duminică, 17 martie 2013

Sfaturi si Activarea Scutului Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua

Cu L G despre Energeticele noului proces de creeare.
"20 / 21 Martie 2013...aceasta rascruce e nemaipomenit de importanta.

Consiliul Suprem Pleiadian spune ca apropiatul echinoctiu (20 martie) si respectiv urmatorul aspect de Luna Plina (27 martie) detin cea mai mare pondere … ca aceste doua portaluri sunt codificate cu coduri specifice de frecvente solare (masculine) si lunare (feminine), setate sa ne taie legaturile cu dualitatea si, concomitent, sa ne activeze si sa ne ancoreze divinitatea Christica, în adancul corpului fizic si vietii noastre terestre… si, prin urmare, în Pamantul în sine."...

" DACA ne aliniem cu energia, fuzionam cu esenta ei, care stie ce vrea si ii dam voie sa ne sustina asa cum vrea ea… chiar daca – si mai ales daca – asta inseamna sa-ti petreci fiecare zi dormind, fapt ce pare a fi cea mai mare distractie pe care o putem avea în momentul de fata, cu hainele pe noi…..
va indemn sa ganditi cu inima si sa parcurgeti aceste comentarii simtindu-le, fara sa incercati sa-l intelegeti în totalitate… mai ales, pentru a cauta sa ajungem la noi potentialuri, astfel incat sa putem introduce mai mult din vastitatea Sinelui nostru Superior si din posibilitatile necunoscutului, în viata noastra.
Ne pregatim sa semanam semintele multidimensionale ale adevarului nostru autentic, în solul fertil al Noului Pamant… si nu doar pentru acest nou an, ci si pentru primul nostru an din noua noastra viata stralucitoare (5D)...
Energia IUBIRII universale a fost consecventa în capacitatea ei de-a ne mentine la suprafata reziduurilor, atunci cand o avem, o onoram si o canalizam în favoarea noastra...
Ne vom manifesta, în totalitate, în 5D (dupa echinoctiu) si, dupa ce se incheie transferul, constiinta celor pregatiti sa fuzioneze cu sinele lor Christic, nu va mai fluctua de la perspectiva 5D...

Am vrea sa intelegeti ca incheierea transferului INSEAMNA eliberarea de dualitate… este ultima taietura din desprinderea de reteaua de sustinere falsa (dualitate) si reconectarea deplina cu reteaua (unimii) sustinerii Sursei. – CSP "

Dupa incheierea transferului, nu vom mai oscila intre adancurile si culmile polaritatii… dat fiind ca ne vom stabiliza pe o singura prioritate, pe un singur program al realitatii, cel al constiintei Christice/ Unimii.

Aceasta experienta de a intra si de a iesi din vibratia de Acasa continua sa fie extrem de deranjanta. Nu e ceva neobisnuit, ca dimineata sa fii centrat, în flux, ca sa constati ca, la pranz, curentul s-a transformat intr-un mic vartej, ajungand ca la vremea cinei sa fii inghitit de furtuna. Sa faci surfing sufletesc pe acesti curenti, a fost o slujba cu norma intrega… plina de un munte de proiecte nefinalizate…!”.

Aveti incredere în Planul Divin Universal
Unul dintre lucrurile cu care Consiliul Suprem Pleiadian doreste mult ca noi sa ne impacam este faptul ca inca ne balansam intre realitati, rugandu-ne sa nu pierdem din vedere acest lucru. Ei vor ca noi sa stim ca, atunci cand simtim ca ne indepartam de energia IUBIRII universale (cum a fost dupa 21 decembrie), nu ne indepartam deloc de ea ci, mai exact, inaintam pas cu pas, in ea… Iar acest ritm de inaintare este diferit pentru fiecare în parte, asa ca va rog sa nu va intristati, daca va este mai greu decat de obicei sau daca aveti impresia ca nu „progresati” pe cat de rapid ar trebui – sau comparativ cu ceilalti etc. Toti parcurgem aceasta tranzitie, în mod diferit, potrivit planului nostru divin, ceea ce inseamna ca totul e în ordine perfecta, perfect sincronizat si destinat binelui individual cel mai inalt… fara nicio exceptie.
Am reusit sa ajungem pe „pamantul fagaduintei” – si aceasta a fost partea grea. Comparativ cu ea, restul va fi floare la ureche, asa ca dati-va voie sa avansati în ritmul propriu si sa faceti fiecare pas, fara sa va pierdeti echilibrul. Am muncit al naibii de greu, ca sa ajungem pe acest taram, iar Consiliul chiar vrea ca noi sa simtim libertatea de a expira, de-a ne relaxa, pana în punctul în care ne putem lasa Sinele Divin sa ne duca la linia de sosire, in incredere deplina în planul nostru divin...

...acum suntem in 5D, avem acces la aceste noi dimensiuni si instrumente si este necesar sa invatam cum SA NE JUCAM cu ele, sa le folosim în viata personala… mai intai de toate...Odata ce dobandim intelegerea despre cum sa ne impamantam magia – devenind dovada vie a ceea ce este posibil – putem impartasi/inspira, nestingheriti, cu/pe cei din jurul nostru, prin exemplul nostru...Ideea este ca acum va sunt disponibile noi alegeri… dar asta nu le exclude pe cele deja trecute. Ca intotdeauna, VOI decideti. – CSP.
...Ni se ofera capacitatea de a dobandi autoritate asupra experientei noastre de aici – dar ca sa facem asta, trebuie sa ne afirmam autoritatea interioara si sa incepem sa ne punem în mod constant „magia în actiune” (sa fim stapani pe puterea noastra creativa). Oricat de des ar fi spus, acest lucru nu poate fi subliniat în mod exagerat.

Atunci cand ne punem în aceasta functie de autoritate (Dumnezeu-suveran), devenind centrul (Sinele) universului nostru, ne dam seama ca toate lucrurile din lumea noastra sunt creatia noastra… o extensie/reflexie a noastra… si ca noi am planuit ca ea sa fie astfel, pentru a ne putem „vedea” si percepe ca Dumnezeu.
Ca si creatori, suntem inarmati cu constienta ca ORICE lucru din lumea noastra e creat de noi si, prin urmare, noi (si doar noi) avem responsabilitatea absoluta de-a ne ocupa de absolut orice lipsa de autenticitate si/sau victimizare, pe care o vedem reflectata în oglinda vietii noastre... Daca esti lefter, tu vei crea abundenta… daca esti bolnav, tu vei crea starea de sanatate… daca esti celibatar, tu vei crea celalalt tu… daca esti singur, tu vei crea comunitate… daca esti fara tinta, tu vei crea scopul. Iar toate astea vor fi rezultatul de a nu FACE nimic mai mult decat A FI… cel care comanda...Stim ca voi credeti în magie, dar stim, în egala masura, ca nu aveti intotdeauna incredere ca ea va functiona pentru VOI. Acest lucru, trebuie abordat! Nu mai este timp pentru indoiala !


Aptitudinea de-a lucra cu energeticele noului proces de creatie fac realmente parte din noua noastra structura celulara. Aceste capacitati vin odata cu sistemul de operare a esentei cristaline, fiind aceleasi (tehnologii biologice) pe care stramosii nostri le cunosteau bine. Va trebui sa ne reamintim cum sa folosim si sa cizelam aceste aptitudini si se pare ca asta e ceea ce initiaza perioada de la echinoctiu, pana la solsitiu.

Un nou set de instrumente , noi/ vechi instrumente, vor fi la dispozitia voastra, foarte curand. – CSP

... inima noastra trebuie sa cante în acord cu cantecul IUBIRII Universale (528 Hz), la fel trebuie sa faca si fiecare celula din fiinta noastra...Cu alte cuvinte, frecventa de 528 Hz este Codul Sursei… cheia de intrare, necesara accesarii campului punctului zero al potentialului Sursei…sursa INTREGII energii. Cei care ating aceasta rezonanta celulara sunt cei carora li se va acorda acces la univers, la particula adamantina, la co-creatie. În esenta, (veti utiliza) utilizati vibratia IUBIRII, ca pe o cale de a obtine acces la elixirul universal al creatiei.

Dorim sa precizam ca gandul este aspectul guvernant al creatiei, în 5D dar inima este inteligenta care va guverneaza ...Mintea noastra superioara (constiinta unimii) guverneaza vointa divina (inspiratia) a creatiilor noastre din 5D , potrivit dorintei inimii noastre (superioare) – si inima noastra (rezonanta) este forta magnetica ce atrage miriadele de potentialuri (de rezonanta similara), din care sa alegem.
Odata ce facem o alegere plina de IUBIRE (inima superioara), plina de putere (plex solar), putem apoi sa impamantam aceasta energie de inspiratie divina, în dimensiunile fizice ale creatiei (chakra sacrala) si sa o structuram în forma tangibila (chakra radacina), prin intermediul celor trei chakre inferioare.


Pleiadienii spun ca energiile care vin prin acest prim echinoctiu de dupa 21 decembrie, realmente vor deschide brusc si larg usile, pentru a permite ca noile noastre puteri co-creative sa se impamanteze mai din plin în dimensiunile fizice.

Nivelul de creatie 5D nu se refera la a avea nevoie, ci la a trai experienta! Dorinta de a trai experienta este cea care atrage potentialul de a o face astfel, e cea care da nastere oricarui lucru din creatie...

...
Deoarece fiinta energetica a Tarei, matricea planetei noastre in dimensiunile 4,5,6 este ea insasi parte din Pleiade, tot sistemul nostru de Lumina este sprijinit prin energia spirituala din Alcyone si Ierarhiile spirituale ale Luminii Cristice din Alcyone. Multe informatii legate de faze ale ascensiunii noastre prin incorporarea Luminii si Iubirii Cristice ne sunt transmise de Emisarii Pleiadieni ai Luminii Cristice :


" Prin energiile Echinctiului din 20/21 martie 2013, experimentam activarea Scutului Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua .
Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua este o sfera de Lumina radiind in jurul corpului aproximativ 23.4 m in diametru în jurul nostru, cu o sferă de energie interioară de aproximativ 2,2 m în diametru în jurul nostru.

Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua recalibreaza si restructureaza corpurile dinmensiunii a treia, organe și părți ale corpului, in frecvențe speciale de lumină și vibrații sonice, pentru a aduce intinerire, vindecare și reechilibrare.
În plus, Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua ne protejează de toxinele din mediu, radiații electromagnetice dăunătoare și energia daunatoare a celorlati.

Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua este inițial activat prin re-energizarea și recalibrarea unor organe speciale în cadrul corpului, precum și a celor 12 meridiane principale dn organism, care conectează toate organele și sistemele din corp.
În plus, reactivam fluxul de energie prin fiecare parte a corpului și circuitele aferente,si activam în continuare liniile axiatonale prin punctele speciale găsite de-a lungul fiecarui meridian, lucrand cu sunet si culoare specifice si ne vom conecta în liniile axiatonale aflate de-a lungul liniilor Ley ale Mamei Pământ, conectandu-ne la Gridul Unitate a Iubirii Divine și Șabloanele Noului Pamant.

Va sugerem sa alocati timp de meditatie cu energiile echinoctiului.
Mai jos, un model de meditatie :

" Fac apel la ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, a Pleiadienilor, a Siriusienilor, a Andromedanilor si Arcturienilor, a Ierarhiilor spirituale ale luminii si iubirii cristice, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Ilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek al Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, avatar al energiei cosmice de Sinteza , și toate celelalte ființe de lumină cristica pe care eu personal le recunosc,fuzionand acum cu iubita mea Prezența EU SUNT, cea mai mare Lumina cristica care Sunt în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Imi descopar Sinele meu in Gridul Unitatii Iubirii Divine, conectat la toti lucratorii in lumina cristica, semintele stelare , si toate Fiintele de Lumina cristica care ne asista în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Sunt conectat acum la Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina si luat intr-un vehicul merkaba exterior de lumina cristica, protejat si ajutat de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone.

Fiintele Luminii cristice ne conduc acum si calatorim in Scaunul Ascensiunii din Alcyone , îmbrățișati într-un Scut Pleiadian de lumina pentru Intinerire Continua , unde suntem plasati rand pe rand, în cadrul celor cinci Camere de Lumina de vindecare, conectate la emoții și părți ale corpului care au nevoie de reechilibrarea și re-energizare, respectiv, pentru a recalibra fluxul de energie prin corpurile noastre și câmpurile de energie și pentru a activa propriile noastre Scuturi Pleiadiene de lumina pentru Intinerirea Continua .

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , patrundem in Prima Camera Vindecatoare de Lumina, care este Camera pentru Vindecarea Splinei . Energia iubirii cristice din Camera pentru Vindecarea Splinei recalibreaza splina la frecvențe de lumină galben auriu și vibrații sonice speciale, si elibereaza energia mentală excesivă care ne ține ingrijorati și stresati.

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , patrundem in a doua Camera de Lumina de Vindecare care este Camera pentru Vindecarea Plamanilor . Energia iubirii cristice din aceasta camera de Lumina roz rosu bleu auriu recalibreaza plamanii prin tehnici de respiratie , precum și eliberarea emoțiilor negative legate de durere si tristețe și prin detașare completa.

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , patrundem in a treia Camera de Lumina de Vindecare care este Camera de Lumina pentru Vindecarea Ficatului. Energia iubirii cristice din aceasta camera de lumina recalibreaza ficatul in frecvente bleu cer senin de vara-alb, precum și elibereaza emoțiile negative legate de stari de furie, resentimente și frustrare.

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , patrundem in a patra Camera de Lumina de Vindecare care este Camera pentru Vindecarea Inimii . Energia iubirii cristice din aceasta camera de lumina recalibreaza inima in frecvente verde auriu, și ajuta la eliberarea emoțiilor negative legate de lipsa de entuziasm și vitalitate, neliniște mentală, depresie, insomnie și disperare .

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , patrundem in a cincea Camera de Lumina de Vindecare care este Camera de Lumina pentru Vindecarea Rinichilor. Energia iubirii cristice din aceasta camera de lumina recalibreaza rinichii, precum și ajuta la eliberarea emoțiilor negative legate de lipsă de putere, frica si izolare.

Ajutati de Ierarhiile spirituale ale Luminii cristice in manifestare pe planeta Pamant si in Alcyone , prin infinita iubire si lumina cristica alb aurie care patrunde in fiintele noastre se activeaza liniile axiatonale aflate de-a lungul liniilor meridian de acupunctură în cadrul trupurilor noastre precum și conectate în linii axiatonale planetare ale Mamei Pamant, iar de aici, în Gridul Unitate a Iubirii Divine.

In deplin flux de iubire si lumina cristica alb aurie facilitat noua de Ierarhiile spirituale ale luminii si iubirii cristice din Alcyone, se activeaza propriul nostru Scut Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua , folosind geometria sacra a octaedrului, rotind aceste octaedre în sfera noastră exterioara de lumina, aproximativ 23.4 metrii in diametru în jurul nostru, in raporturi speciale facilitate noua de Ierarhiile spirituale ale Luminii Cristice pana la viteza Dumnezeu la infinit.

Odată activat, avem nevoie doar sa repetăm ​​această crestere a vitezei de rotatie ajutati de Ierarhiile Spirituale pe Lumina Cristica pana la viteza Dumnezeu la infinit pentru a re-activa și a mentine în permanență Scutul nostru Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua.

Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua ne asistă cu Lumină de compensare suplimentara pentru eliminarea credințelor vechi și judecăților false, în timp ce aduce Lumina Cristica in frecvențe mai mari in campurile noastre energetice, in corpurile fizice, organe și părți ale corpului, pentru sanatate, vitalitate, energie marita și niveluri crescute de stare de bine generalizata in fiinta si viata noastra.

Ne aflăm acum din nou în spațiul nostru sacru, impamantati în Inima de cristal a Mamei Pamant, si Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
În Iubirea Divina si Constiinta Unitatii, experimentam Scutul Pleiadian de lumina pentru Intinerirea Continua si aceasta minunata Epoca de Aur a Luminii, ca Fiinte solare cristice conștiente de lumină, și flăcări sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine.
Simtim si asimilam intreaga traire a starii de bine si o daruim în Grila Unica a Iubirii Divine, activand aceste matrici de perfecțiune in tiparele Noului Pamnat, prin raporturi adecvate creatoare in frecvente divine cristice , care să permită intregii Vieti experienta Iubirii Cristice. Intinerirea Continua și Conștiința Unitatii în toata strălucirea lor, ca Fiinte Eu Sunt Avatar Fiinta de Lumina Cristica.
traim aici in calitate de custozi sacrii pentru Mama Pământ și toată viața ei."

Un cadou frumos oferit de Emisarii Pleiadieni ai Luminii, prin www.http://pleiadianlight.net/ pentru care le multumim cu infinita iubire si recunostiinta.

Si... "Pentru acele suflete care doresc sincer sa-si inteleaga natura divinitatii, apropiatul echinoctiu este un loc special de reuniune. Acest eveniment va fi absolut vindecator… invierea formei umane, la modelul ei divin de lumina. ... reveniti Acasa la voi, în voi insiva. Va asteapta o calatorie mareata, care va aduce cu ea multe alte revelatii, multe noi inceputuri si multe capacitati umane noi.

Dupa echinoctiu, fiecare dintre voi va fi umplut de Lumina Christosului inaltat. Va spunem asta, ca sa va inspiram sa co-creati acum, cu ajutorul corpului vostru fizic. Sa treziti în voi codurile sacre, care va permit sa va amintiti cum sa deblocati esenta fortifianta, aflata în corpul si în sangele sinelui vostru Christic, care se inalta.

În incheiere, vrem sa adaugam ca intrati intr-o perioada de mare expansiune si, în curand, perioada de transformare se apropie de sfarsit si liberi, veti zbura. Va asiguram ca, pentru fiecare dintre voi, va fi ceva sublim, sa vedeti acest lucru!

Suntem Consiliul Suprem Pleiadian si va intampinam in Casa lui Christos.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro