joi, 13 februarie 2020

Miracolul pietrei numita shungit

Piatra vindecatoare shungit



O rocă stranie, shungitul, născută poate dintr-un meteorit, s-a dovedit a avea puteri de vindecare uluitoare. Se găseşte sub apele tăcute ale lacului Onega.

 Locuitorii insulei au numit-o o piatră de șarpe și chiar au luat-o pentru cărbune obișnuit, dar nu arde.
Deja în epoca primului Petru, proprietățile pietrei shungit au fost folosite în scopuri medicinale: în acel moment, "Marcial Waters" a fost deschis lângă depozitele sale - o stațiune în care soldații ruși au fost răniți  Și descoperirea capacității sale de a purifica apa este atribuită și lui Petru ...

Piatra a primit numele actual din cauza satului Shunga, unde a fost deschis primul loc. Este situat dincolo de Lacul Onega.
Mineralul, rămas unic în lume, a primit multe nume: Piatra Întunericului, Piatra Tăcerii sau Piatra Fără Sfârşit. Acesta are puteri stranii şi vindecătoare pe care ştiinţa modernă nu le poate explica şi care ating maximul o singură dată în an. El se găseşte doar în satul Shunga de unde îi vine şi numele, iar unele ipoteze presupun că aici se află un punct de trecere între universuri.
O structură spaţiu-timp care permite deschiderea unui portal energetic ce ar conferi pietrei negre' puterile sale uluitoare. Portalul s-ar deschide exact în clipa trecerii dintre ani, vreme de o oră, până în primul ceas al zilei noului an. Se spune că în această noapte, shungitul capătă proprietăţi vindecătoare fără seamăn. Semnul după care se recunoaşte locul pietrelor de shungit atinse de puterea porţilor timpului este lumina albastră. Aceasta sclipește vreme de o oră peste întunecimea apelor lacului Onega.
Principalele rezerve minerale se găsesc în Republica Karelia (1 miliard de tone), Kazahstan și Caucazul de Nord (49 milioane de tone). 

A patra formă a carbonului

Cercetătorii au explicat o parte din proprietatile miraculoase ale shungitului dar sunt departe de a le înţelege pe toate. El este alcătuit din carbon, dar conţine nişte molecule sferice denumite fulerene, descoperite iniţial doar în laborator. Pâna atunci se credea că nu există decât trei forme de existenţă ale carbonului: almazul, grafitul şi carbinul. Dar piatra neagră din izvorul Shunga s-a dovedit a fi cea de-a patra formă de existenţă naturală a carbonului.
El este amorf, iar structura sa rămâne constanta în raport cu gravitaţia. Shungitul reacţionează puternic la procesele termice și are proprietăţi catalitice puternice. De asemenea, este un conducător excelent de electricitate şi are o rezistenţă chimică deosebită. Pe lânga fullerene, s-a descoperit că shungitul absoarbe şi distruge efectiv orice celulă saprofită sau bactericidă patogenă.
Particulele de shungit, indiferent cât de mici sunt, au proprietăţi bipolare. Acestea se pot combina cu orice substanţă cunoscută şi permit tratarea multor boli cronice şi restabilirea echilibrului energetic al organismului uman.

Terapia cu apă de shungit

Vreme de sute de ani miraculoasa piatră neagră a fost folosită în diverse forme la vindecarea bolilor. Dar învăţătura tainica a devenit cunoscută datorită polonezului Kont Valevski. În anii 20 ai secolului trecut, acesta a fost iniţiat într-o societate ezoterică. Mai târziu a scris, în Statele Unite, lucrarea Sistemul yoga din Kaucaz' în care a vorbit despre misterele pietrei veşnice'.
El a dezvăluit că shungitul purifică apa de orice impurităţi: nitraţi, nitriţi, excesul de cupru, mangan, fier, limpezeşte apa tulbure, elimina gusturile şi mirosurile. De asemenea absoarbe din apă metalele grele, substanţele organice, o saturează cu săruri de calciu şi magneziu, cu microelemente şi o dezinfectează fără adăugarea clorului sau folosirea razelor ultraviolete.
Reţeta acestei ape a fost transmisă după scrierile vechi ale locuitorilor din Shunga. Apa se pune într-un vas emailat sau din sticlă şi se pune în ea o bucată de shungit de orice formă şi mărime, în proporţia de 100 de grame de rocă la un litru de apă. După o jumatate de oră, apa va avea proprietăţi antibacteriene, iar după trei zile va deveni vie, activă din punct de vedere biologic.
În acest timp se produce o structuralizare şi mineralizare maximă a apei şi ea se poate bea, de trei ori pe zi câte o cană. Apa se pune într-un alt vas, iar bucata de piatră poate fi folosită din nou. Nu se va lua în semamă culoarea neagră a acestei ape, pentru că după o vreme ea se va limpezi.

Vindecare rapidă

Apa de shungit se poate folosi sub diferite forme, dar piatra miraculoasă poate vindeca şi direct prin aşezarea pe anumite locuri din corp sa chiar călcând pe praf de shungit. Lista beneficiilor este lungă: shuungitul creşte tonusul, înlătură tensiunea nervoasă, este benefic în afecţiunile cronice ale tubului digestiv, ale ficatului, rinichilor, în cazul tulburărilor metabolice şi este excelent în rezolvarea problemelor pielii şi ale părului.
În plus, apa de rocă vindecă rănile, zgârieturile, uşurează somnul şi tratează bolile nervoase, tratează anemia, alergiile, astmul, gastrita, dispepsia, pietrele la fiere, bolile glandei tiroide, răcelile, afectiunile cardiovasculare sau sindromul oboselii cronice.
 https://www.avantaje.ro/articol/misterul-pietrei-care-vindeca
Este dificil să se detecteze șhungitul în forma sa pură. De obicei, este doar un element constitutiv al unor pietre.
Există 2 tipuri de shungit - o piatră cu o culoare mată și o piatră cu o culoare lucioasă. Paleta de culori este de la gri la negru. Piatra de șhungit conține carbon, deci proprietățile pietrei sunt similare cu proprietățile cărbunelui activ. Datorită carbonului,  are capacitatea de a conduce electricitate. Până în prezent, domeniul de aplicare a pietrei este extins.
În cosmetologie se utilizează pudră de bijuterie și apă infuzată pe piatra. Astfel de instrumente sunt utilizate pentru a combate acneea  și întinerire.
  • În industria alimentară. Oamenii au încercat să găsească un mijloc de curățare a apei și au găsit-o. Shungitul a purificat perfect apa.  Acum se folosește pentru fabricarea filtrelor pentru purificarea apei, care sunt utilizate în fabricile industriale și la domiciliu.
  • În industria chimică. În această zonă, shungitul poate fi utilizat pentru a produce vopsea neagră. Se utilizează, de asemenea, pentru fabricarea cauciucului, a polistirenului, a poliesterului și a acoperirilor de mâncare care protejează alimentele de ardere.
  • În medicina populară. O bijuterie utilă pentru o persoană din punctul de vedere al sănătății sale. Vindecătorii folosesc extensiv bijuteria.
  • În esoteric. Shungitul are proprietăți magice și, prin urmare, este adesea folosit pentru a efectua ritualuri magice, chiar și în societatea modernă.
  • În astrologie. Astrologii au studiat proprietățile pietrei, așa că recomandă folosirea shungitului ca talisman pentru anumite semne ale zodiacului. 
Proprietățile vindecătoare ale pietrei

Faptul că șhungitul are proprietăți medicinale, a devenit cunoscut acum multe decenii. Oamenii l-au pus în timpul bolii pentru a accelera procesul de vindecare. El nu era purtat în mod constant și nu se recomandă să faceți acest lucru acum, deoarece energia lui face rău pentru rinichi .
Aplicând bijuteria în scopuri medicinale, este necesar să înțelegem în mod clar că nu va înlocui o terapie deplină, ci va întări doar efectele medicamentelor și va 
spori rezistența organismului la agenții patogeni. 
Purtarea unei pietre în loc de un tratament obișnuit va agrava afecțiunea și va exacerba boala.
Proprietățile de vindecare ale pietrei se datorează compoziției sale chimice. Conține săruri ale elementelor chimice și a unor oxizi, prin urmare apa pe care este infuzată are o valoare deosebită pentru terapia bolilor.
Apa minerală din sursa de șhungit este recomandată pentru a fi utilizată în cazul tulburărilor tractului gastro-intestinal, sistemelor cardiovasculare și respiratorii. 
Nu poate fi băut în timpul proceselor inflamatorii și în timpul exacerbării bolilor cronice. Recenzile  spun că utilizarea apei pentru tratamentul gradat, pentru o lungă perioadă de timp, a fost nu numai o îmbunătățire a condiției, ci și o vindecare completă a bolii.
Apa infuzata cu shungit ajuta la raceli, hipotermie si reactii alergice. Este recomandat să se utilizeze pentru bolile de piele și rănile care nu se vindecă.
Beneficiile pietrei pentru sănătatea umană sunt cu adevărat neprețuite, dar tratamentul cu schungit este contraindicat pentru afecțiunile renale și tensiunea arterială scăzută.
Proprietățile magice ale șhungitului

Talismane și amulete

Shungit este un puternic talisman de protecție și de curățare, care nu are aproape egal. Shungit este capabil să-i avertizeze pe proprietarul pericolului iminent. Cel mai adesea, el face acest lucru prin vise sau pretexte. Această piatră dezvoltă intuiția și observația in proprietar. Ca un amulet de protecție personal pe corp, șhungitul trebuie purtat doar în timpul unui pericol grav, deoarece această piatră are o energie foarte puternică, care, dacă este prea lungă, îi poate suprima pe proprietar. 
Magia albă, ca și magia neagră, a apreciat în egală măsură proprietățile shungitei. Este folosit pentru ritualuri, dar nu există nici o energie negativă în piatra. Ea ajută la determinarea faptului că o persoană este deteriorată sau blestemată. Talismanul Shungit este folosit de magicieni pentru a comunica cu spiritele. De asemenea, piatra servește ca un portal către alte lumi. 
O persoană neinitiată nu este recomandată să utilizeze o bijuterie în aceste scopuri, deoarece se poate termina prost pentru ea.
Talismanul shungit îi protejează de spiritele rele și blestemele trimise la el, ochiul rău sau daunele. El recunoaște orice negativ și îl respinge, fără a permite răul unei persoane. Această bijuterie protejează împotriva radiațiilor nocive ale aparatelor de uz casnic cand are formă piramidală . Pentru acei oameni care petrec mult timp la calculator, se recomandă să pui o piramidă de shungit în fața monitorului. Piramida poate fi așezată în fața ușii de intrare. Atunci forța rea ​​nu poate pătrunde în locuință.
Talismanul shungit crește stăpânirea de sine. El face o persoană încrezătoare și puternică. Recenzile pe Internet sugerează că natura bijuteriei face persoana sa devine mai dură și că există dorința de a-și apăra punctul de vedere și de a nu fi de acord cu o opinie evident greșită.
Mascota de șhungit aduce noroc în dragoste. Pentru a face acest lucru, trebuie să aibă o formă rotunjită. Margele și brățări vor face la fel. Dacă le purtați din când în când, puteți câștiga favoarea unei persoane care vă place.
Mascota formei cubice a shungitului este potrivită pentru oamenii de afaceri. El aduce succesul în afaceri și ajută la creșterea capitalului.
Această bijuterie ajută la depășirea depresiei, dă un sentiment de bucurie și distracție.


Detalii despre Shungit - o formatie de stanca tip lemnos

Proprietățile de vindecare ale șhungitului se datorează faptului că în compoziția sa se găsesc molecule de fulleren neobișnuite. Ele intră în corpul uman și încep să se comporte ca substanțe antioxidante foarte puternice. Fullerenele au fost descoperite la sfârșitul secolului al XX-lea, și aceasta a fost o senzație reală. În 1997, oamenii de știință care au abordat această problemă au primit Premiul Nobel.
Câmpul principal de shungit este situat în Karelia . Oamenii de știință cred că piatra are mai mult de 2 miliarde de ani. Nu este încă clar cum a fost format mineralul schungit. Unii cred că acestea sunt rămășițele unui meteorit uriaș care a lovit pământul cu mulți ani în urmă. Alții sugerează că piatra a fost formată din microorganisme care au trăit în ocean în acei ani. Apoi s-au transformat în piatră și s-au transformat în astfel de material. Acestea nu sunt singurele ipoteze pe care oamenii de știință le-au prezentat, dar toți o numesc o piatră a vieții.
Minereul extras are o structură neobișnuită - este un set de cele mai mici cristale de silicat, iar matricea este o acumulare ordonată de carbon. Particulele de silicat au o dimensiune de aproximativ 0,5-1 microni.
Pietrele din Shungit au o structură complexă și proprietăți interesante, ceea ce face ca acest material să fie uimitor. Acesta conține multe elemente, dar cea mai mare parte este carbon (20-90%) și siliciu (5-60%). În plus, calciu și potasiu sunt incluse. Această substanță conține, de asemenea, particule de magneziu, fier, aluminiu, sulf și fosfor.

Compoziție chimică

Proprietățile de vindecare ale șhungitului se manifestă datorită compoziției chimice a pietrei. Tratamentul cu apă de shungit are un efect benefic asupra sănătății umane.
Mineralul conține:
  • oxizi:
    • aluminiu (AI2O3);
    • fier (FeO și Fe2O3);
    • potasiu (KO);
    • calciu (CaO);
    • siliciu (Si02);
    • magneziu (MgO);
    • mangan (MnO);
    • sodiu (Na2O);
    • titan (Ti02);
    • fosfor (P203);
  • micro și macronutrienți:
    • bariu;
    • vanadiu;
    • cobalt;
    • cupru;
    • molibden;
    • arsenic;
    • nichel;
    • plumb;
    • sulf;
    • stronțiu;
    • carbon;
    • crom;
    • zinc;
    • apă
Are o putere calorifică de 7500 kcal;
Densitatea pietrei este -2,1 -2,4;
Duritate - de la 3,5 la 4,0;
Culoarea este negru sau gri închis (rar) posibil vene galbui aurii;

Ea devine moale sub influența apei și a aerului;

Proprietățile pietrei shungite sunt după cum urmează:
  • conductivitatea electrică;
  • densitate crescută;
  • rezistența chimică;
  • participarea la procesele redox;
  • efect de adsorbție;
  • catalitice.

Proprietățile vindecătoare ale șhungitului sunt următoarele:
1.   Este un antioxidant de origine naturala. Îmbunătățește sistemul imunitar, previne apariția bolilor severe (inclusiv SIDA), suprimă reacțiile alergice.
2.   Este un sorbent excelent. Se purifică nu numai apa, ci și aerul provenit de la substanțe nocive.
3.   Este considerat un catalizator. Acesta este responsabil pentru descompunerea substanțelor de tipul adsorbit și apoi își restabilește proprietățile de sorbție.
4.   Conține un număr mare de compuși biologici activi, care activează procesele biologice în corpul uman.
5.   Elimină influența negativă a câmpurilor magnetice asupra unei persoane.
Actiunile vindecătoare sunt după cum urmează:
1.   Efectul de adsorbție. Absorbste anumite substante din mediul inconjurator.
2.   Acțiune bactericidă   - distruge bacteriile.
3.   Proprietăți antihistaminice   - suprimă alergiile de orice origine.
4.   Efect antiinflamator   - suprimă procesele inflamatorii cauzate de diverse microorganisme.
5.   Are o rată mare de aderență care vă permite să creați compuși cu diferite substanțe.
În plus, șhungitul de elită are conductivitate termică și conductivitate electrică. De asemenea, el absoarbe oxigenul, poate interacționa cu el în apă și aer la temperatura camerei.
Shungitul de elită are un mare potențial ecologic. Se purifica aerul si apa de substante nocive, protejeaza impotriva efectelor electromagnetice, intareste sistemul imunitar. Shungitul de elită poate absorbi bacterii, nitrați, pesticide, particule de metale grele, produse farmaceutice, fluor, clor, compuși volatili de origine organică.

Shungit în cosmetologie și medicină


Elite shungit este o componentă a diferitelor produse cosmetice: creme, geluri, șampoane etc. Foarte populara este apa de șhungit, care este folosită pentru baie, spălare, loțiuni. Infuzia de apă bazată pe această piatră are proprietăți de vindecare. După procedură, pielea devine mai elastică, ridurile sunt netezite. Apa Shungit este un remediu excelent pentru acnee și peeling al pielii. Piatra are un efect de întinerire și vindecare. Mineralul este grozav pentru păr. Vindecă și întărește, ameliorează matreata.
Infuzia de apă bazată pe shungit poate fi făcută independent - nu este deloc dificilă. Principalul lucru este de a respecta toate cerințele. Potrivit ca o piatră mare, și copilul său. Este mai bine să utilizați prima opțiune. În primul rând, materialul trebuie spălat bine în apă curentă.
Apoi, trebuie să pregătiți un recipient de sticlă, ceramică sau emailat. Sticlele din plastic nu sunt recomandate. În partea de jos trebuie să puneți o piatră și o turnați cu apă curată. Pentru 3 litri de apă veți avea nevoie de aproximativ 100 gr de produse. Infuzia va fi gata doar a doua zi. Când se trage apa, se permite să bea. În plus, nu se poate utiliza cea situată aproape de pietre (aproximativ 500 ml), iar restul poate fi utilizat.
Shungitul nu îndepărtează toate substanțele nocive. Din moment ce le scoate, mineralul trebuie spălat în mod regulat. Această procedură trebuie efectuată la fiecare 2 săptămâni. Utilizați apă rece din alimentarea cu apă. Schimbarea pietrei în sine ar trebui să fie o dată la fiecare 10 luni. Cel mai bine este să țineți 2 recipiente simultan: într-o singură dată perfuzia este deja pregătită, iar în cealaltă este perfuzată.
Păstrați apă șhungit la temperatura camerei. Experții recomandă în fiecare zi să se utilizeze 2-3 cesti de perfuzie. Este permisă fierberea in ceai si pentru gătit - proprietățile utile vor rămâne.

Proprietăți medicinale

Proprietățile de vindecare ale pietrei sunt folosite în tratamentul gingiilor și răceliilor. Pentru inhalare, apa de shungit trebuie încălzită la o temperatură de 90 ° C. O persoană trebuie să acopere capul cu un prosop și să inhaleze aburul prin gură timp de 5 minute.


 Bandajele sunt folosite pentru inflamații, răni și arsuri. Carpa curată trebuie să fie umezită în apă infuzată cu șhungitul și aplicată sursei de durere timp de 2 ore. După un timp, durerea se va retrage și persoana va simți ușurarea.
Pentru a îmbunătăți sănătatea generală și tratamentul bolilor de piele, este de ajutor pentru o persoană să faca baie de șhungit. Pentru procedura, trebuie să formați o baie de apă caldă (45 ° C). Într-o pungă de tifon se plasează 300-500 gr. shungit și se coboară până la fund timp de 15 minute. După un sfert de oră, este scos sacul de pietre și persoana este imersată în baie. Durata procedurilor de apă - 20 de minute fiecare în fiecare zi.
Shungitul este un material care ar trebui să fie în fiecare casă. Acționează in toate procesele vitale din corpul uman și accelerează regenerarea țesuturilor. Ea afectează nivelul celular, restabilește structurile, păstrează ADN-ul, protejează organismul.
 Astăzi este cunoscut faptul că această piatră poate dezinfecta apa și ucide în ea holera vibrios, E. coli și alte bacterii cu viruși. De asemenea, poate neutraliza impuritățile și nitrații de metale grele, precum și amoniacul și compușii organoclorurați. O astfel de apă curăță perfect corpul și salvează răcelile, bolile cavității orale, întinerește părul și pielea, făcându-le mai sănătoase. Această piatră are, de asemenea, capacitatea de a lupta împotriva alergiilor. Apa după tratamentul cu această piatră dobândește proprietăți similare cu cele ale primăverii sau a apei topite, adică ea însăși devine un medicament.

Iată principalele proprietăți vindecătoare ale mineralului:
  • Tratarea bolilor articulațiilor;
  • Rezolvarea bolilor de piele;
  • Ajută la tratamentul astmului;
  • dacă vă spălați părul cu ea, puteți să eliminați mătreața și să opriți chiar și cea mai puternică "cădere " de pe cap;
  • Piatra Shungit vindecă arsuri și ulcere;
  • Face neutralizarea zonelor geopatogene și protecție împotriva câmpurilor electromagnetice;
  • Salvează de supraîncălzire și răceala;
  • Este cel mai puternic antioxidant.
  • elimină durerile de cap;
  • ameliorează durerea și disconfortul în abdomen și spate
  • trateaza reumatism;
  • ameliorează nervozitatea, iritabilitatea, agresivitatea;
  • normalizează activitatea tuturor organelor și sistemelor interne;
  • stabilizează tensiunea arterială;
  • intareste sistemul imunitar;
  • curăță plămânii și restabilește întregul sistem respirator;
  • crește activitatea sexuală, vindecă organele sistemului reproducător;
  • îmbunătățește calitatea somnului, ameliorează insomnia;
  • tratează vene varicoase și alte boli ale sistemului circulator;
  • are un efect benefic asupra sistemului sanguin;
  • efect benefic asupra organelor din tractul digestiv;
  • îmbunătățește procesele metabolice;
  • tratează patologiile rinichilor și ficatului.
Studiile au arătat că, dacă o persoană are contact direct cu o piatră, durerea cauzată de o boală gravă trece rapid. Este deosebit de util să aveți un mineral cu dumneavoastră pentru persoanele care suferă de patologii ale sistemului musculo-scheletal, boli de piele. Shungitul poate accelera procesul de vindecare a rănilor și poate proteja împotriva radiațiilor electromagnetice (și poate cauza cancer și boli de inimă).
Vă rugăm să rețineți că nu se permite întotdeauna să se folosească șhungitul, deoarece există contraindicații. Acest lucru se datorează faptului că mineralul are un efect puternic asupra tuturor sistemelor corpului uman. Aveți grijă de femei în timpul sarcinii și alăptării. Utilizarea shungitului trebuie limitată în caz de exacerbare a bolilor inflamatorii cronice.
Persoanele care au început să utilizeze șhungitul spun că dezvoltă greață, amețeli, durere, tremor de corp, convulsii și alte simptome neplăcute. Acest lucru se datorează faptului că piatra curăță corpul și elimină toate substanțele nocive. Dacă apar astfel de simptome, se recomandă să limitați contactul cu mineralele pentru o perioadă scurtă de timp și apoi reporniți tratamentul. Pentru început, pur și simplu țineți mineralul în mână pentru câteva minute. În timp, organismul se va obișnui, iar simptomele neplăcute nu vor mai avea loc.

Contraindicații

  • manifestarea reacțiilor alergice la piatră;
  • predispoziția la tromboza vasculară;
  • semne de modificări oncologice în organism;
  • sarcina;
  • exacerbarea diferitelor boli;
  • prezența proceselor inflamatorii.
Proprietățile medicinale ale shungit se recomandă să fie utilizate cu înțelepciune. Shugitul are intelepciune a Universului acumulata si va face pentru fiecare ce este binele lui cel mai inalt, un ajutor care poate parea o incercare este si el tot spre binele final.


https://pc-polzovatel.ru/ro/moya-stranica/braslet-shungit-lechebnye-svoistva-shungit-unikalnyi/

Camerele Shungit sunt folosite în mod activ. În ele, pereții sunt realizați din astfel de materiale. De asemenea au o mulțime de produse shungit. Dacă petreceți cel puțin câteva ore în ele, puteți restaura energia în corpul vostru. În plus, persoana este maxim saturată cu energie pozitivă. Din punct de vedere medical, o persoană se adaptează la astfel de premise după o puternică tulburare emoțională și psihologică. Tonusul general crește, capacitatea de lucru se îmbunătățește. În catedralele Sf. Isaac și Kazan din Sankt Petersburg există inserții ale unui astfel de mineral.

Compatibilitatea Shungit cu semnele zodiacale

Shungite pentru
Berbec - shungit ajută la obținerea sentimentelor reciproce (în primul rând, se referă la iubirea reciprocă). Ca un alt semn de foc, Berbecul este aspru . Shungit va încerca să liniștească caracterul Berbec și să redirecționeze cumva toată această "energie" la ceva util. Starea depresivă, dacă șungitul nu reușește să o "elimine", atunci cel puțin piatra va permite Berbecului, în timpul acestei pasivități, să tragă câteva concluzii.
Shungite pentru
Taur - shungit trebuie purtat pentru sănătate generală. Shungit este cel mai "distinctiv"  în raport cu organele interne. Mai ales șungitul este util pentru organele stomacale și respiratorii. De asemenea, shungitul este un agent antibacterian bun. Este bine sa faceti un masaj usor cu o minge de shungit. Shungit, în plus, adaugă energie proprietarului său Taur.
Shungite pentru
Gemeni- shungit da puterea pentru a depăși dificultățile, tristețea și despărțirea. Cu schungitul, orice tristețe va avea un rezultat bun. Shungit nu va permite ca gemenii să piardă timpul în zadar. Dintre toate, shungitul ajuta a trage concluzii.
Shungite pentru
Cancer - shungitul este o sursă de putere. Shungit ajută la întărirea poziției sale în societate, pentru a câștiga laude și respect. Din punct de vedere material, șhungitul are și particularitatea atragerii de bani. Cancerul cu șunghit,   cu o dorință clară si posibila , va reuși să subordoneze grupul necesar de oameni, reusind ceva.
Shungite pentru
În general, mulți susțin că pentru Leu, ca semn ce aparține elementului Pământ, nu se recomandă purtarea șhungitului. Cu toate acestea, de fapt, nu totul este atât de înfricoșător. Piatra, deși "trage" pe Leo la solitudine,  tristețe. Dar o astfel de "singurătate" îsi aduce "roadele": altfel Leul este plin de energie și are o poziție activă de viață, care îl împiedică să stea și să gândească. Shungit ii va oferi totul.
Shungite pentru
Fecioara - in prezența șhungit, nu mai suferă din cauza problemelor legate de articulații și oase. Shungit întărește perfect sistemul musculoscheletic. Meditația va afecta pozitiv bunăstarea zilnică a Fecioarei. Cel mai bine, Fecioara este ca să cumpere ceva mai mare din șhungit. De exemplu, o figură masivă de șhungit în casa Fecioarei formează energie pozitivă.
Shungite pentru
Balanta - cu șunghit este mai atenta. Un astfel de talisman le oferă pacea minții, fiabilitatea și unele priorități în viață.  Talismanul shungit va contribui la "cântărirea" opiniilor, fără a mai fi îndoieli după aceea. Din punct de vedere al sănătății, nu au restricții.
Shungite pentru
Scorpion -  care dobândesc șhungitul, sunt dincolo de control și de neclintit de orice situație, nimeni și nimic. Shungit dă Scorpionului o putere magică specială. Cu acest talisman, Scorpionul va apuca foarte mult fără a pierde cele mai bune "bucăți de tort". Shungit, purtat de Scorpion, poartă puterea de a fi primul în aproape totul.
Shungite pentru
Sagetator - shungitul va dezvolta inteligența, va adăuga cunoștințe. Cu ajutorul unui astfel de talisman de piatră, cum ar fi șhungitul, Sagetatorul învață înțelepciunea, pacea spirituală. Shungit aduce claritate minții, putere pentru un viitor lung și promovează onestitatea cu sine.
Shungite pentru
Capricorn - ca un alt reprezentant al semnului pământesc, pentru sănătate șhungit este deosebit de util, această piatră consolidează toate sursele interne de energie și spiritul energic pentru fiecare zi. Cu schungitul, Capricornul se îmbolnăvește rar sau suferă doar de anumite boli.
Shungite pentru
Varsator - schungit "atrage" atenția. Varsatorul va fi in centru. Varsatorul, avand un shungit, va avea ceva cu ajutorul caruia poate sa-si ajute pe rudele sale. Forțele, nu numai din piatră, ci și de la proprietar, ajută la îndepărtarea gândurilor întunecate din cap. De asemenea, shungitul va ajuta la scăderea durerii abdominale.
Shungite pentru
Pești - Shungit vă va ajuta să faceți față  sentimentului de nesiguranta. Shungit îi va da proprietarului decizii curajoase, fapte curajoase și un fel de autoritate. Cu șhungitul, Pestii învață "bazele comandantului" destul de bine, pot conduce mulțimea perfect.

........................................................................
.

Cum să distingi un fals?

Shungit nu aparține pietrelor, dar pot fi false: mineralul este foarte solicitat din cauza proprietăților sale vindecătoare. În loc de șhungit, puteți primi fie cărbune , fie o "opțiune" cu emisii reduse de carbon sau shungizit. Uneori, chiar și un expert nu le poate distinge, dar cărbunele pot fi deosebit de șhungit de prezența strălucirii, iar versiunea cu emisii scăzute de carbon este destul de ușor de distins.

1.   Shungizit este mult mai ieftin, așa că priviți prețul;
2.   Există diferențe externe. Deci, șhungitul se rupe mai ușor. În plus, este considerabil praf. Când sunt transportate, mineralele se pot freca unul de celalalt și se pot rupe;
3.   Deoarece piatra este fragila, nu este lustruita si ramane mata. 
4.   Caracteristica principală a mineralului este conductivitatea sa electrică. Pentru a verifica această calitate, aveți nevoie de o lanternă, o pereche de fire și o baterie. Le atașăm la bec și aducem firele mai aproape de mineral. Dacă este real, lampa se va aprinde;
5.   Încearcati să scufundati mineralul în apă. Dacă este real, atunci în viitorul apropiat, bulele vor fi vizibile pe suprafața șungitei, iar apa își va schimba gustul;
Dacă cumpărați pietriș shungit, asigurați-vă că ați verificat dacă există praf în el. Acest lucru nu este un semn de piatră de calitate scăzută, ci invers.

Cum să ai grijă de șhungit

Dacă purtați bijuterii shungite, nu le aruncați - piatra este fragilă. Este bine să aveți o pungă moale separată pentru depozitare. Orice pietre trebuie să fie curățate periodic, dar o faceți cu atenție. Este necesar să spălați șhungitul cu apă cu săpun sau doar să-l ștergeți cu o cârpă uneori.
Shungitul pentru purificarea apei, destul de ciudat, necesită și îngrijire, dar nu este prea dificil.
Deci, imediat după ce ați cumpărat mineralul sub formă de moloz, spălați-l foarte bine (praf!). Prima apă trebuie să fie drenată, pentru că poate pata pe mâini. Cu toate acestea, în timp, praful se va spăla, însă înainte de orice utilizare, clătiți molozul în apă.
1.   Apa purificată de șhungit este preparată independent. Poate fi folosit pentru spălare, gătit, prepararea produselor cosmetice și  pentru curățarea corpului.
2.   Apa infuzata cu shungit va ajuta la indepartarea tuturor cosurilor si inflamatiilor care apar adesea pe piele. De asemenea, ajută la îndepărtarea venelor varicoase și a caluselor pe picioare. Faptul este că apa șhungit este cea mai apropiată de compoziție față de fluidul conținut în corpul nostru.
3.   Principalul lucru - a pregăti în mod corespunzător apă.
4.   Pentru a clăti mineralul, așezați-l cu degetele, sub robinet.
5.   Pentru a pregăti apa de la șhungiț, luați apă purificată dintr-un supermarket : trei litri la 300 g de minerale;
6.   Asteptați câteva zile și beți o zi sau două;
7.   Tot ce rămâne în partea de jos - aruncam și o umplem din nou cu apă;
8.   Shungit poat fi folosit doar pentru trei luni, după care trebuie să cumpărați un pietriș nou. Datorită prezenței incluziunilor metalice în apă, poate apărea rugina, ceea ce nu este foarte util.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

And earning money online using it is as easy as 1, 2, 3!

Here are the steps to make it work...

STEP 1. Choose affiliate products the system will promote
STEP 2. Add push button traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the affiliate system grow your list and up-sell your affiliate products on it's own!

Do you want to start making profits??

Click here to check it out

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro