sâmbătă, 5 mai 2012

Portalul pentru initierea a cincea


A cincea initiere (prima initiere cosmica) : vine curand dupa a patra, este fuziunea completa a constiintei cu Monada , Spiritul.
Dupa initierea a cincea se poate pastra corpul fizic cu care s-a atins acest nivel sau se poate construi unul nou.

Iisus Hristos a primit a cincea initiere la Reinviere (revelatie) vezi http://paramedicina-energetica-in-aura.blogspot.com/2011/10/despre-suflet.html

Intram in a cincea initiere prin portalul 05 05 2012 cu Raza 1 a Ordinii , Vointei si Puterii Divine , initierea Revelatiei, sustinuta de Chohanul El Morya, arhanghelii Mihail si Faith, elohimii Hercules si Amazonia. Raza intia se preocupa de manifestarea puterii personale si alinierea ei cu Vointa Divina a Tatalui Creator. Prin aceasta initiere ne desprindem, detasam sufletele de tendintele de control si manipulare si devenim luptatori divini ai lumii in devenire, intelegand datoriile puterii depline, in locul luptelor egotice.

El Morya a fost intrupat ca Abraham, inteleptul Melchior, Arthur, regele Britonilor, Thomas Beckett, Thomas More – amandoi martirizati, Akbar, cel mai mare dintre Moguli, Thomas Moore, si El Morya Khan, cel mai cunoscut dintre mahatma Tibetani.

Initierea a cincea ne duce prin iubire divina in interiorul noului model al Pamantului, in vibratia 2012 (2+0+1+2=5) reflectata in expresia divina a cifrei 5 si stelei cu 5 colturi, pentagonul, sursa binecuvantarii divine.
Aditional, pentru creea avatarului Eu Sunt fiinta de lumina , ratia fibonacii amplificata prin chakre , aduce o imensa cantitate de lumina care sa le alinieze vibrational pentru noul model. Chakrele se maresc si incep sa formeze o singura coloana de lumina.
Sub inflenta energiilor din 05 Mai pana pe 06 Iunie avem ocazia ca maestrii in ascensiune, pe drumul ascensiunii, sa primim darurile puterii asumate care se vor amplifica pe 06 Iunie, cu tranzitul lui Venus.
05 Mai este o zi a eliberarii, timp pentru asumarea mai profunda a Puterii, Vointei si Iubirii Divine, cand ne desfacem din valurile iluziei, accesand adevarata putere divina legat de viata noastra si tot ceea ce ne inconjoara.
La nivel global preluam adevarata noastra putere asupra corporatiilor financiare si elitiste dominatoare , care forteaza umanitatea dupa directivele lor.
La data Weesak 06 Mai suntem ocrotiti si iluminati de Lord Budha, si maestrii ascensionati din Shamballa.
Suntem invitati la a cincea initiere a luminii in lacasul razei intaia din taramurile din Shamballa, pentru a intalni maestrii ascensionati, binecuvantati si inconjurati de iubirea Tatalui /Mamei noastre Creatoare, transfigurati prin iubire divina,in niveluri mai profunde de intelegere si cunoastere a puterii si vointei divine, cu ajutorul si sub ocrotirea maestrilor ascensionati si a prezentei noastre EU SUNT FIINTA DE LUMINA.

La acest nivel de initiere experimentam starea “discipolului pe cale”, fiind toti discipolii conectati cu unul dintre cele trei lacasuri majore ale Shamballei prin raza divina a puterii, vointei si iubirii.

Pe 20 Mai Luna Noua ne conduce prin “Cercul de foc” al eclipsei Solare, aliniata cu Soarele nostru si Soarele Central din Pleiade, Alcione, experimentand pentru prima data in acest fel,dupa 26000 ani, razele fotonice. Imbratisam energia Divinului Masculin ca luptatori ai luminii, stiind perfect cand sa trecem la actiuni dinamice si cand sa traim echilibrul intelepciunii si iubirii .
Intram astfel in imbratisarea Divinului Feminin pe 04 Iunie , spre urmatorul val de Ascensiune din 06 iunie , experimentand Arhetipurile Divinului Masculin si Divinului Feminin, integrarea prezentei noastre divine EU SUNT , toate razele sufletului si aspectele gemene, recunoscandu-ne pe noi insine ca EU SUNT RASA AVATAR, prin iubire si actiuni.

In timpul initierii respirati adanc energia Razei divine intaia, simtiti-va conectati cu Mama Pamant in inima ei cristalina, conectati cu Tatal/Mama Divina in inima cosmica si aduceti aceste energii in spatiul vostru sacru. Respirati prin Sinele vostru cel mai Inalt, impulsionat eteric din Sirius si traiti starea portalului de ascensiune, incepand de acum si pana la solstitiul din 20-21 iunie. Conectati-va cu Gridul iubirii neconditionate al Pamantului, prin matricea 144 a iubirii, cu toti lucratorii in lumina, inconjurati de lumina aurie a Razei a doisprezecea cristice a Imputernicirii si Constiintei Unice, inconjurati-va de lumina rosu minunat al vietii adusa de Raza intaia a Puterii si Vointei Divine si inspirati deplin energia Divinului Masculin ajutati de arhanghelii, elohimii si maestrii inaltati, in serviciul acestei raze.

Acesta este momentul eliberarii, voastre de toate constrangerile, si poverile nedorite, luand inapoi puterea voastra personala divina de la tot ce va inconjoara.
Este timpul revelatiilor colective, amplificate de Luna Plina Weesak din 06 Mai, in perioada careia se spune ca maestrii ascensionati din Shamballa, sub indrumarea lordului Buddha, trimit lumina lor in sufletele oamenilor spre o intelegere superioara a iubirii si compasiunii. Intelegeti ca luptele si sfortarile voastre v-au adus aici, in momentul ACUM , pentru a primi adevarul iubirii divine.
Pe 06 iunie in timpul tranzitului lui Venus, momentul echilibrarii intre Masculin si Feminin, focusati-va din nou asupra Lacului Titicaca si Vortexului din Sedona, amplificand echilibrarea in aceste vortexuri.

Initierea a cincea, Revelatia, va poarta in orasele de lumina din Shamballa , in spatiile de ascensiune pentru transformarea colectiva a Pamantului spre un rai pamantesc si oportunitatile daruite prin Ochiul Drept si Ochiul Stang al lui Horus, energiile Mamei Pamant si Tatalui Ceresc.
Aditional, se ancoreaza cel de al cincilea disc cosmic holografic al Iubirii Cristice pe coloana vertebrala, pentru a fi activat pe 21 Mai, ducandu-ne prin liniile cristice de lumina si portalurile de care avem nevoie pentru viitorul nostru traseu = traire de lumina in serviciul intregii vieti pe Pamant, protejand si asistand intreaga viata pe planeta Pamant sa traiasca si experimenteze aceasta initiere a cincea : Revelatia.
In mod colectiv experimentam in suflete si in ridicarea vibratiei colective spre vibratia divina, ca si creatii transfigurate ale iubirii divine, seminte stelare , premergatori si invatatori ai Mamei Pamant si intregii ei vieti starea EU SUNT RASA AVATAR. Suntem aici pentru a arata calea si asa si este.

"Invoc pentru a cincea initiere, energiile Tatalui /Mamei Divine, pleiadienii, siriusienii, andromedanii, arcturienii, ierarhiile spirituale ale luminii, arhanghelii si ingerii, lorzii luminii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchisedeck, chohanii razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Sainte Germaine,Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Kuan Yin si Pallas Athena, stralucitii elohimi, Fratia Melchisedeck a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara,Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, avatarul Cosmic de Sinteza, si toate celelalte finite de lumina pe care le recunosc si prezenta mea divina EU SUNT, cea mai inalta lumina care sunt in energiile Tatalui/Mamei Divine."


Rog pe chohanul Razei intaia divina , sa ma ia intr-un vehicul merkaba exterior de lumina in lacasul razei intaia din Shamballa , pentru a primi a cincea initiere, Revelatia, pentru a elibera toate aspectele dominarii din viata mea si sa redescopar astfel trairea mostenirii divine.
Ajungand in lacasul din Shamballa sunt inconjurat de o minunata flacara rosie a vietii, de maestrii ascensionati si ierarhiile luminii, familia si prietenii mei din lumina. Primesc iubirea si darurile tuturor maestrilor celor 12 raze divine in manifestare pe Pamant , si iubirea si tot sprijinul logosului nostru planetar Lord Buddha.

Afirm:
“Imi iau inapoi puterea pe care am dat-o mintii mele subconstiente, egoul meu negativ.
Sunt un luptator puternic al luminii si transfigurez flacara iubirii divine in serviciul Mamei Pamant si al intregii ei vieti !”
Arhanghelul Mihail pune sabia sa puternica in mainile mele si tai cu ea toate legaturile negative pe care le-am experimentat.
“Experimentez acum trairea EU SUNT in toata puterea si magnificienta ei !”
Lord Buddha inainteaza in fata mea si ma imbratiseaza, daruind expresia iubirii si intelegerea ca tot ceea ce experimentez ma ajuta sa patrund in nivele mai profunde ale iubirii si compasiunii pentru mine insumi/insami si intreaga creatie divina
Inteleg profund cat de mult sunt iubit/iubita pe Pamant, de catre Mama Pamant si toti cei care ma inconjoara.
“Ancorez si activez al cincilea disc cosmic cristic holographic si alte doua discuri minore pe coloana vertebrala !”
Imi misc incet corpul lateral stanga dreapta , in fata si in spate , facilitand transmisia energiei in fluidul cerebrospinal, pe coloana vertebrala, producand recalibrarea sistemului meu nervos , a meridianelor si chakrelor.
“Imbratisat/a, reunit/a cu energia maestrilor inaltati , asist acum Mama Pamant, si intrega ei viata cu flacarile sacre ale vietii, cu actiunea razei intaia a puterii si vointei divine sa ridice valul iluziei, ingaduind intregii umanitati sa experimenteze ea insasi, intelegerea si expresia deplina a puterii vointei si iubirii divine.

Ma regasesc aliniat/a cu Constelatia Pleiadelor, aliniat/a cu energiile Soarelui si Lunii, ajutat/a de emisarii luminii pleiadieni prin inelul de foc al eclipsei solare din 20 Mai , sa activez energia altor vieti in fiinta mea , sa activez energiile in inima Mamei Pamant prin gridul cristalin. Acum, ratia Fibonacii din fiinta mea stabileste vitezele corecte de rotatie ca o binecuvantare, chakrele mele formeaza o singura coloana de lumina si aduc in mine noile modele de lumina sub ghidarea Arhitectului Divin Masculin.
Sunt una cu prezenta mea divina EU SUNT si ma aflu in lacasul razei intaia sa continui munca mea in ajutorul Mamei Pamant.
Ma regasec in spatiul meu interior sacru, inconjurat/a de inima cristalina a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Tatalui/Mamei Cosmice, inconjurata de a aceasta minunata flacara rosie a luminii si flacara aurie a Iubirii si Constiintei Cristice, construind impreuna anul sacru 2012.
Ma predau Divinitatii , am deplina inceredere in mine si ceilalti.
Ma deschid sa primesc cheile intelegerii ca un leader al actiunii corecte, sunt un luptator puternic al luminii, o flacara a iubirii divine.
Eu sunt tot ceea ce sunt .” Anrita Melchizedeck

Fifth Initiatory Gateway ~ 05-05-12


Vom continua …..

Mesajul Batranilor
...........
Initierea a cincea, Revelatia, va poarta in orasele de lumina din Shamballa , in lacasurile de ascensiune ale lor, ca si discipoli pe cale, conectati cu maestrii inaltati si lucrati mai intai cu primul dintre cele trei lacasuri principale, cel al Vointei si Puterii Divine, al Intelepciunii si Iubirii Divine si al Inteligentei Divine . Veti intelege mai bine lucrarea voastra personala, in serviciul Iubirii, creatia prin iubire.
Recunoscand Divinitatea din voi veti trai recunoasterea Divinitatii din ceilalti.
Cand ati venit ca spirite in planul vietii Pamantului, ati intrat aici prin energia uneia dintre primele trei raze divine. Raza Intaia a Vointei si Puterii Divine o experimentam acum , in luna mai, Raza a Treia a Inteligentei Divine o experimentam in Iunie, in portalul Ascensiunii si Raza a Doua a Intelepciunii si Iubirii o experimentam in Iulie prin portalul initierii a saptea .
Asa veti ajunge in starea EU SUNT AVATAR CONSTIENT AL LUMINII.
Inca construiti EU SUNT AVATAR CORP DE LUMINA abordand din ce in ce niveluri mai profunde ale prezentei voastre divine EU SUNT, creind corpul de lumina, corpul eteric-electronic de lumina, prin care sa experimentati Corpul Eteric de Lumina al Mamei Pamant.
20 Mai este Marele Aliniament cu Pleiadele si Soarele Central Alcione, momentul experimentarii codurilor de lumina si matricii Noului Pamant al dimensiunii a cincea, in ascensiune, fara timp , fara spatiu, iubind si traind iubirea.
Ati asteptat 26000 ani sa treceti prin Inelul de Foc al elipsei.

Primind codurile de lumina veti activa actiunile lor, eliberand vechi modele karmice, la maxim posibil la momentul acum pentru fiecare dintre voi, traind recunoasterea starii voastre de Fiinte Stelare. Veti trai situatii oscilante, de relevare , de indepartare a valului iluziilor cu care erati obisnuiti.
Predati-va cu incredere Divinitatii Creatoare care sa va ajute in gasirea solutiilor !
Raza divina a intaia va curata plexul solar, inducand mai mult discernamant in activitatile viitoare, recalibrand pituitara, pineala si hipotalamusul. Va trebui sa va treziti la adevarata voastra putere interioara ,stiind cand si cum sa actionati si cand sa traiti iubirea.
Arhanghelul Mihail vine cu Sabia Adevarului Divin , taind toate legaturile care va tineau abuziv in stare de subordonare si oprimare a celorlalti sau a mintii voastre subconstiente-ego negativ. Acesta este momentul trezirii in masa al umanitatii pentru puterea si constiinta Arhetipului Divinului Masculin.
21 Mai aduce activarea celui de-al cincilea disc holographic cristic majoar si a doua discuri minore pe coloana vertebrala, prin fluidul cerebrospinal,in chakre , meridiane si sistem nervos, posibil aducand simptome ale ascensiunii, care vor dispare pe masura ce asimilati lumina.
Conectati-va la constelatia Pleiade ingaduind razelor de lumina sa activeze subparticulele atomice din corp, crescand frecventa. Perechile pozitron-electron din corp arunca afara vechile modele karmice si se deschid frecventelor de lumina cristica din dimensiunea a cincea.
Prin energiile solstitiului veti putea echilibra Masculinul Divin cu Femininul Divin si sa va conectati la toate cele 12 Sine Superioare ale voastre (asuceti-va aminte ca sunteti fiinte multidimensionale), care creaza matricea iubirii divine pentru prezenta voastra divina EU SUNT.
Conectandu-va cu Pleiadele, in orasul de lumina magnific multicolor, in templul iubirii divine din Pleiade, sunteti imbratisati cu iubire de catre Emisarii pleiadieni de lumina si felicitati, in lacasul ascensiunii. Ei va daruiesc in inima un cristal de forma octogonala care va va ajuta sa creaze frecvente de lumina mai inalte in fiinta voastra, activate dupa sirul Fibonacii, in corp si chakre. Ajunsi in orasul de lumina , inconjurati de familia voastra de suflete a dimensiunii a cincea, focusati-va pe chakra de baza , in ratia 8 la 5 , cand chakra se roteste in sensul acelor de ceasornic sau invers.
Acum focusati-va pe chakra sacrala rotita in sensul acelor de ceasornic si invers, in ratia 13 la 8, eliminand cu ajutorul razelor divine toate programele negative; aceasta ratie Fibonnaci va crea in fiinta voastra o coloana central de lumina, unind toate chakrele.
Focusati-va pe chakra plexului solar , amplificand 21 la 13 rotirea in sensul acelor de ceasornic si invers. Urcati pe chakra inimii si incepeti rotirea in proportie 34 la 21 in sensul acelor de ceasornic si invers si va deschideti profund iubirii divine.
Ajungeti la chakra gatului amplificand in proportie 55 la 34; chakra fruntii amplifica in proportie 89 la 55 iar chakra crestetului amplifica in proportie 144 la 89, la numarul constiintei cristice al acestui multivers; actionati calauziti de Raza Intaia a Vointei si Puterii Divine si energia Divinului Masculin.
Pe masura ce chakrele formeaza acum o singura coloana de lumina, AND ul se activeaza la maximul posibil acum prin codurile de lumina ale Soarelui vostru ,din Alcione si Marelui Soare Central. Va conectati acum stalpul central de lumina in centrul planetei Pamant. Simtiti in inima frecventa solara, inima de lumina solara, si intelegeti ca , folosind aceasta poarta de ascensiune, chiar ascensionati.
Valul urmator al ascensiunii va veni foarte curand. Renuntati de ego si creati-va fiinta EU SUNT AVATAR DE LUMINA !
Reveniti de mai multe ori in spatiul vostru sacru , in sacralitatea Shamballei, traiti starile si energiile flacarii rosii a vietii conform Vointei si Puterii Divine si intrati in frecventa flacarii aurii a Constiintei Cristice reunite.
Folositi intelept energiile celei de-a cincea initieri si acumulati cele necesare pentru a intra in initierea a sase in Iunie, Ascensiunea.
Acestea fiind spuse va dorim sa va traiti viata ca pe o zi magica.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro