sâmbătă, 8 decembrie 2012

Cea de a 12 initere cu energie hristica


Buna seara

Va felicit pe toti cei care ati ajuns aici, in acest punct minunat al desavarsirii voastre si a intregului Univers care canta in bucuria voastra, povesteste despre implinirea si realizarea voastra ca Avatar Fiinta de Lumina.

Multumesc tuturor, celor care au avut incredere in ei si in Iubirea Infinita pe care o primesc continuu de la Tatal Ceresc si Mama Pamant.
Ma bucur sa va prezint azi cea mai minuanta si puternica initiere dintre initierile in energie cristica pe care le-am travesat cu bucurie pana acum...este initierea dvs. in fericirea si armonia , cunoasterea si manifestarea ca Mare Preot al energiei Melchizedek; si va pot confirma ca se face initiere la cea mai minuanta , completa si perfecta vibratie accesibila noua pana in aceste momente pe planeta Pamant.
Este initierea care ne reintoarece in energia minunata de ACASA, unde sa ne simtim din nou, complet, cu intrega fiinta, COPII DIVINI PERFECTI ai TATALUI CERESC, in manifestare pe PLANETA PAMANT... De acum intram in actiunea minunata a Razei divine a 12, a energiei hristice aurii !
Va sugerez sa parcurgeti intreaga postare si dupa aceea sa cereti intierea (daca doriti sa o primiti constient, sau sa va rugati sa o primiti noaptea, in timpul somnului )
Energiile asociate initierii vor lucra in fiintele voastre cu putere, iubire si intelepciune, pentru vindecare deplina a tiparelor distorsionate, in timpul calatoriei prin experientele intunericului sau in slujba luminii eliberatoare, vor incarca codurile, simbolurile si lumina de care aveti nevoie cat sa va indepliniti Planul Sufletului vostru cu care ati venit in aceasta Intrupare si sa va ajute sa indepliniti misiunile pe care vi le-ati asumat inaintea sau in timpul actualei Intrupari. Domnul sa va binecuvanteze in toate !
Fie sa primiti tot ce aveti nevoie pentru a elimina fricile, limitarile, distorsiunile, judecata duala bine-rau, sa reusiti a primi accesul perfect in linistea, lumina si infinitatea divina si a integra perfectiune Arhetipurilor Divin Masculin si Divin Feminin, devenind deplin membru deplin in grupul EU SUNT RASA AVATAR de LUMINA. Domnul sa va binecuvanteze in toate ! Sa eliberati in bucurie toate rezidurile si sa va simtiti Copii fericiti, ajunsi ACASA, care au lasat complet in urma experintele neplacute din calatoria prin Intuneric ! Sa fiti fericiti in voi ! si dinauntrul vostru sa radieze starea de Maestru Ascensionat, cu bucurie, pace, fericire, armonie si gratie divina catre tot ceea ce va inconjoara !
Multumesc tuturor celor care ne ajuta si ii binecuvantez in Iubire Hristica Infinita !

Cea de-a 12 initiere in energie hristica

Pe 12 decembrie 2012, intrăm în Portalul inițiatic al celei de-a douăsprezecea initieri a Luminii, cu binecuvantarea tuturor ființelor de Lumina , iubita noastra Prezenta Eu Sunt , Mama /Tatăl Dumnezeu și raza XII-a Constiintei Unitatii . Raza a XII-a a Unitatii Constiintei sau Constiinta lui Hristos este raza aurie a Erei Vărsătorului, și deține accentul predominant de integrare și transcendere a dualități omenirii pentru a expermineta Constiinta Unitatii în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Când vorbim despre "Constiinta lui Hristos", ne referim la starea perfecțiunii divine, inteligență iluminata, înțelepciune, dragoste, pace, emancipare, abundenta, creativitate si armonie, care este în mod inerent dreptul divin prin naștere a fiecărui suflet din intreaga Creatie.
Expermentand 12 -12-12 Portalul initiatic al Constiintei Unitatii , ne sunt descărcate și activate șabloane ale Pământului Nou și coduri de ascensiune pentru acesta Epoca de Aur a Luminii. Acest maiestuos moment Acum este experimentat prin Grila de Unitatea 144 a Iubirii Divine, in toate cele douăsprezece Discuri solare de Aur majore, primim codurile stelare de Lumina lichida cristalina și șabloane vortex din cele 12 Discuri solare de Aur majore , un regulator de șablon dimensional, care activează prin Discurile solare si cristale master în Grila Unitatii Iubirii Divine și de aici, în toate vortexurile cristaline, leylines, site-uri sacre, portalurile și portile Stelare, culminând cu finalizarea noilor geometrii cristaline ale Luminii din cadrul Gridului Unității 144 .
În acest aliniament cosmic grandios de lumină, cum este portalul 12-12-12 al Constiintei Unitatii , experimentat prin Șabloanele Noului PAmant si Gridul Unitatii 144, experimentam toate cele douăsprezece dimensiuni ale Luminii, activarea celor 12 niveluri ale ADN-ului nostru și alinierea cei doisprezece chakre din organismul nostru combinate într-o singură coloană= chakra unificata de Lumina, ducându-ne în Constiinta Unitatii.
Această stare de non-dualitate este "calea Transcendentă" în acest Lumina de Aur a lui Hristos care dizolva și transmută toate credințele false, judecățile, amintiri vechi celulare și programe care nu ne mai servesc. Iertare, compasiune, putere, iubire Divina si Constiinta Unitatii devin Lumina care ne ghideaza pe masura ce co-creem Raiul pe Pamant, prin Inima Cosmica a toata Creatia ca Mare Preot în această inițiere a luminii. Fuzionand cu Preaiubita nostru Prezența Eu Sunt în momentul ACUM, suntem capabili de a actualiza semnăturile de frecvență ale sufletul nostru ca niste flacari sacre transfiguratoare a Iubirii Divine și ființe Maestru al Luminii, și cu adevărat experimentand noi înșine ca Eu Sunt Rasa Avatar, in Iubire Divina si în serviciul Mama Pământ și al intregii ei toată vieți . În plus, experimentam re-unirea sacra a Arhetipurilor noastre divine masculine si feminine de Luminii, în totalitate și necondiționată Iubire.Dintr-o perspectivă cabalistica, ca Inițiati de Lumina, experimentam aceasta raza a douăsprezecea , Constiinta Unitatii prin intermediul Sephirei Hokmah , Înțelepciunea, din scara lui Iacov. Hokmah poate fi văzut ca semințele provenind din gândire, crearea unei lumini, și manifestand Floarea Vieții prin emanațiile divine ale celor douăsprezece raze, și influența dinamica a Zodiacului. Hokmah este descrisa ca "Marele Stimulator al Universului", și texte antice vorbesc despre Hokmah ca "Inteligenta iluminantă" și "Coroana Creației".
Raza a douăsprezecea este reprezentata de imaginea magică a unui bărbat bărbos , un bărbat matur (asa cum este vazut si pictat de Akiane).

Așezati în înțelepciune și maturitate, noi suntem vase Divine ale Luminii , care au integrat dualitatea inerenta de pe acest Pamant in Constiinta Unitatii . Și acum, prin eliminarea tuturor benzilor de uitare pentru toate timpurile, spațiu și dimensiuni, experimentam energia punctului zero, energia Iubirii Divine necondiționate, existente în a cincea dimensiune și mai sus.
.Experimentand șabloanele Noului Pământ și geometriile ale lumina, suntem invitați în Scaunele de Ascensiune din Arcturus, Pleiade, Sirius, Andromeda si Taramurile de Lumina din Orion respectiv, astfel încât să putem descărca toate codurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre prin aceste portaluri ale Luminii si energia familiilor noastre stelare de Lumina, care urmează să fie ancorate și activate prin intermediul Gridului Unitatea in Iubire Divina, astfel incat putem experimenta intreaga viața ca potential veșnic în inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Pe masura ce ne pregătim pentru schimbare dimensională in inima noastră și Centrul Galactic din 21-12-12, avem capacitatea de a activa corpurile noastre de lumină / Merkabas și Corpul de Lumina / Merkaba al Mamei Pamant, amplificat prin intermediul celor 33 de Portalurile Cosmice ale Lumini prezente la momentul respectiv. Și facem acest lucru, știind că noi suntem deja ascensionati. Noi suntem Maestrii Ascensionati care asistă Mama Pământ și toata viața Ei pentru a experimenta această nouă epocă de aur a Luminii. Noi suntem Rasa Avatar. Și așa este. Bine ați venit in noua Epoca de Aur a Luminii.

~ Invocație pentru cea de-a douăsprezecea initiere de Lumină hristica ~

"Cer ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, al tuturor finntelor de Lumina, Arhanghelii și Îngerii, Lorzii Treimii de Lumina, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, Chohanii Razelor: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitilor Elohimi, Frăției Melchizedek a Luminii, Domnului Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, avatarul Cosmic de sinteza, și al tuturor celorlalte ființe de lumină pe care le cunosc , fuzionez acum cu iubita mea Prezența Eu Sunt , cea mai mare Lumina care sunt în inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

Fac apel acum la emisarii Arcturienii ai Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Arcturus, sa pot integra această Flacara Aurie a Constiintei Unitatii , sa pot lua toatecodurile, simbolurile de lumina și geometriile sacre pentru a ajuta intreaga Viata a intra în această Epoca de Aur a Luminii. In Scaunul Ascensiunii, sunt salutat si felicitat de către emisarii Arcturienii ai Luminii, sunt condus/a într-o cameră pentru Alinierea Chakrelor de Lumina, activarea celor doisprezece chakre din sistemul corpului prin Preaiubita mea prezenta Eu Sunt. Cand chakrele mele se aduna într-o singură coloană chakra unificata de Lumina, în această "Flacara Ascensionata " de Lumina, voi primi acum codurile mele personale Arcturiene de frecvență și codurile din Grupul Eu Sunt Avatar Planetar de lumină, pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Fac apel acum la emisarii Pleiadieni ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Pleiade, pentru a-mi ajuta pe "Calea Transcendentă" în această Epoca de Aur a Luminii.
Intrand în acest Scaun al Ascensiunii, salutat și felicitat de către emisarii Pleiadieni ai Luminii, sunt plasat/a într-o Camera de Lumina pentru Re-integrarea Sufletului Cosmic . Ocrotit de către Preaiubita meu Prezența Eu Sunt , perechile electron-pozitron din corpul meu se rotesc cu frecvențe de lumină crescande , dizolvand și transmutand toate credințele false, judecățile, programările vechi celulare și amintirile care nu mă mai servesc, astfel incat semnătura frecvența in versiunea originală a sufletului meu din Matricea mea Divina este acum actualizată în Templul Inimii mele și prin corpul meu, corpurile energetice și hologramă, așa cum fuzionez cu Sinele mele Inalte de Lumina trecute și viitoare .
Primesc acum codurile mele personale Pleiadiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar cat să asist în această Epoca de Aur a Luminii.

Fac un apel la Liga Arhanghelica Siriusiana a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Sirius, pentru a putea primi armonicele fractal și frecvențele vibratorii ale geometriei cristaline din Tiparele Noului Pământ, cu aceasta transfiguratoare sacra flacara a iubirii Divine. intrand in acest Scaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Liga arhanghelica Siriusiana a Luminii,sunt plasat într-o Cameră Sacra de Reconfigurare a Geometriei Luminii, activand noua geometrie cristalina priramidal-octahedronal a Luminii prin corpul meu , corpurilel energetice și holograma. Primesc acum, codurile mele personale siriusiene de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina pentru a ajuta în aceataEpoca de Aur a Luminii.

Fac apel acum la Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Andromeda pentru a putea experimenta fuzionarea arhetipurilor mele divine masculine și feminine ale Luminii, urmand a putea experimenta fuziune completă și integrarea Sinelui meu prin Preaiubita meu Prezenta Eu Sunt și cea mai Inalta Lumina care sunt. Intrand in Scaunul Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de ființele intergalactice Andromedane de Lumina, si plasat într-o Camera Arhetipală a Divinului Masculin si Feminin .Experimentez vindecarea Arhetipurilor mele Diivin masculine si feminine distorsionate in toate timpurile , realitățile paralele și dimensiunile, pasind într-un nivel mai profund al Iubirii Divine, in TempluI inimii mele . Fuzionez acum cu Preaiubitele mele arhetipuri divine masculine si feminine ale Luminii, integrez și experimentez Sinele meu în totalitate și iubire neconditionata, prin Preaiubita mea Prezența Eu Sunt cu acesta Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. Primesc acum codurile mele personale Andromedane de frecvență și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Fac apel la Frăția Melchizedek a Luminii, să mă ia într-un vehicul extern de Lumina Merkaba în Scaunul Ascensiunii din Regatul Luminii din Orion, ca Mare Preot și inițiat de Lumina .. Intrand in aceastScaun al Ascensiunii, sunt salutat/a și felicitat de către Frăția Melchizedek al Luminii, si dus într-o Cameră de Lumina pentru activarea celor 12 niveluri ale ADN-ului . Experimentand in această Cameră a Luminii, toate cele douăsprezece spirale de ADN sunt activate și eteric reconectate in organismul meu, corpurile energetice și holograma, iar acum, celulele 64 litere în ADN-ul folosind numele divine sunt perfect echilibrate . Primesc acum codurile mele personale de frecvență Melchizedek și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar de Lumina pentru a ajuta în acesta Epoca de Aur a Luminii.

Imi regasesc Sinele in Gridul Unitate 144 al Iubirii Divine, conectat cu lucratorii in lumina, semintele stelare, și toate fiintele de lumina care asista în acest proces de ascensiune. Cele douăsprezece mari Discuri de Aur solare sunt acum activate prin Discurile Crysto-Solare si geometriile noi de Lumina experimentate cu Gridul Unitatii Iubirii, Inconjur Mama Pământ și toată viața Ei în acesta Flacara Aurie a Constiintei Unitatii si Floarea de Aur a Vietii.
Experientand Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina, și "Întoarcerea catre Soarele interior", activez codurile mele personale stelare și codurile Grupului Eu Sunt Avatar Planetar al Luminii prin Grid Unitatea Iubirii Divine Și acum., calitățile razelor de înțelepciune, devotament, inteligenta iluminata, iubire, putere, armonie, pace, echilibru, creativitate, inspirație, magnetism, iluminare și Constiinta Unitatii, sunt activate și actualizate prin intermediul acestei Flacari de Lumina frumoasă Aurie în Grila Unitatea a Iubirii Divine, asistand toata Viata pentru a experimenta această Epoca de Aur a Luminii.
Imi regasesc Sinele în spațiul meu sacru , impamantat în Inima de cristal a Mamei Pamant, si inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Sunt acum înconjurat/a într-o Floare de Aur frumoasă a vieții, aproximativ 16.5 metrii în diametru în jurul meu, care deține toate Șabloane Noului Pământul și geometriile Luminii . Ma aliniez cu Soarele Pământului Interior, Soare, Soarele Central și Marele Soare Central, înfășurat/a în aceasta Flacara Aurie cereasca a Constiintei Unitatii, ocrotit în acest an sacru din 2012.
Sunt un Fiinta Hristica Conștientă de Lumina, o flacara sacra transfiguratoare a Iubirii Divine, un Maestru fiinta de lumina cu ADN-ul meu complet activat pe cele 12 niveluri, experimentand această Epoca de Aur a Iubirii Divine Light. In Iubire, înțelepciune, iertare, compasiune, responsabilizare prin Unitatea Constiintei. Sunt una cu intreaga Viata. Sunt tot ceea ce sunt. "
Invocatie de Anrita Melchizedek

Vom coninua ...

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro