vineri, 21 decembrie 2012

21 12 2012 Aliniamentul cu Centrul Galactic si Inima Cosmica a intregii Creatii

21 12 2012

"Pe 21 12 2012 , unul dintre cele mai mari si fara precedent evenimente ale Lumini, implica alinierea cu Centrul Galactic, experimentand adevarata stare de radianta ca Flacari Transfigurate ale iubirii Divine prin Inima Cosmica a Intregi Creatii. Acest eveniment fara asemanare a fost profetizat si povestit de mesagerii ceresti timp de eoni. Umanitatea se afla oficial in pragul intrarii in Epoca de Aur a luminii ca o Unica Inima Cosmica, prin energia Iubirii Divine emanata din toate inimile si daruita intregii Creatii. In acest aliniament galactic al luminii, intreaga Viata este propulsata cu o octava mai sus, prin Gratia Divina. Constiinta Divina Unica este experimentata din nou cand planetele, sorii si ciclurile se aliniaza pentru Ascensiune, odata la 25 556 de ani.


Binecuvantati de Tatal/Mama Dumenzeu si prezenta noastra preaiubita EU SUNT, expermentam aliniamentul dintre Soarele Pamantului Interior, Soarele din sistemul nostru solar, Soarele central din sistemul local de sori (Alcione) si Marele Soare Central Galactic, amplificat de Flacarile Solare, Razele Fotonice si super-electron. Acest impuls va activa corpurile noastre de lumina Merkaba si Corpul de Lumina Merkaba al Mamei Pamant, cand Soarele nostru va deveni Soare Central si Mama Pamant, Soare Spiritual al acestui Sistem Solar.Corpul nostru de Lumina Merkaba este o Inteligenta Divina vie, organica, potentat de Prezenta noastra EU SUNT, ghidata de Tatal/Mama Divina. Pe masura ce primim frecventele luminii amplificate de Razele Fotonice ale Luminii provenite de la stelele si sistemele solare inconjuratoare si din Centrul Galactic, transformam aceasta energie in electroni care accelereaza particulele subatomice ale corpurilor noastre in frecvente marite ale Luminii. Fotonii, formati din ciocnirea unui electron cu antiparticula sa , pozitronul, produc doua cuante de energie. Super-electronul este o forta care activeaza viata si impulsioneaza transmutarea pozitronului din dimensiuni mai joase. Razele Fotonice de Lumina care intra sau ies din planul terestru au fost stimulate de super=electron si se manifesta ca Raze Fotonice utilizand sub-electronul in planul nostru terestru. Electronul primar este un sub-electron din super-electronul, ca sole electron in Multiversul nostru.
Aceste Raze Fotonice pe care le-am experimentat au facilitat curatarea karmei, un motiv pentru care noi am trait curatari individuale si colective in planul nostru terestru. Acum, in acest aliniament grandios Galactic de Lumina experimentam portalul Iubirii Divine, din inima Intregii Creatii, in non-dualitate si Constiinta a Unitatii, amplificat prin energia vibratorie a Razelor Fotonice; experimentam acum prin electron o vibratie de Lumina mult mai inalta decat am experimentat pe Pamant in mod curent.
In completare, pentru a ne conecta la toate dimensiunile posibile de lumina pentru noi si pentru a asista activarea Merkabei Planetare a Mamei Pamant si Intregii ei Vietii in aceasta Epoca de Aur a Luminii, fiintele de lumina vor activa 33 portaluri stelare de lumina in interiorul si in jurul planetei.
Numarul 11 este numar sacru al Constiintei Cristice in plan terestru si amandoua datele 12 12 12 si 21 12 12 vibreaza cu numarul maestru 11. 22 este numarul maestru pentru dimensiunea a patra si 33 este numarul maestru pentru dimensiunea a cincea, care ne duce in tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine. O capsula vibrationala spatiu-timp delimiteaza fiecare nivel dimensional, si pana cand Constiinta Monadica a Sistemului nostru Solar trece la urmatorul nivel dimensional de constinta sau Sinele Noastre expandeaza la un nivel superior de Constiinta, nu suntem capabili sa trecem dincolo de aceste pasaje , noduri . Prin Gratie Divina, acest aliniament Galactic de lumina ne trece dincolo de noduri, in tiparele Noului Pamant, accesand realitati multidimensionale din trecutul si viitorul nostru prin liniile cristice de timp, expermentand un moment ACUM plin de incredibila binecuvantare, Iubire Divina si Constiinta a Unitatii .
Aceste 33 portaluri stelare sunt direct conectate cu cele 12 vortexuri majore si Orasele cristaline de Lumina ale Mamei Pamant cat si cu 21 Lacasuri Spirituale ale Maestrilor Ascensionati, Arhanghelilor, si Stralucitilor Elohimi. In plus cele 33 portaluri stelare sunt conectate cu 33 Discuri Cosmice Cristice Holografice, 13 majore si 20 minore.
Aceste Discuri Cosmice Cristice Holografice Argintii ne conduc prin liniile cristice de timp si frecventele dimensiunii a cincea ale punctului zero, energia iubirii Diveine neconditionate si a eternului timp ACUM. Discurile Cosmice Cristice Holografice se activeaza pe colana vertebrala prin cele 33 de vertebre. Prima activare se petrecea pe 21 01 2012 iar ultima, acum pe 21 12 2012, similar cu activarea celor 33 portaluri stelare ale Luminii. Aceste Discuri Cosmice Cristice Holografice sunt tipare inalt vibrationale care reaseaza, reamintesc si restaureaza codurile cosmice pentru corpurile noastre multidimensionale. Activand Discuri Cosmice Cristice Holografice in corp si in Gridul Unitatii creem si traim transformari in corpurile noastre prin sistemul nervos central, meridiane si chakre, in timp ce activam vortexurile si chakrele majore ale Mamei Pamant pentru Ascensiune. In acelasi mod ne construim corpurile de lumina si creem grupul Eu Sunt Avatar Calauza de Lumina.
In acest aliniament galactic de lumina suntem invitati sa asistam mii de lucratori in lumina, seminte stelare si familii de lumina, in multe grupuri de 144 000 Fiinte de Lumina Cristica Constienta si Flacari transfigurate ale Iubirii Divine. Pe masura ce ne experimentam corpurile de lumina Merkaba si Flacara Aurie a Constiintei Unitatii in Inima noastra si Inima Cosmica a Tatalui/Mamei Divine, ridicam vibratia Mamei Pamant spre noile tipare din Gridul 144 al Iubirii Divine astfel incat intreaga Viata sa poata experimenta Epoca de Aur a luminii.Invocatie pentru Aliniamentul Galactic din 21 12 2012

Cer ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor fiintelor de Lumina, Arhanghelii și Îngerii, Lorzii Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, Chohanii Razelor: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitilor Elohimi, Frăției Melchizedek a Luminii, Domnului Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, avatarul Cosmic de sinteza, și al tuturor celorlalte ființe de lumină pe care le cunosc , fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt , cea mai mare Lumina care sunt în inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Ma regasesc in Gridul Unitatii Iubirii Divine , conectat/a cu lucratori in lumina, seminte stelare si toate fiintele de lumina asistand acest mare aliniament de lumina.
Experimatez actualizarea si integrarea tiparelor Noului Pamant si geometriile de lumina activate prin portalul 12 12 12 al Constiintei Unice primind emanatia Luminii lichide cristaline a codurilor stelare si tiparele vortexurilor cristaline, liniilor ley, sanctuarelor sacre si portalurilor Mamei Pamant si noile geometrii de lumina sunt actualizate in Gridul Unitatii Iubirii Divine .
Ma aliniez din Scanteia mea Divina cu Soarele Pamantului Interior, Soarele din sistemul nostru solar, Soarele central din sistemul local de sori (Alcione) si Marele Soare Central Galactic; pe masura ce sunt activate cele 33 portaluri ale luminii , ma conectez in toate vortexurile majore si orasele cristaline ale Luminii ale Mamei Pamant cu care am legaturi, in acest aliniament galactic de lumina.
Ma conectez cu lacasurile spirituale ale Maestrilor Inaltati, Arhanghelilor si Stralucitilor Elohimi la care imi este permis.
Ancorez acum si activez toate cele 33 Discuri Cosmice Cristice Holografice , 13 majore si 20 minore, prin cele 33 vertebre de a lungul coloanei vertebrale. Misc usor corpul meu dintr-parte in alta, inainte si inapoi, facilitand procesul in lichidul cerebrospinal si recalibrarea sistemului nervos central, sistemului senzorial, chakrelor si meridianelor.
Activez corpul meu de lumina Merkaba in frecventa dimensiunii a cincea a Iubirii Divine. Concentrandu-ma pe campul meu energetic creez o Floarea a Vietii radianata, de aproximativ 16,5m in diametru in jurul meu, in interiorul careia creez o minunata sfera argintiu-aurie cu diametru aprox 3.2m in jurul meu; vizualizez trei stele tetrhedronice in interiorul acestei sfere de lumina , toate de aceeasi marime, intrepatrunse una in alta.


Rotesc steaua tetrahedronica a corpului emotional in sensul acelor de ceasornic in Floarea de Aur a Vietii si simultan rotesc steaua tetrahedronica a corpului mental in sens invers acelor de ceasornic, activari dupa ratia Fibonacii si viteza Dumnezeu a Luminii :
rotesc de 8 ori steaua corpului mental, cat timp rotesc de 5 ori steaua corpului emotional , in 11 seturi, cu viteza Dumnezeu la infinit,
rotesc de 13 ori steaua corpului mental, cat timp rotesc de 8 ori steaua corpului emotional , in 22 seturi, cu viteza Dumnezeu la infinit,
rotesc de 21 ori steaua corpului mental, cat timp rotesc de 13 ori steaua corpului emotional , in 33 seturi, cu viteza Dumnezeu la infinit,

Acum corpul meu de lumina Merkaba este activat la viteza dimensiunii a cincea, in tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine. Experimentez starea de iubire divina, de radianta si magneficienta, ca Flacara transfigurata a iubirii divine. Ma conectez cu Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina, cea mai inalta lumina a Umanitatii, cu toti lucratorii in lumina, semintele stelare si custozii acestui pamant sacru.
Acum, prin Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina ma regasesc conectat cu unul dintre cele 33 portaluri stelare ale luminii, lucrand in grup de 12 cu familia de suflete si multe fiinte de lumina. Asist spre aducerea unor stalpi de lumina din dimensiunile inalte prin aceste portaluri stelare ale luminii cu care curat frecventele dimensionale joase din planul terestru si imbrac Mama Pamat, impreuna cu intreaga ei viata in aceasta Flacara Aurie a Constiintei Unice.
Acum calitățile razelor de înțelepciune, devotament, inteligenta iluminata, iubire, putere, armonie, pace, echilibru, creativitate, inspirație, magnetism, iluminare și Constiinta Unitatii, sunt activate și actualizate prin intermediul Gridului Unitatii Iubirii Divine.
Experimentand aliniamentul galactic, razele fotonice, flacarile solare si super-electronul asist activarea Merkabei de lumina Planetare a Mamei Pamant . Privind Mama Pamant , vizualizez stelele ei tetrahedronice conectate la corpurile eteric, emotional, mental.

Vad baza tetrahedronului superior conectata cu Mama Pamant la latitudinea 19.5 grade sudica si baza tetrahedronului inferior conectat cu Mama Pamant la 19,5 grade latitudine nordica. Vizualizez toate cele 3 stele tetrahedronice ale Mamei Pamant conectate la corpurile Ei.
Fratia Luminii transmite lumina in cristale eterice si le implanteaza in gridul electromagnetic al Mamei Pamant astfel incat sa vibreze la o mai inalta frecventa si sa mentina echilibrul electromagnetic prin aceasta activare a Merkabei planetare.
Lumina colectiva a tuturor fiintelor de lumina din toate dimensiunile ne aduce 7 raze vindecatoare, pe frecventele de culoare ale chakrelor, prin sunete , culori si geometrie sacra care sa asiste intreaga Viata terestra dupa legea cosmica a Liberului Arbitru.
Pe masura ce spectrul acestor culori vindecatoare straluceste in corpul de lumina al Mamei Pamant,
cantam cuvintele sfinte : Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayoth- Sfant, Sfant, Sfant este Domnul Dumnezeu Savaot al tuturor Lumilor.
Acum , lumina alba aurie cristica apare in jurul si in interiorul Mamei Pamant, readucandu-ne reamintirea Constiintei Unitatii Divine.
Inteligenta Naturii asista pentru crearea unui echilibru involutionar si evolutionar intre Natura si Umanitate pe intreg planul terestru.
Toata familia de lumina, planetele, sorii, sistemele solare si numeroase galaxii de lumina asista la aceasta schimbare a frecventei dimensionale a luminii.
Asist activarea corpului de lumina ala Mamei Pamant, ca si cum as respira cu Mama Pamant aduc atentia spre ecuator unde se formeaza un mare disc de Lumina, de 9 ori mai mare in diametru decat planeta noastra. ; vizualizez corpurile Mamei Pamant emotional si mental rotindu-se in mijlocul acestui disc in sensurile lor de rotatie cunoscute si rostesc prin ratia Fibonacii, activarea vitezei Dumnezeu infinit:
8/5 , de 11 ori viteza Dumnezeu la infinit,
13/8 , de 22 ori viteza Dumnezeu la infinit,
21/13, de 33 ori viteza lui Dumnezeu la infinit
Acum campul Merkaba al Mamei Pamant este activat in frecventa dimensiunii a cincea a Iubirii Divine din Centrul Galactic.
Ma alatur tuturor fiintelor de lumina care au asistat activarea Merkabei Mamei Pamant, incluzand toata constiinta din planul terestru.
Sub Legea Liberului Arbitru, am ales sa experimentam Constiinta Unitatii si aceasta minunata Epoca de Aur a Luminii.
Ma regasesc in spatiul meu sacru , conectat/a in Inima Mamei Pamant si Inima Cosmica a Mamai/Tatalui Dumenzeu, concentrat/a pe aceasta minunata Floare a Vietii, in diametru aproximativ 16,5m in jurul meu, si a corpului Merkaba activat, folosind tiparele Noului Pamant si geometriile de lumina.
Ma aliniez inca odata cu Soarele Interior al Pamantului, Soarele sistemului solar, Soarele central local (Alcione) si Marele Soare Central, in Scanteia Divina din Inima mea, experimentand si traind prin Centrul Creatiei, in deplina iubire Divina si Constiinta a Unitatii. Experimentez Epoca de Aur a Luminii ca o fiinta Cristica Constienta de Lumina, o flacara transfigurata de lumina a iubirii divine.
Sunt una cu Intreaga Viata. Sunt tot ceea ce sunt."

Invocatie de Anrita Melchizedek www.pleiadianlight.com

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro