vineri, 15 februarie 2019

Narilatha

Narilatha, cea mai controvesată floare din lume: seamănă cu o femeie și face minuni 

Cea mai controvesată floare din lume – Narilatha este o plantă ce provine din Himalaya. Se spune că înflorește o dată la 20 de ani și că întruchipează fidel forma unei femei. 

NARILATHA – MIT SAU ADEVĂR ?

Există multe minuni realizate de puterea deosebită a naturii. Diverse plante, animale și locații inedite au fost descoperite de călători sau oameni de știință și au fost făcute publice tuturor. Însă este adevărat tot ceea ce circulă în mediul virtual?
Narilatha-Plant
Câteodată puterea internetului este mai mare decât ne-am putea imagina. De aici se nasc tot felul de întrebări ca în cazul plantei numite Narilatha.
Ce este Narilatha?
Narilatha este orhidee si este considerata cea mai minunata si rara floare din lume, spun cei care au „aruncat” pe net imagini cu floarea.

1. În primul rând, originea plantei lansează speculații de tot felul. Unii spun că acest copac se găsește în Himalaya, iar alții spun că de fapt e în Thailanda sau Sri Lanka. Desigur, nu este exclusă existența acestui tip de copac în mai multe regiuni ale lumii.
2. În al doilea rând, un astfel de copac ar primi mult mai multă atenție din partea publicului. Descoperirea unui copac ce face flori în formă de femei (goale!!) ar aduce cu siguranță presă și turiști din toată lumea. Ceea ce până acum nu s-a întâmplat, existând doar 3 poze online ce sunt transmise prin email sau postate mereu din aceleași surse.
3. Și nu în ultimul rând, nu există poze cu acest copac în întregime. În toate fotografiile postate pe net apar doar aceste „flori” atașate de crengile unui copac oarecare. Acest lucru alimentează zvonurile cum că fotografiile sunt de fapt rezultatul unui experiment Photoshop reușit.
Așadar, această floare rămâne un mister până în momentul în care un specialist explică originea sa în mod public. Însă cum până acum nu s-a realizat acest lucru rămâne să așteptăm și să ne minunăm.
Voi ce credeți? Sunt reale aceste flori sau nu?

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro