miercuri, 21 ianuarie 2015

Transmisia batranilor ianuarie 2015
Bine ati venit, dragii mei prietenii si prețioasa mea familie. 
Sunt Anrita Melhisedec, și aș vrea să vă urez bun venit la transmisia noastră din ianuarie în acest al treilea an al  Epocii de Aur a Luminii. 
Astfel, dintr-o perspectivă a razelor, în acest an 2015 lucram cu raza cosmică a Serviciului Galactic ,aceasta a XV-a raza de serviciu ocrotita de LIGA Siriana Arhanghelica de Lumina , care este o flacără frumoasă argintiu-aurie a Luminii . 
Pentru o clipă traiti un sentiment de a fi înfășurati în aceasta frumoasa auriu-argintie flacără de Lumina ~ vedeti o activare în chakra inimii, iar acum prin fiecare dintre chakre, ridicati-va în acest nivel galactic de Constiinta Cosmica Christica  , vă conectați la LIGA Siriana Arhanghelica de lumina, la multe legiuni de Lumina de sus, iar la  nivelul dimensional al șaselea de Constiintei Cosmice Christice vă conectați la Sinele vostru superior al Luminii și la toate doisprezece raze ale sufletului din care voi sunteti una. \Aceasta frumoasa flacără  argintiu-aurie a Luminii continuă să se extindă acum prin fiecare dintre chakre și în jurul corpului și aurei, aveți un sentiment de legătură și fuzionarea cu lucratorii de lumină și semintele stelare și toate entitățile de lumina de sus, prin Grila Unitatii Iubirii Divine, prin Grila Solara a Iubirii Divine, prin intermediul rețelei inter-stelare a Iubirii Divine, iar acum Grila Galactica a Iubirii Divine, de ridicare a constiintei in aceasta matrice cristalină a Iubirii Divine , de Unitate a Constiintei, ca un Camp Cosmic Unificat.  Impământati va acum în inima de cristal a Mamei Pământ, așa cum Mama Pamant va trimite dragostea ei înapoi în câmpul, corpul și energia dumneavoastră, traiti într-un sentiment profund acest context de înrădăcinare, de fiind aici, pe această sacra planeta Pământ, ca o transfiguratoare flacără sacră a Iubirii Divine, ca o Fiinta Maestru de lumina, ca un suflet voluntar al Mamei Pământ și toată viața Ei.
Respirati adânc în organism, extinzand partea inferioară a abdomenului în timp ce inspirati , contractand abdomenului inferior în timp ce expirati. Centrati și impamantati, încet, cu un sentiment de a fi pur și simplu acest moment Acum, dati drumul la tot ceea ce a venit, dati drumul la tot ceea ce este încă să vină. Pur și simplu respirați în lumina creației și aceasta frumoasa flacără argintiu-aurie a Serviciului Galactic . Aceasta flacără a Serviciului Galactic ne ajută în acest an sacru 2015 în principal în vindecarea rănilor din relațiile noastre, în același timp, pentru re-echilibrarea Masculinul si Femininului Divin într-un sens al exualității noastre sacre, precum și o conexiune în planurile originale divine al creației, aducând un sentiment mai mare de bucurie și scop, de aliniere în planul nostru divin  al celor opt celule originale. Permitem un nivel mai mare de abundență, de manifestare și de magnetizare, precum și re-unirea cu propriile noastre familii de suflet, cu frații și surorile , Suflete pereche si Flacari Gemene, xperimentand unirea și integrarea Sinelui Superior de lumina, si grupul EU SUNT AVATAR,  in Corpul Luminii  Adam Kadmon
Acesta este un an de inițiere, prin Liga Siriana Arhanghelica de lumina, cu multe Școli și Ordinul lui Melchisedec, în niveluri mai mari de cunoașterea de noi înșine ca Ambasadori Melchizedek ai Luminii, în mare niveluri de Initieri. Multe dintre aceste Initierile care au fost experimentate în 2014 au fost, probabil, unele dintre cele mai profunde niveluri ale provocărilor pe care le-am experimentat  într-un nivel mai mare de inflorire a noastra, de splendoare a noastra și lumina a noastră. Acest an va curge cu un nivel mai mare de bucurie, ușurința , pace și abundență, cand ne angajăm pe calea Iubirii Divine, avem încredere și ne predam catre  Divin.
Deci, arhetipurile asociate cu aceasta raza sunt cele ale lui Dumnezeu / zeita, copilul magic nevinovat  și inventatorul. 
Zeul / zeita cunosc puterea lor de a naste Creatii de Lumină. Sub influența acestei raze a XV-a, arhetipul zeu / zeita  este foarte conectat la  senzualitate voastra, nu numai în utilizarea corecta a energiei sexuale, dar în înțelegerea Tantrei ~ unirea cu Dumnezeu.  Zeul / zeiță arhetip constată acest echilibru al Divinului Masculin si Feminin și este o ființă foarte puternica, iubitoare și înțeleapta; pentru a experimenta această re-unire cu Sinele și cu ceilalți mergem pe aceasta cale de-a lungul liniilor temporele karmice și Christice prin vindecarea rănilor relațiilor noastre cu barbati si femei. Pentru că doar prin cunoașterea propriei noastre dureri înțelegem durerea altora și experimentam un nivel mai mare de iertare, de compasiune, de dragoste, precum și înțelegerea, la un nivel superior de lumina, ca  sufletul alaturi de care poate am experimentat multe provocări, sau aceste suflete, ne iubesc foarte mult.
Copilul magic nevinovat se activează cand îmbrățișam copilul nostru interior rănit și ego-ul nostru negativ, înțelegand ca copilul rănit / ego-ul negativ sunt portile noastre de intrare  în Regatul Mamei / Tatalui Dumnezeu, inocența noastră, lumina noastră. Cum îmbrățișam și acceptam toate aspectele legate de noi înșine,  ajungem mai adânc în dragostea de sine , auto-cultivare și auto-apreciere, ne aliniem în planul  Divin al celor opt celule originale, descoperind capacitatea de a ne confrunta cu niveluri mai mari de bucurie în viețile noastre.
Inventatorul, sub influența acestei raze , lucreaza cu geometrie sacra, cu culoare, cu sunet, cu principii științifice spirituale, aducând  "noi" tehnologii , pentru niveluri mari de abundență, manifestare, și materializare.
Așa că haideți să trecem acum intr-o transmisie cu bătrânii, fuzionand de asemenea cu Liga Siriana Arhanghelica a Luminii,  condusi inițial în Marea Albă Lodge în eteric Sirius astfel încât să putem experimenta un sens mai profund de vindecare a ranilor noastre, precum și un sens mai profund de recunoașterea despre noi înșine ca inițiați ai Luminii. Să începem prin plasarea mâinilor  pe inimile noastre si sa ne spunem "te iubesc" cu numele complet, acum, "Te iubesc, te iubesc".
''Bine ati venit, dragilor, ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în acest moment, în acest frumos an sacru 2015, în timp ce intrati într-un nivel mai profund de amintirea a voastra ca inițiați de Lumina, și capacitatea de a vindeca rănile din relații, recunoscandu va pe voi înșivă ca aceste flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine și ființe maestrii de Lumina. Reuniti în constiinta cu Liga Siriana Arhanghelica a Luminii, vă invităm să pășiți în această frumos argintiu-auriu vehicul merkaba exterior de Lumina. Acest vehicul de Lumină,  detine semnatura voastra energetica unica din perspectiva hexadimensionala, si aceste pachete multidimensionale experiementate în acest cadran al galaxiei se amplifica prin  conexiunea galactica și Liga Sirian Arhanghelica a Luminii. Pe măsură ce introduceți acum în acest frumos argintiu-auriu vehicul merkaba extern de Lumina va veți regăsi călătorind acum prin retelele de Lumina Divina, prin portalurile Luminii în interiorul și în jurul Gridului Unitatii Iubirii Divine, prin Gridului planetar al Iubirii Divine, Gridul Solar, Gridul Interstelar retea in a sasea dimensiune in eteric Sirius
Intrati acum în Marea Loja Albă  în eteric Sirius, întâmpinati și salutati de către Liga Siriana Arhanghelica a Luminii și mulți membri ai Ordinului Melchizedek. Invățăturile Luminii, învățăturile Scolii Misterelor, au fost experimentat de multi dintre voi in ashramul de lumină în Marea Loja Albă și acesta este un loc familiar pentru multi dintre voi, dragilor. Veti vedea aceste forme, forme geometrice si culori stralucitoare, care fuzionează împreună, începand să simtiti frecvența în propriul corp, începand să va inaltati în această frecvență dimensională mai inalta a Luminii, într-un nivel mai mare de aliniere în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, în special, va permite un sens mai profund de fuziune cu Liga Siriana Arhanghelica a Luminii.
Există multe ființe familiare pentru voi dragilor, iar voi sunteti pur și simplu bineveniti , salutati și inițiați ai Luminii, fuzionand acum cu Liga Siriana Arhanghelica a Luminii ca sa va  aflati în această centrală Piramida de Lumina radiind în frecvențele energetice ale acestei a XV-a raza de  Serviciu Galactic. Permiteți acestei frecvențe energetice a activa un portal hexadimensional  la 2,4 picioare deasupra chakrei coroanei, și, aceasta frumoasa flacără argintiu-aurie a Luminii activeaza acum, se misca prin chakrele superioare, prin Portalul pentadimensional la 0,6 picioare deasupra chakra coroanei , portalul qvadridimensional la 0.02 picioare deasupra chakra coroanei, în chakra coroanei, iar acum prin fiecare dintre chakre, este pur și simplu cresterea vibrației voastre de lumina, în același timp, permițându-vă un profund sentiment de îmbrățișare a rănilor pe care le-ați experimentat în relații și separarea perceputa între bărbați și femei.
Fiecare dintre voi, dragilor, a experimentat întreaga gamă de emoții pe acest plan de polaritate ~ tristețe, durere, furie, trădare, lipsa de iubire, de a fi nevăzut, sau neauzit, sau neapreciat, sau cu experiența constiintei saraciei, sau experiența de supraviețuire, sau deziluzie; toate aceste emotii, sentimente și gânduri care vin de la nivelul astral și eteric net a acestui pln pământesc, prin intermediul propriilor dumneavoastră acorduri din pre-nastere, și experiențe. Va onorăm pentru curajul dvs. in alegerea acestor lecții, pentru îmbrățișarea întregii game de emoții care creează un sentiment de echilibrarea a polaritatilor, care va conduce în cunoașterea ca fiecare provocare cu care vă confruntați va ia într-un nivel mai mare de înflorire a măreției și Luminii, ca  flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine, și mai mult pentru a crea căile Iubirii Divine pe care alții să urmeze. După cum ați mers pe calea karmei , poate  inca va confruntati cu realitățile 3-dimensionale, lecțiile care au fost experimentate în acest moment, în care nivelul de constiinta, sunt ceea ce se curata pentru voi. Nu numai pur și simplu observand și iubind, ci si acceptand și apreciind fiecare experiență care v-a adus la acest moment.
 Frecvențele penta si hexa dimensionale  activeaza la un nivel mai profund pentru voi acum,  în predare deplină și deplina încredere, oferindu-vă posibilitatea de a privi prin ochii vostri de maestrii, activand acum un nivel mai profund de frecvențe de lumină în corpul vostru, care fuzioneaza in constiinta sufletului în planul vostru divin de opt celule originale, prin Supraluminarea și integrarea Sinelui vostru superior al Luminii.


Permiteti-va pentru a va deschide la întreaga gamă de sentimentele în iubire, dragilor, în acceptare, cautati prin ochii vostrii de Maestru la intreaga viață în jurul vostru în timp ce integrati în continuare și experimentati acum calitatile de splendoare, veridicitate, abundenta, bucurie, manifestare , nelimitat potențial, echilibru, compasiune, curaj și sexualitatea sacra.
Este o respirație sacra sexuala tantrica pe care am dori să o împărtășim cu voi, dragilor, va ajuta la eliberarea rănilor vechi, precum și să preluati energia prin chakre, prin respirația și prin forma Ankh-ul care vine mai adânc în inima voastra, ajungand mai adanc la iubirea de sine, auto-apreciere, și auto-acceptare, și în același timp, oferindu-vă posibilitatea de a activa genele nemuritoare, cei doi cromozomi eterici suplimentari.
Deci, această respirație, dragilor, este destul de simpla. 


Veti respira prin corp, focalizand din centrul perineului (bucata de piele în fața anusului) vizualizand o linie de Lumina care se deplasează până la chakra inimii, atunci creind o  sfera de Lumina care trece de la partea din spate a chakrei inimii, în jurul capului la portalul hexa dimensional, înapoi în partea din față a chakrei inimii, vizualizand patru puncte sau linii, care se extind apoi in fata voastra,  in spatele vostru, în stânga voastra, iar apoi in drepta voastra. Aceste linii sunt echidistante, și se extind 3,2 picioare în față , in spate, la stânga, și apoi la dreapta voastra.
Există multe motive pentru aceasta respiratie dragilor, inclusiv a intra mai adânc în punctele cardinale ale Creației si Luminii, dar pentru moment aceasta respirație va activa in voi un sentiment profund de mișcare a acestei energii sexuale sacre in respirație și prin corp, eliberand rănile, trădările, și alte probleme pe care le-ați experimentat, mai ales în relațiile cu bărbații și femeile.
Respirand profund acum prin corp, vizualizati aceasta frumoasa linie argintiu-aurie care vine acum din centrul perineului, din planul divin al celor opt celule originale. Această linie se deplasează în sus prin corp de la perineu la chakra inimii, și creează o sferă de Lumina, se deplasează în spate din chakra inimii în jurul capului, la un portal 2,4 picioare deasupra chakra coroanei, înapoi în partea din față a chakrei inimii, 3,2 picioare in fața dumneavoastră, in spate , la stânga și apoi la dreapta voastra, și o dată ce traiti acest sentiment, dragilor, inspirati pana la șapte, țineți respirația pana la cinci, și expirati pana la șapte pentru aceasta respirație. Să începem.


Simțiți activarea inimii, dragilor ~ îmbrățișare și dragoste, simtiti energia cum se deplasează prin corp într-un mod sigur și sacru, activând de asemenea Kundalini și canalele tantrice în acest spațiu sigur și sacru, aducând în același timp mai multa Lumina spirituală și aliniindu-va în planul vostru divin al celor opt celule originale în interiorul centrului perineu în timp ce vindecati relatiile, și va recunoaște-ti ca un inițiat de Lumina, ca această transfiguratoare flacără sacră a Iubirii Divine.
Minunat, dragilor. Liga Siriana Arhanghelica a Luminii va înconjoară, aducând acum structuri geometrice specifice, care va sprijina sa mergeti mai profund de-a lungul liniilor temporale Christice, mai adânc în cunoașterea voastra ca inițiați de Lumină și capacitatea dumneavoastră de a mentine frecvențele de lumină penta si hexadimensionale .
Deoarece armonicile corpului și câmpului de energie se extind la această frecvență dimensională este posibil să apară zgomote inalte, prin urechi, sau reprezentări vizuale ale geometriei sacre, activarea anumitor coduri cheie, coduri stelare, numerologii, geometrii fractalice, precum și o extindere profundă a intreitei flacări de Putere, Iubire și Înțelepciune, prin centrul inimii.
Înainte de a părăsi această Loja Alba din Sirius, dragilor, pentru aceia dintre voi care sunteti inițiați de Lumina, și doriti sa ajungeti în niveluri mai mari de reamintire, în realități și dimensiuni de Lumina paralele pentru a ajunge la maiestria de sine în acest acum, am dori să vă vorbim putin despre douăsprezece Piramide eterice de Lumina. În Egiptul antic douăsprezece Piramidele eteric fizice au fost create în interiorul și în jurul planului pamantesc activand matricea de Lumina si Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu prin Marele Soare Central, Soarele Central si Soare, aducând  ciclurile de timp și creind Constiinta în formă fizică, bazata pe modele geometrice care se misca în cicluri. Thoth se reunește acum cu noi și isi împărtășește conștiința sa cu noi iar noi împărtășim mai mult această poveste cu voi dragilor, pentru că el este un scrib de Lumina, care a invatat multi, multi, multi inițiați ai Luminii atat ca o Ființă nemuritoare, ca maestru invatator și ca scrib.
Pentru a marca aceste cicluri un ceas geofizic a fost creat pe suprafața pământului. Acesta legat de matrice printr-un vortex de Lumina. Aceasta Piramida a fost creata cu ajutorul celor Doisprezece Piramide în asemănarea lor și au fost introduse in centrul acestui pământ sacru. Este cunoscuta sub numele de Marea Piramidă, și menține iluzia timpului, în timp ce se leagă în cadrul portalului Constiinta Unitate în Egipt, cunoscut la acel moment ca Tara Khem. Ciclurile timpului au fost recalibrate de numărul doisprezece, și ar fi experimentat de către fiecare civilizație in evoluție prin precesia echinoctiilor, cele douăsprezece case ale zodiacului. Fiecare Piramida aduce sens și scop, pe baza propriei sale programari de conștientizare a constiintei cosmice în  diferite linii temporale.
Prima Piramida a Creatiei a fost activata deasupra Egiptului, creând timp și iluzie, iar de aici natura timpului si spatiului, cauza și efectul ~ în esență dualitatea ~ a fost recreata. Calea  UmanitatII de a se recunoaste ca Iubirea Divina a continuat prin creatii umane denaturate, pentru aceasta este modul în care omenirea a învățat cel mai bine. Cu toate acestea, inițiaților de Lumina care a intra în conștiența sufletului  în această primă Piramida a Creatiei li s-au dat capacitatea de a controla și îmbrățișa emoțiile și să fie receptivi la noi experiențe, precum și prin voința lor a concepe și a crea realități ale Unitatii Constiintei, și, în plus, a percepe în frecvență iluminările prin Lumina Divina si Constiinta Cristalina care curg prin Soare și Soarele Central, ocrotiti în special de Liga Siriana Arhanghelica a Luminii.
Dragilor de aici vă vom lua în această Piramida eterica de Lumina in Egipt, cu Thoth ca un ghid maestru, și Supraluminati de Liga Siriana Arhanghelica a Luminii si Ordinul lui Melchisedec. Va veti regasi călătorind acum în acest vehicul Merkaba extern al Luminii,  călătorind prin dimensiunile de Lumina, radiații stralim, intrand acum în această Piramida eterica de Lumina deasupre Egiptului. Pe măsură ce intrati în această Piramida eterica de Lumina aveti un sentiment de a fi înconjurati de numeroase geometrii sacre ale Luminii și sunteți concentrati pur și simplu, dragilor, pentru a fi receptivi la primirea de noi experiențe, recunoașterea  abilitatii voastre de a concepe și experiementa transmisii creative și planuri din  planul vostru Divin al celor opt celule originale, și capacitatea dumneavoastră de a percepe constiinta si frecventa, înțelepciune prin înțelegerea cunoștințelor.
Minunat. Incheiem această sesiune si vă invităm să luați aceasta frumoasa Flacara argintiu-aurie a Luminii și să o inconjurati în jurul Mamei Pământ și a toată viața Ei, conexati la un nivel galactic de Constiinta. Luând această flacără sacră prin Soarele Central, Soarele, imbaiati acest pământ sacru, vortexurile lui, leylines, locurile sacre, activand aceasta frumoasa Flacara argintiu-aurie de serviciu Galactic acum, cu toate aceste numeroase calități frumoase ale luminii prin inimile și mințile întreagii omeniri, permitand vindecarea inimilor rănite si separarii percepute între bărbați și femei.
Minunat. Voi înșivă va regăsiti acum din nou în spatiu vostru sacru, impamantati încă o dată în inima de cristal a Mamei Pământ, păstrând această legătură deschisă cu Mama Pământ, lucrătorii de lumină și stele stelare, iar toate ființelede Lumina și în special Liga Siriana Arhanghelica a Luminii. 
Va binecuvântăm pentru munca in serviciu, vă mulțumim, și va uram o zi magica.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro