joi, 26 iunie 2014

Energia ISIS - zeita iubirii, fertilitatii, pacii, Divinul Feminin in manifestare

Continuam informatiile despre implicarea energiei feminine ISIS :Traducere :
"Prima ei tinta - Vatican ( 24.06-04.07), Ea va face drum la Vatican. Energia ISIS va fi atât de puternica   acolo încât mintea celor responsabili va începe să treacă catre o nouă realitate, permițându-le să-și intensifice  adevărul despre adevărata natură a lucrurilor, istoriei omenirii și a patrimoniului nostru Galactic.

10 zile mai târziu (04.07-7.07), ea va face drum spre Anglia, unde va petrece patru zile deschizand diferite portaluri care sunt acolo.O schimbare foarte mare,  va avea loc după vizita ei, și va fi foarte interesant a vedea cum se va desfasura totul.

07.07-24.07. Vom regăsi energiile ei în Rusia. Acolo ea va fi curățarea, purjarea celor care sunt responsabili, reajustand  înțelegerea lor despre viață, pentru a permite mai multe beneficii pentru umanitate în general. Ea va activa, de asemenea, mai multe portaluri foarte importante. Portaluri care sint în Moscova și în zonele învecinate.

24 iulie-1 august  Ea va veni in Egipt, unde va deplânge distrugerea  templelor și piramidelor, și v-a restabili portalurile de energie care o dată au existat. Ea va deschide alte astfel de portaluri și va cuprinde toată țara, cu iubire și lumină. Sub influența ei artefacte din "lumea pierduta", vor începe să se manifeste și arheologii nu vor mai putea să  ascundă aceste informații de  oameni. Acest lucru va începe cu adevărat să schimbe înțelegerea a ceea ce suntem, de unde venim și de ce suntem aici.

01.08.-11.08. - Ea va fi în Israel unde ar trebui să vedeți o schimbare uriașă în conștiință. Mult mai multe portaluri sunt în Israel. Aceasta va fi o vizită foarte puternica, care va ajuta la stabilizarea energiilor din Orientul Mijlociu și pas cu pas v-a aduce pace în lume.

11 august - 13 august - Ea va fi în Grecia, reactivand, din nou, diverse temple și portaluri de energie. Ea va fi deosebit de activa la Olympus, așa că, dacă  doriti să va conectati cu energiile ei, ati putea merge in vizita pe Olympus în acest moment.

 23 august - 31 august  Japonia -  Iata un rezultat foarte interesant, care sperăm că va veni . Ar trebui să vedem în cele din urmă o mișcare în ceea ce privește problema de la Fukushima, cat timp se lucrează necontenit cu inimile celor care sunt în prima linie a acestei situații.

China - 30.08- 06.09 - șederea ei în China va marca începutul unor evenimente istorice și relații fructuoase între jucători majori ai lumii. Influența  energiei ei va deschide inimile multora să-și reconsidere politicile locale și mondiale, pentru a permite o abordare mai naturala de a "face afaceri" cu restul lumii. Există mai multe portaluri din China, care vor începe să fie deschise unul câte unul. Cu toate acestea, ea va reveni la China la o dată ulterioară pentru a continua cu deschiderea portalurilor.

06 septembrie o vor găsi pe ISIS în Uganda, unde ea va deschide un portal.

07.09 -19.09 ea va face drum spre Emiratele Arabe Unite , va curata, incarca și activa toate portalurile mici și mari, în scopul de a aduce energii feminine în această țară. Ea va maturiza întreaga națiune și toate națiunile vecine cu fervoare. Și, în sfârșit va deschide ușa pentru egalitate și echilibru în inimile lor.

19.09 -02.10. Ea va petrece timpului în Afganistan, unde va deschide portaluri, să lucreze pentru a restabili energiile pașnice în această regiune a lumii. Ea va manifesta, de asemenea, diferite artefacte din trecut, prezentand lumii din nou adevarata natura a umanității și de unde au venit.

02.10.-21.10 ea va vizita Kârgâzstan, Republica Moldova, România și Prusia 

Ea va continua să cutreiere pământul si sa se deplasează din loc în loc până când, în cele din urmă, echilibrul dintre energiile feminine și masculine va fi restaurat.

ISIS este aici pentru a rămâne, ea nu pleacă nicăieri.
A venit în sfârșit momentul în care energiile yin și yang vor fuziona și permite prosperitate, sanatate, abundenta, bucurie, creativitate, tehnologie și avansuri spirituale a se dezvolta pe planeta Pământ, dar mai presus de toate IUBIRE.

~ Anna Merkaba - Energie Healer-channel - Lightworker.
 http: / / sacredascensionmerkaba.wordpre ..."

Mai jos - contactele Anei cu energia solara si nave :


Întoarcerea lui Isis – Cum vă va afecta acest lucru 

și unde o puteți găsi


De Anna Merkaba,  24 Iunie 2014

În 21 Iunie un eveniment fantastic a avut loc pe Pământ. Roata a fost pusă în mișcare și vom putea ca în cele din urmă să respirăm eliberați. În 21 Iunie, Zeița pe care am așteptat-o pentru atât de multă vreme, s-a întors! Isis, Inanna, Isthar, ea este cunoscută sub mai multe nume diferite. Una dintre cele mai puternice Zeițe care au pășit vreodată pe Pământ. În cele din urmă a sosit!

În 21 Iunie am fost trasă într-o experiență, îngerii și-au ridicat din nou trompetele și o muzică minunată a început să se răspândească departe în lung și-n lat în întreaga lume. La început nu am înțeles pentru ce era toată această agitație, dar apoi am văzut-o! Era magnifică, uimitoare, în continuă schimbare. Uneori a fost destul de enervant să mă uit la ea, din cauza multelor fațete pe care ea le-a tot schimbat de la o imagine la alta pentru a arăta ceea ce ea reprezintă. Mulți știu că ea nu este numai Zeița Iubirii, dar și a războiului, prosperității, fertilității, pasiunii, și mult mai mult de atât. 
M-am simțit copleșită de o incredibilă liniște 
și cu gândul ”acum totul va fi bine”.

Ceea ce mi s-a spus este că Isis este energia pură a iubirii și a feminității.
 Ea este o reprezentare a tot ceea ce este feminin, liniștit și totuși puternic.
 Extrem de puternic. Ea nu este pur și simplu o ființă,
 ea este o sociabilă ființă de lumină. 
Ea este cu adevărat energie pură, și totuși ca ființă de energie 
ea este capabilă să se transforme și să ia forma unor 
persoane diferite în scopul de a-și face treaba. 
Ea este reprezentarea laturii noastre feminine, 
indiferent de faptul că sunteți bărbat sau femeie. 
O parte din ea este în voi și o parte din voi este în ea. 
Fiecare ființă de pe Pământ și de dincolo are o 
particulă din Isis în ea. Ea este MAMA DUMNEZEU, 
MAMA SURSĂ cum s-ar spune a TOT ceea ce există. 
Ea este reprezentarea feminină a SURSEI.

Deci, ce se întâmplă acum? Ceea ce mi s-a spus este năucitor, extrem de interesant și de-a dreptul minunat.

Vă rog să rețineți că mi s-a spus că aceia dintre noi care fac parte din ”echipa Isis” vor începe să-i simtă prezența foarte puternic în zilele ce urmează. Vom fi chemați ”la datorie” și ne vom trezi scoși din corpurile noastre (adică vom intra în mod spontan în meditație, sau vom ieși dintr-o dată din muncile administrative de acasă, etc.) în scopul de a ne întâlni cu ea și și a fuziona cu energiile ei. Deci va continua să fie un dans, în care multe suflete care au venit aici sub drapelul lui Isis vor fuziona într-o SINGURĂ ființă strălucitoare și apoi se vor separa din nou pentru a-și îndeplini atribuțiile, numai că de data asta vor deveni mult mai puternice și mai determinate. Acesta va fi un dans foarte interesant, pe măsură ce noi ne stabilim în noile noastre roluri aici pe Pământ. Puterile noastre vor crește enorm. Fiecare persoană de pe Pământ va fi afectată, dar cei care se află sub drapelul lui Isis ca să spunem așa, vor fi cei mai afectați.

De fiecare dată când această energie va fi focalizată pe o anumită zonă a lumii, vor începe să se deschidă portaluri și evenimente fantastice vor începe să aibă loc. Încă o dată, pentru mulți dintre noi, această perioadă va fi una extrem de ocupată! Mai ales pentru cei care se află fizic în zona ei ”de ședere”. Vom fi toți atrași către ea atunci când portalurile sau schimbările majore urmează să aibă loc. Așa că pregătiți-vă pentru experiențe minunate în următoarele câteva luni.

De fiecare dată când energia ei se va manifesta într-un anumit loc în acea zonă se vor manifesta schimbări majore. Schimbări cu privire la multe domenii și moduri de viață. Acestea pot fi politice, financiare, medicale, științifice, religioase, etc., etc., dar un lucru este sigur, nimic nu va mai fi la fel vreodată.

Primul ei punct de afaceri – Vaticanul (24 Iunie-4 Iulie) va face un drum la Vatican. Energia lui Isis va fi atât de puternică și de tare acolo încât mințile celor responsabili vor începe să comute pe o nouă realitate, permițându-le să iasă în față cu adevărul despre adevărata natură a lucrurilor, istoria Umanității și moștenirea noastră Galactică.

10 zile mai târziu (4 Iulie – 7 Iulie) își va face drum în Anglia, unde va petrece 4 zile deschizând diferite portaluri care se află acolo. Va fi o schimbare foarte mare, care va avea loc după vizita ei, și va fi foarte interesant de văzut cum vor fi făcute jocurile.

7 Iulie – 24 Iulie Vom găsi energiile ei predominând în Rusia. Acolo va curăța tăblița, epurându-i și curățindu-i pe cei responsabili, reajustându-le înțelegerea asupra vieții, pentru a permite mai multe beneficii pentru umanitate în general. Acolo ea va activa și FOARTE multe portaluri importante. Portaluri care se află sub Moscova și zonele învecinate.

24 Iulie – 1 August Va veni în Egipt, unde va deplânge distrugerea templelor și a piramidelor și va restabili porțile energetice care au fost cândva. Va deschide și alte astfel de porți și va învălui toată țara cu iubire și lumină. Sub influența ei artefactele ”lumii pierdute” vor începe să se manifeste de la sine, iar arheologii nu vor mai putea ascunde oamenilor aceste informații. Acest lucru va începe să schimbe cu adevărat înțelegerea a cine suntem, de unde venim și de ce suntem aici.

1 August – 11 August Va fi în Israel. Unde ar trebui să vedeți o masivă schimbare în conștiință. În Israel sunt mult mai multe portaluri. Aceasta va fi o vizită foarte puternică, care va ajuta la stabilizarea energiilor din Orientul Mijlociu aducând pas cu pas pacea în lume.

11 August – 13 August Ea va fi în Grecia reactivând din nou diferite temple și portaluri energetice. Va fi deosebit de activă în Olimp, așa că dacă veți dori să vă conectați cu energiile ei, ați putea vizita Olimpul în această perioadă.

New-York din 13 August –  23 August. Va activa un uriaș portal care se află sub orașul în sine și îl va dezactiva pe cel care scuipă în prezent atât de multă negativitate în oraș. Ea îi va transforma pe new-yorkezi dinspre interior spre exterior și va aduce fericirea și pacea în inimile lor.

Japonia 23 August – 31 August  Aici este un efect foarte interesant care sperăm că va veni să treacă. Ar trebui ca în sfârșit să vedem ceva mișcare în ceea ce privește problema Fukushima pe măsură ce ea lucrează neîntrerupt cu inimile celor care se află în prima linie a acestei situații. 

China 31 August – 6 Septembrie Șederea ei în China va marca începutul unor evenimente istorice și a unor relații fructuoase între jucătorii importanți ai lumii. Influența energiei ei va deschide inimile multora pentru a-și reconsidera politicile locale și mondiale și pentru a permite o abordare mult mai naturală în ”a face afaceri” cu restul lumii. Există portaluri peste portaluri în China, care vor începe să fie deschise unul câte unul. Cu toate acestea, ea se va întoarce în China mai târziu pentru a continua cu deschiderea portalurilor.

6 Septembrie o va găsi pe Isis în Uganda unde din nou va deschide un portal.  

7 Septembrie – 19 Septembrie își va face drum spre Emiratele Arabe Uniteunde va curăța, purifica și activa toate micile și marile portaluri în scopul de a aduce energiile feminine în această țară. Ea va spăla cu fervoare întreaga națiune și toate națiunile din vecinătate. Și în sfârșit va deschide ușa pentru egalitate și echilibru în inimile lor.

19 Septembrie – 2 Octombrie Va petrece un timp în Afganistan, unde va deschide portaluri, și va lucra pentru restabilirea energiilor pașnice în această regiune a lumii. Va manifesta și diferite artefacte din trecut, prezentând lumii din nou adevărata natură a umanității și locul de unde ea a venit.

2 Octombrie – 21 Octombrie va vizita 
Kirgistan, Moldova, Romania și Prusia.

( nota personala - 
Isis va fi prezenta in ROMANIA 
pe 03, 08 si 09 si 
intre 14-18 octombrie 2014 , 
in Rep. Moldova pe 06,07,
12 si 13 octombrie 
si in jurul Romaniei pe 
04 ,05,11,12,13 octombrie )

ACTUALIZARE: 
22 Octombrie – 28 Octombrie va vizita Australia
 Se va întoarce în Australia în luna mai anul viitor și 
va petrece o lună întreagă aici lucrând cu diferite portaluri importante. 
Așa că Mai 2015 ar trebui să găsească 
Australia în focul iubirii și luminii lui Isis și a echipei sale.

INDIA: Ea va vizita partea de sud a Indiei în perioada 
13 Noiembrie – 24 Noiembrie
Va pleca apoi către Galilea 
(o regiune din partea nordică a Israelului, 
în apropiere de Haifa). 
Și se va întoarce în partea 
de nord a Indiei în perioada 
28 Noiembrie – 3 Decembrie.

Va continua să cutreiere Pământul 
mutându-se din loc în loc 
până când în cele din urmă 
ECHILIBRUL dintre energiile 
FEMININE și cele MASCULINE 
va fi restabilit.

Isis este aici pentru a rămâne, ea nu pleacă nicăieri. A sosit în sfârșit timpul ca ambele energii YIN și YANG să fuzioneze și să permită prosperitatea, sănătatea, abundența, bucuria, creativitatea, ca avansarea tehnologică și spirituală să înflorească pe planeta Pământ, dar mai presus de toate IUBIREA.

Fiți pregătiți ca din nou să fiți chemați ”la datorie”! De data asta va fi multă distracție! Și la final după ce toate portalurile au fost deschise. Și acest lucru va continua timp de câțiva ani, deoarece cele menționate mai sus sunt doar cele mai importante, iar apoi restaurarea planetei Pământ și a psihicului uman va începe. Bun venit la Faza II pentru toată lumea! Interesante vremuri, într-adevăr! Multumim Monica Poka

Contactul cu ISIS se poate face 
prin meditatia din postarea anterioara, 
sau prin invocarea ei , 
din dorinta de a fi ajutati...


Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro