joi, 5 mai 2022

APA FOTONIZATĂ

 


ENERGIE SOLARĂ, APA FOTONIZATĂ PENTRU A O ADUCE ÎN CORPUL NOSTRU
Apa are memorie care stochează energia fotonică de la soare și o transmite organismelor vii... corpul tău este 70-90% apă, iar apa este un mare conductor de energie, așa că bea apă cu energia fotonică stocată ne oferă noi frecvențe electromagnetice.
Apa potabilă din grilă, așa cum apare, nu este cea mai bună la nivel energetic, datorită memoriei pe care o poartă, deși este „curată sau potabilă”, conține și tot felul de amintiri, iar moleculele sale sunt „nepotrivite” din cauza lungii sale călătorii. în țeavă și, de asemenea, datorită obiectelor care sunt folosite pentru băut.
Este vorba despre „ceva dincolo de” substanțe chimice sau adăugate pentru a menține apa curată și potabilă, este vorba de memoria apei...
Atât în ​​probleme de memorie, cât și în problemele chimice, prin expunerea apei la soare datorită luminii sale, fotonica modifică și își recompune moleculele la sursă fără poluare.
Ce se creează atunci când expunem sticla la soare?
Razele infraroșii ale soarelui, care trec prin sticlă și încălzesc moleculele de apă, activează ceea ce se numește „Apa revigorantă” în homeopatie, iar aceasta revine la viață.
Razele ultraviolete sterilizeaza apa, eliminand tot felul de bacterii,
iar lasand-o descoperita elimina clorul si alte substante chimice care nu sunt curatate in procesul de purificare.
In cazul clorului se transforma in gaz prin actiune chimica si se ridica la suprafata si se elimină, îndepărtarea cu ajutorul Soarelui .

Dar cel mai uimitor efect este ceea ce se întâmplă atunci când razele soarelui trec printr-o sticlă albastru închis:
Fizicianul Lord Kelvin a descoperit în 1848 cum să gradeze temperatura luminii.
Stabilind ca fiecare lumina are o temperatura specifica in functie de culoare, de exemplu, lumina incandescenta este intre 2.000 si 2.500 Kelvin, lumina cu halogen este intre 3.000 si 3.800 K, iar la amiaza intr-o zi insorita gasim intre 5.000 si 5.500 Kelvin.
Când razele soarelui trec prin sticla de un albastru intens, 5.500 Kelvin se transformă în 7.000 K... Și când a avut Pământul 7.000 K? .. în momentul creării sale, datorită căruia apa revine la starea sa naturală și își recapătă memoria inițială.
Crezi că corpul nostru nu o recunoaște? Tot ceea ce există în noi a existat deja...
Deci apa nu numai că devine mai dinamică, pierde bacteriile, elimină clorul, dar își recuperează și memoria a ceea ce avea când a fost creată și atunci când o bem, corpul nostru primește toate aceste informații.
CUM SĂ PREGĂȚI APA SOLAR PENTRU A UTILIZA FOTONUL SOLAR ÎN CELULE -
Dacă este posibil, utilizați o sticlă sau un recipient de sticlă albastru închis, culoarea acestei nuanțe poate fi și mai deschisă, umpleți-o cu apă îmbuteliată sau de la robinet, puneți-o la soare aproximativ o oră fără capac sau cu tifon ca sa nu se murdareasca pentru a-l lasa sa respire, dupa ce s-a încălzit la Soare il poti acoperi cu dop sau capac și o dai la frigider, o bei dupa bunul plac rece s-au caldă.
Pentru a spori acest efect benefic asupra organismului, puteți pune și cuarț în sticlă pentru a-i spori energia cu intenția de sănătate și armonie personală te ridică la 5D
Împărtășesc cu dragoste
Maria Soledad Martinez

ATENȚIE
Vine o atracție de energie 🌈
Trecem într-o singură lățime de bandă de frecvențe care atinge vârful 13-19 mai. Eclipsa parțială de soare are loc sâmbătă, 30 aprilie.
Aici strălucim.
Acest pasaj are ca scop extinderea rapidă într-o nouă experiență în formă. Pentru mulți, o ușă se va închide pe vechiul mod de a crea.
PLÂNGETI, MISCATI-VĂ ȘI LĂSAȚI LOC PENTRU MAI MULTĂ LUMINĂ!
Acest portal șterge vechile construcții mentale și emoționale.
Concentrați-vă pe echilibrul interior și stabilitatea, pentru a ajuta la echilibrul și stabilitatea exterioară.
Acesta este momentul perfect pentru a curățare, detoxifiere și a fi într-o stare excelentă pentru a primi și a facilita aceste unde de plasmă cosmică.
Toți cei care permit acest nou nivel de expansiune a Inimii se confruntă cu eliberări profunde. Acest lucru este combinat cu creșterea Compasiunii, Recunoștinței, Dezvăluirii Sinelui și Perspectiva Prezenței EU SUNT.
Plasma cristalină purifică straturile fizice și non-fizice ale Ființei. Creierul este în transformare; mintea se simte adesea goală...
Roberto Nunez

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro