duminică, 7 iulie 2013

Flacara Sacra Cosmica de Manifestare

Daruri ale Arhanghelilor
~ Arhanghelul Rafael și Maica Maria
Să începem această vizualizare ghidata, în care va veyi conecta cu Arhanghelul Rafael și Maica Domnului, Arhanghelii de vindecare in Adevăr Spiritual, prin respirand adânc în organism, traind senzația de dragoste profundă in voi, simtiti iubire profunda pentru intreaga Viata.
Găsiti un ritm in respiratia voastra, gasiti un ritm în echilibrul vietii, dragilor. Pentru moment concentrati-va atent pe inspirație pe nas și expiratie prin intermediul gurii. Minunat.
Cum va simți, dragilor? Există o stare de disconfort în organism? Cum se simte corpul vostru? Cum va simțiti energetic, emotional, mental, ce mai faceti , dragilo? Aveti trairea acestei energii universale, forta vietii, care curge în interiorul și în jurul vostru, aceasta constiinta pranica, vedeti-va precum aceste particule subatomice care se rotesc în frecvențe marite de lumină.
Aceasta este ceea ce fiecare dintre voi sunteti, dragilor~ particule subatomice de lumină' și pe măsură ce creșteti matricea cristalină a Luminii Divine, pe masura ce vă creați EU SUNT Avatar Corp de Lumina, traiti sentiment profund al măreției voastre interioare, al unicitatii voastre, al Luminii voastre personale.
Aveti un sentiment mai profund al acestei conexiuni cu intreaga Viata, fiind parte din viata tuturor, in acest puzzle colectiv de viața, și conexandu-va perfect cu semnatura voastra vibratorie personala. Archanghelii Raphael și Maica Maria va invita acum în templul lor spiritual în Fatima, Portugalia.
Pe măsură ce sunteti înconjurati de ghizi și îngerii păzitori și va reconectati cu preaiubita Prezenta EU SUNT, aveți sentimentul de a fi ridicati în conștiința sufletului prin portaluri ale Iubirii Divine, în acest frumos lacas eteric spiritual de la Fatima, în Portugalia .

Pe măsură ce intrăm în acest lacas spiritual sunteți înconjurati în această frumoasă Flacara Verde de Vindecare și Adevăr, și luati acum în Templu central al Luminii in formă octahedronala. Arhanghelul Rafael și Fecioara Maria, și legiunile lor de Lumina vă salută acum în iubirea lor divină, și cand va uitați în jur vă confruntați cu o blândețe și o moliciune în această energie, din lacasul spiritual, prin vibratiile sale si fiinte de lumina si veți remodela propriile dvs. vibrații.
Va veti simti odihniti și întineriti, mai blâzi cu voi însiva, și începeti să simtiti un sentiment de prea bine, pe masura ce aceasta energie de vindecare începe să aibă efect.
Arhanghelii Rafael și Fecioara Maria va ofera acum acest dar minunat de a intra în Fântâna lor de vindecare a Luminii,din Lacasul lor spiritual, și sunteți ghidat în Templul octahedronal central al Luminii, veți vedea această frumoasă fântână de ape verzi, inspumate, irizate , care curge și vindeca, va veți regăsi pasind in aceasta fantana de Lumina si experimentand o reechilibrare, întinerire, și regenerare în corpul fizic, corpul emotional, corpul mental, și în spirit, dragilor.
La nivel fizic aveți sentimentul unei frumoase si vindecatoare Luminii verzi cu Iubirea Divina a Arhanghelilor Rafael și Fecioara Maria care se deplasează în fiecare parte a corpului și organelor, miscandu-se prin fiecare chakra, fiecare particulă subatomică, imbaind , liniștind , compensand și vindecand la nivel celular, eliminand, transmutand toate amintirile celulare de credințe false și stres și neliniști. Te predai pur și simplu ,cu încredere, cu senzația de a fi iubit si hranit în acest spațiu blând.
În acest spațiu sacru, există diferite camere de Lumina care vă ajuta să aveți un nivel mai profund de intuitie medicală și de ghidare, și așa continuand in această fântână de vindecare a Luminii și aceasta frumoasa Flacara Verde de vindecare, a Arhanghelilor Rafael și fecioarei Maria, te afli intr-o camera de vindecare a Luminii.
Cum ai un sentiment de profundă legătură cu iubita ta Prezenta EU SUNT, respirați o dată mai mult în organism, dragilor, astfel încât să puteți realiza această vindecare cu Lumina prin intermediul matricii dvs. proprii de energie și puneti mainile pe corpul vostru in acele locuri care au nevoie să fie sprijinite în acest moment.
Respirati frumoasa lumina alba aurie a Mamei-Tatăl Dumnezeu prin chakra coroanei, iar acum aceasta frumoasa Lumina verde prin chakra picioarelor, combinand aceste frecvențe energetice in chakra de baza, iar acum in centrul perineu, conduceti lumina combinata prin partea din față a corpului, in jos prin brațe și prin mâini.
Continuati să respirati ritmic, pentru a crește această vindecare in viratia Luminii, pe masura ce începe să activeze prin chakrele mânilor și chakrele picioarelor.
Asezati picioarele ferm pe podea ~ dacă sunteți culcat îndoiți genunchii, astfel chakrele picioarelor sunt ancorate pe podea ~ dacă stati pe un scaun asigurați-vă cu chakrele picioarele sunt ancorate in energia Mamei Pământ .
Cand această vindecare in lumina creste, ocrotita de preaiubita Prezenta EU SUNT și de proprii îngeri de vindecare lucrand cu Arhanghelul Rafael și Maica Domnului, sunteți ghidat pentru a pune mâna pe acele parti ale corpului care au nevoie de vindecare, dragilor.
Vă confruntați cu un flux marit din această energie de vindecare universală. În același timp, purificati mintea de gânduri vechi, tipare vechi, credințe vechi, permițând sa va eliberati de stres și de griji, centrandu-va în Iubirea Divina.
Revenind în inima voastra acum, păstrând în același timp mâinile pe părțile corpului dumneavoastră, sau organe, sau chakre care au nevoie de aceste frecvențe mărite de lumină, vă îmbrățișati victima interioara si constiinta persecutor ~ privindu-va in interior .
Imbrățișati-i,dragilor, faceti-i sa inteleaga cât de mult ii iubiti, cât de mult ați înțeles că el sau ea au avut nevoie să simtă că trebuie să fi protejati, și sa lupte, și să supraviețuiască, ceea ce mai este necesar acum pentru calea de urmat cu gratie, armonie, cu iubire; înțelegeti acest lucru și vă lăsați aspectul conștiința victima sau persecutor sa inteleaga acest lucru de asemenea, îmbrățișandu-i pe el sau ea cu multa iubire, dragilor.
Îmbrățișând pe el sau ea, în inima ta, permițându ca el sau ea sa știe, că este sigur să revină acasă, este sigur de a veni în inima ta, ca spațiu sacru, in centrul de iubire din Sinele dumneavoastră.
Ei poate sunt obositi, aceste aspecte sub-personalitate ale voastre; voi îmbrățișand pe fiecare acum, lasati ca fiecare din aceste sub-personalitati sa știe "Este bine, totul este bine."
Nu este nimic de care au nevoie să se preocupe sau sa isi faca griji, există iubire si simtiti acest lucru și aveti încredere în acest lucru, știind că sunteti condusi prin viata de preaiubita Prezenta EU SUNT și Sinele Superior și îngerul păzitor și Legiunile de lumină.
Incredintati acestora, simtiti aceasta Iubire și știți că sunteți vindecati pe toate nivelurile, dragilor. Fragmentele de suflet sunt returnate în corp; promisiuni vechi, credințe, și judecatile, sunt eliberate, transformate și absorbite in Inima Cosmica a întregii Creații.
Ati fost reînnoiti, întineriti, și re-energizati la nivel celular in aceste flacari vindecatoare minunate ale Luminii.
În sfârșit acum rugati Arhanghelul Rafael și Maica Domnului pentru o activare a liniilor axiatonale de-a lungul meridianlor de acupunctura , si pe masura ce Arhanghelul Rafael și Fecioara Maria ajuta la activarea liniilor axiatonale prin anumite puncte , prin sunet și culoare și frecvențe de lumina , experimentati integrare la un nivel mai profund de energie din Lumina voastra, dragilor, impreuna cu Sinele vostru Superior de Lumina si preaiubita prezenta EU SUNT , sinelui vostru Multidimensional si sufletul si Familiile stelare ale Luminii.
Vă treziți la o noua constiinta a Luminii, prin Templul de Lumina ~ corpurile voastre fizice.
Minunat dragilor, mulțumiti Arhanghelilor Rafael și Fecioarei Maria.
Acum, reveniti înapoi în spațiul vostru sacru și vă las un ultim instrument înainte de această invocare.
Daca gandurile negative vin ~ în minte le vizualizati ca pe o tablă, le ștergeti și le înlocuiti cu un gând și afirmatie pozitive, dragilor ~ Încercați să prindeti gândurile înainte de a se manifesta, înainte de a gasi un ritm propriu .

Și acum vă las cu această invocație a Arhanghelului Rafael și Fecioarei Maria, pe care sa o rostiti cu voce tare și de lucrat în mod regulat:

Invocarea Arhanghelului Rafael și Mamei MariaI
Fac apel la Arhanghelul Rafael și Mama Maria, pentru a actualiza Flacara Verde de vindecare și Adevăr, să mă ia în corpul meu spiritual de lumină in lacasul lor spiritual în Fatima, Portugalia, pentru a-mi putea purifica mintea de convingeri false și judecatii, de ademenirile egoului pământesc, și tipare cosmice karmice.
Fac apel la Arhanghelul Rafael și Fecioara Maria, sa ma ajute in eliberarea oricaror boli sau disconfort, și a aduce echilibrul intre minte, corp si spirit.
Imi deschid inima catre cele mai înalte niveluri de vindecare posibil de primit în acest moment, imi deschid inima pentru a vedea cu adevărat Sinele meu și al celorlalti, într-adevăr, în iubire și milă.
Văd clar prin liniile temporale Christice, știind că totul este numai iubire.
Înconjurat în această frumoasă Flacara Verde de vindecare și Adevăr, cer acum activarea liniilor axiatonale în interiorul, în jurul și prin corpul meu.
Pe masura ce punctele se activeaza în frecvente speciale de sunet și de culoare din aceasta noua epoca de aur a Luminii, ma reunesc acum cu preaiubita mea prezenta Eu Sunt, Scanteie Divina , întinerind și vindecand orice parte ,organ din organism care are nevoie de aceasta frecventa de regenerare acum.
Transmut tot ceea nu este lumina, tot ceea ce nu este expresie divina a Mamei/Tatlui Dumnezeu. Eu sunt Adevar, eu sunt Mila, Eu sunt Creativitate, Eu sunt Frumusete, Eu sunt o flacara transfigurata a iubirii Divine, Eu Sunt tot ceea ce sunt. Minunat , dragilor.
Sunteti aum gata a primi acordajul de vindecare cu inima complet deschisa si iubitoare.

Acordaj de Vindecare cu Inima deschisa si iubitoare.
Spuneti cu voce tare :
"Eu, (numele dvs. complet ), eu dau permisiunea și rog Duhul, Arhanghelul Rafael și Fecioara Maria, Legiunile de Lumina, și preaiubita Prezenta a mea EU SUNT pentru acest acordaj de vindecare Arhanghelica. Cer să fiu acordat/ă de Arhanghelul Rafael și Fecioara Maria și Legiunile lor de Lumina , prin frumoasa lor Flacara Verde a Adevărului și Vindecareii"
Și acum, dragilor, să vizualizați aceasta flacara Verde care vine în jurul corpului și aurei energetice . Continuati acum:
"Cer ca Arhanghelul Rafael și Maica Maria sa ma acordeze cu cele mai profunde niveluri de vindecare pe care le pot primi în acest moment printr-o inimă deschisă și sinceră."
Arhanghelul Rafael vine acum în față și pune pecetea Sa de Lumină în al treilea ochi, ceea ce înseamnă primirea acestui acordaj. Minunat, dragilor.
Acum , afirmati: "Sunt o flacără transfigurata sacra a Iubirii Divine. Dau drumul și las pe Dumnezeu a elibera toate vestigiile ego-ului negativ, îmbrățișand și iubind toate aspectele mele. Am deschis inima mea catre Sinele meu și altii. Sunt vindecat/a și întreg, echilibrat și îmbrățișat cu Flacara Verde sacra de Vindecare și Adevăr a Arhanghelului Rafael și a Fecioarei Maria. Și așa este. "
Acum simtiti conexia în Mama Pământ, impamantarea, energia vine in chakra sacrala pentru femei, si la chakra de bază pentru bărbați.
Simtiti această energie de vindecare si Lumina care vine de la Mama Pământ de asemenea, energia ei de ocrotire, și conexiunea cu intreaga Viața.
Abilitatea de a va vindeca și de a ajuta pe alții în procesul lor de vindecare este amplificata acum , prin mai multe daruri pe care le aveti și prin recunoașterea voastra ca ființe de Lumina. Maestru in clarsimțire, clarvăz, și claraudiție .
Mentineți această concentrare, dragilor. Mentineți Cunoașterea Măreției și Prețiozitatii dvs., dragilor, inclusiv cel mai mare dar , Cunoasterea ca sunteti dintotdeauna Divini.
Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră in serviciu și va orim o zi magica si minunata.

Transmisii lunare de bătrâni

Bine ati venit, dragilor, ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în acest Acum, în această lună magica iunie. Într-adevăr, dragilor, există o schimbare care apare în acest moment pentru voi toti ca faceti pasi spre a primi un sentiment și cunoașterea mai mare a Iubirii Divine și o integrare mai profundă a preaiubitei voastre Prezente EU SUNT.
Simțiti această iubire a Mamei / Tatalui Dumnezeu, a preaiubitei Prezente EU SUNT, și a Legiunilor de Lumina .
Permiteti acestei frumoase Flacari a Iubirii Divine să vă patrunda, pe masura ce patrundeti adânc în inima voastra. Vizualizați acum acest diamant frumos, alb auriu, extinzandu-se de la inima voastra acum, deplasandu-se în fiecare dintre chakre ~ purtandu-va în măreața voastra Lumina prin centrul Iubirii Divine, Inima Cosmica întregii creații.
Particulele sub-atomice din corp de rotesc la frecvențe de lumină crescute acum, aveti un sentiment mai profund al scopului și pasiunilor voastre , permițând a elibera grijile și stresul , experimntand doar liniște și pace.
În această luna iunie, sunteti înconjurat în frumoasa Flacara Cosmica sacru de Manifestare, prin ocrotirea lui Helios și Vesta, logosii și Părinții pentru acest sistem solar.
Traiți acum starea, dragilor, de a fi înconjurati în aceste frumoase cupru-auriu și roz-auriu flăcări de Lumină ale lui Helios și Vesta, și un inel electronic de Foc, care va conduce mai adânc în Constiinta Hrisitica.
Acum vă extindeți în gridul Unitatii Iubirii Divine ~ catre sufletului vostru și familia stelara și prietenii din Lumina, pentru lucrătorii in lumina și semintele stelare, toate Fiintele de Lumina , care asistă în această epoca de aur a luminii, în timp ce sunteti impamantati in energia Mamei Pământ, în inima EI de cristal .
Va simtiti centrati, și conectati la Iubiriea Divina, mentineti această energie, dragilor, punand accent acum pe Visarea inimii voastre, pentru ca aceasta este direct legată de acest foc Cosmic de Manifestare ~ capacitatea voasta de a merge în interior și a avea o imagine a ceea ce doriți să realizati îin viața , unde doriti sa fiti , sa va , îndepliniti munca in serviciu, saturarea Inimii Visatoare cu bucurie, cu o dorinta si un scop.
Și acum, ca acest frumos Foc Cosmic de Manifestare intră în chakra inimii dumneavoastra; cautati sa intelegeti ce aveți nevoie a schimba în viața pentru a va aduce la un nivel mai mare de manifestare.
Pe Luna Plina 8 și 9 iunie, este un timp potrivit pentru a merge în interiorul dvs.   Este potrivit pentru a analiza victima voastra interioara si constiinta de persecutor.
Această oportunitate de a manifesta visul inimii voastre, și dorințele voastre, incepe prin a renunta la tot ceea ce nu vă mai servește, în timp ce onorati lecțiile pe care le-ați experimentat sau poate inca le mai experimentati; să vă recunoasteti cu adevărat ca aceste flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine , în serviciul Mamei Pământ și al intregii EI Vieti.
Recunoasteti ca sunteti Iubire Divina, dragilor, simtind aceasta Iubira Divina în voi ~ sunteti luptatorii ai luminii care se pot deplasa în zonele de întuneric în propria Fiinta pentru a transmuta și consolida in dvs. conexiunea cu intreaga Viață, de a experimenta o gamă completă de sentimente, răni ale sufletului, permițându-vă să fiti în contact cu aceste emoții, detașat, respectând, mergand în aceste zone care trebuie să fie îmbrățișate și iubite, și cu aceasta, știind ca sunteti capabili a crea visul din inima voastra, manifestand, magnetizand, ca un co-creator..
Să începem, dragilor, aruncand o privire la orice aspect personal legat de vina sau rusine ~ în scopul de a merge mai departe de-a lungul acestor cai ale Iubirii Divine; pentru a găsi libertatea în această Epoca de Aur a Luminii se necesită un nivel profund de umilință și de angajament.
Pentru aspectele karmice conexate în aceasta linie temporala Christica, atragerea pentru desavarsirea sufletului dvs., va conduce in această inițiere a Luminii într-un nivel mai profund al fiintei, in toata amăreția și prețiozitatea voastra.
In această călătorie, verificati triarile din inima voastra, uitati-va la cele cu care puteti da vina pe alții, care ar putea fi în continuare “de vina” chiar si acum. Pentru a experimenta un nivel mai profund al Iubirii Divine, aveți nevoie a elibera aceste vini, dragilor pentru acest lucru este nevoie sa pasiti in iertare și iubire, în compasiune, și pace, și plenitudinea fiintei voastre, fiind în același timp detașati și confruntati cu o gamă completă de emoții . Simțiți în corp durere, dragilor, în corpul fizic care resimte acest nivel de stres, de boala, sau disconfort.
Emisarii Pleiadian ale Luminii va conduc într-o camera de vindecare a Luminii, astfel încât sa puteti simți această flacără a Iubirii Divine, astfel încât să puteți avea încredere și să va predati in acest proces, intorcandu-va in aceasta constiinta a Luminii prin alinierea voinței personale cu Voința Divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu și cunoașterea, metaforic vorbind, ca acesta poate fi timpul vostru de a sari de pe stâncă, si a fi prins în aripi de iubire.
Vechile zone de confort nu mai sunt atat de confortabile dragilor,iar acesta este momentul, în acest Acum, să aveti încredere cu adevărat și să va predati Iubirii.
Aceasta multi-dimensionala rețea laser de Lumina multi-colora vine din interiorul și in jurul tău, mergand în rănile cele mai profunde. Traiti aceste sentimente, dragilor. Este important să îmbrățișati aceste sentimente, să iesiti din negarea că "totul este în regulă", și vă conectați acum la nivel de constiinta suflet cu fiecare dintre acele suflete pe care le percepeti ca au acționat ca un catalizator pentru voi și v-au făcut rău , în mod intenționat sau neintenționat.
Doriti ca aceste suflete sa știe cât de mult v-au rănit, astfel încât să puteți elibera această durere, aceasta vina, sau această rușine.
Va ia doar câteva minute ,dragilor,a experimenta aceste sentimente, stiind ca sunteti si întotdeauna ati fost, Iubire Divina, experiența de a îmbrățișa întreaga gamă de emoții, va ajuta sa vă eliberați de aceste emoții, și primul pas este a renunta a da vina.
Acest lucru va conduce la iertare și compasiune, spuneti fiecarui din aceste suflete "Te iert și te iubesc, așa cum ma iert și ma iubesc si pe mine. Aruncati o privire la intreaga gama de emotii, care ar putea veni în continuare pentru voi , de integrat în continuare, dragilor ,furie, și trădare, lipsa de încredere, separare și abandon.
Mulți dintre voi au experimentat, de asemenea, acest sentiment de înstrăinare, de a fi diferit și multe dintre aceste emotii nu sunt centrate și experimentate prin Iubirea Divina si Constiinta Unitatii ~ veți continua să jucati și să se perpetueze-rolul victimei si conștiința persecutorului și capacitatea de a va manifesta visul inimii voastre este limitata.
Visul Inimii voastre este doar iubire, pentru co-crearea Raiului pe Pamant, si va oferiti acest dar, dragilor, alocand timp pentru a merge în interiorul vostru, retraind aceste emotii care trebuie să fie intoarse in Constiinta Unitatii, pentru ca nu ești niciodată singur/a, esti parte a acestei conștiințe colective de Lumina.
Nu există timp și spațiu, dragilor, în Constiinta Unitatii.


Infinitul Acum creează o cale de înțelepciune, o cale a Iubirii Divine, și împlinirea; voi sunteti pe această cale, dragilor, și impartasind lumina voastra, permiți-i să radieze și să se extindă acum în aceasta frumoasa diamantina, sferă alb aurie a Iubirii Divine, aceasta Flacara a Iubirii Divine, care se extinde în jurul vostru, in continuă expansiune și tot mai mare in Lumina.
Fiecare dintre sufletele care apar, cu care ati experimentat aceste contracte karmice cu aceste acorduri de pre-nastere, sunt profesori maestrii, dragilor.
Și voi va asumati acum responsabilitatea pentru gânduri, sentimente și emoții, și alegeți să nu condamnati indiferent de persoană, indiferent de circumstanțe, indiferent de vremurile in care ati simțit că nu ati avea de ales, indiferent de circumstanțe de orice nivel de perceptie de abuz sau neputință.
Luați-va înapoi puterea stiind că sunteti un Maestru co-creator al raiului pe Pamant, care manifestă Visul inimii sale.
Imbrățișati-va furia , imbratisati-va frica, îmbrățișati sentimentul - senzația de separare, de izolare, îmbrățișati trădarea , și simtiti aceste sentimente, dragilor.
Aruncati o privire la aceste aspectele sub-personalitate ale voastre, care au jucat aceste roluri, îmbrățișati-le ca fiind aspecte ale voastre în inima voatra, iubindu-le, mangaindu-le, și apreciati-va impreuna cu toate darurile voastre în acest Acum, si mai presus de toate, iertati-va .
După Solstitiul de la 21 iunie, ati ajuns la o mai mare înțelegere , știind că acesta este un moment de noi începuturi. În acest spațiu sacru acum vă conectați în Soarele Pamantului Interior, la Scanteia divina din inima voastra, la Soare, Soarele Central și Marele Soare Central.
Aceasta aliniere a Luminii este experimentata prin acest stalp de lumina care vine acum în interiorul și în jurul corpului dumneavoastră, și o Antakarana, un tub fluorescent de Lumina, care se activează mai profund prin chakra coroanei, în jos pe coloana vertebrala și in centrul perineului, pana în centrul chakrei Pământului.
În timp ce va aliniați acum voința la voința divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu, să va concentrati asupra planului dvin original de opt celule, curatind modelele de vointa aleatorie și contractele karmice în cele opt celule divine originale, astfel încât este posibil să apară contractele sufletului care sa va ajute sa alegeți să învatati lecțiile în dragoste și iertare și Constiinta Unitatii, compasiune și pace, manifestându Visul din inima voastra in calitate de co-creatori ai Raiului.
Mergeti în aceste opt celule divine originale ale fiintei voastre, dragilor, și cu ajutorul Ghidului maestru și al îngerului vostru păzitor, aduceti aici frumoasa flacara diamnatina alb aurie a Iubirii Divine și acum, flacarile cupru auriu și roz-auriu de manifestare .
Curatati fiecare dintre aceste celule de convingeri false și judecăți care determina aceste emotii special pentru voi ~ eliberand nevoia de a da vina pe cineva, eliberarand rușinea, eliberarand trădarea; știti că sunteti pe aceasta cale de transcendență, și orice zona de întuneric, sau culori care pot reprezenta pentru voi lucruri diferite, curatati-le acum cu aceste flacari frumoase ale Luminii.
Curatati aceste amintiri celulare vechi, moștenite genetic sau experimentate în această viață, imprimarea acordurilor de pre-nastere, emoții, forme-gând energetice și inghetate. Pe masura ce aceste credințe false înghețate vechi și judecăți se disipa, fiind cunoscute și înțelese, ele sunt transmutate în Inima Cosmica a întregii Creații în aceasta camera de vindecare a Luminii.
Și veți vedea toate cele opt celule clare acum, cum aceasta Flacara a Iubirii Divine intră în fiecare celulă din corpul vostru curatand probleme identice sau similare. Aliniati-va voința personala la voința divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu, experimentand, traind acum aceste frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu Flacari de manifestare - și sunteți gata să va asumati un nivel mai profund de munca in serviciu.
Acesta este un nou început pentru voi, dragilor, iar strălucirea Soarelui si Constiinta Unitatii, vă sunt impregnate codurile cheie energetice ale Constiintei cristice, spiraland în corpul dumneavoastră de la Soarele interior, de la Scanteia Divina din inima voastra, aducand un nivel mai mare al Iubirii Divine în voi, pe masura ce vă conectați acum în Soare, Soarele Central, și Marele Soare Central, in inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu ~ luați aceste coduri cheie, și aceste geometrii fractalice, și numerologii care activeaza un nivel mai profund de aducere aminte la un nivel celular, deoarece vin acum prin fluxuri de conștiință și lumină de la realitățile paralele ale voastre cu cel mai inalt potential, conducandu-va în niveluri mai profunde ale darurilor voastre, ca lideri și facilitatori în această epoca de aur a Luminii.
Umpleti-va inima cu iertare, și compasiune, iertati și iubiti.
Asumati-va responsabilitatea pentru sentimentele voastre și permiteți-vă să le experimentati pe deplin, în scopul de a transmuta aceste emotii care trebuie să fie eliminate și vă aliniați mai profund cu preaiubita Prezenta EU SUNT.
Preaiubita Prezenta EU SUNT fuzionează cu tine încă o dată dobandind o cunoaștere a capacitatii dvs. de a co-crea Raiul, și veți vedea în mod clar acum prin liniile temporale Christice paralele ceea ce doriți să faceți în acest Acum.
Legiunile de Lumina va înconjoară, mergand în fața voastra și lângă voi și în spatele vostru, voi atrageti, manifestati și aduceti în realitatea voastră tot ceea ce aveti nevoie în acest moment, dragilor.
Co-crearea Raiului pe Pamant si acest cadou de manifestare aduce Iubirea divina si abundența divina în viața voastra, si va ridică nivelul de Constiinta hristica.
ADN-ul inactiv se activează acum, la maxim posibil conform legilor cosmice permise în aceasta Epoca de Aur a Luminii, dobanditi cunoaștere a ceea ce doriți să faceți, a visului din inima dumneavoastră, a capacitatii de a atrage și manifesta prin energie alchimica creațiile Luminii dorite.
Inconjurati acum in Flacara Iubirii Divine și aceste frumoase cupru auriu și roz-auriu flăcări de manifestare, vă legați energetic cu lucrători lumină și semintele stealare care va pot servi cel mai bine în munca a dumneavoastră in serviciu.
Reintorceti-va pe Luna Plina din 23 iunie, luați aceste frumoase cupru auriu și roz-auriu flăcări , acest foc Cosmic de manifestare, și înconjurati Mama Pământ, în acest frumos foc Cosmic de manifestare, care să permită intregii Vieti să știe ca și ei pot manifesta in usurinta si gratie.
Reexperimentand energiile Lunii Pline dragilor, știți că intrati într-un nivel mai profund de inițiere al Luminii și că problemele voastre sunt de fapt cel mai mare dar pentru voi, alegeți a experimenta această inițiere de lumină pentru ca ea va duce într-o profundă cunoaștere de voi înșivă ca ființe Maestru al Luminii, calauze in aceasta Epoca de Aur.
Energia kundalini se activează ușor acum, pe măsură ce sunteti plasati într-o cameră pentru Activarea Kundalini a Luminii. Cum aceasta energie spiralizeaza de la chakra la chakra, vă eliberați vechile credințe false și judecăți, problemele vechi și miasmele congelate, și permiteți aceastei energii a Iubirii Divine și focului Cosmic sacru de manifestare să rotească chakrele in raporturi particulare Fibonacci, care va aduc un nivel mai mare din măreția și lumina voastra in chakra baza .
Chakra de baza se învârte acum în raportul Fibonacci de 8/5 (opt la cinci) ~ dati drumul, cele dulci, oricarui sentiment de a fi nefondat, de a trăi în conditii de supraviețuire, de a se simți imposibilitatea de a avea încredere și a se preda Divinatii, de a ca va simți nesprijiniti la orice nivel din fiinta voastra, și permițându-va a elimina orice zone ale constiintei saraciei, asa cum sunteti invaluiti in inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, cu încredere , predandu-va și aducand spre manifestare Lumina.
Focul Cosmic sacru de manifestare intră în chakra sacrala, aduceti energia de manifestare și aceste coduri cheie în chakra sacrala ca sa eliberati orice sentiment , senzație de neapreciat pe care l-ati putea avea, dezechilibre în energie masculină sau energia feminină, pe masura ce imbratisati acum masculinul Divin sau Femininul divin.
Aveti un sentiment mai profund al visului inimilor voastre , darurile voastre, simți aceste coduri cheie, aceste geometrii fractalice, și numerologii din tiparele Noului Pamant activate acum în chakra sacrala, cum chakra sacrala se invarte acum la raportul Fibonacci de 13 / 8.
Concentarti-va acum pe chakra plexului solar, experimentati aceste frumoase cupru-auriu și roz-auriu Flacari de manifestare și traiti sentimentul dragilor, unui nou nivel de discernământ, renuntand la probleme de energie, putere, de abandon, de neîncredere, îmbrățișând postura victimei / persecutorului, aspecte ale conștiinței voastre personale care au nevoie a experimenta Flacara Iubirii Divine și Focul Cosmic sacru de Manifestare. Chakra plexului solar se învârte acum 21/13 activand aceste coduri cheie, geometrie fractală și numerologii care va conduc într-o mai mare cunoaștere a sinelui vostru ca manifestare de maestru.
Acum mutați-va în inima, concentrati-va pe inima si simti Iubirea înauntru, prin frumoasa flacara Cosmica de Manifestare și Flacara Iubirii Divine, eliberand orice nivel de dezamăgire, trădare, durere, și pierderi, lipsa de iubire de sine, lipsa de auto-compasiune.
Simtiti extinderea inimii, si traiti starea în Templul vostru al Iubirii Divine, în Templul Inimii voastre, înconjurat de sufletul vostru și familia stelara și prietenii de Lumina, familia voastra pământească și prietenii de Lumina si aduceti-i pe toti în inima voastra.
Vă iubesc, afirmati acest lucru pentru voi, dragilor ~ "Eu sunt iubit, sunt iubit, sunt iubit. Eu sunt o flacără transfigurata sacra a Iubirii Divine, în serviciul Mamei Pământ și intregii EI Vieti. Iubirea este lumina mea calauzitoare, și aleg să întruchipez pe deplin și să îmbrățișez calitățile divine care sunt ale mele în acest moment ca un Maestru co-creator al Raiului. "
Și acum, ca chakra inimii se roteste la raportul Fibinaccio de 34/21, aveti un sentiment al codurilor cheie, geometrii fractale și numerologi ale acestei epoci de aur activand Lumina în chakra inimii.
Concentrati-va pe chakra gatului acum , aducând încă o dată aceste Flacari cupru auriu și roz-auriu de manifestare, aduceti energia Soarelui vostru interior, Scanteia divina din voi, energia Soarelui, Soarelui Central, și Marelui Soare Central, și extindeti-va acum într-un nivel mai mare de deschidere in capacitatea dumneavoastră de adevăr și comunicare sincera.
Vedeti-va confrunt/ă cu sinele vostru autentic, și veți găsi in această comunicare sentimentul de a fi iubitor și blând, experimentand curatare, fără judecată, fără mânie.
Va obisnuiti în starea de detașare și experimentarea energiilor Noului Pamant. Aceste frecvențe întruchipate la un nivel fizic uneori pot fi incomode, ele pot provoca scurte reamintiri și stres asupra organismului. Dar, pe masura ce integrati , treceti dincolo de stres, dincolo de durere, rușine, în niveluri mai profunde de fericire ~ vă permiteti ca acest lucru să fie experiența dumneavoastră, pentru a merge adânc și a va simți în acest extaz al Iubirii Divine, a comunica în mod clar și iubitor.
Chakra gatului se invarte acum cuu 55/34, vă confruntați cu activarea acestor chei cod, geometrie fractală și numerologii in chakra gatului , conducându-vă la un nivel mai profund de exprimare a sinelui vostru autentic în această epoca de aur.
Acum concentrati-va pe al treilea ochi, amplificand în aceste frumoase cupru-auriu și roz-auriu Flacari de manifestare, atragand energiile Soarelui interior din Scanteia Divina din inima voastra, Soarelui si Soarelui Central, și Marelui Soare Central, centrul celui de al treilea ochi se invarte acum la raport Fibonacci de 89/55. Eliminati orice sentiment de a fi în imposibilitatea de manifestare, de a fi în imposibilitatea de a vedea visul vostru.
Veți vedea clar acum prin liniile temporale Christice paralele, cum voaluri ale iluziei sunt ridicate, iar voi va manifestați doreștele inimii și visul inimii voastre.
Concentrati-va pe chakra coroanei și raportul de rotatie Fibonacci 144/89. Cand aceasta chakra se învârte în acest raport Fibanacci spirala activaza cheile cod adecvate, geometrii fractal și numerologii, ajungeti mai adânc în Constiinta cristica și Constiinta Unitatii; renuntand, la orice nivel, la orice dependenta ați putea avea, conectați în învățăturile mentalului superior, și inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu amplificata în flacarile cupru auriu și roz-auriu de manifestare și Flacara Iubirii Divine.
Lotusul cu o mie de petale apare acum in chakra coroanei și aveți un sens mai profund al înțelepciunii pe care o dețineti privindu-va cu ochii de maestru al intregii Vieti din jurul vostru.
Voi sunteți lumina, voi sunteti Calea, și această călătorie a Luminii va duce în primul rând în toate zonele de întuneric și umbra din voi înșivă, dragilor, in care aveți nevoie a imbratisa si transmuta si iubi, pentru a fi cu adevărat inima deschisa si incerezatoare care se preda divinitatii, și a conduce pe altii în această epoca de aur a Luminii.
Aveți acum energia Shekinah, Mama Divină, cand aceasta activare Kundalini se misca prin fiecare chakra, si prin al treilea ochi și în chakra coroanei. Va simțiti îngrijiti și iubiti, și conectati la propriile spirite divin masculine si feminine ale Luminii, ca recunoaștere a voastra ca zeu / zeita, nelimitat în potențialul și capacitatea de a manifesta ca un co-creator .
Revenind în spațiul vosstru sacru, înconjurati o dată mai mult în aceste frumoase cupru-auriu și roz-auriu Flacari de manifestare, prin focul sacru Cosmic de Manifestare, știți că acesta este un moment unui nou început și simțiti aceasta Flacara a iubirii divine, revărsându -se din inima voastra in inima întregii omeniri, îmbrățișati in inima Cosmica a întregii Creații.
Sunteti deschisi pentru a da și a primi, dragilor, și va recunoasteti ca maestrii ai Manifestarii, în calitate de co-creatori ai raiului si flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine.
Vă mulțumim pentru munca in serviciu, și cu aceasta, va dorim o zi minunata si magica.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro