miercuri, 11 august 2021

Potentialul UMAN

 

7h 
"Vreau să vă vorbesc despre o parte a voastră despre care poate nu știați că există - mă refer la acea parte a voastră care știe tot.
Există o parte din tine - și este în interiorul tău -, care înțelege consecințele fiecărei acțiuni. Există o parte ta care știe încotro te îndrepți în fiecare moment. Există o parte a ta care cunoaște întreaga istorie a tuturor vieților tale, iar acea parte din tine nu are legătură cu creierul/ mintea ta umană.
Mulți dintre voi vă folosiți mintea pentru a încerca să înțelegeți încotro vă îndreptați, care vor fi consecințele unor alegeri pe care le faceți, dar mințile voastre v-ar ajuta mai mult dacă v-ați concentra pe momentul prezent, nu pe viitor.
Unii dintre voi deja au accesat acea parte a voastră care știe tot ce ați putea ști vreodată – este vorba despre inima voastră.
Mulți dintre voi ați fost învățați de cei apropiați să nu țineți cont de emoțiile/ sentimentele voastre. De asemenea, au fost oameni în viața voastră care nu au dat nicio atenție sentimentelor voastre și în cea mai mare parte a vieții voastre ați fost învățați să puneți accentul pe inteligența voastră, pe capacitatea voastră de a memora informații și capacitatea de a analiza diverse lucruri.
Dar toate astea te țin într-o stare de limitare perpetuă.
Pentru a-ți atinge adevăratul potențial este necesar să intri în acel loc din inima ta care știe totul. Concentrați-vă mai des pe ceea ce știe inima voastră.
Vă recomand să ieșiți din minte și să intrați în inimă și să urmați ghidarea care vine din acea parte foarte înțeleaptă a voastră; și să urmați această ghidare nu doar în chestiuni ce țin de inimă, ce țin de emoțiile și relațiile voastre. Urmați ghidarea inimii voastre în orice circumstanțe și aveți încredere în acea parte a voastră care este infinită și veșnică.
În centrul inimii voastre se află un portal care vă conectează direct la Sursă/ Divinitate și de aceea vă sugerez ca de acum înainte să urmați acea ghidare ori de câte ori sunteți curioși în legătură cu un subiect, ori de câte ori vreți să aflați ceva, ori de câte ori vreți să luați o decizie legată de viața voastră." (Daniel Scranton)

Traducerea: Dan Mihaela
 

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro