duminică, 9 august 2015

Portalul 08 08 08 Piramida eterica deasupra Antarcticii


~ Transmisie Batrani august 2015


 Prima piramida se află în prezent în grila de peste zona Antarctica, care trebuie considerat un portal cu alte sisteme de rețea planetare.
 Sufletul care supravegheaza acest piramidă trece prin frecvența Xerthaneus.
 Funcția acestei piramide este de a crea și de a ghida experiențe legate de cei care vin și pleacă dintre entitățile extraterestre care au făcut parte din istoria planetei Pamant.
 Și au fost multe entități din aceste lumi departate care au fost odată parte din povestea planeta voastră, călătoriile lor sunt codificate în cadrul matricei de Xerthaneus și cei doi asistenți ai sai.
 Sufletele lor au experimentat prin energia acestei piramide venind din Sirius, Nibiru, Orion, Lyra, Pleiadele, Marte, Andromeda, Arcturus, Vega, Venus, Jupiter, si multe dintre altele familiare pentru voi. 
 Și astfel poveștile spun că aceste entități au venit la dvs. Pe planetă în nave spațiale mari și a interacționat cu cei care au trait pe planeta, în apă și altele sub suprafata.
Și acolo a fost creata o poveste de o mare nava spatiala îngropata sub un leu uriaș, care servește ca un marker. Si markeri de piatra similari s-au lăsat pe fiecare loc creat în ceruri care este legat de matrice.
Experiențele din alte lumi sunt la fel de reale ca și experiența sufletul vostru în acest moment pe planeta Pământ. Acele suflete transporta amintirile din aceste lumi îndepărtate de multe ori ca o realitate mai adevărată decât cea pe care au venit aici să o îmbrățișeze.
 Iar când această carte este găsit, gheața se va topi din acest loc, dezvăluind nave create de această piramidă, lăsat în urmă ca memento-uri ale muncii lor și interacțiunii lor pe planeta voastra.
 Și energiile acestei piramide se mai citesc înca in matricea acestei totale creațiii si se pot experimenta de către cei care vor veni la aceste forțe creatoare pentru ghidare.
Și Xerthaneus va ghida sufletele lor prin această matrice geometrică astfel incat ele isi pot aminti și să se reuneasca cu alte expresii ale creatiei lor.
 Și suflete pereche se întalnesc în multe lumi și forme.
Și vor alătura în uniune, apoi separa afară, pentru a se alătura din nou în alte forme extraterestre.
 Xerthaneus continuă să creeze povești despre alte lumi pentru cei care il-directioneaza in astfel de realități.
E nevoie doar de a plasa constiinta voastra în limitele piramidei
Și veți înțelege ca tot ceea ce este creat, este "extraterestru".
După ce ați intrat în sala Piramidei Antarctica, veți înțelege tot ceea ce ati experimentat în alte forme.
Thoth Atlantul
***********************************
Bine ati venit, dragilor, ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în această lună magica august în timp ce aprofundati conexiunea cu multe ființe de Lumina și propria voastra maretie; în special, dragilor, reuniunea cu familiile voastre stelare din Lumina si o amintire profundă din patrimonial vostru stelar prin linii temporale Christice și realități, dimensiuni și planuri de existență paralele.
Portal-ul 8-8-8, dragilor, este una dintre cele mai frumoase activitati planetare de Lumina, care va leagă in constiinta sufletului unul de altul și de la familia si prietenii vostrii stealri . Noi vă informa că, printr-o dispensă divină dată de Federația de Lumina in timp ce vă confruntați cu această piramidă Antarctica de Lumina va fi recodate cu "stea ki" veti primi codurile legate de cele douăsprezece triburi sau ființe stelare de Lumina.
Acest process de recodare al ADN-ului, va duce în frecventa hexa pana la nonadimensionala , va ridica în Centrul Galactic și vă permite a experimenta un sentiment mai profund legat de sinele voastre multidimensionale. Sunteți într-adevăr, in mai multe linii temporale , confruntati cand se ridica vălurile de iluzie și în această lună august, capacitatea de a va activa cunoașterea acestor linii temporale de lumina va este oferita, ca un cadou de aceste multe ființe de Lumina în timp ce experimentati celebrarea sufletului și reuniunea cu familiile stelare și extratereștrii Christici.
Și astfel, dragilor, va stability in spatiul vostru sacru pentru a va lua în această experiență, inițial prin Portalul 8-8 , intrand mai adanc in inimile voastre aurii, mai adânc în recunoașterea voastra ca aceste flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine și maestrii Fiinte de Lumina. Fiind capabili să va uitati prin ochii de Maestru la întreaga viață din jurul vostru și să va bazati pe sprijinul care va este daruit atât de fiinte în formă întrupata cat și a celor în formă neincarnata. Onorand tot ceea ce sunteti, dragilor, experimentand o profundă cunoaștere a cât de mult vă sunt apreciati și iubiti.
Începeti prin simpla respirație adânc în corpul dvs., extindeti abdomenul inferior cand inspirati, contractati abdomenului inferior în timp ce expirati, aceasta respiratie ritmica vă permite să puneti un accent pentru organism, dragilor, și în orice zonă de disconfort pe care este posibil să il aveți. Pur și simplu respirati lumina măreția dumneavoastră în fiecare parte a corpului și organelor, cand vizualizați aceasta diamantina frumoasa flacără alb aurie a Iubirii Divine activata in chakra inimii. Pe măsură ce aprofundati conexiunea la matricea sufletului vostru fuzionati acum cu Preaiubita Prezenta EU SUNT, cel mai mare aspect al vostru in Inima Cosmica a lui Dumnezeu. Și simțiti acum acest sentiment de conectare ET Christici și în special, la familia stelara, Pleiadieni, Siriusienii, Andromedanii și Acturieni, in Lumina.
Apelarea în prezent Ordinul lui Melchizedek și Domnul Melchizedek, Arhanghelii și omologii lor Divin feminini și stralucitii Elohim, Maestrii Inaltati si Maestrii Razelor. Apelati acum  la propriul Inger Pazitor si Ghizii și toate celelalte ființe de lumină pe care le recunoașteți personal prin ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu. Traind impamantarea în inima de cristal a Mamei Pământ, vizualizati o coardă de împământare de orice culoare la alegerea voastra care vine de la chakra sacrală într-un cristal frumos central în Pământul interior.
Conectati-va acum în soarele Pământului interior, si acum la scanteia divina din inima voastra cu aceste frumoase opt petale de lumina activate: înțelepciune și iubire, putere, bucurie, abundență, interiorizare și înțelegere, pace și armonie, și luminare. De aici vă conectați în Soare, Soarele Central și Marele Soare Central Și acum va veți găsi drgilor, conectati prin intermediul rețelei Unitatii Iubirii Divine, cu Familia sufletului vostru și familia stelara și prieteni ai luminii, la Lucratorii in Lumina si semintele stelare. Și, după cum experimentati Portalul 8-8 de lumină în acest an sacru 2015, intelegeti profundă știind că împreună, dragilor, sunteți ridicati în următoarea frecventa dimensionala  al Constiintei Christice, în frecvența a șasea dimensionala de lumină care va duce mai adânc în cunoașterea mostenirii dvs. stelare și în reuniunea cu ET Christici .
Acest proces, vă va permite în continuare amintirea propriei mosteniri de semința stelara și abilitatea de a va muta dincolo de voalurile iluziei  înliniile temporale Christice pe care le-ați experimentat deja în aceste diferite Dimensiuni și realități paralele ca voi insiva ET Christici. În plus, acest lucru va activa, de asemenea, pentru voi portalul dumneavoastră de ascensiune personală prin al treilea ochi, care va aduce un nivel mai mare de conștientizare multidimensională a Visului inimii și bucuria inimii voastre în co-creație alaturi de aceste multe ființe de Lumina .
Și așa acum, dragilor, în timp ce va conectati la toate aceste ființe magnifice de Lumina,deveniti împreună ca o singura Unificata Inima Cosmica, va veți găsi acum într-un vehicul extern de Lumina Merkaba creat prin propria semnătură unică și frecvența dvs. De Lumina inalta. Acum călătoriți prin retelele Iubirii Divine, intrand în conștiința sufletul în piramidă Antarctica.
Cand intrati acum în această piramidă Antarctica, există trairea acestor culori frumoase și energii și geometrii care creează această re-unire a inimilor și asista în recodarea  ADN-ul vostru pentru  celebrarea acestei reuniuni de stele, precum și o mai profundă cunoaștere a voastră ca semințe stelare, și viețile pe care  le-ați experimentat pe diferite planete și stele, cu cei dragi, prietenii și familia. Cand aceste realități deveni mai clare, aceste realități multidimensionale se activeaza prin ADN-ul latent, aveti un sentiment de a fi acum ridicati într-o frecvență hexa dimensionala și alinierea prea Centrul Galactic și de aici în Soarele Central și Marele Soare Central . Minunat.
Xerthaneus înaintează acum să vă ureze bun venit impreuna cu cei doi asistenți , se conecteaza  telepatic, regasind amintirile propriilor potențialități și reflectă acestea înapoi la voi, dragilor, în imagini și sunete și culori care va aduc un sentiment de conectare la multe fiinte extraterestre Christice. Și el vă permite să știți că aveți de gând a experimenta energia a douăsprezece rase galactice de Lumina care au însămânțate energia lor pe pământ. Multe dintre aceste fiinte de lumina sunt familiare pentru voi și in acest proces, veți experimenta în continuare activarea codurilor "ki stelare", mai târziu în luna august ca si douăsprezece cristale ale chakrei coroanei. Pentru moment, obține o perceptie a energiilor acestor ființe minunate de lumină, ET Christici si binecuvântările lor, în reuniunea inimilor lor cu voi în acest moment, dragilor.
Conectandu-va acum in constiinta sufletului la familia de suflet și Stelara și prieteni ai luminii, va găsiți acum într-un portal dimensional de Lumina. Acest portal dimensional de Lumina are douasprezece fluxuri de Lumină de conectare în multi-univers și aduce cu el acum sentimental trire a multe raze fotonice, și a matricei cristaline, permitand acestor frecvențe de lumină să intre în particulele subatomice ale corpului și sa roteasca particulele subatomice in această frecvență lumina in crestere pe măsură ce sunteti acum ridicati in constiinta Sufletuluipentru a va potrivi cu frecvența de vibrație care vine în acest prim curent sau raza de lumina.
****************************
Această primă rază de lumină vă conectează la Alpha Centurians, dragilor, o rasă avansată tehnic, care sunt, de asemenea, protectori ai Universului. Acesta vă dezvolta capacitatea de a avea încredere și a va preda Divinitatii, capacitatea de a alinia voința voastra la voința lui Dumnezeu, și chiar aveți cunoașterea acestor fiinte de lumina frumoase, care va îmbrățișează acum energetic, aducându-va aceste codificari de lumină prin intermediul codurilor ki stelare de lumină.
****************************
Și acum intrati în al doilea flux de lumina, vă conectați la ființele din Venus și Hathorii, coducându-vă mai adânc în această experiență de iubire neconditionata Divina și într-o expresie mai profundă a darurilor voastre de percepție extrasenzorială deoarece se activeaza codurile ki Venus în amintirea și recunoașterea conexiunii la aceste ființe de Lumina din Inalt, dragilor.
******************************
Și acum, dragilor, Fiintele vegane ale lumini va îmbrățișează în energia lor frumoasa de lumină. În timp ce aduc o experiență mai profundă a reechilibrarii energiilor masculine și feminin Divine și ceea ce aveți nevoie a experimenta și a înțelege în acest moment ACUM cand vă deplasați în acest al treilea curent sau flux de lumină.
*********************************
Și acum, intrati în următorul fluxul de lumină, în portalul dimensional in legătura cu emisarii Arcturieni ai Luminii, care va  aduc un sens mai profund al principiilor științifice spirituale ale Luminii și va inconjoara în aceste energii frumoase vindecatoare de lumină.
*********************************
Și acum vă deplasați în acest urmator flux de lumină, acest urmator portal dimensional, care vă leagă de Antares și la Fiintele de Lumina Antariane. Ele va aduc un sentiment mai mare legat de valoarea relațiilor de familie , dreptate divină și compasiune. Toate aceste energii sunt cu experimentate, dragilor, în sunete și culori și geometrii de lumina, si aveti un sentiment legat de modul în care sunt conectati la aceste realități multidimensionale, conectați la moștenireavoastra stelara insemnata la propriu in coduri ADN și codurilor ki stelare continua a se activa pentru voi în această lună august.
*******************************
Pe măsură ce intrați acum în următorul fluxul de lumină, sunteti îmbrățișati în portalul Sirian de lumină conectati acum la Liga Siriana Arhanghelica a Luminii. Ele aduc o intelegere mai mare despre învățăturile Mintii Superioare și abilitatea de a vindeca rănile relatiilor voastre. În plus, ei aprofundeaza conexiunea la clusterul dvs. de suflete. Trebuie doar sa permiteți să fiți receptivi la aceste frecvențe de lumina, cand siriusienii activeaza codurile ki stelare siriusiene de lumină.
********************************
Și acum, dragilor, cand vă mutați în următoarul fluxul de lumină, sunteti îmbrățișati de ființele Andromedane intergalactice ale Luminii. Andromedanii aduc un nivel mai profund de extinderea Constiintei Christice și va reamintesc mostenirea dvs. stelara și despre sinele voastre multidimensionale; experiența de a va vedea simultan în aceste realități paralele, și văzând aspecte ale voastre pe acest pământ deasemenea, dragilor. Pentru că sunt cel puțin cinci sau șase aspecte din clusterul vostru de suflete care se încarnează cu voi în orice moment în aceeași dimensiune și plan de existență.
******************************
Si acum Fiintele Orioniene ale luminii din împărățiile de Lumina din Orion vin cu nerăbdare să vă îmbrățișeze în acest portal Orionian de lumină. Ele aduc  o reechilibrare a polaritatilor și eliberarea de judecată de sine și de alții cand activeaza codurile ki stelare din Orion . Și, după cum am explicat, aceste activari vor avea loc în propriul lor timp perfect, dar vi s-a dat aceasta oportunitate acum, în această sărbătoare mare de lumină, în cunoașterea schimbărilor pe care le întâmpinati în timp ce va conectați mai adânc în Inima Cosmica a întregii Creații și în propriile inimi în iubire.
******************************
Și acum faceti pasul în următoarul fluxul de lumină, unde sunteti îmbrățișati de emisarii Pleiadieni ai Luminii care va leagă în portalul de lumină  din Pleiade, si chiar acum în activarea codurilor ki stelare din Pleiade, în primul rând, în vindecarea corpului emotional.
*************************************
Pe măsură ce intrați acum în următoarul fluxul de lumină, vă conectați în portalul Nibiruan de lumină. Acum Înaltul Consiliul Nibiruan pașeste înainte și activează codurile ki stelare Nibiruane daruind  posibilitatea de a vedea Dumnezeuul din fiecare  sine și ceilalți , privind prin ochii de Maestru la toată Viața din jur.
***************************************
Iar acum Fiintele Maldekiane fac un pas înainte. Aceste ființe eterice, si acest portal, vă ajută în recuperarea fragmentelor de suflet, aducând înapoi toate aspectele voastre care au fost rănite sau neiubite sau neapreciate, nevăzute sau nemaiauzite.
*************************************
Și, în fine, Fratia Melchizedek  a Luminii face pași înainte. În acest portal de lumina sunt toate entitățile luminat cu care sunteti familiarizați și Fratia Melchizedek  a Luminii, în special, aduce o înțelegere a provocărilor voastre ca initieri de lumină, și modul în care reusiti sa ajungeti la un nivel mai mare de înflorire a dumneavoastră, măreția și Lumina voastra. Și vă permiteți să va deschideți catre toate aceste frecvențe de lumina acum, în această piramidă frumoasa de lumină în Antarctica, conectand sufletele și mințile și inimile voastre.
**************************************
Bine. Și acum fiecare dintre aceste grupuri de bază sau consilii de lumina, si orice alt grup sau consiliu din care faceti parte dragilor, activeaza un frumos cristal in chakra coroanei deasupra chakra coroanei, pentru a permite începerea procesului de recodare ADN. Și aveti un sentiment acum al acestor douăsprezece (plus unu , daca este cazul vostru ) frumoase cristale  chakra coroanei care sunt plasate mai sus de chakra coroanei și activate acum de acesti ET Christici și luminate ființele de lumină care va iubesc.
**************************************
O activare are acum loc între hipofiza, pineala, hipotalamusul și thalamus dragilor. Acest lucru vă ridica la un nivel mai mare de percepție extra-senzoriala, iar acum, în liniile temporale Christice de Lumina cand vă activeaza portal propriul de ascensiune prin al treilea ochi.
**************************************
Aveți posibilitatea de a călători în liniile temporale Christice si liniile temporale ale Iubirii Divine de pe alte planete și stele, dragilor, prin propriul vostru portal de3 ascensiune in Lumina. Acesta vă deschide un sentiment mai mare de multidimensionalitatea în aceste fluxuri de conștiință și lumină și, probabil, culori pe care le-ați experimentat în aceasta piramidă frumoasă în Antarctica.
Acum veti fi înfășurat în aceasta diamantina frumoasa flacără alb aurie a Iubirii Divine, înconjurati acum in această flacără sacră a Iubirii Divine în jurul Corpului de Lumina al Mamei Pământ. Vă conectați în inimile tuturor sufletelor trezite, toți cei aderarea ca si voi în această frumoasă activitate planetara de lumină, toti cei legati la voi, ca suflet și familie stelara a luminii. Și de aici  luați acum aceasta diamantina frumoasa flacără alb aurie a Iubirii Divine în inimile tuturor omenilor pentru că toți sunteți unul; sunteți călătorii galactici de Lumina si in acest moment sunteți înzestrati cu reuniunea de inimi din familiile voastre stelare și cunoașterea voastra ca călătorii-semințe stelare de lumina. Și această realitate este una din multele realități, dragilor, pe care le traiti în Inima Cosmica a întregii Creații. Simtiti acum o conexiune profundă la Preraiubita voastra Prezenta EU SUNT, iar acesti ET Christici și știti, că totul este bine, că totul este bine. Sunteți într-adevăr, deja pe căile iubirii divine și vă aduceti tot ceea ce aveți nevoie în acest moment, știind cât de adânc sunteti sprijinit, apreciat și sărbătorit, si ca această sărbătoare de suflete continuă. Minunat, dragilor.
Acum va veți întoarce în spațiul vostru sacru și va impamantati încă o dată în inima de cristal a Mamei Pământ, păstrând conexia deschisa tuturor acestor ființe de Lumina . Aceasta este începutul acestui proces de recodare ADN și capacitatea de a va alinia multidimensional. Pentru a aprofunda munca voastra in serviciu, precum și pentru a activa percepțiile extra-senzoriale și cadourile creative care se amplifica de asemenea, dragilor, în această lună magica august.
Va multumim pentru munca dvs. in serviciu și vă binecuvântam  să  aveti o zi magica.


Transcris de Zulma
 Anrita Melchizedek www.pleiadianlight.net
You Tube video https://youtu.be/EyoI15CC-Rk

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro