale și blânda, și traind intr-un sentiment de liniște.
Impamantandu-va acum în inima de cristal a Mamei Pământ, vă înconjurati în această frumoasă flacara cupru-auriu și roz-auriu de purificare.
Va vizualizați acum în această cameră de vindecare, Templul de Lumina, o piramida frumoasa de Lumina pe care o ancorati la sol în această cameră sacră, având, probabil, cristale în cele patru colțuri. Geometria piramidei, aduce anumite frecvențe, care activeaza nu doar amintirea voastra ca Initiati de lumină în linii temporale paralele, dar mai mult, amplifica corpurile fizice și energetice pentru a primi Flacarile Sacre cosmice ale lui Helios și Vesta.
Confortabil aswzati si relaxat acum în spatiul vostru sacru, respirati adânc în corp, extindeti abdomenului inferior cand inspirați, contractati abdomenului inferior in timp ce expirati.
Chemati toate ființele de lumină pe care le recunoasteti și care doriti să vi se alăture în acest spațiu sacru. Cereti ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, a preaiubitei Prezente EU SUNT, ghizi si ajutoare spirituale cristice, a Maestrilor Inaltati, Arhanghelii și puternicii Elohimi, Fratia Melhisedec și Frăția Luminii, Lord Metatron, Lord Melchizedek, Sanat Kumara, Lord Buddha, și Helios si Vesta.
Și pe măsură ce sunteti acum înconjurati în aceste frumoase flacari de purificare cupru-auriu și roz-auriu , impamantati în inima de cristal a Mamei Pământ , simtiti focul Ei cristalin de purificare, intrand acum prin campul vostru energetic si corp, adânc acum în inima voastra și vă focalizati acum, la corpul fizic.
Traiti starea si sentimentul în care corpul fizic capteaza Lumina si extindeți Lumina în corpurile voastre fizice pana la nivelul maxim posibil fiecaruia la momentul acum prin Vointa Divina.
Luati cu voi această lumina spirituală de purificare, Lumina Divina a Mamei / Tatalui Dumnezeu, în fiecare particulă sub-atomica din fiinta , amplificata acum prin microtronii spirituali adusi de Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză.
Și sunteți înconjurati deasemeni de aceste flacari frumoase , in auriu, alb și lavandă ale lui Mahatma.
Puneti accent pe vindecarea corpului fizic, dragilor.
Vindecati fiecare organ acum, fiecare parte a corpului, luați aceste frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu de purificare in plamani, in inima fizică, la ficat, vezica biliară, splina, intestine , stomac , în uter, testicule, ovare, simtiti fluidul cerebrospinal acum, traind un sentiment mai profund de mișcare a energiilor Kundalini care se activează ușor acum în acest spațiu sacru.
După cum se mișcă kundalini de la chakra la chakra crescand lumina spirituală în corpul fizic vedeți organe și părți ale corpului care revin în sănătate perfectă și echilibru perfect.
Manancati corect, considerati corpul fizic ca un Templu al Luminii, si forma sa fizica reintinereste si se regenereaza, și vă sprijină în munca voastra in Lumina, dragilor.
In cazul în care există zone de disconfort sau boli specifice, vine o echipa medicala eterica. Vine Dr. Lorphan și echipa sa de asistență medicală, chirurgi psihici Pleiadiani și Siriusieni , Sinele vostru Superior al Luminii, Ghizii spirituali, îngerul vostru păzitor și toate ființele de lumină pe care le chemati; ele sunt toate în jurul vostru, dragilor.
Vă recuceriti starea de santate și de bine, iar procesul de detoxifiere se desfasoara ușor și lin si mai multă lumină spirituală activeaza în corpul vostru fizic.
Va manifestati grațios și armonios în această frecvență crescută de Lumină. Aveti un sentiment de scăldat acum al corpului fizic, în această frumoasă cascadă aurie a Luminii, și ea patrunde prin corpul și câmpul energetic curatind domeniul energetic de asemenea, intra în corpul fizic, reîntinerind și vindecaand și curățand, eliminand impuritățile, gândirea negativă , formele și miasmele înghețate.
Experimentati un nivel mai mare de activare al lichidului cefalorahidian între coloana vertebrală și creier, hipofiza, glanda pineală, și glandele hipotalamus activate acum, un sentiment profund al acestui chivot sfânt al Legii care conexeaza mintea voastra în Mintea Superioara a Mamei / Tatalui Dumnezeu, traind sentimentul acestei iertari care vine prin, turnare în corpul vostru, din inima Cosmica a întregii creații, a acestui foc sacru de purificare.
In jurul vostru acum veți vedea cristale eterice , unele familiare pentru voi și altele noi, amplificând acest proces de purificare pentru voi, ajutandu-va sa renunțati la dependenta dumneavoastră, eliminand acum din corpul emotional ,sentimentul de limitare și vechi convingeri false care va pot trage înapoi, aducând un sentiment mai mare de libertate și spontaneitate, creativitate și Iubire Divina în fiecare particula sub-atomica din fiinta voastra, urmand inlăturarea tuturor obstacolelor pe care le puteti avea, a tuturor provocările percepute, ca pur si simplu "te iert, eliberez și chem pe Dumnezeu". Aceste sentimente pot veni acum cu stari de furie, sau de rușine, sau vină, dar sunteti înconjurati în aceste frumoase flacari roz-auriu și cupru- auriu de purificare.
Iubindu-va și îmbrățișandu-va, vă cantati ușor cuvântul "Mem" ~ M ~ E ~ M Mmmmemmmm Memm Memmm Mmmmemmmma Mmmmemmmm .......................
Traiti sentimentul acumularii aceastei lumini spirituale, care purifica corpul fizic, corpul emotional, corpul mental, simtiti această iubire și această ocrotire în timp ce va ridicați / conectati mintea la Mintea Superioara al Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Priviti prin ochii voastrii de Maestru, dragilor, treceti un moment pentru a merge prin liniile temprale karmice cu care inca aveti în continuare de lucru , de care ati putea avea în continuare nevoie pentru a înțelege cu adevărat lecțiile de viață.
Stiti că nu mai aveți nevoie a experimenta corpul durere, știți că vă puteți muta cu adevărat în liniile de Iubire Christice in orice moment, cerand iertare, daruind iubire....
Caile Iubirii Divine sunt înaintea voastra in aceasta realitatea , pentru că voi sunteti co-creatori ai Raiului pe Pamant.
Și acum, în fața dumneavoastră, dragilor, veți vedea imaginea Chivotului Legământului.
Doi heruvimi fata in fata pe partea de sus a capacului, pe aripile heruvimilor ridicate în partea de sus a Chivotului, care să acopere și să protejeze ceea ce se află dedesubt.
Acest Chivot spiritual al Legământului reprezintă echilibrul polaritatii în armonie perfectă, acest dans de lumină și întuneric, Masculin și Feminin, și va aduce o înțelegere mai profundă prin conectarea mintii voastre la Mintea Superioara a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Cu înțelegere și înțelepciune, sunteti invitati, dragilor, a deschide acest Chivot spiritual al Legii care apare înaintea voastra, care va leagă de asemenea în linia temporala a regelui Solomon, cu Frăția eseniană , Invataturile Scolii Misterelor ale lui Akhenaton si Nefertiti în special, și în planul interior Alfa și Omega al Ordinului lui Melhisedec.
Există niveluri de inițiere, care sunt experimentate dimensional, iar acest Chivot spiritual al Legii detine pentru voi înțelegerea echilibrului perfect a ceea ce aveti nevoie a integra, a ceea ce este nevoie a experimenta, sau eventual, re-experimenta, pentru a va recunoaște cu adevărat ca Mare Preot și Preoteasa.
Deschizand acum acest Chivot Spirituală al Legii , veți fi înconjurati în aripile heruvimilor,înconjurati de Arhangheli și omologii lor divini feminini .
Al treilea ochi amplificat acum, în special, va releva cum vă ridicați dincolo de voalurile iluziei în liniile Christice pentru a afla de acolo acest echilibru perfect, care se imprimă acum prin steaua lui David, Steaua lui Melhisedec în al treilea ochi.
Aceasta imprimare a fost inceputa de la mijlocul lunii iulie, amplificata in 29 iulie, și experimentata printr-o configurație astrologica similară pe 25 august.
În esență, toate Viata a fost ridicata la un nivel mai profund de conștientizare a Constiintei Cosmice și la oportunitatea prezentă acum, dragilor, la această schimbare a anotimpurilor și in energia Echinoctiului, intr-un flux marit al echilibrului polaritatilor.
Aceste experiențe contrastante v-au servit bine si ati crescut, prin ideea a ceea ce v-ati dori să fiti cu adevărat, care este, desigur Iubirea Divina.
Acest foc cosmic sacru de purificare și ritualurile pe care vi le creați în viața de zi cu zi vă vor conduce adânc în alchimia și magia de a fi capabil de a atrage la voi, de a magnetiza și de a atinge/ dobandi tot ceea ce va este nevoie în orice moment dat , prin manifestările și co-crearea impreuna a Raiului pe Pamant.
Deci, luati ceea ce aveți nevoie din acest Chivot spiritual al Legii, dragilor, pentru a găsi acest echilibru pe toate nivelurile fiintei voastre, pentru a vă menține ca pe niște vase fizice ale Luminii, ca suflete voluntari în serviciul Mamei Pământ și a intregii Ei Vieți.
Pe masura ce acest simbol al stelei-tetrahedronice se activează acum prin Steaua lui David în al treilea ochi, într-o frumoasa stea tetrahedronica diamantina, acum este experimentata în fiecare dintre chakre; cand intră în chakra inimii expermentati starea de desavarsire a sufletului dvs., visul inimii voastre , amplificat prin Luna Plina de pe 19 septembrie, creând o punte pentru Echinoctiul din 22 si 23 septembrie .
In acest moment al energiilor Echinoctiului o cantitate egală de zi și de noapte este experimentata în unitate, spiritul și materia se unesc și experimentati a fi uniti cu preaiubita voastra Prezenta EU SUNT, si cand acest lucru se întâmplă , cel de-al 13 Disc Cosmic Christic holografic se re-activeaza prin intermediul coloanei vertebrale si vă duce într-un profund sentiment/ traire al Constiintei Christice, Constiintei Unitatii și pe Caile Iubirii Divine.
Purificarea prin Focul Cosmic sacru de Purificare amplifică, activează, și cuprinde tot ceea ce sunteti ca aceste flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine.
Și pe măsură ce va regasiti acum în chakra Inimii Mamei Pământ, în matricea cristalină a Corpului de Lumina al Mamei Pamant, înconjurati acest Pământ și intreaga Ei Viață de Acum, în aceste frumoase flacari cupru- auriu și roz-auriu ale Focului Cosmic sacru al Purificare, ocrotiti de Helios și Vesta.
Minunat, dragilor. Acum, pe măsură ce vă regăsiti înapoi în spațiul vostru sacru , emisarii Arcturieni de Lumina vin în față și va oferă a va plasa într-o cameră de Purificarea de lumină; astfel încât să va permiteti pur și simplu această experiență, conectandu-va în Soarele Pământului Interior , la Scanteia Divina din inimile voastre, la Soare, Soarele Central și acum Marele Soare Central , la Sursa de Lumină și Inima Cosmica a întregii Creații.Vă aliniati prin toate dimensiunile de lumina disponibile pentru voi, intelegand ca sunteți într-adevăr intr-o purificare a ființei umane de orice creație eronata, fapta, credinta, și acțiune, care nu mai este nevoie să fie experimentata în această epoca de aur a Luminii. Minunat.
Tineti această legătură de lumina deschisa la toate aceste ființe de lumina christice și la Matricea cristalină a Flacarii de purificare care vine din Inima cristalina a Mamei Pământ, si aceste flacari sacre roz-portocaliu și cupru- auriu, de purificare ale lui Helios si Vesta.
Stati, atâta timp cât va este posibil în acest spațiu sacru, știind că ati experimentat deja Constiinta Unitatii, și singura realitate a Tot Ceea Ce Este.
Vă mulțumim pentru munca voastra in serviciu, și cu aceasta va dorim o zi minunata si magica.
~ Focul Sacru Cosmic de purificare ~

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro