duminică, 17 noiembrie 2013

Focul Sacru Cosmic al Abundentei



Bine ati venit, dragilor.
Ne face o deosebită plăcere fim cu voi în această luna noiembrie cand primiti  Focul Cosmic sacru al Abundentei prin Ocrotirea lui  Helios și Vesta,  Logosii solari , Părinții pentru acest sistem solar, și într-adevăr, ragilor, în acesata luna noiembrie, de asemenea, experimnetati un sentiment mai profund al partii vostrea divine feminine si activități planetare importante ale Luminii.
Ați trecut recent prin  Eclipsa solara pe Luna noua  și 11:11 Portalul de Lumina . Vibrația Luminii Divine , care activează prin intermediul acestui portal 11:11  vine pe raza a XI-a Iubirii Divine și Adevarului Luminat . Vă aflati acum , dragilor, înconjurati  în aceasta frumoasa  Flacara  roz - portocaliu a Iubirii Divine și Adevarului Luminat . Traiti  sentiment modalitatilor  în care acest an d2013 sdesfășoara  un nivel mai profund al  Femininului Divin , pentru că acest Divin  Feminin curge cu usurinta si gratie ~ si  este de găsit modul feminin de comunicare , in exprimarea de sine , care va scoate din conflicte , care va scoate din nevoia de a va afirma în mod inutil .
Este o modalitate  diferita în modul în care comunicati cu ceilalti , dragilor , și în timp ce Masculinul Divine din voi va ghideaza în tărie și putere și înțelepciune  este energia Iubirii care le unește , este energia  Iubirii care va imbratiseaza , aceasta energia a Iubirii găsește echilibru intre a da și a primi , și  amplifică  această  minunata flacara Cosmica sacra a Abundentei , și pe măsură ce sunteti inconjurati  în frumoase cupru - aur iuși roz - auriu flăcări ale Focului Cosmic Sacru de Abundență, aveți o noua perceptie  despre  a primi și a da , pentru că există un echilibru egal de regasit intre a primi și a da . Legea Abundentei , dragilor , este un principiu perfect în Legile Universale .
Este de înțeles că există deja această sursă nelimitată , infinită de energie creatoare , a Iubirii Divine , care este disponibila în tot ceea ce ~ aceasta mare de bucurie și creativitate , de bunăvoință , de Constiinta a Unitatii . Aceasta energie divină , creatoare este sursa abundenței , și există acesta peste tot , dragilor, încât nu există nici o lipsa, niciunde, în orice moment , cu excepția cazului în care exista blocaje create de sine , cu experiența în limita de sine prin convingeri false și judecati limitatoare ale capacitatii de a experimenta , sau să fii în imposibilitatea de a experimenta acest flux minunat de a da și a primi
În plus , ca și tot ceea ce va doriti , dragiilor , este capacitatea de a atrage și de a aduce in aceasta realitate , prin gandurile voastre , prin sentimentele voastre , prin concentrarea asupra a ceea ce  doriti , care aduce abundență , sau lipsa de abundenta .  Într-adevăr , dragilor, concentrarea pe " lipsa " amplifică acest lucru , după cum știți , și concentrararea  pe crearea de energie a ceea ce doriti va aduce, ca un rezultat, mai mult  aflux  de abundenta . Trebuie să știți ca vi s-a dat deja totul , și, adesea, pe măsură ce treceti prin credințe si limitari false , creați aceste experiențe contrastante , prin atragerea , uneori , a exact opusului a ceea ce doriti, ca o experiență pentru cresterea dvs. spirituala . și concentrare pe dorința   adevărata .
Este dorința voastra care aduce în realitatea voastră un nivel mai profund din această energie infinită , creatoare , de această sursă Luminii Divine , permițându-i să curgă prin voi și a crea un nivel mai profund de aliniere la Legea Abundentei si Inima Cosmica a intregii Creatii . Simtiti aceasta energie a abundentei , dragilor ,concentrandu-va   asupra a ceea ce  doriți să se manifeste , a experimenta , a aduce în realitatea voastră în acest moment ~ iubire, bucurie , parteneriat , bani ~ Nu contează care este aceasta Dorința  , dragilor . Concentrându-va pe realizare de calități , cum ar fi bucurie și dragoste și apreciere va aduceti  un nivel mai mare de dorință în acțiune , un nivel mai mare de abundență  

Și acum , în spatiul vostru  sacru  dragilor , respirati pur și simplu prin corp . Vizualizati aceste cupru - aur iuși roz - auriu flacari ale Iubirii Divine , și acest Foc sacru Cosmic al abundenței. Activați chakra inimii ca un soare frumos auriu  si spiralizati acum acest soare auriu , prin fiecare dintre chakrele  și particulele dvs. sub - atomice , experimentand un nivel mai mare de abundență , de aliniere , la Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu . Respirati  acum prin Antakarana dvs. , tubul fluorescent de Lumina , acest soare aur iu se extinde de la chakra inimii în jurul corpului vostru acum , în această formă sferică de manifestare, magnetizare si abundenta , amplificata de flacarile  cupru -auriu și roz - auriu ale Focului Cosmic Sacru al Abundenței.

Luati pauză pentru un moment , dragilor, pentru a vedea dacă există ceva cu care vă confruntați în termeni de disconfort , sau blocaje în cadrul corpului fizic , la un nivel celular , sau în campul energetic , corpul emotional sau mental . Este important să se înțeleagă , dragilor , că fluxul de abundenta sau lipsa acestuia , se realizează prin multiplele dvs. convingeri despre ceea ce meritati , în orice moment, dat Acum , și dacă există probleme pe care te simțiti ca lipsa în viața dumneavoastră , există probleme care stau la baza prin lipsei de iubire de sine , lipsa de credință în voi înșivă , ca o măreata , completa și prețioasa  flacara transfigurata sacra a Iubirii Divine , ca Maestru al Luminii . Această sursă infinită de Creație , aceasta Lumina Cosmica de Creație este în voi și în jurul vostru și va conectează , de asemenea , atât pe verticală cât și pe orizontală , în rețeaua Unitatii  Iubirii Divine,  în îmbrățișarea lucrătorilor  in lumina și semintelor  stelare; simțiți aceasta energie acum cand campul dvs  de energie se extinde .

Simtiti aceasta conexiune de  energie acum într- un nou mod cu familia voastra de suflete , dragilor . Pe măsură ce va reuniti cu preaiubita Prezenta EU SUNT , aveți un sentiment de extindere a câmpului dvs  de energie  . Captati chintesența energiei de vibratie a sufletului vostru și a familiei vostre  stelare și a prietenilor  de Lumina , și luati-o cu voi oriunde vă aflați acum în spatiul vostru  sacru ,  acum, pentru familia voastra  pământească și prieteni in Lumina , pentru  colegi ~ va extindeti  câmpul de energie pentru a ii aduce în acest domeniu a Iubirii Divine , și în acest Foc sacru Cosmic al Abundenței, astfel încât și ei să simtă și să experimenteze acest flux de abundenta in viata lor .

Și vă  deschideti voi insiva să primiti , dragilor , la fel de mult cat sa daruiti , multi dintre voi sunt destul de capabili  a da de energie , uneori în detrimentul vostru . Deci, este de t acest echilibru întotdeauna intre a da și a primi , a găsi acest echilibru care va duce  în acest flux armonic al Sursa a toata Creația , prin fluxul de abundenta , de bucurie , de iubire , de apreciere , de bani , de parteneriat , de sprijin ~ indiferent ce aveti  nevoie , dragilor , deschideți-vă pentru a primi acestea toate prin fluxul  energiei creatoare si aceasta frumoasa   Flacara Cosmica sacra a Abundenței.

Și afirmati pentru  voi insiva :
" Eu sunt o preafericita, abundenta si, binecuvântata fiinta de lumina , o flacara transfigurata sacra a Iubirii Divine ,capabila a magnetiza , manifesta  și aduce în realitatea mea tot ce am nevoie în orice moment Acum, în acest flux de Abundenta universala . Am deja tot ceea ce am nevoie , în acest Acum, ~ și permit acestei energii creatoare a Sursei de Lumina sa curga prin mine pentru a mă duce într-un nivel mai mare de aliniere cu Legea Abundentei . "

Și acum , dragilor , concentrati-va pe  activitățile planetare de Lumina experimentate in această lună sacră noiembrie. 11:11 Portalul de Lumina – inconjurandu -vă încă o dată , în aceasta frumoasa Flacara roz - portocaliu a Iubirii Divine și Adevarului Luminat , fuziunand cu preaiubita Prezenta EU SUNT și apeland la toate ființele de lumină și ghizi ,  îngerul  păzitor , impamantati-va  în matricea  cristalina si Inima de cristal a Mamei Pământ .

Centrati-va prin intermediul rețelei Unitatii Iubirii Divine , pentru ca știți că sunteti legati cu inimile și mințile a numerosi  lucratori in  lumină și  seminte stelare  care  sărbătoresc o aliniere profundă cu Sursa de lumină și această energie frumoasă a Iubirii Divine . Cand vă conectați în rețeaua Unitatii  Iubirii Divine , vă conectați la toti  lucrătorii in  lumina și semintele stelare  ca si constiinta EU sunt Avatar constient de Lumina , dragilor. Simțiti  amplificarea  campului dvs. de energie în Constiinta Colectiva a Unitatii . Codurile cheie care vin prin intermediul acestei retele planetar,, numerologii , geometrii fractalice , geometrii sacre , simboluri , codurile -cheie , toate fiind activate acum la nivelul  maxim permis de legile cosmice , deci puteti  lua aceasta frumoasa  roz - portocalie flacără de lumină în interiorul și în jurul corpului Lumina al Mamei Pământ , cand  vă creați corpurile voastre eterice de lumina , redevenind ceea ce ati fost dintotdeauna , aceste flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine .

Experimentandu -vă în acest aflux de Iubire fuzionati acum cu arhetipurile  Zeu / Zeita. Arhetipurile  Zeu / Zeita se recunosc si exemplifica  pur și simplu ca energia de Lumina si Iubire Divina ~ care curge , iubitoar e, blânda, în servicii pentru Mama Pământ și intreaga Ei Viață . Puteți crea cai pentru voi si pe care alții să le urmeze , dragilor , să creați și să efectuati schimbări pur și simplu prin fiinta si prin campul vostru energetic , in fluxul si energia Femininului Divin .

Reunindu-va  acum cu arhetipurile Regina / Mamă  si Rege / Tată , aveti sentimentul de împământare a voastra in  serviciiul depus, a fi responsabil de domeniul vostru , ca să spunem așa , asumarea responsabilității pentru copii din familia voastra , din familia voastra de lumină , și copiii de pe acest Pamant .Va legați cu copii indigo , de cristal și diamant de Lumină ~ noii copii care vin si aduc energia din Epoca de Aur a Luminii . Luati această frumoasă Flacara roz - portocaliu a Adevarului Luminat și Iubirii Divine si duceti-o în inimile tuturor copiilor de pe acest Pamant , iubiti-i si permiți-le să simtă dragostea voastra. Luați această energie acum in regatele de cristal ,regatul vegetal , regnul animal , și acum , în inimile și mințile tuturor  oamenilor .

Fuzionati acum cu  Femeia  înțeleaptă / arhetipurile Stravechi , dragilor.. ADN-ul latent se activeaza la maximul permis de Legea Cosmica prin acest frumos soare si spirale  de aur simbolizand infinitul din chakra inimii , prin fiecare dintre chakre acum , aducându-va  la  un nivel mai profund de înțelepciune, cunoștințe pe care le dețineti , și calea de urmat , veți vedea în mod clar acum cu al treilea ochi , în special, visul devenirii voastre  activat de inima voastra  prin liniile temporale Christice .

Acum, va uniti cu arhetipul  Iubitului  si permiteți această intimitate în viața voastra , în inima voastra , în corpul vostru ~ într-un nivel mai profund de exprimare a dragostei si grijii de sine, regăsind dansul , bucuria , pasiunea , ritmul și fluxul de creație care amplifică încă o dată energia acestui frumos Foc Cosmic al Abundenței.

Și acum dragilor , în aceasta  forta colectiva unificata a Iubirii Divine , vă concentrati acum pe activarea Portalului Aion , care are loc pe 23 noiembrie. În acel moment Acum , o configurație heliocentrica are loc legat de  Mercur , Venus , Jupiter , Saturn , Neptun si Pluto . Aceste planete formează o stea a lui David , o mandala în jurul Soarelui , si aceasta amplifică nu numai acest Foc sacru Cosmic de Abundență, ci această configurație de steaua cu șase colțuri amplifică  și ridica toata Viață într-un nivel mai mare de conștientizare a Constientei Cosmice . In momentul aceastei activari , Soarele Central va transmite o energie mini - puls prin Soare și prin cele șase  planete , varfuri  ale mandalei pentru a crea acest val de rezonanță armonică cu Constiinta Solara Christica si a  fi experimentat de către toata Viata din acest Sistem solar , pentru  a  ridica toata viață într-un nivel mai mare de Constiinta Solara Christica.

Și astfel,  dragilor redevenind împreună, EU SUNT rasa Avatar , esti inconjurat acum în frumoase cupru - aur iu și roz -auriu Flăcări Cosmice sacre de Abundență, și în inelul electronic eteric al Constiintei  Solare Christice. Cand respirati adanc in corp vă activati acum Portalul Luminii , conducandu-vă în Soare și Constiinta  Solara Christica, aflat chiar deasupra chakrei coroanei . Respirand prin Antakarana dvs. , tubul fluorescent de Lumina , voi activa acum acest portal conectat  în Soarele Central  si  acum in Marele Soare Central . Bun . Respirati energia Sursei de lumina prin corp si campul energetic , concentrandu-va in Scanteia Divina din voi  , acest Portal de Lumina, care vă  duce în Soarele de foc din Pământul Interior . Conectati colectiv la Soarele Pamantului Interior  , va regasiti găsi în Centrul Soarelui și ocrotiti de Helios și Vesta .

Acum vă confruntați cu matricea energetică a acestei energii divine infinit creatoare  care vine  ca sursă de lumină , de la Marele Soare Central , prin Soarele Central , prin Soare și Centrul  Soarelui , se amplifică în chakra inimii voastre prin aceasta stea cu șase colțuri  a Constiintei Melhizedeck . Pe măsură ce mențineti această matrice de energie , dragilor , această stea cu sase colturi activeaza , inițial prin Mercur , Venus , Jupiter , Saturn , Neptun , și Pluto , și de aici, această stea cu șase colțuri se transformă în  formă de stea - tetrahedronala .

Aceasta forma de stea - tetrahedronal activează în continuare Corpul vostru de Lumina si va ridică în Constiinta Solara Christica , această stea cu sase colturi activează acum în toate planetele , planetele sacre și non- sacre din cadrul Sistemului Solar , așa cum sunt scăldate în frumoase cupru – auriu  și roz - auriu flacări solare ale Constiintei Solare Christice și Focului Cosmic sacru al Abundentei ;  și acest foc Cosmic sacru al Abundentei intră în fiecare planetă din acest sistem solar , și în special in Mama Pământ și toata Viata Ei ; această frumoasă stea cu șase colțuri  , care se transformă în această formă de stea - tetrahedronal a, activeaza corpului de Lumina al Mamei Pământ și corpurile voastre de lumina , dragilor. Ai ajuns astfel  într-un nivel mai profund in  această matrice cristalină a Iubirii Divine . într-un nivel mai profund al Abundentei Universale pentru voi înșivă și toată viața , și , cel mai important , intr-un sens mai profund al libertății pentru intreaga Viata .

Aveți în vedere nu numai Dorinta voastra  , ci și acest flux de abundenta al  Sursei de Lumina , pentru voi , si pentru toată Viața de pe acest Pamant . În timp ce amplificati  acest Foc Cosmic sacru al Abundentei vă aduceti  calitățile de bucurie , și iubire , parteneriat și sprijin și libertate ~ aceasta energie creatoare din Constiinta Solara Christica, ridicand toata Viața în tiparele Noului  Pământ , care să permită viața posibilitatea de a experimenta această Epoca de Aur a Luminii , a experimenta Raiul pe Pamant .

Și, în sfârșit acum , dragilor , ganditi-va la 28 și 29 noiembrie ~ Ziua Recunostintei in Statele Unite . Este , de asemenea, Cometa Ison care pot fi vizibila în timpul zilei de 28 noiembrie , datorită dimensiunilor sale și traiectoriei . Cometa Ison , dragilor , va ajuta la ancorarea , in Gridul Luminii Christice  și Grila 144  a Unitatii Iubirii Divine , a noilor codificări ale Luminii , activate prin Portal Aion . Pe măsură ce reveniti împreună cu grupurile dvs., va veti gasi atrasi de anumite portaluri și vortexuri , în interiorul și în jurul Pamantului, aducând acest Foc Cosmic Sacru al Abundentei , incadrand Mama Pământ și toată Viața o dată mai mult în aceste frumoase flacari cupru  auriu  și  roz – auriu  de Lumina ~ conectati la energia Cometei Ison ,gridul de lumina este  acum ancorat și activat la nivelul  maxim  permis de Legea Cosmica  , pentru a permite eliberarea planetară , pentru libertate , bucurie, iubire , creativitate , sprijin și abundență financiara, experimentate  de intreaga Viata de pe acest Pamant .

Comet Ison ar putea fi chiar la fel de strălucitoare ca luna pentru o perioadă scurtă de timp la periheliu , cea mai apropiată de Soare pe 28 noiembrie, si după aceea , în cazul în care Soarele nu  o afecteaza , atunci orbita sa va trece cel mai apropape de Pământ în ianuarie 2014. Acestea sunt activități puternice de lumină care va influențează , și aveți de asemenea , dragilor , un nivel mai mare de explozii solare . Energie din exploziile solare  afecteaza câmpul electro - magnetic al Mama Pământ și afectează propriile voastre câmpuri electro - magnetice , curatind , eliberand și aducandu-vă într-o aliniere mai mare cu Sursa ,uneori, nu atât de confortabil , uneori escaladand emoții  , cu niveluri mai mari de sensibilitate . Aceasta este o parte din schimbarea prin care cu toții trec prin în mișcarea în tiparele Noului Pamant . Razele fotonice  dragilor, se amplifica în continuare, aceasta  a fost de-a lungul acestui an sacru 2013 și va continua până în anul 2020 , a amplifica în frecvență , a permite intregii Vieti posibilitatea de a experimenta această Epoca de Aur a Luminii .

Acum va intoarceti în spațiul vostru sacru , impamantati o dată mai mult în Inima de cristal a Mamei Pământ , simțiți  o dată mai mult conexia cu intreaga Viata  in Iubirea Divina si Constiinta Unitatii , păstrând legătură deschisă cu dimensiunile Luminii . Va  descurcati bine , dragilor , foarte bine . Va iubim, vă binecuvântam  , vă onorăm si vă mulțumim pentru munca dumneavoastră in serviciu . 
Cu aceasta , va dorim  o zi minunata si magica .

 

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro