miercuri, 10 iulie 2013

Focul Sacru Cosmic al Intelepciunii

Ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în acest Acum, în această lună sacră iulie,cand experimentați focul sacru Cosmic al înțelepciunii, cu ajutorul lui Helios și Vesta, -părinți și Logosii solar pentru acest sistem solar.

Dragilor, atunci când vorbim despre înțelepciune vorbim despre înțelepciunea antică și înțelepciunea pe care o aveți în voi înșivă, și, prin aceasta, conexiunea la multi Maestrii ai Ințelepciunii, cum urmează această cale a Luminii prin liniile temporale Christice, în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Conectați la Legiunile de lumina, dragilor, sunteți daruiti de razele divine Creator și indrumati de Maestrii Ascensionati, fiinte cristce ETS și multe Fiinte iluminate de Lumina , care merg impreuna cu tine, totodata ghidandu-va în lumină. Și mulți dintre acești maeștri ai Ințelepciunii, dragilor, care nu sunt în formă incarnata acum, au trecut si ei prin planurile inferioare și experienta Inițierilor cu lumină în auto-cunoaștere, și sacrificiu de sine, și prin aceasta au format împreună aceasta mare Frăție a Luminii.
Asa se intampla in dimensiunile inferioare și in planul acestui Pamanat in particular. Sunteți fraternitate și Sisterhood de Lumina. Sunteti frati si surori de Lumină .
In centrul acestei Lumini , acest foc Cosmic sacru al Ințelepciunii, ocrotit de ierarhia planetara spirituală, arde in inimile voastre ca lucratorii in lumina, și seminte stelare , dedicat servirii lumilor inferioare, dedicat servirii Mama Pământ și intregii ei Vieti; pătrunsi de energia razelor sacre ale Creației, și știind că vă aflați aici ca flacari ale Iubirii Divine, voi dragilor, manifestati prin intermediul acestor raze ale Creației, devenind din nou membri ai Frăției de Lumina, și ai Marii Loji Albe.
Ceea ce ati ales a incarna prin acorduri din pre-nastere cu familia voastra pământească, și familia voastra de suflete, și familiile voastre stelara, manifestati în acest sistem solar, prin energia centrului solar și Soare, ajutati de Helios și Vesta , iar în acest sistem solar și pe acest plan al Pamantului, prin razele creator de voința și putere, Iubire și Înțelepciune, sau Inteligenta Divina, respectiv, și într-adevăr daca sunteti conștienti, dragilor, acesta este integrarea acestor primele trei raze care creeaza aceasta Flacara intreita de putere, de iubire și înțelepciune.
Călătorind în calitate de maestrii în formă umană, vă deplasați în primul rând de-a lungul liniilor temporale si contractelor karmice. In liniile-vieti în care le-ați experimentat lecțiile care au creat cele mai profunde provocări pentru voi, care, în unele cazuri sunt încă în curs de experimentare prin satatutul de victima și conștiința persecutorului.
Când ați înțeles acordurile pământești formate la nivel de suflet, cu multe suflete cu care ați jucat rolul de victima și rolurile conștiinței persecutor în realități paralele , din nou, reveniti în iertare și iubire, in conexiune mai profundă cu familiile de suflete de Lumina, în acest grup de bază de doisprezece raze ale sufletului din care si voi faceti parte dintr-unul, ocrotiti de Sinele vostru superior al Luminii.
Și astfel incepeti sa atrageti cele de care aveti nevoie pentru a învăța lecțiile cu iubire. Aceasta experiență atrage prietenii mari sau sufletele pereche. Bineinteles ca sunteti deja iubire, dar lecțiile particulare pe care le-ați experimentat ajutandu-va sa va cunoasteti ca iubire au fost într-adevăr mari Acordaje de Lumina.
Pentru a experimenta polaritatea de pe acest plan pământesc, pentru a îmbrățișa atât umbra cat si lumina s-a amplificat flacăra iubirii divine în inimile voastre și în inimile altora ca să înțelegeți aceste lecții, revenind în iubire, în iertare, în apreciere, onorarea voastra și a altora.
În plus, dragilor, descoperiti contractele cu familiile stelare ale Luminii din grupul de bază de 144 de suflete, dintre care faceti parte, ocrotiti de preaiubita Prezenta EU SUNT. Acest neam stelar activeaza prin intermediul planului divin original de opt celule, de asemenea, să va determine pentru un nivel mai profund de muncă in serviciu; pentru a determina înțelegerea profunda a scopului sufletului vostru, a pasiunii voastre, și pentru a reuni grupurile de bază cu care puteti lucra, pe acest plan pământesc, creind propriile Loji ale Luminii, propriul Ashram.
Prin aceasta flacara intreita de putere, de iubire și înțelepciune, călătoriți mai mult ca sa va ridicati in Constiinta Cosmica, inițial în ashramul luminii in Shamballa, unde exista toate cele douăsprezece Raze Creator.
Experimentati un nivel mai mare de responsabilizare în alinierea voinței la voința divină a Mamei / Tatalui Dumnezeu cu această flacără a Iubirii Divine, ridicata în acest al doilea Ashram al razei de Iubire / Înțelepciune, în cunoașterea energiei Mamei Divine, pe Calea de Lumina pe care o creați pentru voi și pentru alții prin întruchiparea Femininului Divin, ridicandu-va din nou in Mintea Divina a Mamei / Tatalui Dumnezeu, prin acest al treilea ashram al razei de Inteligenta Divina . Pe măsură ce creșteti în Constiinta Cosmica, sunteți invitați o dată mai mult pentru a deveni un membru al Marii Loje Albe.
Pe aceasta calea ucenicii ajung la înțelepciunea mentalului superior, prin intermediul conexiunii la mintea lui Dumnezeu, și încep să dezvăluie misterele Universului, în umilință, cu angajament, în dăruire pentru Adevăr, fara ezitare în Lumina indiferent de ceea ce se intampla in jur, dragilor. Recunoscand faptul că sunteți adepții, inițiații de Lumina, și ați trecut prin, sau continuati să treceti prin multe din propriile probleme, propriile Acordaje de Lumina, în a redeveni ceea ce ati fost totdeauna, fiinta de lumina Solar Hristica Conștientă, aceste flacari sacre transfigurate ale Iubirii Divine, calauze în această epoca de aur a Luminii.
După cum vă ridicați mintea prin energia Iubirii Divine, experimentati o conexiune mai profundă, prin aceasta prima Loja, prin Shamballa, la Maestrii Inaltati, la experiența propriilor daruri de perceptie extra-senzoriale de asemenea, plini de lumina Maestilor .
Dezvoltati un nivel mai profund al conexiunilor telepatice în comunicare și aprofundati aceste daruri prin creativitate și inspirații in arta, literatura sau poezie, muzica, dobandind prin aceasta un nivel mai profund de cunoastere a voastra înșivă, prin Inima Cosmica a intregii Creatii.
Puteți dezvolta în continuare darurile de clarvedere, sau claraudiție, sau clarsimtire, sau o înțelegere mai profundă a Cronicii Akasha, pentru a vizualiza multe vieti pe care le-ați experimentat în aceste realități paralele ~ cele care au impact în acest Acum, sau cele care vin în viitor, cele experimentate întotdeauna și veșnic, prin liniile temporale cristice. Intindeți-va aripile spre libertate și cunoaștere, înțelepciunea universului se desfășoară și se deschide pentru voi, dragilor, iar acest al doilea nivel de conexiune care este atunci este de multe ori experimentat prin Marea Loja Alba din eteric Sirius.
Marea Loja Alba din eteric Sirius funcționează cu tiparele de perfectiune, si multe programe de conștientizare a Constiintei Cosmice ~ în primul rând prin scuturi de lumină din fotoni și anti-protoni, iar acest continuum de Lumină în domeniul universal permite interconectivitate de toate nivele de Constiinta Cosmica, prin oscilația razelor cosmice în toate direcțiile pentru a fi experimentate prin diverse gauri de vierme inter-dimensionale, stabilind un echilibru perfect de Constiinta Cosmica la fiecare nivel dimensional printre noduri de retea sau pereți dimensionali.
Accesand aceste informații, dragilor, vă descoperiti un nivel mai profund de autocunoaștere ca adepții in Lumina, miscandu-va prin acest training ~ adesea în vis, initial", va treziti mai multe coduri ADN de Lumina în amintirile celui mai inalt potential, in deplina maiestrie de sine.
Activați in continuare niveluri mai profunde de muncă in serviciu, și de aici se poate alege să va conectati în a treia mare Loja, acest Ashram din rânduiala lui Melchisedec ~ acest Ashram primar, acest Ashram central existent în Regatele de Lumina in Orion, cu Lord Melchizedek , Lord Metatron, Lordul Michael, si Consiliul universal al celor doisprezece , care pune în aplicare aceste programe de crstere a Constiintei Cosmice . Ca profesori înțelepți pe acest plan pământesc, dragilor, sunteti într-un loc în care vă puteți crea propriile Loji din lumină.
Lojile voastre de lumină albă, in lumile inferioare, pe acest plan pământesc, împreună tot mai mult cu sufletul dumneavoastră și familia stelara și prietenii de Lumina.
Pentru a va deplasa de-a lungul mai multor linii Christice de timp, în timp ce onorati lecțiile, provocările cele mai profunde, ca cele mai mari Acordaje de Lumina, pe măsură ce ati trecut aceste teste,dragilor, prin recunoașterea fapului ca voi le-ați ales aceste lecții și aceste roluri, recunoscandu-va pe deplin măreția și Lumina, eliberati orice vina, eliberați orice rușine, și îmbrățișati-va durerea.
Voaluri de iluzie ridicate după ce veți vedea în mod clar prin liniile temporale Christice in co-crearea Raiului pe Pământ, împreună ca Legiunile de Lumina, ca vase fizice ale Luminii pe acest plan pământesc, cu frații și surorile voastre de Lumina care sunt in lucru din planurile interioare ca Maestrii ai Luminii.
Pe măsură ce vă ridicați în constienta Constiintei Cosmice, dragilor, sunteți într-adevăr îmbrățișati în acest Focului Cosmic sacru al Ințelepciunii, știind că sunteți într-adevăr ambasadorii de lumina ai lui Melhizedek . Haideti a intra acum într-o experiență mai profundă a acestui sacru Foc cosmic de înțelepciune.

Oriunde vă aflați în spațiul vostru sacru, respirati adânc în corp , extinzand la nivelul abdomenului inferior cand inspirati, contractand abdomenul inferior la expirație.
În timp ce va conectati în inima de cristal a Mamei Pământ și vă simțiți în Lumină, aveti un sentiment/ traire a câmpului vostru energetic extins acum prin frumoasa flacara a Iubirii Divine, aceasta lumina alb aurie diamantina, care se extinde din chakra inimii .
Aceasta flacara sferica se extindeîn jurul tău, prin fiecare particulă sub-atomica din corp, în mișcare in sus, spre exterior, conectandu-va acum în rețeaua Unitatii Iubirii Divine, în voi și în jurul vostru cu un sentiment de conectare la lucratorii in Lumina, seminte stelare si EU SUNT avatar Constiinta de Lumina.
Lumina Superioara Colectivă a întregii omeniri, s-a trezit în cunoașterea Adevărului din Creație, în învățăturile Mintii Superioare prin Iubire Divina.

Mai departe dragilor,traiti sensul mai profund de conexiune la multe Fiinte de Lumina , la Maestrii Inaltati, la Maestrii Razelor ~ El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain și Lady Portia, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Quan Yin, și Pallas Athena.
Pe măsură ce aprofundati aceasta descoperiti linia neamului vostru din stele, multe fiinte extraterestre Christice, care sunt aici, asistand evoluția înainte a întreagii omeniri, la munca in servicii, dragilor, ocrotirea Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor, Arcturienilor, Antarianilor, și a tuturor celorlalte ființe de lumină.
După cum vă ridicați în conștiența Constiintei Cosmice vă conectați în taramurile angelice, la Arhangheli ~ Arhanghelul Mihail, Gabriel, Rafael, Zadkiel, Jophiel, Chamuel, Uriel, și omologii lor feminini divini. Extinzand vă conectați în Elohimi, zeii Creatori ai Luminii.
Experimentati această îmbrățișare profundă cosmica a Domnului Buddha și acum Sanat Kumara ca pod spre constienta Constiintei Solare cristice , Helios și Vesta, înfășurati acum în aceste frumoase cupru-auriu și roz-auriu flăcări de foc Cosmic sacru al înțelepciunii.
Experimentati acum dragilor, energia Fratiei lui Melhizedek , Lordul Melchizedek, Melchior Logosul Galactic ~ expandandu-va tot mai adanc in constiinta si Lumina ~ cu familia sufletul vostru de Lumina, prin ocrotirea Sinelui vostru Superior, extindeti-va conexiile si trairea tot mai departe catre Sinele voastre multi-dimensionale din alte realități paralele, care au atins un nivel egal sau un nivel mai mare de lumină in constiinta și înțelepciune.
Și acum catre familia voastra stelara, cu o înțelegere mai profundă a rolului vostru in serviciu; fuzionati acum cu preaiubita voastra Prezenta EU SUNT , cea mai inalta lumina care vă aflați în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Experimentati aceasta îmbrățișare profundă și integrarea cu mintea lui Dumnezeu, Inima Cosmica a întregii Creații, prin ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, înfășurati acum în frumoasa flacara lavandă, alb și auriu a lui Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză.
Experimentati această hartă cosmica a creației, deplasandu-va in raporturi Fibonacci și spirale ale Creație, spre exterior, în sus, prin aceste formațiuni toroidale de Lumina care creaza un sentiment profund al geometriilor de Lumina care sunt activate în voi și în jurul vostru prin rețelele Unitatii Iubirii Divine, la fiecare nivel dimensional. Primiti acum la un nivel mai profund geometriile fractale, numerologiile, codurile-cheie, care activează ADN-ul latent acum, la nivelul maxim Cosmic permis acum, pe masura ce experimentati in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu. Voi sunteti această flacără de lumină, un inițiat de lumină, ghidand si conducand pe celilalti în această epoca de aur , și faceti acest lucru imbratisand propria umbra și Lumină , găsind echilibrul dintre Masculinul Divin si Divinul feminin, împreuna cu echilibrul prin umbra si lumina.
Traind in planuri de polaritate, mergeti in dimensiunile Luminii.
Pentru unii, aceasta este într-adevăr un moment dificil, de multe ori cunoscut ca singuratic, izolator, sau profund provocator. Mersul între dimensiuni este într-adevăr legat de ridicarea voalurilor de iluzie, pentru a ne vedea totul in jur în Iubirea Divina si Constiinta Unitatii.
Asta este ceea ce simtiti acum, dragilor, cand vă extindeți inima , prin Inima Cosmica a întregii Creații și Flacara Iubirii Divine. Știti că nu sunteti singuri, sunteti într-o creație de lumină, simțiti acest lucru și știți acest lucru, permiteti ca aceasta să fie realitatea voastra, singura realitate a Tot Ceea Ce Este. Vă mutați dincolo de separare, dincolo de iluzie.
Veți vedea în mod clar prin ochii de maestru al intregii Vieti din jurul vostru, înțelegand creația, natura ciclică care vă conduce în sus în înțelepciunea mentalului superior, ca aceste flacari ale Iubirii Divine.
Experimentati acum, plini de energia Maestrilor Ascensionati si Maestrilor Razelor divine in Shamballa și călătorind în acest vehicul extern Merkaba de lumina sunteti ridicati in tiparele Noului Pământului, razele de radiații stralim, în Shamballa, și în special în acest prim ashram al razei de voința și putere divina.
Veți vedea lecțiile pe care le-ați ales pentru această viață, indiferent de rol, alegerea constiintei victimei, alegerea de a fi lipsiți de putere, oferind puterea dvs. altora, sau neconfruntarea cu realitatea spirituală, un sentiment de pierderea puterii, și, probabil, agresorul care devine abuzat sau viceversa, toate experimentate de bunăvoie ; dar ați înțeles, în mod clar, dragilor, că aceste lecții au rolul de a va redescoperi puterea dvs., taria de a exercită puterea, mai degrabă decât supunerea , de a experimenta Voința Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Avand încredere și predandu-va Creației, calea spre inainte curge cu ușurință și blândețe, acceptare și pace, și mai ales în iubire, dragilor.
Și în cazul în care există încă lecții pe care ați putea avea nevoie a experimenta cu privire la putere, sau ceva ceea ce nu vedeti sau roluri pe care inca le jucati, permiteti Maestrilor Inaltati, din acest prim ashram a vă impregna din corpul lor divin al Luminii, astfel încât veți putea vedea clar ceea ce este posibil să aveți nevoie a schimba și sa schimbati în acest Acum.
Experimentand al doilea ashram al razei a doua a Iubirii si Intelepciunii simtiti aceasta flacăra a iubirii divine adânc în inimile voastre , și o expresie mai profundă a darurilor voastre vine și activează ADN-ul latent; cunoștința acestor multe darurii pe care le aveti, dragilor, care sunt exprimate în scrieri și învățături , in arta, in poezie, în creatii muzicale " nota sufletului vostru, dansul vostru in pasiune și iubire divină".
In spațiul vostru sacru, adânc în Templul Inimii voastre, veți descoperi a fi înconjurat de sufletul vostru și familia stelara și prietenii de Lumina si veti trai acceptarea și înțelegerea faptului ca sunteți în mișcare catre niveluri mai mari de conștientizare a Constiintei Cosmice, experientand în al treilea ashram al razei de Inteligență Divină, conectand mintea la Mintea Superioara, la mintea Mamei / Tatalui Dumnezeu, veți primi aceste impresii în pachete de Lumina din mai multe Acordaje de Lumina.
Re-calibrarea are loc prin glanda pituitara, glanda pineala, și hipotalamus, vorbim în limbi ..... avem viziuni prin liniile temporale cristice cand voaluri ale iluziei sunt ridicate și veți vedea în mod clar prin intermediul ochilor dvs. de Maestru cel mai inalt potential al vostru posibil, ca Inițiati de lumină, în Egiptul antic și Atlantida, Lemuria, culturile Maya și Azteca, culturile nativ americane, Frăția eseniană , linia Cristica, Casa Regala Avalon, Divinul Feminin, stele, însămânțarea Luminii Creatiei prin Iubire Divina.
Va recunoasteti voi înșivă, dragilor, ca preoți și preotese și permiteti acestor cunostinte a fi activate reamintindu-va de ashramurile din planuri interioare și școli ca o călătorie într-un nivel mai profund de înțelepciune.
Astfel va dati seama că lucrati cu Marea Loja Alba, Frăția Luminii.

Sunteti ridicati in constiinta sufletului acum, în acest vehicul merkaba extern al Luminii, în Marea Loja Alba staționat în planul eteric din Sirius.
Sunteti bineveniti și întâmpinați ca Inițiati de Lumină în acest magnific multi-color Oras al Luminii. Tiparele de perfectiune din acest oras multi-color de lumină par să se schimbe în mod constant, reflectând multe programe de lumina si conștientizare a Constiintei Cosmice .
Aceste Fiinte de Lumina, Maestrii treziti, Inaltati, Maestrii ai înțelepciunii, va invita acum sa experimentati un nivel mai profund in munca de serviciu. Ei va oferă să fi plasati în acaesta Camera Metatron activata de Lumină ~ pentru citirea armonicilor energetice ale Planului vostru Divin din cele opt celule originale în raport cu planul multi-universal; va veti simti si experimenta perechi electron-pozitron rotindu-se în corp în frecvențe crescute de lumină relativ la nivelul de conștientizare a Constiintei Cosmice.
In aceasta camera Metatron activata Lumina vine , transmisii de energie divină alimentate prin electroni intra în corpul vostru energetic fizic, aducând concepte integrate, prin care veti putea manifesta pe acest pământ fizic potențial ca Inițiat de Lumina, ca initiat Melhizedek de Lumina.
Vi se oferă informații în aceste coduri de lumina, despre modul în care ati putea face cel mai bun serviciu. Acum când vă pregătiți să părăsiti această cameră de Lumina, Frăția de Lumina ai caror membrii v-au salutat și v-au felicitat in marea Loja Alba va conecteaza telepatic la membrii Ordinului Melchizedek, ai Marii Loje Albe de pe acest plan terestru, care sunt implicați în activitati in serviciu similare cu cele ale voastre.
Vi se spune cum sa atrageti în realitatea voastră acele lucrări in serviciu similare; apelați dragilor la familiile voastre stelare ale Luminii.
În plus, vă sunt activate frecvențele pentru a putea primi transmisii de lumina de la Marea Loja Alba, astfel încât să puteti fi ghidat intuitiv în luarea deciziilor adecvate în munca in serviciu, in co-crearea Raiului pe Pamant.
In cele din urma sunteti ridicati in constiinta sufletul in Orasele de Lumina din Orion, la ashramul central al Ordinului Melchizedek.
Acest mare ashram va aduce multe dintre invataturile de intelepciune, care sunt acum activate pentru voi, cand sunteti ridicati in constiinta sufletul în acest Templu al Luminii, al Ordinului Melchizedek, care va aduce în primul rând un nivel mai profund de înțelegere a tuturor inițierilor de Lumina.

Straluciti acum in aceasta piramida de Lumina care vă înconjoară, în Cronica Akasha ~ propriile înregistrări, și acum în viitorul vostru și al altora co-creati Raiului pe Pamant, ca flacari ale Iubirii Divine; aprofundand munca in serviciu, ințelegand legile creației, intelegand multe contracte pe care le faceti pe niveluri diferite, cu familia voastra pământească, familia sufletului vostru, familia stelara, dragilor.
Ați ajuns la acest nivel de înțelegere, deoarece ați avut multe vieti, pentru a ajunge in acest punct, în acest Acum, care va ajuta cu bunăvoință, armonie, blandete, pentru că asa co-creati, aceasta flacara colectiva a Iubirii Divine, în această luna iulie, pe un nivel mai profund de înțelepciune și înțelegere , prin acest foc sacru Cosmic de Intelepciune.
Lord Melhizedek vine să va îmbrățișeze acum, în corpul lui de Lumina.
Cand aceste amintiri sunt complet activate dragilor, vă lasați un moment o dată mai mult pentru a experimenta multe dintre aceste inițieri de Lumina pe care le-ati angajat nu numai pe acest plan pamantesc, dar si in alte dimensiuni ale Luminii, la care se conectează acum Sinele vostru multidimensional pe fiecare dimensiune de Lumina. Minunat, dagilor.

Reveniti acum înapoi în spațiul vostru sacru , mențineți energia și măreția voastra ca un Initiat Melchizedek de Lumina.
7 iulie este o zi buna pentru a aprofunda experiența acestei inițieri de Lumina, pentru că este cunoscuta sub numele de Ziua Sirius, iar Sirius este fratele mai mare al Soarelui, și este, de asemenea, un număr 7:7 de Lumina, care vă permite un nivel mai profund de acces prin această poartă de lumină în dimensiune superioara.
Aceste cicluri de șapte pot apărea în viața voastra în moduri diferite, si de asemenea, acesta este un moment de noi începuturi, dragilor.
Pe data de 8 iulie, experimentam Luna noua, si descoperiti o înțelegere mai profundă a ceea ce se transforma și se schimba.
Experimentand energia Lunii Pline pe 22 iulie și 23, dacă doriti, puteti primi o inițiere de lumină în Ordinul lui Melchizedek.
În plus, în această luna iulie este o aliniere planetară care va aduce mari beneficii. Aceasta este Marele trigon pe semne de apa, Rac, Scorpion si Pesti, prin Jupiter, Saturn si Neptun, respectiv.
Acest lucru va duce mai adânc într-o aliniere spirituală de lumină, cu accent pe familie și casă, pentru eliberarea de contracte karmice, confruntandu-ne cu niveluri mai profunde ale contractelor sufletului.
Și într-adevăr dragilor capacitatea de a aprofunda activitatea in serviciu prin Lumina Divina, și conectarea la niveluri magnifice ale sufletului și familiei stelare și prietenilor de Lumina.
În timp ce aliniați acum cu Soarele din interiorul Pamantului , Scanteia Divina din inimile voastre, Soarele, Soarele Central, si Marele Soare Central în această aliniere de Lumină, înconjurati o dată mai mult în aceste frumoase flacari cupru auriu și roz auriu ale lui Helios și Vesta, și acest foc Cosmic sacru al Ințelepciunii, intr-adevar deveniti maeștri de înțelepciune și de Lumina.
Impamantati o dată mai mult în energia Mamei Pământ și păstrand conexiunea de lumină deschisa prin Grila de Unitate a Iubirii divine, vă confruntați cu un sentiment profund al Constiintei Unitatii.
Vă mulțumim pentru munca in serviciu, dragilor, si cu aceasta va uram o minunata zi magica.

Dupa cum apar informatiile adaug acum Continarea cu darurile Arhenghelilor :

În această vizualizare ghidata lucrați cu Arhanghelul Gabriel și Hope, mesageri ai lui Dumnezeu, Arhangheli ai Învierii, ghidarii și armoniei, bucuriei, disciplinii și puritatii. Respirati adânc în corp, împământati în energia Mamei Pământ, activand unui nivel mai profund al acestei conexiuni pe care o aveti cu Legiunile arhanghelice , pe masura ce va înconjurati în această frumoasă Flacara alba aduse de Arhanghelii Gabriel și Hope.
Va fac semn, vă cheamă să călătoriti în lacasul lor spiritual din tărâmurile eterice între Sacramento și Mt. Shasta în California de Nord, impreuna cu Ghizii spirituali și îngerul păzitor și toate fiintele de lumina, calatorind prin această frumoasă grilă a Iubirii Divine; acum vă regăsiti în lacasul spiritual al Arhanghelilor Gabriel și Hope.
Pe măsură ce intrati în acest lacas spiritual sunteti salutati călduros de către Arhanghelul Gabriel și Hope și multe Legiuni de Lumina.
Sunteti plasati acum în acest frumos dom sferic de lumina, cu un sentiment de siguranță, un sentiment de familiaritate, un sentiment de echilibru, a scopului și a destinului; în aceste cercuri concentrice sacre de puritate, de armonie și lumină, este amintirea scopului și destinului vostru Divin , dragilor.
Unii dintre voi sunt încă în căutare și noi vă reamintim dragilor, că aceasta nu este o călătorie exterioara, aceasta este o călătorie interioară; găsirea scopului prin pasiunea personala.Voi toți aveti multe daruri ~ aceste cadouri creative ale femeii originare și energiile barbatului originar care se amplifica în această Epoca de Aur a Luminii în niveluri mai profunde ale expresiei Sinelui vostru Divin, în zonele de creativitate muzicală, în cadrul artelor , în comunicații, în comunitatea științifică, comunitățile metafizice, prin darurile voastre de vindecare, prin darurile voastre de percepție extra-senzorială, care sunt în curs de dezvoltare în niveluri mai profunde, și chiar și în darurile voastre de compasiune, de empatie; acestea va fac mari profesori, lideri , calauze și facilitatori în această eră de aur de , dragilor.
Recunoasteti acest lucru, acordand atentie în funcție de ceea ati dori să faceti, ceea ce va aduce bucurie.
Reveniti în inima voatra, dragilor, în visele inimii voastre , amintirea și recunoașterea celui mai inalt potential personal si indeplinirea visurilor și speranțele voastre.
Mergeti înapoi in cele mai vechi amintiri din această viață ; ceea ce ati vrut să faceti, pentru a fi, a experimenta ~ și a reveni înapoi în visul inimii , renuntand la deziluzie, renuntand la limitarile percepute.
 Simtiti esentele în acest frumos templu spiritual și lacas al Arhanghelilor Gabriel și Hope înconjurati în aceasta frumoasa Flacăra albă, despre scopul vostru ,despre destinul vostru, despre visul inimii voastre, unde esti, cu cine esti , ceea ce faci, găsind împlinire în scopul Sufletului vostru, găsind împlinire în viața de zi cu zi și știind că vă puteți crea această schimbare dorita, dragilor ; capacitatea de a atrage și de a manifesta și de a aduce în realitatea voastră tot ceea ce aveti nevoie în orice moment dat .
Arhanghelul Gabriel acum înaintează și activeaza in chakra voastra de baza roata Tzolkin a Luminii. Roata Tzolkin, acest disc de lumină care se învârte în sensul acelor de ceasornic și apoi invers, respectiv, în funcție de ceea ce este necesar pentru voi în fiecare moment, eliberarea sau aducerea frecventelor de Lumina, activează la un nivel mai mare acum pentru a aduce codurile de Lumina in scopul si destinul vostru personal.
Traiti sentimentul acestui lucru foarte clar, dragilor, privind prin ochii de maestru, prin liniile Christice și prin inima voastră, cum se activează ADN-ul latent la nivel maxim permis de Legea Cosmica în acest moment sacru; veți vedea clar înțelepciunea și cunoștințele pe care le dețineti, în timp ce intrati în niveluri mai profunde de cunoaștere și posibilitatea de a manifesta scopul vostru și pasiunea voastra, dragilor.
Va veți găsi acum atrași în acest frumos Pilon de lumină alb aurie . Acest pilon alb-auriu de Lumina va conduce prin liniile Christice in viitor, dragilor, și fuzionati acum cu sinele voastre viitoare în realizarea deplină a stăpânirii de sine ~ sunteti Sinele vostru Inalt și calauziti pe alții , tot așa dupa cum sunteti calauzit în acest moment.
Ați realizat ascensiunea personala, ați atins scopul și pasiunea voastra, și participati in Consiliile de Lumina.
Experimentati visele inimii voastre oricare ar fi ~ in lumile inferioare sau diferite planete sau stele. Ați îndeplinit rolurile in serviciu, dragilor, există o parte din voi care încă alege să fie aici pentru că sunteti ființe magnifice, cu adânca compasiune, ființele glorioase dincolo de dualitate și deziluzie și provocări.
Mentineti cunoașterea și experiența bucuriei și speranței, puritatii, a justiției divine, echilibrului , dragilor.
Fuzionati cu sinele voastre viitoare și luati multe dintre aceste daruri, aceste coduri cheie si geometrii sacre , dragilor . Minunat .
Tot ceea ce este nevoie de activat în ceea ce privește darurile creative, în ceea ce privește Potentialul cel mai inalt, vine prin intermediul acestor fluxuri de conștiință , prin aceste linii cristice, dragilor.
Aceste linii din Egiptul antic, și Atlantida și Lemuria, culturile Maya și Azteca, linii din dimensiuni paralele .
Permiteti acestor fluxuri de conștiință și Lumina ca o fiinta stelara de lumina, ca un Pleiadian sau Siriusian sau Andromedan sau Acturian sau Lyran să fie amplificate în acest moment.
Moștenirea voastra stelara, va conduce într-un nivel mai profund de creativitate, în acest moment, într-un nivel mai profund al expresiei acestor daruri; ai adus cu tine anumite calități stelare, care sunt amplificate și activate acum în aceste frumoase inele concentrice de puritate și lumina alba . minunat, dragilor.
Reamintiti-va cât de ușor este pentru voi a trai grațios și armonios în această Epoca de Aur a Luminii, în raiul pe pământ, în visele inimii voastre, și mențineți această viziune mereu pentru ca acesta să se manifeste.
Imaginati-va în fiecare zi visul inimii voastre , chemand ajutorul Arhanghelilor Gavriil și Hope pentru a va aduce niveluri mai mari de armonie și speranță divină și înțelegere și transformare în viețile voastre, dragilor.
În timp va impamantati conectandu-va în energia Mamei Pământ, simtiti coneciunile ei cu Conștiințe mai mari de lumina pe mai multe niveluri, cu toate Fiintele de Lumina care ajuta la ridicarea constiintei ei ca tsi voi.
Ea ajută la ridicarea Constiintei voastre, cu Soarele și planetele din acest sistem solar , voi toti ascensionati în această călătorie de Lumina, împreună devenind ființe solare de Lumina.
Este o parte din aceasta matrice energetica cu care vă confruntați prin sinele voastre viitoare, în această matrice cristalină de lumină și mențineți acest accent, dragilor, cum vă mențineți visul inimii voastre, scopul și pasiunea voastra, înconjurati inca o dată mai mult în acesata frumoasa flacără alba a Arhanghelilor Gabriel și Hope.
Acum în spatiul vostru sacru, repetați acum următoarea invocație cu voce tare:
Invocarea catre Arhanghelii Gabrial și Hope
Chem acum pe Arhanghelii Gabriel și Hope, pentru a actualiza Flacara albă a bucuriei, speranței, armonie și disciplinii.
Pentru a mă ghida în gloria și Lumina Mamei / Tatalui Dumnezeu, prin Preaiubita mea prezenta Eu Sunt, pentru a putea alege desfășurarea creatoare a Contractului meu cel mai sacru aliniat la aceasta Epoca de Aur a Luminii.
  Fac apel la Arhanghelii Gabriel și Hope, să mă ia în corpul meu spiritual al Luminii, în lacasul lor spiritual, între Sacramento și Mt. Shasta, în California, pentru a putea experimenta puritatea, frumusețea, slava și transformarea, pentru a-mi putea urma visele inimii mele, scopul meu și pasiunea mea.
Fac apel la Arhanghelii Gabriel și Hope, pentru a plasa Roata Tzolkin de lumina in chakra mea de baza .
Ca roata Tzolkin de lumină sa activeezw, se aduca codurile de lumina specifice ale scopului meu, ale destinul meu.
Și văd clar prin liniile Christice de timp munca mea in serviciu în această epoca de aur a Luminii. Eu sunt armonie, sunt puritate, eu sunt disciplinat și pasionat, eu sunt o creatie inspirata de ARTA Divina. Sunt tot ceea ce sunt. Minunat, dragilor.
Acum sunteți gata pentru Acordajul Flacarii Albe a Arhanghelilor Gabriel și Hope si primirea multor daruri în armonie și înțelepciune.
Acum repetati cu voce tare: "Eu, ( numele complet), eu dau permisiunea, și rog Duhul, Arhanghelii Gabriel și Hope, Legiunile lor de Lumina, și iubita mea Prezenta mea EU SUNT pentru acest acordaj Arhanghelic cu Daruri Creative .
"Cer să fie acordat/ă la Arhanghelii Gabriel și Hope și Legiunile lor de Lumina, prin frumoasa lor Flacara alba de bucurie, speranță, armonie și disciplină"
Și vizualizați acum această flacără albă care vine în jurul corpului vostru, in intrega aura , dragilor.
Și acum continuati: "Acum cer ca Arhanghelii Gabriel și Hope sa mă acordeze la cunoașterea multiplelor daruri creative ale mele în armonie și înțelepciune."
Arhanghelul Gabriel acum înaintează și pune sigiliul de lumina in chakra bazei, ceea ce înseamnă primirea acestui acordaj. Mininat.
Acum afirmati : "Ca un Maestru fiinta de lumina, co-creez Raiul pe Pamant. Manifest visele inimii mele, magnetizand și aducând în realitatea mea tot ceea ce am nevoie, în orice moment .
Înconjurat de frumoasa Flacara albă a lui Gabriel și Hope, eu activez toate darurile mele și pasiunile inimii mele în bucurie, în armonie, în speranța, în disciplină și în Iubirea Divina.
Mentineți această energie de lumină, înconjurati în această frumoasă flacără albă a lui Gabriel și Hope, împământati în energia Mamei Pământ, traind și simțind visurile inimii voastre, scopul și pasiunea voastra.
Vă mulțumesc pentru munca in serviciu, dragilor.
Cu aceasta am urez o zi minunata si magica.

http://pleiadianlight.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro