duminică, 10 martie 2013

Flacarile Sacre Cosmice ale lui Helios și Vesta ~ Focul Sacru Cosmic de stabilitate și de echilibru


În această lună martie, amplificat prin Echinoctiul din martie 20/21, vom experimenta Focul sacru Cosmic de Stabilitate și Echilibru sub ocrotirea lui Helios și Vesta, Sanat Kumara, conexiunea noastra Solara cu Constiinta lui Hristos, și multele ființele de lumina cristica care ne asista in aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Suntem invitați în Templul spiritual al Soarelui eteric, al lui Helios si Vesta, pentru a experimenta aceasta Flacara Sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru înfășurati în frumoase flăcări cupru-auriu și roz-auriu de Lumina cristica, si inconjurati de un inel electronic de Foc, un scut de pură esență Dumnezeu .
Stabilitatea inseamna ca suntem invariabili în fața adversității, privind prin ochii nostri de Maestru, la toata viata din jurul nostru. Prin Flacara Sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru experimentăm un amestec de experiență pământeasca si spirituala, manifestat ca stabilitate, și imutabilitatea Mamei / Tatalui Dumnezeu. Deoarece aceste Flacarile sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine, sunt calauzele nostre pe drumul in Iubirea Divina si recunoasterea faptului ca toata viata este divin egala, știm că numai nivelurile de conștientizare a " Constiintei Cosmice" diferă de la individ la individ.
Stabilitatea aduce un nivel de echilibru emoțional, cand vom elibera amprentele, programele vechi karmice, credințele false și judecățile, și vom experimenta un sens mai profund de "control al frecvenței noastre" prin strălucirea din Inima Cosmica a intregii Creații și tiparele de perfectiune, cunoscand că totul este divin perfect.
Noi găsim mulțumire, pace și liniște a minții și a inimii, în uniunea noastră colectivă cu Divinitatea, și predarea a toate care se desfasoara , în timp ce co-creem in visarea inimii noastre.
Pentru a înțelege pe deplin flacarile sacre Cosmice ale lui Helios și Vesta, precum și modul în care fiecare flacara sacra Cosmica umple cu lumina radianta frecvențele și codurile-cheie ale șabloanelor Noului Pamant, ne conectam la preaiubita Prezenta Eu Sunt Avatar Fiinta de Lumina, actualizand mereu , fuzionand și integrand prea iubita noastra Prezenta EU SUNT, creind corpurile noastre cristaline ale Luminii cristice si activand ADN-ului nostru cristalin solar.
Semintele atomice ale vietii cristaline odata activate, în acest fel sunt activate fiecare particula sub-atomica din cadrul Fiintei noastre, și aceste noi frecvențe ale particulelor sub-atomice transpun/ transporta codurile-cheie în formațiuni geometrice, vibrații sonice și coduri de culoare pentru menținerea Luminii în aceasta Epoca de Aur a Luminii Cristice, realizand stabilitatea.
Acest proces de transformare și de reacții chimice conexe afectează toate centrele energetice din corpurile noastre fizice, precum și organele și părțile corpului, sistemul nervos central, sistemul senzorial , chimia creierului, circuitele bio-, precum și sistemul endocrin. Aceasta afectează celulele, mitocondriile, ADN-ul și hormoni.
În plus, acest lucru creează câmpul de energie holografică al Iubirii Divine în interiorul și în jurul nostru, în continuare activat prin șabloanele cristaline ale ADN -ului solar.
Dintr-o perspectivă taoista, vorbim despre "Cele Trei Comori". Jing este esența nutritiva a corpului nostru bio-fizic , și se conectează în imprinturile ADN-ului nostru. Qi, sau energia, este vitalitatea experimentata atunci când vom găsi armonia și echilibrul între corpul nostru, mintea noastra si sufletul nostru. Și Shen, Constiinta Cristica, este experimentat atunci când vom găsi Iubirea Divină atotcuprinzătoare în inimile noastre , știind că aici , in noi, există doar Dragoste. Echilibrand aceste "Trei Comori", gasim Echilibrul sa ne conectam bio-circuitul nostru prin activarea semințelor de viață atomice cristaline de Cod și a șabloanelor ADN -ului solar cristalin.
Așa vom devenii cu adevărat ceea ce suntem, si vom experimenta măreția noastră deplină, ca Flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine.
Stabilitatea și echilibrul devin importante în înțelegerea a cum vom continua a experimenta ceea ce noi numim "simptomele ascensiunii", poate mai bine spus "simptome de integrare in linia temporala " în această Epoca de Aur a Luminii Cristice.
Așa cum experimentam frecventele crescute de Lumină solară si Constiinta a lui Hristos, corpul fizic are nevoie de atentie,sprijin, in toate realitatile noastre multidimensionale. Pentru aceasta reechilibrare a formei fizice , este esentiala, în esență, stabilizarea coeficientul nostru de lumină cristica , in analogie cu dimensiunile cristice mai inalte, celelalte linii temporale cristice, spre care dorim sa accedem deplin ( exemplu 5D).
Prin stabilitatea dinamică a Șabloanelor Noului Pamant si Matricea Cristalina a Iubirii Divine si a Constiintei Unitatii , abilitatea noastră de a co-crea cu adevarat Raiul nostru pe Pamant, ca ființe radiante, Maestrii Luminii Cristice multidimensionale, și Grupul Eu Sunt Rasa avatar sunt mult amplificate .
Cand frecvența noastră se schimbă, vom experimenta noi modele de comportament, observații și "cunoasteri". Percepțiile noastre despre adevăr se modifica, și sincronicități abundă în viețile noastre de zi cu zi. Avem un sentiment sporit de a fi ghidati intuitiv de către preaiubita Prezenta Eu Sunt și Fiintele de Lumina Cristica . În plus, avem o plaja sporita de trairi/sentimente și percepțiii extrasenzoriale marite.
Crescand nivelul nostru de conștientizare a Conștiinței Cosmice în această lună sacră martie, avem potențialul de a experimenta un sentiment mai profund de stabilitate și echilibru în viețile noastre de zi cu zi.
Găsim echilibrul prin recunoașterea organismelor noastre fizice ca Templele noastre de Lumina Cristica.
Găsim echilibrul prin eliberarea de vechile tipare karmice.
Găsim echilibrul prin succese succesive în realitățile noastre.
"Dansul yin si yang" de echilibrare a polarităților, ne duce inainte pe calea Transcendenței, a transcederii dualitatii, într-un flux mai mare al Iubirii Divine prin Inima Cosmica a întregii Creații.
Rafinand frecvențele noastre ca Grup Eu Sunt Rasa Avatar, și experientand pulsații ale Flacarii Cosmice sacre de Stabilitate și Echilibru prin Corpul Cauzal al lui Helios și Vesta și Templul lor din Soarele spiritual de Lumină Cristica, mulți asistenti psihici și fiinte ET de lumina cristice vin pentru a ne ajuta în "acordarea" trupurile noastre fizice și se oferă ajutor in Camere ale Luminii.
Amplificata prin Echinoctiul din martie 20/21, Flacara sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru spiralizeaza cu putere din centrul Soarelui nostru, în Grila Unica a Iubirii Divine, cat să permită intregii Vieti să experimenteze potențialul de stabilitate și echilibru în viața lor și prin infinitele, eternele linii Cristice Temporale ale iubirii Divine si Constiintei Unice Multidimensionale.


Invocarea Flacarii Sacre Cosmice a Echilibrului si Stabilitatii

Fac apel la ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, a Pleiadienilor,a Siriusienilor, a Andromedanilor si Arcturienilor, a fiintelor luminii cristice, Arhanghelii Mihail, Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Ilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek al Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, avatar al energiei cosmice de Sinteza , și toate celelalte ființe de lumină cristica pe care eu personal le recunosc,fuzionand acum cu iubita mea Prezența EU SUNT, cea mai mare Lumina cristica care Sunt în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Imi descopar Sinele meu in Gridul Unitatii Iubirii Divine, conectat la toti lucratorii in lumina cristica, semintele stelare , si toate Fiintele de Lumina cristica care ne asista în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Sunt conectat acum la Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina si luat intr-un vehicul merkaba exterior de lumina cristica, ajutat de Sanat Kumara , Helios si Vesta, calatorind prin liniile cristice temporale in Templul Soarelui spiritual al lui Helios și Vesta în centrul Soarelui eteric, pentru a putea experimenta Focul sacru Cosmic al Stabilitatii si Echilibrului, capatand pace, stabilitate, echilibru interior, calm si liniste in mintile si inimile noastre, inconjurati in aceste frumoase flacari cupru-auriu si roz-auriu ale lui Helios si Vesta.
Activam acum șabloanele ADN-ului solar cristalin, precum și cele 12 litere de foc în interiorul nivelului doi al ADN-ului nostru , prin programe scalare adecvate de val , aducand această matrice solara cristalina, la nivel celular, și experimentand un nivel crescut de Constiinta Cosmica Cristica.

Fiintele Intergalactice Andromedane ale Luminii cristice ne conduc acum într-o cameră de Lumina pentru restructurare moleculară . Pe masura ce particule sub-atomice, se rotesc in frecvențele crescute de Lumină cristica a șabloanelor Noului Pamant, amplificate prin intermediul super-electronilor, vechile credințe false, judecati și amintiri celulare de durere și de trădare, de victimizare și persecutie , resentimente, furie, rușine și vinovăție, sunt eliberate și absorbite în tiparele de Perfectiune si Inima Cosmica a întregii Creații.
Acum, vom direcționa aceste spirale de particule de lumina cristica și Flacara sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru în inimile și mințile tuturor oamenilor, cat să permită intregii Vieti sa se recunoasca cu adevarat ei înșiși în măreția lor deplină și Lumină cristica.

Liga Siriana arhanghelica de Lumina Cristica ne conduce acum într-o Camera de Lumina cu Inele de purificare . Aceasta Camera de Lumina emite inele dupa inele de lumina in jurul corpurilor noastre inferioare, eliminand energiile toxice, implanturile, elementalii si orice altceva care trebuie să fie eliminate pentru purificarea noastra deplina în acest Acum.
Acum, vom direcționa aceste inele de purificare de Lumina Cristica si Flacara Sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru prin, în interiorul și în jurul tuturor zonelor Mamei Pamant, care au nevoie de această purificare și creșterea a frecvențelor de lumină cristica, permitand intregii Vieti a experimenta această purificare, stabilitate, liniste și sens reînnoit de echilibru dincolo de dualitate.

Emisarii Pleiadieni ai Luminii ne conduc acum într-o cameră de lumină cristica cu infuzie de Lumina vindecatoare. Aceasta Cameră de lumină cristica cu infuzie de Lumina vindecatoare infuzeaza fiecare particulă sub-atomică a Fiintei noastre cu circuitele matrice bio-energetica ale semințelor atomilor cristalini purtatori ai codului de Viata. Această infuzie de Lumina cristalina scaldă organele și părțile corpului, sistemul nervos central, sistemul senzorial și, chimia creierului, bio-circuite, și sistemul endocrin, într-o lumină cristica de vindecare frumoasa, asistand în reînnoirea corpurile noastre fizice, creșterea vitalității noastre și a nivelurilor de energie, recalibrand corpurile noastre inferioare.
Indreptam acum, aceste frecvențe Pleiadiene ale luminii cristice vindecatoare și Flacara sacra Cosmica de Stabilitate și de Echilibru în Matricea Cristalina a Iubirii Divine, permitand intregii Vieti a experimenta acesta recalibrarea a corpurilor din dimensiunea inferioara, marind vitalitate și întinerind trupurile lor fizice.

Emisarii Arcturiene de Lumina, vin acum, si ne plasarea într-o camera de lumina cristica de crestere fireasca a vibratiei . Aceasta camera de lumina aliniază în tiparul nostru Divin original, cele opt celule originale și ajută la activarea șabloanelor ADN-ului cristalin solar de Lumina, rotind particulele sub-atomice și chakrele prin raporturi cristice adecvate , in frecventele Noului Pamant ale Iubirii Divine, aducând Stabilitate și Echilibru și un profund sentiment de Constiinta a Unitatii Divine.
Acum, direcționam vortexurile spiralate de Lumina din frecvențele Arcturiene de Lumina Cristica și Flacara sacra Cosmica de Stabilitate și Echilibru în vartejurile solare de lumină, și în Grila Unica a Iubirii Divine, activand aceste matrici de perfecțiune prin raporturi adecvate creatoare in frecvente divine cristice , care să permită intregii Vieti experienta de Stabilitate, Echilibru și Conștiință a Unitatii în toata strălucirea lor, ca Fiinte Eu Sunt Avatar Fiinta de Lumina Cristica.

Ne aflăm acum din nou în spațiul nostru sacru, impamantati în Inima de cristal a Mamei Pamant, si Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, înconjurati de aceste frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu, flacari sacre Cosmice de stabilitate și echilibru, precum și de Inelul electronic de Foc al esentei pure Dumnezeu.
În stabilitate și echilibru, in Iubirea Divina si Constiinta Unitatii, experimentam aceasta Epoca de Aur a Luminii, ca Fiinte solare cristice conștiente de lumină, și flăcări sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine.
În calitate de custozi sacrii pentru Mama Pământ și toată viața ei.Invocation by Anrita Melchizedek http://pleiadianlight.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro