miercuri, 6 iunie 2012

Tranzitul Iubirii divine a lui Venus si Portalul initierii a sasea


Pe 06 iunie 2012 intram in cel de-al saselea portal de initiere al luminii sub ocrotirea Razei a treia a Inteligentei Divine amplificata prin tranzitul lui Venus si ajungem in mijlocul iubirii divine, la Prezenta mea divina EU SUNT.
Imbratisati in inima cosmica a Tatalui/Mama Divin experimentam initierea a sasea a iubirii si intelepciunii Divine prin formatul celui mai inalt potential ca initiati ai luminii intelegand ca suntem deja coletiv in ascensiune formand EU SUNT RASA AVATAR.

Cocreem Raiul pe Pamant prin linile cristice de lumina in armonie, pace, bucurie, iubire, abandonandu-ne constient in dansul propriei cocreatiii, in rezonanta cu Mama Pamant si intreaga ei viata.
Tranzitul planetei Venus amplifica darurile noastre creatoare, conducandu-ne adanc in iubirea de sine, deschizand drum in inima noastra, oferindu-ne intelegerea profunda a serviciului prin iubire in aceste momente de iubire cristica si simbolul ANKH.
In continuarea eclipsei partiale de Luna si a Lunii Pline experimentam integrarea deplina a Arhetipului Divin Feminin care ne ofera posibilitatea fuziunii Arhetipurilor Divinului Feminin si Divinului Masculin in noi insine, si prin raza a treia a Intelepciunii sa ne aliniem in arhetipul uman perfect prin Intelepciune, experienta si cunoastere.
Vom desoperi constiinta unitatii, recunoscand egalitatea intregii vieti, dobandind o constiinta superioara, focusata pe momentul prezent al trecerii prin portalul iubirii Divine, integrand prezenta preaiubitra EU SUNT, in timpul celei de-a sasea initieri, Ascensiunea.
In timpul acestei initeri mergem in orasul cristalin al luminii sub lacul Titicaca, un portal de lumina stelara.

( Meru si Amaru sunt autoritati divine ale Anzilor in America de Sud si pazitorii flacarii violet feminine )In portalul Lacului Titicaca, experimentat initial prin 11 11 11,traim iubirea divina cu ajutorul arhanghelilor Samuel si Charity, elohimilor Heros si Amora, Serapis Bey care ancoreaza Raza Inteligentei Divine Active printr-o minunata culoare galbena pe chakra gatului, amplifica darurile Razei reunite cu cele 12 Sine Superioare si toate celelalte 143 extensii ale sufletului nostru 144, care formeaza prezenta mea preaiubita, imortala, EU SUNT.
In luna sacra a lui iunie , cel de al doilea val esential al ascensiunii, ramane deschis ca oportunitate pana pe 20-21 ale lunii, la solstitiu. Recomandam asimilarea , integrarea luminii din cheile cod ale prezentei preaiubite EU SUNT prin care manifestam potentialul de maestrii inaltati ai luminii ca EU SUNT RASA AVATAR.
Integrand aspectele prezentei preaiubite ascensionam in corp fizic si acesta devine lumina, tot asa cum in somn, ne lasam corpul fizic , devenim lumina lichida si chakrele noastre devin o coloana de lumina, o flacara de foc divin.
Acum, ne ridicam nivelul vibratoriu al corpurilor noastre fizice, pentru a experimenta starea radianta a corpului eteric de lumina, corpul ADAM KADMON al luminii.
Creind si manifestand Raza a treia intr-o multitudine de forme care guverneaza structuri financiare si economice, calitate sustinuta de Raza a saptea a Ceremoniei si Magiei- se creaza noi structuri si forme inteligente operand in aceste sectoare sub conducerea lui Serapis Bey.
Partea negativa a razei care inseamna dominare si control economic si financiar oriunde in lume, se transcede in constiinta pozitiva si mai bine decat atat, atitudine, ca manifestare minunata a vietii. In minunata flacara a Inteligentei divine suntem asistati asupra structurilor la toate nivelurile, mai ales in institutii economico- financiare,
Aditional ancoram al saselea disc solar principal si doua discuri minore pe coloana vertebrala, de activat pe 21 iunie, focusati pe integrare si activarea sistemului de 13 chakre, activate de Mama Pamant prin cele 13 vortexuri si chakre ale ei.
Cheia integrarii acetei raze este sa recunoastem egalitatea oricarei forme de viata dincolo de rasa, religie, ideologie, statut material, onorand intrega viata ca experienta a Constiintei Unitatii, expresie a Mintii Superioare, focusata in actiune transformatoare prin Iubirea Divina, in serviciul Mamei Pamant si al intregii ei vieti.
Invocatia tranzitului lui Venus in Portalul Initierii a sasea
Cu binecuvantarea Mamei/Tatalui Divin , plieiadienilor, siriusienilor, andromedanilor, arcturienilor, arhanghelilor si ingerilor, Lord Michael, Lord Metatron si lord Melchizedek, chohanii razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germaine, Lady Nada, Mother Mary, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitii elohimi, Fratia Melchizedek a luminii, Lord Budha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma avatarul cosmic de sinteza si toate celelelate fiinte de lumina pe care le cunosc, prezenta mea divna EU SUNT in inima cosmica a Mamei/Tatalui Ceresc.
Rog pe chohanul Serapis Bey sa ma conduca intr-un vehicul exterior de lumina in orasul cristalin de lumina sub lacul TITICACA, pentru a primi cea de a sasea initiere, Ascensiunea, si si a experimenta maiestria in planul terestru.
Coborand sub lacul Titicaca sunt inconjurata de o minunata flacara de lumina galbena. Serapis Bey ajutat de arhanghelii Samuel si Charity, elohimii Heros si Amora ancoreaza calitatile iluminarii mentale, concentrarii pe studii filozofice, mintii clare , sinceritatea cautarilor si rabdarii intr-o minunata culoare galben prin chakra gatului meu, relationata cu calitatile Razei Divine a treia.
Ma aliniez Mamei/Tatalui Divin preluand tiparul meu divin original, experimentez toate darurile in realitati paralele, si unesc liniile cristice de timp.
Acum zeita Venus vine spre mine cu un ANKH, simbol al imortalitatii si iubirii divine si plaseaza ANKH-ul in chakra gatului meu transmutand realitatea mea prin flacara divina a iubirii ca initiat al luminii.

( Zeita Venus coordoneaza intregul an 2012. Zeita Venus, impreuna cu mama AKASHA din Soarele central, lumina cristica si flacara violet vor asigura transformarile armonioase catre noua Era de Aur.
Mt Shasta va deveni un munte al flacarii violet a iubirii; el a fost ales de Venus pentru a fi portal al planetei pentru fii ei si flacara sacra a lui Venus si toate darurile ei.
Marea zeita Venus ea insasi va binecuvanta cu flacara ei intregul munte Shasta; Mt Shasta va fi inima vie a lui Venus care va cobora in interiorul muntelui si isi va unii bataile inimii ei cu ale muntelui, regularizandu-le si impregnanad Mt Shasta cu iubirea ei, iubirea cosmica suprema; Marea imparateasa a lui Venus este partea feminina a Marelui Director, reprezinta insasi iubirea in sistemul nostru solar )

Exprim sufletul meu divin, darurile mele creatoare divine, prin bucurie, pasiune, iubire. armonie , prosperitate, constiinta unitatii si ancorez cel de-al saselea disc cosmic holografic si doua discuri minore pe coloana vertebrala , ma misc usor stanga dreapta, inainte si inapoi facilitand procesul prin fluidul cerebrospinal si recalibrand sistemul nervos, meridianele si chakrele
Rog prezenta mea divina EU SUNT sa asiste procesul in corpul meu fizic si sa ma calauzeasca pe taramurile luminii spre Sinele meu 12 dimensional de lumina.
Ma reunesc cu toate cele 12 sine dimensionale ale luminii, si toate impreuna accesam codurile divine de lumina.
Ma reintregesc cu sinele meu venusian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu andromedan si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu arcturian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu orionian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu chironian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu alcionian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu antarian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu alfa centurian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu meldekian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu lyrian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu pleiadian si toate cele 12 Raze ale sufletului, ma reintregesc cu sinele meu siriusian si toate celelalte 11 raze ale sufletului dintre care a 12 sunt eu, cu ele sunt UNA, in cunoasterea fiintei mele imortale.
Sunt conectata cu marea Loja Alba eterica din Sirius, in geomterie sacra primesc informatii despre serviciul meu si glanda mea pituitara, pineala si hipotalamusul sunt activate de lumina.
Sunt una cu prezenta mea divina EU SUNT, corpul ADAM KADMON de lumina, experimentand starea de maestru in serviciu pentru Mama Pamant si intreaga ei viata.
Imbratisata de regatul luminii asist acum Mama Pamant si intrega ei viata cu flacara sacra sa darame toate structurile economice si financiare pentru a face loc pentru tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine, expresia cristalina in gridul cristalin 144 al iubirii divine.
Ma regasesc in spatiul meu sacru inconjurat de inima Mamei Pamant si inima cosmica a Mamei/Tatalui Ceresc, inconjurata de acesta minunata flacara galbena a luminii divine si flacara aurie a imputernicirii in Constiinta Unitatii, asistata de anul sacru 2012.
EU SUNT tot ceea ce sunt !
Sunt Intelepciune, sunt adevar, sunt iubire, expresia divina a lui Dumnezeu in materializare !

Vom continua...

Mesajul Batranilor

"Ascensiunea are foarte mare legatura cu prezenta voastra divina EU SUNT in forma fizica pe aceasta planeta.
Inspirati adanc dilatand abdomenul si contractandul la expiratie. Concentrandu-va pe respiratie va centrati fiinta si focusati iubirea divina in piept si imprejurul fiintei voastre; conectati va in iubire in inima Mamei Pamant si a Tatalui/Mama Divin aducand un stalp de lumina in jurul vostru, care va conecteaza prin iubire cristica cu toate dimensiunile
Conectandu-va, reintregindu-va cu toate cele 12 Sine Dimensionale, care fiecare are 12 raze ale sufletului, recreati intregul 144 al sufletului si familiei voaste stelare....
Conxiune stabilita prin eclipsa inelara de Soare din 21 Mai intre Centrul planetei, Scanteia voastra Divina = soarele vostru interior, Soarele sistemului nostru solar si Soarele central din Pleiade, Alcyone, pana la 20-21 iunie, este fereastra de timp-oportunitate de schimbare personala si colectiva. Va realiniati la tiparul original al fiintei voastre ca Maestrii Ascensionati, in serivicul Mamei Pamant si al intregii ei vieti. ADN ul se activeaza la maxim posibil si incepeti expansiunea in Mintea Superioara a luminii.
Tranzitul lui Venus accelereaza prin acumulare de iubire transformare corpului fizic in lumina.
Portalul 11 11 11 a activat pentru Pamant reteaua iubirii cristice, gridul 144, si reintram in energia lui pentru a ne reintregii conexia noastra 144 cu familia stelara multidimensionala. Venus, Zeita iubirii va asista, va ajuta sa aduceti in momentul vostru perpetuu ACUM tot ce aveti nevoie, ca Maestrii CoCreatori si flacari transfigurate ale iubirii divine.
Va regasiti pe voi insiva in vortexul de lumina al lacului Titicaca. Experimentand tranzitul lui Venus, echilibrand Arhetipul Divin Feminin cu Arhetipul Divin Masculin, canalul kundalini si cel tantric sunt activate la maximul cosmic posibl la momnetul acum.
In acest oras sacru cristalin al Iubirii Divine sunteti inconjurati de Flacara Galbena a Inteligentei Divine si Mintea Superioara a Luminii Divine. Amintiti-va toate darurile divine din Scateia voastra Divina. Privind fiintele de lumina care va inconjoara simtiti-va conectati cu toti lucratorii in lumina din fiinta Mamei Pamant si impartasiti iubirea cu toti prin Flacara Galbena a Inteligentei Divine.
Procesul Ascensiunii inseamna amplificarea luminii in fiinta voastra ridicand corpul fizic in frecventa iubirii si luminii divine. Puteti sa va transformati corpul in lumina sau sa va lasati corpul fizic in urma, conform contractului vostru divin; ceea ce se intampla acum este ca ajungeti in forma fizica in starea de Maestru ascensionat al Luminii si ajutati astfel intreaga viata de pe Pamant. Ascensiunea este in curs si se amplifica prin experimentarea frecventelor luminii. Pe masura ce particulele atomice din fiinta voastra se rotesc in frecventa luminii veti gasii in vietile voaste bucurie, iubire, prosperitate, mutandu-va in tiparele Noului Pamant, prin constienta si lumina ca Vas al Iubirii Divine.
Va veti reface in vortexil Lacului Titicaca fiinta multidimensionala cu cele 12 Sine Superioare cu care sunteti conectati energetic si razele sufletului fiecaruia dintre ele. Diferite planete si stele se conecteaza energetic in CEEA CE SUNTETI ACUM . Simtiti conexiunea cu toti. Incepeti cu Sinele venusian, traiti starile lor de iubire si realizare multidimensionala. Fiecare are particularitati si vibratii specifice si reintegrandu-le reveniti in starea de iubire si puritate divina. Sinele siriusisan este Sinele superior al acestei intrupari, cel care va ghideaza si impulsioneaza zilnic. Experimentati reunirea intregului 144 si reunificarea cu esenta Tatalui/Mama Divin.
In iubire cristica va aveti vedea clar misiunea , implinind contractul personal si ajutand pe altii sa si-l implineasca pe al lor. Pe masura ce creste frecventa de rotatie a particulelor voastre subataomice va construiti fiinta EU SUNT AVATAR de LUMINA. In plus activarea ADN ului, pituitarei, pinealei si hipotalamusului, reunificarea chakrelor intr-o singura coloana de lumina, reamintirea multidimesionalitatii voastre ca fiinte glorioase de iubire si lumina se vor experimenta ACUM.
Ati ales calea reintoarecerii in energii de Acasa si multe daruri va vor fi dezvaluite.
La Luna Noua 19-20 iunie vom continua reunirea si echilibrarea Arhetipul Divin Feminin cu Arhetipul Divin Masculin , cocreind Noul Pamant al iubirii cu ajutorul gridului 144 al Iubirii cristice neconditionate.
PROFETIILE MAYASE SPUNEAU CA NOUA CONSTIINTA A LUMII SE VA NASTE CU TRANZITUL LUI VENUS DIN 2012.
Veti transcede dimensiunile si veti primi toate invataturile. Va sugeram sa solicitati sa va conectati si sa fiti ghidati In Marea loja alba eterica din Sirius, in constiinta Melchizedek si invataturile Mintii Superioare de Lumina Divina.
Si va lasam conectati in energia Mamei Pamant, inconjurati de toate fiintele de lumina, de Flacara Galbena a Inteligentei Divine si Flacara Aurie a Iubirii Cristice si Imputernicirii, ocrotiti in anul sacru 2012.
Va iubim si va respectam. Sunteti deschizatorii de drum pentru toate fiintele , cocreind Noul Pamant."

Insula Sorelui, Lacul Titicaca


Lacul Titicaca: Pietre misterioase

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro