duminică, 14 decembrie 2014

Energiile lunii decembrie 2014


Transmisia Bătrânilor~ decembrie 2014 

Bine ati venit dragilor, ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în aceasta luna magica decembrie. După cum știți prin transmisiile noastre lunare, în acest an sacru 2014, dintr-o perspectivă a razelor,, ați experimentat cea de-a doua raza cosmica, sau raza patrusprezecea de serviciu interstelar. Această frumoasa rază argintie va lumineaza si conduce călătoria de-a lungul Căi Iubirii Divine dintr-o perspectivă de înțelegere, așa cum vă confruntați in acest Acum, dincolo de timp și spațiu, prin poarta stelara interioara de auto-cunoaștere și luminare. 
În plus, pentru a integra pe deplin această frumoasă rază argintie Interstelara a Constiintei Christice pe parcursul acestui an 2014, ați lucrat cu 33 de  portalurile stelare ale Luminii pentadimensionale și Legi Spirituale, ancorate inițial la 21 decembrie 2012.
Aceste porți stelare vă conecteza mai mult la cele douăsprezece vortexuri majore și Orașele cristaline ale Mamei Pământ. Aceste Orase cristaline, cu excepția Muntelui Shasta și Lacului Titicaca, în care aceste orașe cristaline de Lumina existau deja, au fost ancorate în 2012 și 2013, iar acum, cu ajutorul emisarilor Pleiadieni ai Luminii și a acestei raze argintie frumoasa și finalizarii activării celor 33 de Portaluri stelare , Orașele cristaline de Lumina se vor activa în continuare și actualiza pe acest plan pământesc, începând cu frumosul Oras Cristalin al Luminii din Sedona între Solstitiu și Anul Nou.
Raza diamantina a Conștiinței Melchisedec activata mai mult prin vortexul Sedona și Orașul cristalin al Luminii din Sedona in mai 2014, și de aici, a intrat în toate orașele cristaline de Lumina în interiorul și în jurul Mamei Pământ. Invesmantand Mama Pământ și toată Viața în aceasta frumoasa flacara diamantina de transcendență, o cale curata în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu și o integrare mai profundă a iubitei voastre Prezente Eu Sunt au fost experimentate prin aceasta activare inițială.
În plus, cele 33 de Stargate portalurile Luminii sunt conectate la 33 de discuri Cosmice Christice . Discurile cosmice Christice holografice sunt activate prin coloană vertebrală, prin cele 33 de vertebre în interiorul coloanei vertebrale. Ele sunt, în esență tipare vibraționale înalte care transportă maparea, amintirea, precum și restaurarea codurilor cosmice pentru corpurile dvs. multi-dimensionale de Lumina. Aceste argintii Discuri Cosmice Christce holografice , va conduc mai mult în liniilre temporale Christice, aceste frecvențe pentadimensionale ale punctul zero energie, energia  Iubirii Divine Neconditionate și eternul moment ACUM..
In această transmisie, am dori să experimentati cu toții cele 33 Portaluri stealare pentadimensionale de Lumina, conându-vă mai adânc în tiparele Noului Pământului și la recunoașterea măreției si luminii dvs. complete cand mergeti pe calea Iubirii Divine.

Deci, să începem prin stabilirea unui spațiu sacru.
Chemati acum ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor, și Arcturienilor, toate fiintele luminii Christice din Ordinul lui Melchizedek , Melchizedek, Arhanghelul Mihaill, Lord Metatron, stralucitii Elohimi și omologii lor divini feminini, Arhangheli și omologii lor divini feminini. Helios și Vesta, Logosii Solar, Sanat Kumara conexiunea noastra in Constiinta solara Christica, Lord Maitreya, Lord Buddha, Djwhal Khul, Chohani si maestrii Razelor divine, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul venețianul, Hilarion, Sananda, St Germain și Lady Portia, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Quan Yin, și Pallas Athena. Chemati acum toti maestrii de lumina pe care personal ii recunoasteti masterat, și Îngerul Păzitor, și toate celelalte ființe de lumină care doresc să vi se alăture în acest spațiu sacru, în timp ce va reuniti acum cu preaiubita  Prezenta EU SUNT, cea mai inalta lumina care vă aflați în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Minunat, dragilor !.
Și acum impamantati-va în inima de cristal a Mamei Pământ, Ea va trimite inapoi toata dragostea Ei in corp și în câmpul vostru energetic.

Deci, vom începe dragilor cu prima lege spirituală , conectandu-va la primul Portalul stellar de Lumina, Legea iertarii. Legea Iertarii este înțeleasă de către voi toți, și totuși cumva v-ati blocat cu asta. Vechile amintirile celulare care pot veni, și înțelegerea emoțiilor oscilante care au fost experimentate prin contractele de suflet și contractele karmice ale conștiinței victimă și persecutor, nu mai fac parte din energiile acestei Epoci de Aur a Luminii, și nici nu au fost vreodată, dragilor, dar experiențele contrastante ale creației au fost într-adevăr lecții bune pentru mulți dintre voi în timp ce imbratisati gamă completă de emoții, și de asemenea, modul în care omenirea a învățat ca un întreg cele mai bune lectii. Unele dintre aceste provocări v-au adus un nivel mai mare de smerenie, în inimile voastre, și în cunoașterea ca puteți avansa doar prin iertare și iubire.
Și acum, emisarii Pleiadieni ai Luminii vin în față și vă înconjoară în această flacără frumoasă argintie de luminare, de înțelepciune și înțelegere, călătoriți într-un Vehicul Merkaba  extern de Lumina. Calatorind prin rețelele Iubirii Divine, călătorind prin linii temporale, precum și Portaluri de Lumina, în acest Portal stelar de Lumina care amplifică această lege a iertării. Pentru a ierta, și a eliberera furia veche, permiteti  Legii harului să intervină și renunțati la suma de karma  personala  stocata în Akasha. Iertarea este sfințenie, dragilor. Iertarea aduce pace si armonie in viata voastra. Înconjurati acum de emisarii Pleiadieni ai Luminii și toate frumoasele Fiintele de Lumina pe care le recunoasteti, precum și de familia 144 a sufletul vostru și familiile stelare pe unde ati trecut și prietenii de Lumina care călătoresc impreuna cu voi în acest Portalul stelar de Lumina, veti vedea dacă există orice nivel de neiertare pe care il mai purtati, dragilor, orice nivel de vina sau resentimente.
Nu conteaza neplacerile expeimentate. Permiteti-va sa credeti in Viata si sa iesiti din constiinta victima si/sau persecutor într-un nivel mai profund de apreciere a acestui moment, ACUM dragilor.. Dacă există suflete fata de care încă întâmpinati această lipsă de iertare cu, care realizati aceasta interacțiune de energii negative, acest dans a cronologiei karmice, permiteți-vă să iertati ~ cheamati acest suflet, sau aceste suflete la un nivel superior , al Sinelui Superior de lumina, și lasati-le sa stie că "te iubesc, si te iert, asa cum ma iubesc și mă iert." Intelegeti ce ati experimentat și învățat,  dragilor. Veniti în iertare.Veniti în iubire.
Cand aveți o iluminare a minunatei legi de iertare prin chakra inimii voastre, acest prim Disc Cosmic Christic holographic  se activează în coloana vertebrală. Simtiti aceasta activare în coloana vertebrală, activarea prea lichidul cefalorahidian, meridiane și chakre; creind aceasta cartografiere, acest tipar, in frecventele Noului Pamant si Corpul vostru Adam Kadmon  al Luminii. Minunat. Sunteți iubiti, dragilor, sunteti atât de adânc iubiti și susținuti că nu există nici o provocare pe care nu sunteti în măsură să o rezolvati, să o înțelegeti, sa o a experimentati, prin harul lui Dumnezeu.

Și acum, dragilor, ne interesam  de a doua lege spirituală ~ Legea Harului. Pe măsură ce ne concentram  pe Legea Harului,  voi înșivă va regăsiti în acest al doilea Portal Selar al Luminii, Ocrotiti de aceste entități frumoase de Lumina si emisarii Pleiade Luminii și familia 144 a sufletui vostru și familiile stelare pe unde ati trait. Legea harului poate deroga legea karmei, dragilor De asemenea, vă permite să trimiteți vindecare altora, a vorbi cu alții la un nivel de suflet, a utiliza decrete divine, și să nu suferiti consecințele de interferență karmice sau interferența cu planul de sufletul al receptorului. Legea Harului este o energie de sprijin, dragilor. Legea Harului vă spune că sunteti întotdeauna susținuti divin de Univers, prin Fiintele de Lumina . Ei sunt mereu cu voi, ei sunt întotdeauna in lucru cu voi pentru binele cel mai înalt, permițându-vă să trăiiti în mod constant în Gratia divina.
De-a lungul acestei Cai a Iubirii Divine, această lege a Harului activează astfel încât să puteți experimenta niveluri mai mari de binecuvântări ale acest Univers pe masura ce va deschideti inima pentru a primi, dragilor, și vă deschideți inimile voastre acum, știind că se aplică legea Harului, în timp ce atrageti și manifestati și aduceti în realitatea voastră tot ceea ce aveti nevoie într-un anumit moment Acum. Sunteți divin protejati și susținuti și totul funcționează în conformitate cu prezenta lege a Harului, dragilor. Există un flux în acest sens, o încredere și o predare la Divinitate, și veți găsi acest flux in voi, care va conduce în armonie, în pace, în înțelegere , in interior, de-a lungul acestei cai a Iubirii Divine. Și acum, dragilor, acest al doilea disc Cosmic  Christos holografic se activează în coloana vertebrală. Și aveti un sentiment al acestei activari, aveți un sentiment de amplificare de energie, rotire in nadis-uri, chakre, și meridiane ~ pur și simplu încredeti-va și predati-va, dragilor, pur și simplu încredeti-va și predate-va viații, și Universului.

Și acum vă confruntați cu cel de al treilea Portal stelar, în conformitate cu Legea Liberului Arbitru, sau Legea Alegerii. După cum ați înțeles,dragilor, se poate lucra pe orice nivel pe care doriti prin voința liberă și alegere.  Evoluția continuă și puteți alege a experimenta acest lucru din percepția fie a aspectelor negative ~ aspecte karmice, sau aspectelor pozitive, ~ expresii creative care aduc o vibrație mai mare a Iubirii Divine în viața voastra, și în realitatea voastră. Indiferent de circumstanțe, dragilor, aveti puterea de a va alege direcția, aveți dorința de a alinia voința la voința divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Și alegeți să va predati de bunăvoie ego-ul și mintea inferioară catre Mintea și Voința Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Puteți alege să integrati energia Sinelui vostru Superior și Preaiubita voastra Prezenta EU SUNT, și aveți acum o aliniere a voinței la Voința Mamei / Tatalui Dumnezeu, care vine în planul divin al celor de opt celule originale din fiinta voastra, și o înțelegere mai profundă a lecțiilor, experiențelor, și activitatii in serviciu, dragilor. Sunteți în smerenie și devotament și încredere, iar va sunt prezentate imagini aici, din aceste linii temporale, prin această rază de luminare și de înțelepciune, interiorizare și înțelegere, despre unele dintre aceste lecții pe care le-ați ales de bunăvoie ~ ceea ce v-au învățat , ce ati experimentat, iar ceea ce nu mai aveți nevoie a experimenta.
Dispensa Divina prin Legea harui intră în joc aici pentru a anula orice modele karmice vechi de care nu mai este nevoie de le re-experimenta, în timp ce cunoașterea, recunoasterea și onorarea, uneori, a vechiul joc trebuie încă să ajungă la sfârșit înainte crearea de noi începuturi, noi cicluri, individual și colectiv ~ și în timp ce intrati în inima voastra, în timp ce va aliniați voința la vointa Mamei / Tatalui Dumnezeu va exista întotdeauna o lucrare pentru binele suprem al tuturor. Și acum, dragilor, vom lua această rază argintie frumoasa și o vom amplifica  în jurul corpului si câmp energetic actualiznd acest al treilea disc Cosmic Christic holografic prin coloana vertebrală și vertebre. Simti aceste ajustări, aceste re-calibrari care au loc, creând fiinta voastra multi-dimensionala de Lumină și EU SUNT Avatar Corp de Lumina.. Minunat, dragilor

Va regăsiti acum în al patrulea Portal stellar de Lumina, ajutandu-va în înțelegerea Legii Bunavointei, dragilor, este o energie care este initial amplificata prin mintea superioara, pan ace vointa ajunge in planul mental. Este o energie creatoare pozitivă care aduce manifestarea de Bunavointa, în timp ce aliniați în continuare voința voastra la voința divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

Pentru ca fiecare dintre voi are capacitatea de a construi mental un eveniment și să-l văda până la finalizare. Trebuie mentinuta această concentrare și să știti că sunteți ghidati de preaiubita voastra Prezenta EU SUNT în aceasta Epoca de Aur a Luminii. Există un sentiment de umilință în această Bunavointa, dragilor, care va scoate din ego-ul negativ și mintea inferioara, în mintea superioară și exprimarea creativă a propriei măreții și Lumini ca aceste transfiguratoare sacre Flacari ale iubirii divine. Când vizualizați viața din punct de vedere energetic, ați înțeles că exista gândurile care creează acțiunea, și faptele voastre aduc aceste gânduri în materie. Și astfel începeti să descoperiti ceea ce doriți să faceți prin energia Bunavointei în munca Dvs. in serviciu, creeind bazele care vor aduce un mare sentiment mai mare de dreptate.
Este ușor dragilor, a extinde bunavointa la familie sau prietenii, și totuși nu este atât de ușor să se extindă bunavointa la cei pe care le percepeti ca pe niște străini sau pe cei care nu ii știți. Si într-adevăr va puteti întoarce în energia veche "de a darui ceea ce aveti de gând să primiți" atunci când daruiti necondiționat. Desigur, aceasta este o contradicție în termeni , nu este energie  nounconditionata atunci, în această dăruire. Când vă aflați în serviciu, dragilor, nu vă intereseaza ceea ce primiti înapoi, ați înțeles că veți avea întotdeauna suficient de mult~ ceea ce tine de Legea Abundentei despre care vom vorbi in scurt timp. Aliniind. în plan divin cele opt celule originale ale voastre, predandu-va în voia lui Dumnezeu, și alegand a aduce bunavointa pentru întreaga omenire, sunteți într-adevăr în serviciu catre toate formele de viață, dragilo, iar acest lucru este o parte importantă a activității in serviciu .
Și așa aveti intelegerea modului în care această bunavointa poate fi experimentata în viața voastra, modul în care puteti veni mai adânc în serviciul Mamei Pământ și a toată viața Ei, oferind-necondiționat, fără așteptarea a ceea ce primiti in schimb. Și acum emisarii Pleiadieni ai Luminii se prezinta și să activeaza acest argintiu frumos disc Cosmic Chrisic holografic în coloana vertebrală, ajuntandu-va într-un sens mai profund de cunoașterea a bunavointei si muncii voastre in serviciu pe acest –plan pamantesc. După care vă confruntați cu activarea și actualizarea acestui Disc Cosmic Christic holographic, prin lichidul cefalorahidian se activează la un nivel mai profund, prin coloanei vertebrale și prin creier, prin glanda pituitara, pineala si hipotalamusul, prin chakre, nadis-uri și meridiane. Minunat.

Și acum, sunteti ghidati în al cincilea Portalul stelar de Lumina. În acest Portalul de Lumina vi se oferă o înțelegere mai profundă a Legii abundentei. După cum știți, dragilor, abundența nu se aplică  numai la bani. Există un nivel de succes în cunoașterea abundentei care opereaza prin înțelegerea faptului că sunteți cu toții plini de succes în viețile voastre, și găsirea echilibrului în toate domeniile vieții tale, aducându-va energia de care aveți nevoie pentru un nivel mai mare de bucurie sau de iubire sau de bani, sau de a fi capabil de a comunica cu succes, prin rostirea realitatii spirituale și având relații bune ~ aceasta este într-adevăr realitatea despre ceea ce inseamna Legea Abundentei. Verificati dacă există zone din viata voastra unde încă lucrati pentru abundență, și începeți cu relatiile, dragilor; pentru ca, de multe ori, când percepetia de conflict în viețile voastre creează un sentiment de "lipsa-a". Verificati propriile conceptii probleme despre-“mai puțin decât” și-“ mai bine decât”, conștiința de victimă și/sau persecutor. Sau poate dati vina pe alții, si nu va asumati responsabilitatea pentru ceea ce aveți nevoie a schimba în voi înșivă. Desigur, o mare parte din acestea se referă la Legea Iertării, dar intelegeti dragilor, că aveți capacitatea de a va schimba frecvența și vibrația personala, pentru a experimenta sentimentul de succes ~ fiecare dintre voi este incomensurabil în măreție și lumina și nu va puteti compara unul cu altul. Când ieșiti din această comparatie, atunci aveți o înțelegere mai profundă a propriului succes, o înțelegere mai profundă a propriei voastre măreție, și ceea ce aduceti colectivitatii. Minunat !

Acum experimentati cel de-al șasea Portalul stellar de Lumina.Acest al șaselea Portalul de Lumina aduce Legea Atractiei. Există două aspecte ; aceasta este o lege de bază in Manifestare, dar energia Iubirii reglementează aspectele Sufletului, iar această lege, cunoscuta dintr-o perspectivă pământeasca, dragilor, se exprimă prin energia fiecarui gând și sentiment și acțiune a voastra, pentru că aceasta este ceea ce apare in exterior altora și, este de asemenea, modul în care vă vedeți pe voi insiva. Unele dintre aceste gânduri sunt foarte profunde și inconștiente și așa voi aduceti în realitatea voastra colegii alternativi sau karmici, sau cei care apasa “butoanele” care va conduc , sa spunem așa, pentru a avea o înțelegere mai profundă a ceea ce trebuie sa mai lucrați cu voi și experimentati, ceea ce este, este reflectat înapoi catre voi.
Legea atractiei este  foarte importanta pentru ca permiteți energiei altora să va afecteze, nu numai că traiti un dezechilibru în voi, dar încă jucati rolul conștiinței victimă și/sau persecutor. Acestea va arata ceea ce aveti nevoie a integra în voi înșivă. Atunci când nu există nici o incarcatura v-ati însușit această lecție, dragilor, iar acest lucru este foarte important de înțeles. Când vă ridicați în conștiința Luminii, în cunoașterea ca sunteti iubire, atunci când sunteti în inimile voastre, când sunteti în iertare, când sunteti centrati și aliniati la Divinitate, puteți descoperi cele mai profunde niveluri ale umbrei în voi înșivă sau in jurul vostru, și veți fi mereu lumina. Umbrele vor trece pe langa voii și nu va afectează, iar acesta este un aspect important pentru o aliniere mai adânca în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, în găsirea unui sens mai profund de liniște și pace în inimile voastre și îmbrățișarea intregii game de emoții. Trebuie sa va recunoasteti ca Iubire.
Legea de atractie este o energie de coeziune, care creează impulsuri electro-magnetice ale planetelor și stelelor, aducându-le împreună, ca unități de coeziune. Programe de Lumina mai inalta veti experimenta împreună colectiv pe marura ce deveniti EU  SUNT RASA AVATAR. Și într-adevăr, dragilor, în forma sa cea mai simplă, aceasta lege este capacitatea de a atrage în realitatea voastră pe cei cu Lumina egală sau mai mare pe care o puteți vedea, apreciindu-va si  iubindu-va, așa cum voi ii puteti vedea, aprecia și iubi, cu care puteti lucra în co-creație în această Epoca de Aur a Luminii. Acum experimentati cel de-al șaselea disc cosmic al Constiintei christice a Luminii activ pe coloana vertebrala. Acest disc Cosmic christic holografic va conduce mai adânc în liniile temporal  Christice și frecvența dimensională pentadimensionala a punctului zero, la un nivel mai profund al Iubirii Divine în voi înșivă și conexiunea în iubire cu toata Viata. Minunat, dragilor

Va veti regasi călătorind în conștiința Sufletului în acest vehicul merkaba extern de Lumina în al șaptelea portal stellar care contine Legea vibrației. Totul în Univers este în mișcare, în frecvență vibratoare, si chiar acum sunteți vibratori la această frecvență frumoasa a Iubirii Divine și aliniere la Mama / Tatal Dumnezeu. Vedeti tot în jurul vostru în acest portal ca vibrează în aceeași frecvență, sau poate chiar o frecvență mai mare, cu identice sau similare forme-gând și conștiința. Aceasta este ovibrație , dragilor, aceasat inseamna a va aduna puterea reunita energetic și fizic, în grupuri si în munca Dvs. in serviciu. Și este de înțeles atunci când nu există frecvențe vibraționale asemanatoare in jurul vostru, că există o modalitate de a lucre acolo, pentru a aduce va adduce in campuri Lumina, pentru a permite luptatorului spiritual sa actioneze cu compasiune, Spiritul vostru Divine Masculin , sa permita acestor aspecte să rămână în iubire.
Aveti o înțelegere mai profundă care un nou echilibru vine și regăsiti vocile voastre în unire ca EU SUNT RASA AVATAR , și aveți un sentiment de constiinta colectiva a Luminii. Luati contact cu toate activitățile magnifice de Lumina care au loc energetic pe aceasta frumoasa planetă sacra pe care locuiti, și mergeti pe calea Iubirii Divine, exercitand în această vibrație ca și suport. Constientizati că indiferent de frecvența de vibrație , indiferent ce vibreaza sub formă-gând, în conștiință, în energie, aceasta este ceea ce atrageti înapoi a voi, iar acum campul vostru energetic este amplificat de o mie de ori prin energiile stelare , exploziile solare, razele fotonice, și portaluri-uri de Lumina, dragilor. Și acum se activeaza discul Cosmic christic holografic în coloana vertebrala legat de acest Portalul de Lumina. Această recalibrare are loc prin lichidul cefalorahidian, prin chakre, nadis-uri, meridiane, iar de aici, prin glandele pituitara, pineala, și hipotalamus. Glanda pituitara care activeaza cel mai mult în acest moment, dragilor, aceasta aduce un nivel mai mare de înțelegere , interiorizare și înțelepciune ca si recunoașterea cai pe care megei  intuitiv și colectiv acum. Minunat.

Va regasiti acum intrand acum în cel de- al optulea  Portalul stellar de Lumina care explica Legea de Acțiune. Trebuie sa stiti dragilor,, că indiferent cât de talentat sunteti, în Liniște actiunea poate  avea încă loc. Este mai mult energia aspectul Divinului Masculin din voi, dar este important a  va concentra  pe ceea ce cu adevărat vreti să facet în viața, ceea ce va aduce bucurie, ce activează Visul inimii dumneavoastră, și să luati măsurile corespunzătoare facand acest lucru cu integritate, fără proiecție sau așteptări, și fără judecată.
Luând această cheie de aur și deschizand ușa, inaintati intuitiv în următorul nivel de serviciu, pentru aceasta este ceea ce se întâmplă cu voi, sunteti direcționati și ghidati unde puteti servi cel mai bine pe acest-plan pamantesc dragilor; este ca o ușă deschisă, pentru inimile deschise, aceasta rezonanță in frecvență solicita acțiune dinamica.
Aceste daruri nu sunt doar în mișcare înainte, ele sunt, de asemenea, conectate la aspectele care vă permit să simțiți acest curaj, acest angajament care vă permite să avansati dincolo de separarea sau deziluzia percepute, aceasta este de asemenea acțiune, dragilor, aceasta este o acțiune spirituală. Imbrățișati-vă și iubiti-va, ci este de lucru pe voi înșivă, și așa această mișcare este atât in interior cat și exterior, într-un flux și armonie și dans care aduce aspectele voastre intuitive și creative ale Masculinului Divin si Femininului Divin Spiritual la un nivel mai ridicat de integritate și echilibru.
Vedeți aici, în acest frumos portal pe cei care va pot sprijini  ~ cei care va sunt profesori, prietenii și familia 144 a sufletului și familile stelare, și altii cu care vă puteți conecta pentru a aprofunda munca Dvs. in serviciiu;, și veți găsi, de asemenea, moduri în care puteți ajuta pe alții, in acest serviciu in iubire și un timp pentru a experimenta un sentiment mai profund de inter-conectivitate, acest sprijin, prin intermediul prieteniilor frumoase și familiei Lumina. Și acum, dragilor,activați-al opt-ulea disc Cosmic christic holografic. Acest disc se activează în coloana vertebrală , vă adduce în corp prezenta legi de acțiune, se face recalibrare fizic și energic, cu un sens mai profund de cunoaștere a muncii Dvs. in serviciu.

Și acum, dragilor, va regăsiti în al nouălea Portalul stellar de Lumina urmare a Legii spirituale a Curgerii Divine. Traind în acest moment, trăind în Acum, în acceptare, puteti accepta acest flux, care creează Iubire și dorința, permițând vă a va deschide inima profund pentru voi înșivă și pentru alții, astfel încât să puteți urmări îndrumarea intuitiva primita, nu numai prin preaiubita Prezenta EU SUNT, ci si în fluxurile de conștiință care activează prin aceste portaluri de Lumina, conducandu-va tot mai adânc în Visul inimii voastre, în co-crearea Raiului pe Pământ. Veti vedea unde există rezistență în viețile voastre, veți vedea daca este impiedicat flux și utilizați energia acestui portal pentru a aprofunda acest flux în viața voastra, prin această încredere, această predare. În cadrul acestui al noua-lea Portalul de Lumina, activati acum discul Cosmic christic holografic pe coloana vertebrală și de-a lungul vertebrelor.
Traiti sentimentul profund de simpla încredere și predarea catre Divinitate, de a accepta ceea ce se întâmplă în viața voastra, de a da drumul complet, și lăsa pe Dumnezeu ~ sa alinieze voința dumneavoastră la voia Lui; știind, dragilor, ca orice confruntați a fost ales de voi si iubita voastra Prezenta EU SUNT pentru binele suprem al tuturor. Aceste lecții, atât umbra cat și lumina, va conduc profund pe aceasta cale a Iubirii Divine într-un nivel mai mare de înflorire a măreției și Luminii voastre. Va miscati dincolo de valurile iluziei și rămâneti statornici în Light, dragilor
Pentru perioade mai lungi de timp acum, va simtitti puterea, înțelepciunea , Lumina voastra, așa cum sunteti înconjurati din nou de aceasta frumoasa Flacara argintie de lumină: și acum frumoasa Flacara violet de transcendență activează în jurul Gridui Unității. Această flacără violet de Transmutare vă ajută în a renunta la tot ce nu mai aveți nevoie sa lucrati, prin liniile temporale karmice și sa faceti acest lucru pentru alte suflete, dacă ele doresc acest lucru la un nivel superior de lumina. Pentru a va simți ingrijiti și iubiti ~ vă aduceti inimile și mintile, în conștiința colectivă a Luminii, reuniti acum cu inimile și mințile preaiubitei Prezente EU SUNT a întregii omeniri, iar le permiteti să experimenteze aceste portaluri Stelare de Lumina care au fost activate, ii ajutati să simta acest sentiment de iubire, această capacitate de a crea și de co-crea cu Compania Cerului, in recunoașterea puterii, împuternicirii,  înțelepciunii, iubirii, dragilor.Minunat.

Intrati acum în cel de- al zecelea Portalul stellar de Lumina conectat la Legea Ascensiunii În acest portal spiritual se amplifică Lumina, experimentati Legea Ascensiunii în măreția ei deplina, știind ca acest proces de ascensiune este experimentat de toate sufletele trezite de pe această planetă. Minunat, dragilor. Activati acum cel de-al discul zecelea disc Cosmic christic holografic asociat cu acest portal spiritual al Luminii prin vertebra conexa din coloană vertebrală, recalibrarea corpurilor voastre  inferioare, chakrelor și nadisurilor, precum și activarea glandei pituitare. Minunat, dragilor.

Acum intrati în a unsprezecea Portalul spiritual al Luminii legat de Legea de coeziune, în timp ce îmbinați din nou si amesteca constiinta voastra cu preaiubita Prezenta EU SUNT, conectandu-va acum cu familia 144 a sufletului vostru , familile stelare și prietenii in Lumina, toti lucrătorii și suflete trezite asistati în co-crearea Raiului pe Pământ. Acum va aduceti sprijinul de care puteti avea nevoie în acest moment, știind că mergeti pe calea Iubirii Divine impreuna cu toate sufletele trezite, care afectează și crearea schimbare in lumile inferioare și pe acest plan pământesc. Minunat,dragilor..Activati acum discul Cosmic christic holografic asociate cu acest al unsprezecelea Portalul de Lumina, prin vertebra conexa în coloana vertebrală, recalibrati corpurile dimensiunilor infrioare, chakrele și nadis-urile, și activati glanda pineala.

Acum intrati în al doisprezecelea Portalul stellar de Lumina referitor la Legea de Compensare, înțelegând că darurile voastre sunt recompensate de zece ori, atunci când le dati în mod liber, din propria inimă, știind că sunteti o inimă deschisă în această Epoca de Aur a Luminii. Activati acum discul Cosmic christic holografic asociate cu acest Portal al Luminii prin vertebra relevanta în coloana vertebrală, recalibrati corpurile voastre inferioare, chakrele și nadis-urile, și activati hipotalamusului.

Intrati acum în al treisprezecelea Portalul de Lumina care contine Legea Curgerii divine. Legea Curgerii Divine vă reamintește să trăiti în acest moment, centrati în iubire, fiind de serviciu în iubire. În acest moment ACUM dragilor, nu există nici o preocupare pentru ceea ce urmeaza, sau ceea ce a fost. Nu există nici un stres din trecut sau anxietate a viitorului. Există pur și simplu o cunoaștere de armonie și grație în co-creatii ale Luminii; capacitatea de a dansa în Iubirea Divina ~ reflectand iubire, permițând iubire, fiind iubire. Aceste acțiuni, nu necesită doar fluxul exterior dinamic, dar de asemenea, acest flux activeaza în voi, cerand timp pentru a sprijini propriul reflux și fluxurile bioritmice. Pentru a simți  ceea ce aveti nevoie să vă sprijine pe deplin în acest moment, permiteti acestei frumoase raze argintii de luminare a vă ghida cu Flacara de puritate, și Flacara Iubirii Divine, in Templul inimii, în fluxul natural al pacii și armoniei și co-crearii, dragilor. Traiti sentimentul  modului în care această lege a Curgerii Divine funcționează în viețile voastre; din sincronicitățile care abundă, care va aduc împreună în Constiinta Unitatii, care va aduc împreună în co-creatii ale Luminii și care vă conecteaza la nivel sufletesc cu ceilalti.
Legea Curgerii Divine vă permite să simțiți inspirațiile creative care activează calitate de aveți nevoie în continuare spre un nivel mai mare de reechilibrarea a Masculinul Divin și aspectelor feminin divine ale voastre înșivă. Mentineti cunoaștere acestui flux divin și un nivel profund de încredere și predare, dragilor, alinindu-va voința la voința lui Dumnezeu și știind că, chiar ca va plimbati pe această cale , cu provocările percepute, ați ales aceste lecții pentru a crea aceste căi de Lumina pentru alții. Ca flăcări ale Iubirii Divine, voi ancorati aceste energii ale acestor portaluri stelare si legile spirituale pentru ca alții sa poata experimenta acest flux al Iubirii Divine în viața lor într-un nivel mai profund de iubire de sine , auto-cultivarea și auto-apreciere. Activati acum discul Cosmic christic holografic legate de portalul al treisprezecelea de Lumina. Cand acest frumos argintiu disc Cosmic christic holografic se activează în vertebra coloanei vertebrale și de aici în chakrele corespunzătoare și nadis-uri, aveți sentimentul de a fi în stare să găsiti acest flux și echilibru în viețile voastre . Dacă aveti nevoie de îndrumare , permiteti acestei frumoase raza argintii de Lumina a ilumina calea voastra, a va arata acest flux, si armonia de care aveti nevoie în acest moment. Minunat, dragilor.

Și acum, dragilor, va regăsiți în al paisprezecelea Portalul stellar de Lumina legat de Legea Iubirii Divine și Unimii. Deși sunteți familiari cu această lege, trebuie să știti că există o astfel de lege doar pentru tine de a cunoaște adevărul despre singura realitate a Tot Ceea Ce Este. Exista doar Iubirea Divină și toți sunteți ca unul, iar acest Iubirii Divine cuprinde toate aspectele legate de voi, se deplasează în umbre și lumina, în flacăra Iubirii Divine , aspectele umbra sunt îmbrățișate în iubire, pentru că este doar Iubire,dragilor. Nu există nici o separare, și aveți acest sentiment al unitatii, de asemenea, nu numai cu familia și prietenii și familia sufletului, dar la acest nivel dimensional pământesc, dragilor, aveți sentiment posibilitatii de a vedea pe alții. Pentru a ști acesta este doar nivelul de conștientizare al Constiintei Cosmice care diferă de la individ la individ, și a putea vedea lumina tuturor sufletelor ca si inimi deschise în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Ai un sentiment în acest portal spiritual al Luminii al acestor particule sub-atomice vibrante în creșterea frecvențelor de lumină, activate în continuare de aceasta frumoasa Flacara diamantina de puritate, acest octaedru diamant în chakra inimii, care deține sentimentul extins al sinelor voastre multi-dimensionale . Minunat,dragilor.. Și acum, aduceti în acest moment ACUM, înțelegerea, reamintirea, înțelepciunea, și cunoașterea conexiunii profunde in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu prin aceasta frumoasa diamantina flacara de puritate. Activați acest argintiu disc Cosmic christoic holografic de Lumină legat de acest al paisprezecelea Portalul de Lumina, prin corpul și campurile energetice, prin vertebre și centrele de energie corespunzătoare ale corpului, creand aceasta tipar eteric cu un nivel mai mare al curgerii  prin îmbrățișarea Inimii Cosmice a întregii Creații și tiparele de perfectiune, și cunoasterea că sunteti în măsură a experimenta toate dimensiunile Luminii, toate realitățile Unimii, dacă alegeți asta.
Minunat,dragilor..

Acum puteți intra în al cincisprezecelea Portalul spiritual al Luminii referitor la Legea de continuitate a Constiintei. Universul în sine, dragilor, este un proces continuu și fără sfârșit de creație. Totul în cadrul Realitatii Unice, totul în creație, este conectat la orice altceva; și această interconectivitate, această relație este una de conștiință - a conecta constiinta individuala la constiinta universala, prin frecvențele vibrante de Lumina ~ și experimentati acum un sentiment mai mare al acestor geometrii, și șabloane ale Noului Pamant, aceste coduri cheie, geometrii fractalice, numerologii, și frecvențe cristaline de Lumina. Sunteți se confruntati cu un nivel mai mare de conștientizare a Constiintei Cosmice, fuzionand într-un sentiment mai mare de măreție și Lumina prin orotirea Preaiubitei voastre Prezente EU SUNT și multe ființe de Lumina.
Și acum, în timp ce va conentrati pe legea Continuitatii Constiintei , activați argintiul disc Cosmic christic holografic al cincisprezecelea prin vertebrele coloanei vertebrale și permiteti lichidului cefalorahidian a activa această nouă Constiinta de Lumina recalibrand glanda pituitară, glanda pineala si glandele hipotalamus, emisferele dreapta si stânga a creierului, și integrarea Masculinul Divin și Femininului divin din voi înșivă, dragilor. Minunat. Aceste recalibrări rapide vor conduce pe mulți dintre voi la o mare reuniune de inimi, la contopirea flăcării gemene individuale și prin intermediul grupurilor dvs de suflete., intr- un nivel mai mare de ascensiune colectiva in aceste realități multi-dimensionale și toate dimensiunile Luminii.

Și acum, intrati în al XVI-lea Portalul stellar de Lumina, unde experimentati Legea disciplinei. Legea Disciplinei este într-adevăr cea mai importanta cale de a atinge înțelepciune, independență, libertate, deoarece implică angajamentul față de obiectivele și aspirațiile dvs. spirituale. Angajamentul necesită o focalizare zi cu zi pentru a fi în fiecare moment Acum și descoperiti astfel dragilor, că sunteți gata de a experimentati niveluri mai mari de ucenicie, avand încredere și predandu-va Divinitatii. Acum activati al XVI-lea disc Cosmic christic holografic, acest disc argintiu de Lumina, de-a lungul coloanei vertebrale în vertebra corespunzătoare care va conexeaza la legea disciplinei si uceniciei. Recunoașteti din nou că sunteți într-adevăr această fiinta christica  conștienta de Lumină care parcurge aceasta cale a Iubirii Divine, si recunoasteti de asemenea, că toata Viata are această oportunitate, toata Viata are posibilitatea de a alinia voința lor Voinței Divinitatii.
Acum puteți să intrati în acest al XVII-lea Portalul stellar de Lumina unde aveți Legea dezintegrarii, ultima faza finală a lumilor inferioare inainte de a experimenta EU SUNT Avatar Corp de Lumina. Acest proces de încheiere a vechiului pentru a face loc noului se amplifică în acest moment Acum, și descoperiti că sunteți în sfârșit pregatiti a experimenta transformarea voastra completa ca un profesor, vindecator, lider al celor inconjuratori, si flacăra a iubirii divine în această Epoca de Aur a Luminii. Minunat. Pe măsură ce ancorati acum și activați cel de al XVII-lea disc Cosmic crristic holografic Conștient, acest frumos disc argintiu de Lumina, prin vertebrele coloanei vertebrale , va miscati corpul ușor, înainte și înapoi, precum și dintr-o parte în alta pentru a integra aceste frecvențe de lumină , știind că totul este divin perfect și că iubirea va prevala întotdeauna. Pur și simplu încredere in acest lucru, dragilor.Încredere și predare Divinitatii.
Și acum va veți regăsi intrand în al optsprezecelea Poartal spiritual al Luminii, eperimentand Legea ciclurilor. Totul în viață are un ritm firesc ,un flux și reflux. Menționăm acest lucru pentru cunoaste că fiecare moment Acum are propriul ritm perfect, cât există zi și noapte, lumină și întuneric. Există o reechilibrare care apare în acest Portal spiritual al Luminii. Experimentand Legea ciclurilor, va veți descoperi un nivel mai mare de echilibru în dansul dintre umbra și lumina, îmbrățișând o gamă plina de emotii, îmbrățișându-vă în Lumina și măreția a ceea ce sunteti ca aceste Flacari transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine. Activati acum cel de al XVIII-lea disc Cosmic christic holografic în vertebra corespunzătoare de-a lungul coloanei vertebrale.Minunat !

Va regasiti  acum în al XIX-lea portalul spiritual de Lumina, care corespunde Legii Credinței. Legea credinței ,stiind că vă confruntați  cu cel mai mare de aducere aminte ,de înțelepciune și încredere dincolo de orice ati citit sau văzut sau studiat sau auzit. Va conduce mai adânc în aspectele intuitive ale voastre, redescoperind că sunteți co-creatorii ai Raiului, în cunoașterea si încrederea în voi înșivă și în deciziile legate de viața voastra. Este de asemenea important în perioade de provocari a avea această credință, dragilor, astfel încât să puteți experimenta cu adevărat măreția dvs. completa și Lumina ca aceste flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine. Și acum activați al XIX-lea disc cosmic christic holografic , prin coloana vertebrala, aceasta recalibrare începe să apară acum între vertebre, prin lichidul cefalorahidian în creier, între talamus, hipotalamus, glanda pituitara si glanda pineala, în chakrele , nadis-uri și meridiane, in această credință, dragilor, dati drumul și eliberati vechi deziluzii, separarea perceputa, lipsa de speranta sau lipsa de încredere, încrezandu-va și predandu-va Divinitatii, recunoscand înțelepciune pe care o dețineti.
.
Și acum,dragilor va regăsiți în al douăzecelea Portalul stelar de Lumina, care vibrează cu Legea  Flexibilitatii, înconjurati în aceasta frumoasa flacără argintie de Lumina. Ajungeti într-un nivel mai profund de acceptare si orice asemnea stress perceput sau rezistență în organism, deplasati corpul dintr-o parte în alta , înainte și înapoi și simțiti acele zone din corpul in stres sau tensiune . Luati aceasta frumoasa argintie Flacara în aceste zone din interiorul corpului care au nevoie a experimenta dragostea voastra, acceptarea și Lumina voastra. După care activati acum al douăzecelea discul Cosmic christic holografic în coloana vertebrala de-a lungul vertebrelor aferente, vă confruntați cu un sentiment profund de curgere în organism, un sens mai profund de cunoaștere, de încredere, de predare, și de acceptare, dragilor, a ceea ce  sunteti. Acceptati cu curaj lucrurile pe care nu le puteti, schimband cu curaj lucrurile pe care le poti prin înțelepciunea și cunoașterea voastra ca  flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine.

Și acum, dragilor, va veți regăsi călătorind în cel de al douăzeci și unu lea portal sacru al Luminii care urmează Legea Vindecarii. Sa cunoașteti că fiecare dintre voi are această capacitate de a canaliza energia, Chi sau Prana, conectati în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Puneți mâinile pe corpul , respirand adânc în organism, experimentand această frumoasă Flacara argintie de Lumina coborand prin chakra coroanei in jos pe coloana vertebrala pana la centrul perineului și urcand prin partea din față a corpului și mâini, luati energia din Gridul Unitatii , amplificata în prezent prin chakra picioarelor, prin picioare, la centrul din perineu, prin partea din față a corpului,in jos pe brațe și exteriorul mâinilor. Această energie de vindecare activează în palme și în chakrele picioarelor, puneți-vă mâinile pe corpul vostru in acele zone care au nevoie de vindecare, care au nevoie de iubirea voastra, intelegand că aveți acest dar abilitate de vindecare pentru voi și pentru alții, dragilor
Sunteți iubitori cu voi înșivă, nu mai alegeți să vă abuzati pe voi insiva sau pe altii; vă eliberați de dependențe și formele create de mintea inferioară care amplifică aceste vicii în acest portal frumos de Lumina. Și acum, activați cel de al XXI-lea disc Cosmic christoic holografic prin coloana vertebrala, găsind pentru voi o mișcare de blândețe și dragoste, de vindecare, și adeziunea la fiecare aspect din voi, cei dulci, atât din umbra cat si in lumina. Cum vă confruntați cu această schimbare in constiinta, vă conectați în conștiința EU SUNT Avatar Constiinta de viață, prin  Lumina superioara a tuturor lucratori in lumina treziti și semintelor stelare , prin rețeaua Gridul Unitate a Iubirii Divine. Sunteți uniti cu multe Legiunile de Lumina care va aduc aceste energii de credință, de vindecare, flexibilitate, acceptare, încredere și predare catre toata Viața pe acest plan pământesc. Minunat, dragilor

Intrati acum în al douăzeci și doi lea Portalul Stelar al Luminii. Acest portal stelar de Lumina, este conectat la Legea Apartenentei de Grup. Această lege definește înmulțirea energiei pe care o creați atunci când va conectați într-un efort de grup cu lucratori treziti planetari in lumină, seminte stelare  și calauze. menținerea unui gând pur, în centrul atenției și în iubire, permite acestui proces de manifestare să se desfășoare recunoscandu-va abilitatea de a magnetiza și manifesta la nivelul colectiv al tiparelor Noului Pământ pentru toată Viața de pe acest plan pamantesc prin Legea Cosmica a Liberului Arbitru. Știti că această energie se amplifică exponențial, iar chiar dacă lucrați pe cont propriu, dragilor, fără a fi fizic inconjurati de alții, atunci când vă conectați prin intermediul Gridului Unității unul cu altul la nivel de suflet și cu ființele de Lumina , nu este nimic care nu se poate face, pentru binele cel mai inalt al tuturor, pentru a asigura justiție, compasiune, dragoste și iertare, prin înteriorizare și înțelegere.
Dacă există ceva, dragilor, de care aveți nevoie a crea, a magnetiza, a manifesta în propria realitate, vedeti-va acum conectati cu persoane care au intentii asemănătoare pentru a aduce o rezolvare minunata, cel mai mare rezultat pentru binele tuturor.
Personal, precum și la un nivel colectiv, puteti crea această schimbare cand va conectati la Grupul EU SUNT Avatar Constiinta de Lumina, dragilor. Și acum, activati al douăzeci și doilea disc Cosmic christic holografic prin coloana vertebrală și vertebrele corespunzătoare, începeti să va mișcati corpul ușor acum, înainte și înapoi, dintr-o parte în alta, confruntandu-va cu un nivel mai profund de recalibrare prin intermediul lichidului cefalorahidian, prin hipofiza, hipotalamus, glanda pineala și glandele talamus. Acumulati sursa de lumina cand va treziti pentru legile spirituale, și cum se poate lucra cu ele, dragilor. Bun.

Și acum va regăsiti în al douăzeci și treilea Portalul stelar de Lumina, care deține Legea Justiției. Legea de Justiție este cunoasterea că justiția va triumfa întotdeauna,dragilor. Pendularea intre liniile tempoale karmice și Christice, ajunge la un punct de neutralitate cand Universul conspiră pentru dreptate, pentru buna vointa, recunoscand ca sunteti Iubire. Și va permite acum, dragilor, un sens mai profund al energiei spirituale a războinicului, acest luptator spiritual al Luminii inarmat cu Sabia Adevărului Sfânt. Când această furie pozitiva se activează, aceasta nu se face cu vina, în rușine sau neiertare. Acesta este în măsură să reactioneze la nedreptatea percepută, sis a corijeze nedreptățile prin responsabilizare și compasiune, prin expresie, prin acțiune corecta dinamic, si prin vocea voastra, dragilor, iar acest lucru este ceea ce se întâmplă pentru voi toți acum ~ va descoperiti în creștere puternică expresia de voi iinsiva, și să aveti încredere în acest lucru și să știti că acest lucru se poate face cu dragoste, în așa fel încât să va păstrați permanent in integritate, și întotdeauna aliniati in Inima Cosmica a Mamei / Dumnezeu Tatăl. Și acum dragilor, activați cel de al douăzeci și treilea disc Cosmic christic holografic , acest disc frumos argintiu în coloana vertebrală, de-a lungul vertebrei corespunzătoare pentru a permite vă pentru a revendica pe deplin propria putere, rostind și exprimand propriile realităților spirituale. Bun.

Și acum, dragilor, va regăsiti în al douăzeci și patrulea Portalul stellar de Lumina. Acest portal are energia Legii Miracolelor. Legea de manifestare la nivelul particulelor de lumina sub-atomice și atomilor stabilita prin proiecția voastra constienta de Lumina, prin puterea voinței voastre și vizualizarii. Acestea sunt evenimente naturale, dragilor, care funcționează în interiorul constiintei cosmice. Traiti sentimentul capacitatii dumneavoastră, în aceste forme de gândire continui, vortexuri spiralate de Lumina, și conectarea la taramurile Adevarului luminat si preaiubita voastra Prezenta EU SUNT, capacitatea de a experimenta minuni în viața voastra de zi cu zi ~ încredere și predare pentru miracole, dragilor. Bun. Acum ancorati și activa al douăzeci și patrulea disc Cosmic christic holografic în vertebrele corespunzătoare și de-a lungul coloanei vertebrale, deplasati corpul energetic pentru a primi aceste frecvente, aceste cunoasteri, aceste activari, aceste luminări, și de asemenea capacitatea, de a dizolve, de a transmuta, precum și de a accepta tot ceea ce este.
Bun.

Va regasiti intrand acum în al douăzeci și cincilea Portalul stelar de Lumina. Această lege, dragilor, este Legea Predarii, si cum sunteti inconjurati acum în aceasta flacără frumoasa argintie de luminare si Supraluminati de emisarii Pleiadieni ai Luminii , inaintati voi înșivă în predare, în încrederea și credința în Dumnezeu. Știti, dragilor, care niciodată nu ati fost abandonati ~ știti dragilor, că în predarea de sine va confruntati cu adevarata voastra natura, măreția și Lumina dvs.completa. Când crezi cu adevărat, atunci când știi cu adevărat că ești Iubirea, veți experimenta Iubirea întregii Creații, știind și crezand că sunteti Ocrotiti și ghidati de preaiubita voastra Prezenta EU SUNT în aceasta Epoca de Aur a Luminii, Supraluminati de Mama / Tatăl Dumnezeu și multe ființe de Lumina, care stralucesc o cale de lumina pentru voi mereu, și mergeti pe această cale prin fuzionarea masculinului și femininului vostru Divin.
Pentru că atunci când sunteți în stare să vedeti mama și tatăl în voi înșivă, ca părinți iubitori, vă veti ghida ușor ego negativ de copil, iubindu-l cu disciplina, cu credință, cu încredere, iar acest lucru este ceea ce e de făcut pentru voi, dragilor~ încredere, și predare catre viata ~ încredere și predare Mamei / Tatalui Dumnezeu. Aveti credință că totul este divin perfect în fiecare moment Acum, conducandu-va mai adânc în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Activati acum cel de al douăzeci și cinci lea disc Cosmic christic holografic, acest disc argintiu, de-a lungul coloanei vertebrale, în vertebra corespunzătoare de-a lungul coloanei vertebrale. Aceasta recalibrare aduce un sentiment mai mare de a ști că sunteti pe calea cea bună în timp ce experimentati sentimental propriul, personal al prezentei legi de predare, dragilor. Bun.

Și acum dragilor, sunteti luati în al douăzeci și șaselea Portalul stellar de Lumina. Acest portal de Lumină activează în cadrul tiparelor Noului Pământ , voi înșivă experimentati în acest portal și în inimile voastre sacre, conectarea cu lucratorii in lumina și semintele stelare, care merg pe aceasta cale impreuna cu voi, dragilor.. Aceasta este Legea Nejudecarii ~ Mintea Universală nu judecă, și după cum știți, în temeiul Legii egalității judecata voastra atrage judeacata de egală măsură. Nu există nici o judecată, dragilor, dupa cum spunem  ~ va miscati in liniile temporale karmice ca și victimă și/sau constiinta persecutor , aspectele ale dvs. care va permit sa va descoperiti Iubire, pe acest plan de polaritate.
Dar liniile temporale Christice și Căile Iubirii Divine au fost create de multi dintre voi , cand ați venit în dragoste și iertare, în acel loc de puritate, si inocenta, de intoarcere acasă, în inimile voastre, și aceasta v-a adus multa bucurie ~ permiteți-vă să lasati pur și simplu orice auto-judecată, și judecata altora. Nu există nici o zi de socoteală, dar există într-adevăr întotdeauna echilibrarea planurilor de polaritate. Și acest dans va duce într-un mai mare echilibru intre cele mai înalte aspecte ale conștiinței și Luminii care sunteți ca flacari transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine, și curajul pe care il aveți prin acorduri din pre-naștere.
Dupa cum va spuneam dragilor , aceste linii temporale karmice sunt într-adevăr aproape de sfârșit, pentru ca ati compensat nu numai pentru voi, ci pentru întreaga omenire și ați fost creat aceste căi ale Iubirii Divine, ele nu au fost ușoare ~ au fost foarte dificile pentru mulți dintre voi, dar acum odihniti în spirit și în inimă, aceste lecții sunt înțelese, iar pe măsură ce vă apreciati și vă iubiti mai mult, aceasta daruiti altora/.
Unul dintre cele mai mari daruri pe care vi le puteți da singuri este a da drumul la auto-judecată și, convingeri si etichete “mai putin decât “ și-“ mai bine decât”. Activati acum cel de al douăzeci și șase lea disc Cosmic christic holografic  în coloana vertebrala de-a lungul vertebrelor , permiteti recalibrare, acest flux fluidic de energie și mișcare pentru a elibera amintiri celulare vechi și tipare care creează acest impuls de judecata și aspectele “mai putin decât “ și-“ mai bine decât” . Minunat, dragilor.

Și acum, vă confruntați cu cel de al douăzeci și șaptelea Portalul stellar de Lumina. Acest portal ne prezinta Legea Karmei, principiul natural de cauză și efect. Dragilor,înțelegeti ciclul tuturor lucrurilor, ce determină cauzele și efectele oricarui caz, atunci când sunt utilizate în conștiință și înțelegere. Aici gasiti armonie și echilibru prin cunoaștere, înțelepciune și înțelegerea acestei legi universale.Cunoașterea de modul care produce direct efectele dorite in viata voastra. Ajungeti într-un sens mai profund de grație, de apreciere, de înțelegere, de luminare și înțelepciune și dragoste divină, dragilor, atunci când ați înțeles principiul Legii Karma, de cauza si efect, de acorduri  din pre-nastere de care am mai vorbit, a energiei voastre eliberata în întâlniri cu alte persoane.
Este bine a cunoaște, ca cea mai mare parte din colegi karmici sunt fara nici o vina, pentru că acționează în conformitate cu nivelul actual de conștientizare pe care il au. Exista totusi, deși, rareori, devieri aduse termenelor, deviații care sunt uneori făcute de suflete prin propria lor decizie. Aceste deviații, dragilor, nu sunt parte a acordurilor de pre-nastere sau contracte ale sufletului, și cei cu care este posibil să apară aceste evenimente, în general, nu vin de la grup suflet dumneavoastră propriu, sau grup monadic. Aceste evenimente karmice vor acumula karma suplimentara doar pentru sufletul implicat, și sufletul care a experimentat astfel de karma ne necesară pentru creșterea sa se va găsi el însuși a escaladat la un nivel mai mare al Luminii Divine. Există întotdeauna echilibru în Univers, dragilor. Noi am dorit pur și simplu a intelege că mulți dintre colegii karmici sunt într-adevăr suflete pereche, ființe de mare iubire, ca si voi, la acest nivel sufletesc, iar atunci când sunteți gata  a experimenta iertare și această Iubire, va vindecati într-adevăr de toate rănile pe care le aveți din re-echilibrarea Masculin si Femininului vostru Divin Spiritual.

Va regăsiti acum în portalul al douăzeci și optulea spiritual al Luminii cu  Legea intuiției. Legea  intuitiei,reprezinta urmărirea îndrumarii Sinelui vostru Superior, preaiubita Prezenta EU SUNT, cand mergeti pe calea Iubirii Divine să aveti încredere în propria voastra înțelepciune și intuiție, fara a mai depinde de avizele altora pentru identitatea sau auto-valoarea voastra. Aceasta este o parte din îmbrățișarea eului, a copilului interior, aceasta este parte a îmbrățișarii întregii game de emoții,  îmbrățișarea și integrarea preaiubitei prezente EU SUNT si aspectelor voastre din constiinta sufletului. Când reveniți la putere, în înțelepciune, luminare, precum și Iubire Divina, deveniți co-creatorii ai Raiului ~ invatatori, lideri și calauze, pentru acest lucru sunteti aici, ii ghidati pe ceilalti prin proprile vostre experiente , propriile învățături, și propria viață, în expresii inalte ale divinitatii prin actiunile vostre, prin vibrația și prin Iubirea voastra.
Renuntati la necesitatea de a experimenta un sentiment de sine prin alții, bazându-va pur și simplu pe cunoașterea și aspectele sentiment din inima voastra, ghidandu-va tot mai adanc pe aceasta cale a Iubirii Divine, tot mai adânc în inima voastra, și capacitatea de a fi de serviciu pentru ceilalți deoarece creati efect și schimbare pur și simplu prin energia și iubirea voastra. Experimentati acum activarea celui de al douăzeci și optulea disc Cosmic christos holografic de-a lungul coloanei vertebrale, activand in vertebrele corespunzătoare de-a lungul coloanei vertebrale, recrearea noilor realități prin chakre, rotatii Fibonacci aliniamente, și portaluri de Lumina. Simtiti energia voastra cum se extinde în această flacără frumoasă argintie de luminare, care vine într-un sens mai profund al măreției și Luminii voastre. Bun.

Și acum, va aflati în portalul douăzeci și nouă spiritual al Luminii urmand Legea Răbdarii. Legea Răbdarii este importanta, dragilor, pentru ca intrati într-un sentiment mai mare de non-timp, moment etern mereu prezent, dar există si cunoasterea că urmeaza frecvențe dimensionale mai mari - în așa fel este perceput timpul dintr-o perspectivă 3D, incat acest lucru poate crea nerăbdare sau un sentiment de "nu schimbă", mai degrabă decât momentul în continuă schimbare. Aveti nenumărate momente în timp, dragilor și fiecare este o expresie a Creatorului in constiinta, uneori în lumina, și, uneori, în percepția de întuneric, dar totul este cuprins în inima Creatorului ca diferite aspecte ale Creatiei ~ acest curcubeu al Creatiei prin iubire
In propriile condițiile actuale, dacă simtiti nevoie a schimba ceva cu adevărat în viața voastra în acest Acum, îmbrățișează-l, acceptati-l, iubiti-l, vorbiti, și aveti răbdare. Răbdarea permite tuturor virtuților sa se manifeste mai profund ~ a avea înțelegere, nu doar cunoștințe. A avea experiență și înțelepciune și știind că ajungeti in lumina în propriul moment perfect Acum. Experimentati activarea acestui al douăzeci și nouălea disc Cosmic christic holografic cu ajutorul emisarilor Pleiadieni ai Luminii. de-a lungul vertebrelor corespunzătoare de-a lungul coloanei vertebrale , miscati corpul ușor înainte și înapoi și de la o parte în alta, îmbrățișându-l iubitor, acceptand că se schimbă  cunoașterea de voi insiva ca  flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine, înfloriti într-un nivel mai mare de măreție și lumină prin fiecare experiență pe care o alegeți sau care vine în energia voastră.

Și acum, dragilor , sunteti purtati în a treizecea lea portalul spiritual dimensional de Lumina, cu Legea Perfecțiunii. Legea perfecțiunii spune că toată lumea și totul este necondiționat divin perfect. În aceasta aparenta imperfecțiune, există doar perfecțiune. Dintr-o perspectivă 3D nu veți aceste tipare ale Creatiei, dar atunci când va mutati într-un nivel mai mare de serviciu si priviti prin ochii de maestro, veți recunoaște perfecțiunea în imperfecțiunea aparenta. Ajungeti într-un nivel mai mare de muncă in serviciu, trăind viața mai ușor, cu dragoste, în predare completa Divinitatii, extindati în perfecțiunea Sinele vostru Superior și sinele voastre viitoare ca UNUL, UNUL cu Mama / Tatal Dumnezeu, Unul cu toata Viața. Bun.
acum, activati al treizecelea disc Cosmic christic holografic de-a lungul coloanei vertebrale în vertebrelor corespunzătoare aveți un sentiment de expansiune mai adanc in Constiinta Christica. Aveti un sentiment de înflorire a voastra într-un nivel mai mare al măreției și Luminii, întelegand că tot ce alegeți este un dar de la Creator, pentru a intra în auto-luminare și multe, multe, multe căi dincolo de acest lucru, dragilor. Și acest lucru se întâmplă pentru voi toti ~ vă conectați în grupul EU SUNT Avatar Constiinta, accelerand calatoria, poate fi incomod prin decompensarea energiilor vechi și a modelelor karmice, dar mențineti viziunea dragilor, păstrati credința, aceasta constiinta colectiva coboară pe Pământ și toată Viața Ei.

Acum, va invitam sa experimentati activarea și integrarea ultimelor trei portaluri din cele 33 de portaluri ale Luminii care au fost activate prin sabloanele noului Pământului ocrotite de emisarii Pleiadieni ai Luminii în acest an sacru 2014 , creând o hartă, un nou tipar, în energiile noului Pamant al Iubirii divine. Voi înșivă găsiti acum al treizeci și unulea portal de Lumina unde aveți Legea Manifestarii. După cum știți atunci când sunteti centrati și concentrati, in energia mintii voastre Superior și energia inimii, atunci când mențineți o formă gând pur și credeti cu intenție și va concentrati pe realitatea pe care doriti sa o co creati, aceasta va veni. In acest portal de manifestare puneti accent pe ceea ce manifestati și co-creati impreuna, afland ca se poate lucra cu anumite simboluri, sunete, tehnici, precum și acțiunile care va permit un nivel mai mare de manifestare, de mai multa Iubire, sau bucurie, sau pace, in campul vostru energetic.
Cu practica veti intra în un sens mai profund al Iubirii în inimile voastre, și al capacitatii voastre ca ființe manifestate ca maestrii in a co-crea Raiul. Pe măsură ce experimentati un sentiment mai profund al prezentei legi de Manifestare a Luminii, cel dea al treizeci și unu disc holografic Cosmic christic este activat de-a lungul vertebrelor corespunzătoare și coloanei vertebrale, miscati corpul ușor înainte și înapoi, sau de o parte în alta pentru un nivel mai profund de integrare a acestui sacru disc Cosmic christic holografic care va aliniaza cu prezenta lege de manifestare prin lichidul cerebro- spinal, chakrele, nadis-uri, si toata aura voastra energetica. , Minunat.

Și acum, intrati in al treizecisidoilea portalul dimensional de Lumina cu Legea Momentul Prezent. După cum știți, dragilor, timpul nu exista ~ trecutul și viitorul nu au nici o realitate, cu excepția propriilor voastre concepte mentale, o convenție de gândire și limbaj care creează o percepție de timp. Într-adevăr, aveti doar și mereu acest moment de Acum. Când practicati intelegerea că există doar aici și acum, puteti renunta la anxietate legat de ceea ce va veni, sau ceea ce a fost. Pur și simplu centrati-vă în acest moment Acum, încetinind, găsind un sentiment mai mare de liniște, deplasare înceata, încet, și cu dragoste, fiind prezent pe deplin în Acum. Și acum activati cel de al treizecisi doilea disc Cosmic christic holografic de-a lungul vertebrelor și coloanei vertebrale, aprofundand acest sens și cunoscând Legea Momentul Prezent. Minunat.

.In cele din urma, intrati in cel de al treizecisitreilea portal spiritual de Lumina cu Legea lui UNU, cu un sens mai profund de a fi una cu Mama / Tatal Dumnezeu, si unul cu toată viața în timp ce încă va confruntati cu individualizarea și individualizarea energiei, ca piesa unica in puzzle  și măreția și lumina voastra. Ceea ce aduceti in înțelegerea colectivă este reflexia Legii lui UNU reflectată în realitatea voastră, în îmbrățișarea altora ca aspecte ale voastre; renuntand la judecată, care vine în inimă din dragoste, în onoarea, în respectul și aprecierea de lvoi insiva și a toți cei din jurul vostru, indiferent de nivelul lor de conștientizare a Constiintei Cosmice. Imbrățișati toată viața ca Unul, ca aspecte ale lui Unul, din care, sunteți unul.
Activati acum  al treizeci și treilea disc Cosmic christic holografic de-a lungul coloanei vertebrale și vertebrelor aferente, are loc o activare mai profundă a tuturor celor 33 de discuri Cosmic christice holografice , creând o hartă în tiparele Noului Pământului pentru fiecare dintre voi, dragilor. Duceti acum această energie afară, în Grila Unitatii Iubirii Divine, inconjurand Mama Pământ și toată Viața Ei în aceasta frumoasa flacără argintie de luminare ; activați aceste calități spirituale ale acestor 33 de Portaluri stelare de Lumina în Gridul Unitatii Iubirii Divine, și acum în chakrele principale ale Mamei Pamant, iar acum, în orașele cristaline de Lumina, care permit ca aceste informații să fie disponibile pentru toată Viața. Minunat.

Și acum, experimentati Flacara Diamantina de transcendență, a Constiintei Melchizedek, activata în inimile voastre și inimile tuturor umanilor. Și acum, Flacara Diamantina de transcendență, a Constiintei Melchizedek, activează orașele cristaline de Lumina, inițial acum, în Orasul Cristalin al Luminii din Sedona, și de aici în fiecare dintre orașele cristaline de Lumina. Minunat.
Va anuntam că orașele cristaline de Lumina sunt activate și actualizate mai profund acum pe acest pământ sacru, și posibilitatea de a experimenta Orasul Cristalin al Luminii din Sedona in fizic, exista din această lună sacră decembrie 2014.
Și acum reveniti din nou în spatiul vostru sacru, impamantati încă o dată în energia Mamei Pământ, păstrați această conexiune deschisă cu toate Fiintele de Lumina și preaiubita voastra Eu Sunt Prezenta. Vă mulțumim pentru munca in service iar noi vă binecuvântam ~ și cu aceasta va dorim sa aveti o zi magica.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro