duminică, 15 iunie 2014

Solstitiu 21 iunie 2014 Activarea Arhetipului Zeitei Planetare Feminine
Transmisie Bătrâni ~ Iunie 2014

Bine ati venit, dragilor. Ne face o deosebită plăcere să fim cu voi în această lună iunie cand traiți o integrare mai profundă a arhetipului Feminin Divin de Lumina, și activarea, în special, arhetipulului planetar al Zeitei Luminii, amplificat la momentul  Solstitiului de pe 21 iunie.
Dragilor, acesta este un moment glorios în timp veti experimenta activarea acestei flacării frumoase a Iubirii Divine în inimile voastre, și în inimile tuturor umanilor ~ fiecare bărbat, femeie și copil de pe acest Plan Pamantesc, în aspectele de liber arbitru al Creației.
Prin numeroasele activități planetare de Lumina de curatare,  compensare, transmutare, și o incorporare a aspectelor negative ale ego-ului - vechi amintirile celulare, judecati, credințe false, si creatii umane disfunctionale, sunt curățate și transmutate inapoi in Inima Cosmica a toata Creația.
Aceasta Dispensa Divina aduce  Surorile Trandafirului pentru a ajuta la activarea arhetipului planetar de Zeita a Luminii, astfel incat toată Viața să se recunoasca ca Flacari transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine, și ființe Maestrii de Lumina .
Dragilor,  Sororitatea Trandafirului  a fost creata în timpul Lemuriei, și mai târziu ca preotese din Atlantis s-au adunat în cercuri de douăsprezece pentru a activa această flacără a Iubirii Divine, de armonie, de abundență, de bucurie, și pace, prin inimile tuturor umanilor. Au fost douăsprezece grupuri de douăsprezece femei care au format Surorile Trandafirului. Simbolul zeitei este trandafirul, dar prin Iubirea Sinelui această flacără frumoasa roz a Iubirii Divine activează în inimile voastre.
Surorile Trandafirului au luat aceasta frumoasa flacără roz a Iubirii Divine în cele patru direcții ale Pământului pentru a asista Mama Pământ și toată Viața ei, si  lucreaza direct cu energia din Sirius, Pleiade și Centrul Galactic.
Pentru ca Sirius și Pleiadele  atrag în aliniere afluxul de energie care activeaza prin Centrul Galactic, Soare și Soarele Central, la o mai mare recunoaștere a  multi-dimensionalitatii voastre ca Initiati ai Luminii.
Și asa sunteti chemați, dragilor, pentru a asista aceste nave fizice ale Luminii in aceasta luna sacră iunie, in activarea acestei frumoase flacări roz a Iubirii Divine în inimile voastre ~ și deasemeni vindecarea , corpurilor  voastre 3D si 4D, astfel încât să va puteți experimenta complet măreția și Lumina, așa cat sa va puteti îmbrățișa toata durera și furia, vinovăția și rușinea, și separarea perceputa, pe masura ce corpurile inferioare sunt curatate.
Surorile Trandafirului ocrotesc acest proces, in care sunteti invitati  inițial în Templul de vindecare a lui Isis în eteric in Sirius și de aici, în Templul Iubirii Divine în constelația Pleiadelor.
Isis, cunoscuta sub numele de Zeita Marii Vindecari, Doamna Cuvintelor imputernicite, Regina Divină, Marea Zeiță și Mamă a Creației, aduce codurile de activare care reaprind Flacara Iubirii Divine, și re-apariția de Zeitei Planetare a Luminii.
Așa că haideți să va stabiliti in  spațiul nostru sacru, dragilor, sa va luam in această călătorie în Templul  de Vindecare al lui Isis, ajutandu-va astfel în compensarea, eliberarea, transmutarea și vindecarea corpurilor inferioare 3D si 4D ale întregii omeniri .
Acum, stati confortabil  în spatiul vostru sacru, respirati adanc in corp ~ extindeti abdomenul inferior, cand inspirati, contractati partea inferioară a abdomenului în timp ce expirati.
Traiti sentimentul liniilor temporale Christice care fuzionează, în acest moment, cand vă confruntați cu un nivel mai mare de recunoaștere a voastra ca inițiați de lumină, și alegeti să fiti in serviciul  Mamei Pământ și a toată Viața Ei.
Traiti sentimentul de a ști de asemenea, că sunteti un vindecător înnăscut ~ capabil să patrunda în Inteligenta Divina a corpului fizic, precum și a corpurilor emotional si mental, cu posibilitatea de a ajuta la transmutarea și decompensarea zonelor negative de energie și amintiri celulare vechi, care creează aceste bulversari în special, în corpul vostru emoțional, dragilor.
Aceste oscilații emoționale au crescut pentru multi dintre voi, în timp ce va confruntati cu frecvențe de lumină amplificate prin corpurile inferioare, in care se deplasează fiecare aspect al umbrei voastre care trebuie să fie îmbrățișat, iubit, acceptat, apreciat, cultivat, transmutat, si inteles pentru ca voi sa intrati într-un echilibru mai mare și o aliniere mai adânca în Inima Cosmica a întregii Creații.
Sunteti înconjurati acum într-o frumoasă argintiu-aurie, roz și violet flacără de lumină. Aceasta este Flacara de Vindecare Isis și se conectează prin chakra inimii și în fiecare dintre chakre, pentru a permite această recalibrare, pentru a permite această transmutare, pentru a permite această vindecare si reechilibrare, și, în special, activarea planurilor Feminin Divine de Creație.
Pe măsură ce va impamantati în inima de cristal a Mamei Pământ, și va conectați prin intermediul rețelei Unitatii Iubirii Divine la familia  sufletului vostru și familia stelara și prietenii de Lumina , chemati toate Fiintele de Lumina cu care sunteți personal de acord, și Preaiubita dumneavoastră Prezenta EU SUNT, care va ghideaza în această Epocă de aur a Luminii.
Și cu acest sprijin și în această dragoste, acum sunteți invitați în Templul de Vindecare al luminii  lui Isis în eteric Sirius. Va regăsiți in călătorie în conștiința sufletului prin portalurile stelare și prin grilele de Lumina  ale Iubirii Divine, și acum, intrați în acest frumos Templu de vindecare al lui Isis.
Priviti în jurul voastru, observați că sunteți înconjurati de Surorile Trandafirului, care vă întâmpină la vindecare in Templul de Lumina  al lui Isis.
Ele va înconjoară în Flacara lor roz a Iubirii Divine și plaseaza în inima voastra, un frumos trandafir roz, un simbol al Surorilor.
Și acum, dragilor, în acest frumos Templul de Aur de Lumina, veți vedea înainte voastra pe Zeita Isis. Ea este îmbrăcată într-o frumoasă roba alba care curge, cu simboluri brodate in aur pe ea ~ zeita are aripi albe magnifice, și poartă o diademă vultur combinat cu coarne de vaca care inconjoara un disc solar. Ea va trimite dragostea ei și vă anunta ca este încântată că sunteți aici. Ea înțelege că ați ales experiența de a fi om, și vă spune că puteți renunta la  acest aspect din moment ce ați înțeles ce înseamnă să fii om, și a experimenta creatii umane disfunctionale si puteti sa va recunoasteti ca Iubire Divina. 
Isis cea divină este aici pentru a trezi inimile tuturor umanilor și pentru a ajuta la vindecarea corpurilor  inferioare 3D si 4D, cu sprijinul Surorilor si a multe Legiuni de Lumina .
Pentru scopul de a experimenta pe deplin aspectele feminine divine ale Creației și Zeitei Planetare a Luminii, Flacara Iubirii Divine trebuie să fie ferma prin inimile deschise, și voi sunteti aceste inimi deschise, dragilor.
Înțelegeti de asemenea, dragilor, ca ați făcut contracte de suflet cu frații și surorile de suflet, și familia suflet, astfel încât nu sunteți niciodată singuri, și chiar în timp ce va  confruntati cu natura umană, corpurile inferioare, creatii umane disfunctionale  distorsionate și corpurile dumneavoastră proprii indurerate , ați înțeles curajul pe care vi l-a cerut alegerea acestei lecții, pentru voi si nu numai pentru voi, ci pentru toata Viata.
Isis activează acum Flacara Ei de Lumina de Vindecare, ajutata de Surorile Trandafirului si multe zeități feminine si Fiinte femine de Lumina.

Cand aceasta frumoasa vindecatoare Flacara activeaza in chakra de bază, amplificata prin Flacara Roșie , puteti spune: "Sunt impământat/a și centrat/a în recunoașterea măreției și luminii mele, ajutat/a de energia Fiintelor Feminine Divine de Lumina, Flacara de Vindecare Isis și Surorile Trandafirului.
Îmi permit să-mi manifest pe deplin măreția mea ca o flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine, prin purificarea și transmutarea a tot ceea ce nu mai am nevoie a experimenta de-a lungul caii mele karmice, prin care ma recunosc ca Iubire. "

Cand aceasta frumoasa Flacara de Lumina de Vindecare activeaza in chakra sacrala, aceste argintiu- aurii, roz și violet flacări de lumină activează în cadrul flacării portocalii a chakrei sacrale .
Acesta Flacara de Lumina de Vindecare elimina  credințe false vechi și judecăți despre bărbați și femei și activează energia zeitei Luminii, energia kundalini se mișcă ușor prin fiecare dintre chakre.
Cand vă confruntați cu această Flacara de Lumina de Vindecare, voi aduceti un accent pe vindecarea relațiilor așa ca puteti  spune acum:
“Onorez toate contractele karmice pe care le-am făcut pentru a ajunge sa ma recunosc ca Iubire.
Ma iert și ma iubesc pe mine și toți cei cu care am experimentat orice nivel de abuz și lipsa de putere, am înțeles că aceste contracte karmice, la nivelul lor de lumină superior s-au făcut în Iubire Divina.
Acum eliberez aceste contracte karmice pentru a experimenta calea Iubirii Divine în apreciere deplina a mea ca o flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. "

Și acum, Isis ia aceasta frumoasa Flacara de Lumina de Vindecare, aceasta argintiu- aurie, roz și violet flacără a luminii prin chakra plexului solar  - si se combină în această flacără galbena de lumină , va veți găsi într-un nivel mai profund de putere, cu limite clare, și, de asemenea, cu compensarea aspectelor legate de starea de victima și de conștiința persecutor.
Veti începe să va simtiti mai iubitori și blânzi cu voi însiva, dragilor. Veti incepe a experimenta un nivel mai mare de hranire, de iubire de sine, și de auto-apreciere , afirmand:
"Creez limite sănătoase și magnetizez și atrag în realitatea mea pe cei cu Lumina mai mare sau egala cu a mea. Traiesc in gratie si usurinta, abundenta si bucurie, armonie si iubire, încredere și predarea catre viață, cu încredere și predarea la Divin. "

După cum vă mutați în chakra inimii acum, aceasta frumoasa Flacara de Lumina de Vindecare Isis activează în flacăra-verde smarald a inimii, si eliberați tristețea, separarea, durerea, pierderea ~ știind că sunteți cu adevărat aceasta frumoasa, magnifica, sacra Flacara transfiguratoare a Iubirii Divine.
Acum afirmati:
"Îmi permit să fiu vindecat prin intermediul Iubirii Divine, care mă înconjoară și ma umple în mine cu recunoașterea măreției și luminii mele. Inima mea este expresia Iubirii Divine și eu sunt una cu toata Viata. Eu sunt Dragoste întrupata și sunt iubit/a și apreciat/a, asa cum ma iubesc și ma apreciez eu insumi/insami.  Cu recunoștință , primesc aceasta frumoasa Flacara de Vindecare a Luminii lui Isis.
Îmi permit a face toate modificările pe care trebuie să le fac pentru a recunoaste ca eu sunt iubire, și îmi permit să fiu o inimă deschisă în această Epoca de Aur a Luminii "

Și acum, Flacara de Vindecare a Luminii lui Isis intra in chakra gatului, aceasta frumoasa argintiu-aurie, roz și violet flacără de lumină activează în flacăra albastru sacru a chakrei gatului, unde se elibereaza expresiile vechi de sine care nu  mai servesc în acest Acum.
Cand această frecvență de vibrație activeaza in chakra gatului, o expresie mai profundă a Sufletului vostru se exprimă cand acum voi afirmati :
"Îmi exprim realitatea mea spirituală în așa fel încât sunt văzut/a și  auzit/a, înțeles/inteleasa și apreciat/a. Observ fiecare moment acum si fiecare provocare percepută prin ochii mei de maestru si mă exprim clar, cu dragoste și grijă ca o Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. "

Și acum, va concentrati pe cel de-al treilea ochi, cand  Flacara de Vindecarea Isis, aceasta frumoasa argintiu- aurie, roz și violet Flacara de Lumina activează în al treilea ochi și, prin aceasta flacără Indigo de lumină. Chakra voastra din frunte se deschide la visele și viziunile voastre, dincolo de voaluri de iluzie, luându-va în pasiunea inimii, și bucuria inimii, și capacitatea voastra de a materializa scopul vostru ca Suflet.
Și acum, are loc o recalibrare între glanda pineala, glanda pituitara, talamus și hipotalamus, și cand acest lucru se întâmplă, aveti un sentiment profund de aliniere în Inima Cosmica a întregii Creații. Minunat dragilor.
Acum afirmati:
"Valurile de iluzie se ridica pentru mine, cand eu aduc în acest Acum realitățile paralele cu cel mai mare potențial spiritual al meu din toate liniile temporale Christice și multele mele daruri creative de utilizare a serviciilor in Iubire. Îmi trăiesc viața în bucurie, urmand visul inimii mele,  pasiunea inimii mele. "

Și acum, cand Flacara de Vindecare sacra a Luminii lui Isis  activeaza in chakra coroanei, un lotus cu o mie de petale apare in chakra coroanei, energia Shekinah activează prin chakre și afara din  chakra coroanei, așa cum sunteti  înconjurat/a în aceasta frumoasa argintiu -aurie, roz și violet flacără de lumină.
Acum afirmati:
"Sunt aici, în acest moment pentru a activa arhetipul planetar al Zeitei Iubirii Divine prin inima mea, și pentru a ajuta la această activare a Flacara Iubirii Divine pentru întreaga omenire."
Minunat dragilor.
Isis vă spune acum să va concentrati pe recunoașterea de voi insiva ca vindecători, pentru a va conecta în inteligența intuitivă divină a corpurilor de energie și corpului vostru fizic.
Acum canalizati-va atentia în corpul dumneavoastră pentru a vedea ce are nevoie de această vindecare și dragoste.
Vă concentrati la fiecare parte din corp și organe ~ plamani, inima, splina, pancreas, ficat, intestin, esofag, rinichi, stomac, vezica urinara ~ oricare parte a corpului are nevoie de această vindecare și iubire.
Acum, să luați aceasta frumoasa Flacara de Vindecarea a Luminii lui Isis , această frumoasă argintiu- aurie, roz -violet flacără de lumină în fiecare zonă în interiorul corpului și in jurul lui , in jurul corpurilor energetice .

Și acum, conectati cu SurorileTrandafirului, Fiintele de Lumina, semintele stelare, luați această frumoasa Flacara de Vindecarea a Luminii lui Isis , această frumoasă argintiu- aurie, roz -violet flacără de lumină în jurul și în Corpul de Lumina al Mamei Pământ și , în Glastonbury Tor în Regatul Unit, chakra inimii Mamei Pământ, si in inima podisului Transilvaniei, Alba Iulia, Sebes , Blaj.
Acum, aceasta frumoasa Flacara de Vindecarea a Luminii lui Isis , această frumoasă argintiu- aurie, roz -violet flacără de lumină aprinde în inimile tuturor umanilor arhetipul  Zeitei Planetare care se ancoreaza în cadrul rețelei Unitatii Iubirii Divine, curatind corpurile dimensiunilor inferioare 3D si 4D ale întregii omeniri, astfel ca toată Viața să se descopere ca fiind Iubire.
Și pentru a ajuta în această transmutare și decompensare, acceptam limbajul Luminii dragilor. Minunat.
Multumiti lui Isis și Surorilor Trandafirului pentru a fi luat parte la această călătorie frumoasă de cunoaștere a voastra insiva ca aspectele feminine divine ale Creației si acum sunteți invitați în Templul Iubirii Divine în Pleiade.

Acum va veți găsi călătorind prin retelele Iubirii Divine, de radiații stralim, în Templul Iubirii Divine în Alcyone.
Pe măsură ce intrati în Templul Iubirii Divine, sunteti înconjurati de familia Sufletului vostru, și familia voastra stelara și prieteni ai Luminii. Sunteti bineveniti și salutati cu iubire , ca Flacari  transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine.
Surorile Trandafirului va înconjoară, vă invelesc în aceasta frumoasa Flacara roz a Iubirii Divine, deoarece din nou activeaza flacara roz a Iubirii Divine in chakra inimii voastre.
La acest moment Acum, va aliniați complet în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu în experiența Cunoașterii ca voi insiva sunteti Iubire Divina.
Intrati în templul inimii voastre, in iubire de sine, auto-cultivare și auto-aprecierea măreției și luminii voastre. Minunat Dragilor.

Acum, conectati cu SurorileTrandafirului, Fiintele de Lumina, și familia Sufletului vostru și prieteni ai Luminii, aceasta frumoasa Flacara roz  a Iubirii Divine activează în jurul și în Corpul de Lumina al Mamei Pământ și , în Glastonbury Tor în Regatul Unit  si in Transilvania, in chakra inimii Mamei Pământ.
Acum, frumoasa Flacara roz  a Iubirii Divine activează în inimile tuturor umanilor arhetipul  Zeita Planetara de Lumina, se activează în Grila Unitatii  Iubirii Divine și Șabloanele Noului Pamant de Lumina.
Cand se întâmplă acest lucru, codurile-cheie ale Femininul Divin activeaza în cadrul rețelei Unitatii Iubirii Divine, vindecand și transmutand orice abuz al Femininului Divin. Minunat dragilor.

Și pentru a ajuta la activarea Flacarii Iubirii Divine, folosim  limbajul Luminii.
Va confruntați acum cu un sens mai profund de codificare Feminin Divina a Luminii prin Gridul Unitatii Iubirii Divine, va regăsiti călătorind în conștiința Sufletului în portaluri de Lumina care se conectează în Șabloanele pentadimensionale ale Luminii.
Înconjurati acum în frumoasa Flacara argintie  Interstelara a  Constiintei Christice, de interiorizare, luminare și înțelegere, intrati în al XVI-lea Portalul Stelar de Lumina, in care vă confruntați cu Legea disciplinei.
Legea Disciplinei este într-adevăr cea mai mare cale de a obține înțelepciune, independență, libertate, și cunoastere, deoarece implică un angajament pentru obiectivele și aspirațiile spirituale. Angajamentul necesită un accent zilnic pentru a trai în fiecare moment Acum și a fi gata a experimenta niveluri mai mari de ucenicie, dupa cum aveți încredere și va predati Divinitatii.
Acum vă activati al XVI-lea disc Cosmic Christic holografic, argintiu de Lumina, de-a lungul coloanei vertebrale în vertebra corespunzătoare care se leagă în Caile de ucenicie. Sunteti plini de umilinta în cunoașterea că sunteți într-adevăr acest Christ  conștient de Lumina mergand pe aceasta cale a Iubirii Divine, știind de asemenea că toata Viata are această oportunitate, pentru toata Viata este prezenta alegerea de a alinia voința lor Voinței Divine.
Cum se întâmplă acest lucru, se recalibreaza corpurile  inferioare ale dimensiunilor 3D si 4D, chakrele, nadisurile, cu șabloanele Noului Pământ, vă confruntați cu un nivel mai mare de reechilibrare și expresia Maestriei de Sine.

Acum va veți regăsi intrând în acest al XVII-lea Portal Stelar de Lumina unde aveți Legea dezintegrarii, finalul inainte de a experimenta EU SUNT Avatar Corpul de Lumina.
Acest proces de transmutare prin debarasare de vechi pentru a face loc pentru nou se amplifică în acest moment  Acum, și știți că sunteți în sfârșit în acest loc pentru a experimenta transformarea voastra deplina ca un profesor spiritual, vindecator, lider, și Flacara a Iubirii Divine în această epocă de aur a Luminii. Minunat dragilor.
Pe măsură ce ancorati acum și activati al XVII-lea disc Cosmic Christic conștient holografic, acest frumos disc  argintiu de Lumina, prin vertebrele coloanei vertebrale va miscati corpul ușor, înainte și înapoi, și dintr-o parte în alta pentru a integra aceste frecvențe de lumină , știind că totul este divin perfect și că iubirea va triumfa întotdeauna. Pur și simplu , aveti încredere și predati-va, dragilor. Încredere și predare catre Divinitate.

Și acum găsiti intrarea în al XVIII-lea Portal Stelar spiritual de lumină, in care vă confruntați cu Legea ciclurilor.
Totul în viață are un ritm natural dragilor, un flux și reflux. Menționăm acest lucru, astfel încât să puteți ști că fiecare moment Acum are propriul ritm perfect, zi și noapte, lumină și întuneric. Există o rebalansare care apare de asemenea, în acest Portal spiritual de lumină.
Cand vă confruntați cu Legea ciclurilor, veți găsi un nivel mai mare de echilibru în dansul de umbra si lumina, îmbrățișând calm toata gamă plină de emoții, îmbrățișând-vă în Lumina și măreția de a sti cine sunteti ca aceste Flacari transfiguratoare sacre a Iubirii Divine. Acum vă activati acest al XVIII-lea disc Cosmic Christic holografic în vertebra corespunzătoare de-a lungul coloanei spinarii vertebrale . Minunat.
Vă confruntați cu această recalibrare care are loc prin corpurile voastre 3D si 4D, știiind de asemenea că Luna Noua in Rac pe 27 iunie va aduce un nivel mai mare de reuniune  interioara cu Masculinul și Femininul Spirit al Luminii.
Aveti încredere că, în acest moment  Acum, totul este divin perfect și aveti în cele din urmă posibilitatea de a elibera energiile inferioare, de la nivel celular, de la nivel eteric, emoțional și mental, acum cand activați Flacara Iubirii Divine în inimile voastre .

Va regasiti acum înapoi în spatiul vostru sacru, impamantati în energia Mamei Pământ, cu senzația de a fi binecuvântati  mergand pe această cale a Iubirii Divine ca Flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine.
Este un moment de sărbătoare dragilor~ sărbătoriti-va pe voi, măreția și lumina voastra în timp ce intrati într-un nivel mai profund de iubire de sine, auto-apreciere, și auto-cultivare. 
Impamantati-va în inima de cristal a Mamei Pământ, , conectați în Soarele Pamantului interior, în Scanteia Divina din Inimile voastre , la Soare, Soarele Central,Marele Soare Central, și Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.


Va descurcati foarte bine, dragilor ~ și vă mulțumim pentru munca in serviciu, și cu aceasta vă binecuvântam sa aveti o zi magica!

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro