duminică, 27 mai 2012

Explozii solare explicate de HATHORI prin Tom KenyonO ultima EXPLOZIE SPECTACULOASA: Campurile magnetice din marginea nord-estica a Soarelui au erupt in jurul orei 17:45 UT, in ziua de 16 aprilie, producand una dintre cele mai spectaculoase explozii, in ani de zile. Observatorul NASA al Dinamicii Solare a inregistrat explozia, la lungimi de unda ultraviolete extreme:
Explozia, catalogata cu M1.7 pe Scara Richter a eruptiilor solare, nu a fost orientata spre Pamant. O MCE/ Masa coronala expulzata, produsa de explozie, este posibil sa loveasca nava spatiala a NASA, STEREO-B, dar probabil ca nu va lovi planete.
Acest eveniment confirma banuielile ca o regiune activa si importanta se roteste spre partea Soarelui orientata spre Pamant.
un film de vazaut al evenimentului. El arata explozia ce se desfasoara la 304 Angstromi, o lungime de unda care inregistreaza plasma, avand o temperatura de cca 80.000 K."

Un mesaj planetar din partea Hathorilor,
transmis prin Tom Kenyon

Nota: Acest mesaj se refera la corpul KA (un termen din alchimia egipteana antica) si dezbate felul în care puteti folosi acest corp energetic unic, ca sa atrageti spre voi energii de inaltare, ce provin din intensificarea activitatii solare. Pentru cei nefamiliarizati cu KA-ul – corpul vostru KA este un al doilea corp, „invizibil”, care are aceeasi forma si marime ca si corpul vostru fizic. Acest corp energetic invaluie corpul fizic si il intrepatrunde. Uneori, acest corp este numit dublul eteric sau geamanul spiritual. Corpul KA are similaritati cu ceea ce este numit corpul Chi, în unele traditii (taoism), si cu corpul pranic sau eteric, în anumite traditii yoghine. Prin natura sa, KA-ul poate atrage spre el, iar apoi în corpul fizic, energii deosebit de binefacatoare, ce accelereaza evolutia spirituala a omului.
Asa cum am aratat intr-un mesaj anterior, din 3 ianuarie 2011, de catva timp, ati intrat intr-o perioada de activitate solara crescuta. Va recomandam insistent sa cititi acel mesaj – Valorificarea Vanturilor solare – ca sa intelegeti nivelurile mai profunde a ceea ce vom discuta.
În prezent, intrati intr-o perioada de activitate solara si galactica si mai intensa, în care magnetosfera Pamantului vostru este lovita de curenti schimbatori si din ce în ce mai puternici de energie solara.
Veti observa un numar tot mai mare de eruptii solare si de fluctuatii, care sunt foarte neobisnuite. Aceste fluctuatii ale Soarelui sunt declansate de forte interne, dar si de curenti de energie proveniti din Soarele central al galaxiei voastre. La aceasta complexitate de interactiuni, se adauga curenti de foarte mare intensitate, veniti din spatiul cosmic. Campul magnetic al Soarelui vostru este afectat, fiind, în realitate, rasucit, contorsionat, iar toate acestea au un efect asupra campului magnetic al Pamantului vostru si asupra campului magnetic al corpului vostru. Odata cu acest gen de activitate solara crescuta, veti observa o intensitate tot mai mai mare a anomaliilor climatice, cat si o activitate seismica si vulcanica crescuta.
Mesajul nostru nu se concentreaza pe aspectele fizice, ci pe aspectele emotionale si spirituale ale acestei activitati solare. Asa cum am spus în mesajul nostru, Valorificarea vanturilor solare, aceste tipuri de fluctuatii solare maresc instabilitatea emotionala si comportamentul irational. Fara indoiala ca multi dintre voi va simtiti irascibili, fara niciun motiv anume. Tulburarile de somn sunt si ele un aspect comun al acestei schimbari în activitarea solara.
Pe masura ce intrati în aceasta faza de furtuni solare intense, avem doua sugestii, care va vor permite sa inaintati prin aceste niveluri crescute de energie. Prima sugestie este cea mai simpla, ea fiind pe larg dezbatuta în mesajul nostru, Valorificarea vanturilor solare, asa ca nu o vom discuta aici. A doua metoda va ingaduie sa va linistiti corpul fizic, cu ajutorul elementului apa. Ne referim aici la un alt mesaj anterior, numit Remediile de Lumina. In aceasta metoda, incarcati apa, prin intentie, din BA-ul sau Sufletul vostru Celest. Mesajul original s-a referit la faptul de a va proteja de virusi, bacterii si radioactivitate. V-am recomanda sa cititi acel mesaj, astfel incat sa intelegeti bine metoda.
In aceasta forma de intrebuintare a Remediului de Lumina, veti incarca apa cu intentia de a va linisti corpul fizic, astfel incat acesta sa se poata acomoda, mai eficient si cu mai multa usurinta, la natura schimbatoare a energiilor solare. Un moment ideal de a crea acest gen de Remediu de Lumina este chiar inainte de a merge la culcare. Apoi, Remediul de Lumina – prin intermediul elementului apa – va comunica cu fluidele intracelulare si intercelulare din corpul vostru, iar asta va aduce un efect de linistire si echilibrare.
Luarea Remediului de Lumina inaintea ciclului vostru de odihna va avea o influenta benefica asupra voastra, în timp ce va odihniti si pe durata urmatorului ciclu de activitate. Spunem „ciclu de odihna”, în loc de somn, intrucat, pentru multi dintre voi, somnul este o activitate deosebit de discutabila, dat fiind ca este tot mai tulburat sau intrerupt. Va sugeram ca, în timpul acestor cicluri de odihna, sa renuntati la atasamentul vostru de a dormi asa cum ati dormit pana acum. Pe masura ce va impacati mai mult cu situatia, veti constata ca va puteti reface, in intervale de timp mai scurte, de relaxare profunda.
Atunci cand va treziti în timpul noptii sau oricand va odihniti, va sugeram sa folositi metoda pe care v-am recomandat-o în mesajul Valorificarea vanturilor solare, ca sa va incarcati corpul KA. De vreme ce sunteti treji, ati putea valorifica si aceasta oportunitate, ca sa va incarcati KA-ul.
Pe masura ce lucrati cu aceasta metoda, veti descoperi ca va puteti reface si re-energiza în perioade de timp mai scurte decat ati putut-o face în trecut.
Exista si o a treia metoda, pe care am vrea sa le-o oferim acelora dintre voi care au o intelegere avansata despre corpul lor KA.

Micro-gaurile de vierme*
[*În teoria generala a relativitatii, gaurile de vierme sunt constructii topologice, care „leaga” zone indepartate ale universului, printr-o „scurtatura”. Numele de gaura de vierme provine de la analogia cu un vierme care, în loc sa se deplaseze la suprafata marului, se deplaseaza prin mar. O ia deci pe o scurtătură, numită gaură de vierme. Wikipedia. N.tr.]
Corpul vostru KA se intrepatrunde cu corpul vostru fizic si are aceeasi forma si marime ca forma voastra fizica. Nicio parte din corpul vostru fizic nu se afla în afara KA-ului vostru şi, prin insasi natura sa, atunci cand va incarcati cu energie corpul KA, excesul de energie patrunde în organele corpului vostru fizic, contribuind la sanatatea si vitalitatea voastra.
Corpul vostru KA este alcatuit din nenumarate particule de lumina eterica, iar în interiorul acestui corp de lumina exista puncte de conexiune. Aceste puncte de conexiune din KA-ul vostru se unesc cu mitocondriile din celulele voastre. Mitocondriile sunt producatoarele de energie, uzinele energetice ale celulelor voastre. Exista un numar variabil de mitocondrii, în functie de tipul de celula, iar aceste organite se gasesc în citoplasma, la exteriorul nucleului celulei. Singurele celule care nu au nucleu sunt globulele rosii din sangele vostru.
Este posibil sa va concentrati atentia pe acest nivel al corpului vostru, astfel incat sa fiti constienti de mitocondriile voastre si sa puteti percepe gaurile de vierme din KA-ul vostru. Aceste gauri de vierme sunt portaluri intracelulare, ce duc spre natura vibratorie superioara si spre realitatea KA-ului vostru. Prin deschiderea acestor portaluri, prin intentie, puteti influenta foarte mult curgerea surplusului de energie, din KA-ul vostru, în corpul vostru fizic.
Aceasta ii permite corpului fizic sa se armonizeze mai usor cu vibratia mai rapida a KA-ului vostru. Prin intermediul KA-ului vostru, va inaltati în realitati de vibratie superioara. Prin intermediul portalurilor mitocondriilor voastre, va puteti ajuta corpul fizic sa se adapteze mai usor la aceasta accelerare rapida.
Iar acum dorim sa ne indreptam atentia asupra impasului emotional al situatiei voastre. Prin insasi natura lor, atat accelerarea timpului, cat si sporirea realitatilor vibratorii vă purifica mintea inconstienta.
Asa cum am spus mai inainte, veti remarca o crestere a instabilitatii emotionale si a comportamenului irational si impulsiv. Daca voi insiva nu simtiti aceste efecte, cu siguranta ca ati observat ca ele se produc printre semenii vostri.
Voi traiti intr-o dualitate paradoxala. Pe masura ce vechile realitati energetice se destrama, iau nastere noi realitati energetice. Natura umana ii face insa pe oameni sa fie atasati de felul în care lucrurile au obisnuit sa fie, de structurile pe care ei se bizuie. Totusi, o mare parte din felul în care au existat lucrurile, se apropie de sfarsit. Lumea, asa cum ati cunoscut-o, se sfarseste. Si se naste o noua lume.

Impasul inimii umane
Una dintre partile cele mai importante care sufera în acest proces este inima umana. Noi recunoastem si simtim o tristete si o deznadejde profunda, în inima umana colectiva. O parte din aceste stari se datoreaza dezintegrarii realitatilor si a atasamentelor voastre fata de ele. La urma urmelor, pe ce va construiti visele, atunci cand fundatiile lumii voastre se prefac în ruine?
Un alt aspect al acestei greutati din inima are de-a face cu natura nociva a atmosferei emotionale a planetei voastre. Odata cu intensificarea energiilor solare, tensiunile dintre polaritati vor deveni si mai evidente. Polarizarea constiintei umane, intre cei ce vor sa ingradeasca spiritul uman si cei ce vor sa il elibereze, devine din ce în ce mai clara.
Dorim sa va facem doua sugestii, ca metode de a gestiona aceste incercari prin care trece inima voastra.
Inima voastra este cea cu ajutorul careia iau nastere noile realitati – ne referim la realitati în care merita sa traiesti. Prima noastra sugestie ar putea parea excesiv de simplista si, totusi, asa cum se intampla adeseori, cele mai simple lucruri sunt, de multe ori, cele mai eficace. Nu are importanta cum faceti acest lucru. Ceea ce este important este ca voi sa creati un antidot emotional in voi insiva, pentru poluarea nociva a atmosferei emotionale a planetei voastre.
Pe masura ce ura si intoleranta cresc, trebuie sa gasiti o cale de a trece prin acest intuneric. Cea mai simpla si mai eficienta metoda pe care o stim este sa gasiti lucrurile cele mai marunte din viata voastra, pe care le apreciati, si, pe durata zilei, sa va opriti cateva clipe, ca sa traiti în acele sentimente de apreciere. Nu conteaza cat de slabe ar putea fi aceste sentimente de apreciere. Din cele mai mici seminte de apreciere, pot rasari lucruri marete. Starea de vibratie a aprecierii sau recunostintei este un antidot extraordinar pentru poluarea emotionala. Va recomandam insistent sa cultivati prietenia cu acest aliat, în timp ce treceti prin acest nou ciclu de furtuni solare.
În final, va oferim o meditatie acustica, axata pe chakra inimii. Ea provine dintr-un atelier de lucru, Hathor Intensive, anterior. Prima faza a acestei meditatii acustice invarte si activeaza energii din chakra inimii voastre, pentru ca ele sa fie eliberate. A doua faza a meditatiei este linistitoare si hranitoare. Suntem de parere ca veti descoperi ca aceasta meditatie acustica este un alt aliat de nadejde.
Pe masura ce intrati în aceasta noua etapa de furtuni solare, intelegeti ca ele sunt oportunitati extraordinare de inaintare, pe calea evolutiei. În mod paradoxal, din cauza intensitatii lor, ele sunt si pline de riscuri de degenerare. Daca va impotriviti energiilor de accelerare, veti intampina mari greutati în aceasta tranzitie. Daca acceptati aceste energii si le imblanziti – gasind o cale de a inainta prin ele, cu apreciere si cu o doza serioasa de umor – veti descoperi mai multa libertate. Aceasta libertate despre care vorbim este libertatea spiritului, a mintii si a inimii umane. Ea tine de un nivel de constiinta care nu este influentat de dualitatile existentei voastre pamantesti.

Hathorii 1 aprilie 2012

Gândurile şi remarcile lui Tom
Mai intai de toate, as vrea sa marturisesc ca a trecut ceva timp, intre ultimele doua mesaje Hathor. De fiecare data cand i-am abordat si i-am intrebat de ce nu mai trimit un nou mesaj, au spus ca deja transmisesera tot ce a fost necesar sa fie spus pana în acel moment. Si ca atunci cand va veni timpul – insemnand momentul pentru o alta schimbare – vor oferi un nou mesaj.
Faptul ca ei au venit cu un nou mesaj, în acest moment, imi indica ca binecunoscuta mizerie intra în mari incurcaturi – din nou.
Remediile de Lumina
Am constatat ca metoda lor pentru crearea Remediilor de Lumina linisteste si echilibreaza corpul fizic în timpul somnului – sau, cum il numesc ei, cicluri de somn - fiind foarte utila. Si, cu cat creez mai multe Remedii pentru mine insumi, cu atat devin mai priceput în asta. Banuiesc ca acelasi lucru se va intampla cu multi dintre noi. Este clar ca metoda merita efortul si, daca interpretez corect tonalitatea Hathorilor, acest Remediu de Lumina va deveni tot mai important, pe masura ce patrundem mai adanc în aceasta noua faza de furtuni solare.

Micro-găurile de vierme
Am fost foarte intrigat de lamuririle lor, referitoare la existenta micro-găurilor de vierme intre mitocondriile celulelor noastre si punctele de conexiune de lumina, din KA-ul nostru. Dupa sedinta de chanelling, i-am intrebat despre asta, iar ei au spus ca este un domeniu de informatii foarte complex si bogat, despre care au stabilit sa vorbeasca în mesaje ulterioare.
Cu toate aceastea, eu am vrut mai multe informatii despre asta, mai degraba acum, decat mai tarziu, banuind ca multi cititori vor dori acelasi lucru. Atunci cand am insistat, mentorii mei au spus ca aceste micro-gauri de vierme constituie punti intre dimensiuni de vibratie – adica intre densitatea materiei (corpul nostru) si taramurile de lumina, mai putin dense, ale KA-ului nostru.
Hathorii simt toate dimensiunile ca pe un tot organic. Cu alte cuvinte, realitatile de vibratie mai joasa, ale corpului nostru fizic, sunt intim legate de realitatile de vibratie mai inalta, ale constiintei noastre. Potrivit lor, delimitarile dintre materie si constiinta sunt, în mare masura, un concept auto-restrictiv. Lucrand cu propriile noastre micro-gauri de vierme mitocondriale, putem traversa mai constient dimensiunile, atunci cand ele se exprima în corpul nostru.
Potrivit Hathorilor, în final, faptul de a ramane constienti de aceste gauri de vierme mitocondriale, în timp ce ne aflam intr-o stare de apreciere sau recunostinta, va amplifica foarte mult efectele lor energetice.

Impasul inimii
Constat adeseori ca trec prin multe stari emotionale conflictuale, pe durata unei zile sau chiar a unei ore … iar uneori, ca sa fiu sincer, chiar a catorva minute.
Pentru o clipa, pot pluti pe valurile de energie cosmica, intr-o stare de incantare detasata si, uneori, chiar de fericire. În clipa urmatoare, pot cadea cu capul inainte, în „valurile” de zbucium emotional, create de mine.
Am observat ca „derapajele” mele emotionale se produc atunci cand mi-am pierdut centrul si mi-a devenit foarte clar ca nu conteaza atat de mult ceea ce se intampla în jurul meu, intrucat reactia mea, fata de ceea ce „gandesc” ca se intampla, este cea care determina starea mea emotionala.
Dupa parerea mea, este demna de lauda ideea pe care Hathorii o expun, cu privire la natura tot mai nociva a atmosferei emotionale a planetei noastre. Recomandarea lor simpla, de a cultiva un antidot emotional pentru aceasta toxicitate colectiva, angajandu-ne sa apreciem lucrurile marunte din viata, este dezarmant de eficienta. Am testat aceasta sugestie, în numeroase ocazii, si pot spune deschis ca lucreaza extrem de bine.

Meditatia acustica Chakra inimii
Meditatia acustica chakra inimii, la care se refera ei, este postata la sectiunea Sound Gifts / Daruri acustice, de pe website (www.tomkenyon.com).
Atunci cand accesati oricare dintre link-urile de mai jos, veti fi condusi la pagina cu Listening Agreement / Acord de ascultare, a rubricii Sound Gifts de pe website (www.tomkenyon.com). Dupa ce cititi si faceti click pe Agreement, veti avea access la toate fisierele audio gratuite, din rubrica Sound Gifts. Apropo, la rubrica Sound Gifts, am adaugat trei noi extrase din prelegeri, inclusiv unul intitulat My First Experience With the Hathors / Prima mea experienta cu Hathorii.
Meditatia la care se refera Hathorii în acest mesaj este intitulata Heart Chakra Sound Meditation: A Shamanic and Hathor Sound Exploration / Meditatia acustica Chakra inimii: O explorare acustica Hathor si şamanica. În partea principala a textului, sunt date cateva sugestii de ascultare, iar la sfarsitul lui e un link de accesare a fisierului audio, pe care il puteti asculta si/sau descarca.
Pentru aceia dintre voi care urmariti de ceva timp Mesajele planetare Hathor, aceasta meditatie acustica este, energetic vorbind, foarte diferita de Heart Dimensional Attunement /Acordarea dimensionala a inimii, pe care ei au oferit-o intr-un mesaj trecut (vezi Sound Gifts). Acea Acordare a inimii a fost creata pentru a „acorda” inima la posibilitati si linii temporale viitoare.
Pe de alta parte, aceasta Meditatie acustica chakra inimii, a fost creata pentru a aduce în conştiinţa conştientă tipare de reactie emotionala, pe care voi le aveti în inima voastra. Din aceasta perspectiva, libertatea emotionala ia nastere din claritate, nu din negare. Prin urmare, prima parte din aceasta meditatie acustica este foarte catalitica, prin faptul ca ea face sa vibreze si sa se miste tiparele de energie blocata, din chakra inimii voastre. Pentru unii oameni, aceasta faza poate semana un pic cu strapungerea armamentului defensiv, în timp ce pentru altii poate fi un proces cat se poate de bland, de relaxare. Faza finala a acestei meditatii acustice ii aduce energii linistitoare, vindecatoare si reconfortante, inimii proaspat purificate. Eu unul gasesc ca aceasta meditatie acustica este un aliat util si o ascult oarecum regulat, mai ales atunci cand ma simt coplesit sau blocat în plan emotional.
Daca aveti timpul si dispozitia de a va explora mai în profunzime chakra inimii, ati putea face experiente, ascultand aceasta meditatie acustica de doua sau trei ori la rand. Eu unul am constatat ca ascultarea ei de doua sau de trei ori succesiv face cunoscute, adeseori, niveluri mai profunde de intelegere, iar, uneori, si niveluri mai profunde de vindecare.
Potrivit mentorilor mei Hathor, în general, nu e o idee buna ca aceste doua meditatii (Heart Chakra Sound Meditation si Heart Dimensional Attunement) sa fie ascultate consecutiv, decat daca esti pregatit sa te descurci cu fenomene emotionale si energetice importante.
Puteti gasi mesajele Hathor în Arhiva Hathor, de pe website (www.tomkenyon.com.). Fisierele audio se afla pe web site, la rubrica Sound Gifts.

Un comentariu:

Aerografie Ro spunea...

Salut!

Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

Adrian Moisa,
Y!mess: aerografie_ro

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro