sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Intrarea in Portalul 2018 ca Flacari Divine si Co-Creatori Constienti de Lumina


Am experimentat multe activități de Lumină uimitoare în primii cinci ani ai acestei Epoci de Aur a Luminii, care ne-au dus mai adânc în Reunificarea cu Divinitatea și Re-unire cu noi înșine și unii cu alții, în calitate de Conștiință a Luminii, Lumina christica pe acest pământ sfânt.
Una dintre activările funcție de frecvența dimensională pe care mulți dintre noi am experimentat-o a fost prin razele divine ale creației și, în special, prin construirea podului curcubeu de la Mama / Tatăl Dumnezeu prin cele 12 raze pământești și cele șase raze cosmice. Prin harul lui Dumnezeu, aceste frecvențe ale razelor sunt acum complet ancorate, iar harta cosmică pana in Inima lui Dumnezeu este activata și acum activează pentru toată Viața pe acest pământ sfânt, prin Raza Diamantina a Conștiinței Melchizedek.
Pe măsură ce intrăm în 2018, un an pamantesc 2 al Maestriei in Relatii, deasemeni și numărul sacru al Conștiinței Christice Planetare, trăim Codurile de Lumină Diamantina sau Codurile Reinvierii Conștiinței Avatarului, aprinse prin Raza Diamantina a Conștiinței Melchizedek. Pe măsură ce acest Dumnezeu a activat raza purității și a nevinovăției prin și în fiecare particulă subatomică pe acest pământ sacru și în inimile întregii omeniri, fuzionăm cu Preaiubita noastra Prezență Eu Sunt, Familia de Suflet și Familiile Stelare, reechilibrându-ne Masculinul Divin și Femininul Divin adânc în unitate. Noi coduri de misiuni și coduri de prosperitate vin in pachet în comunicarea conștientă și relațiile iubitoare și ne adâncim într-un nou flux de armonie, grație și ușurință, mergând pe calea diamantine a iubirii.

Prin această lumină diamantina celestică și prin codurile de lumină diamantina ale Creației, suntem acum capabili să aducem împreună toate frecvențele necesare, precum și niveluri mai profunde de sprijin prin Supravegherea Prezenței noastre Preaiubite și a numeroaselor ființe de lumină. Pe măsură ce creațiile noastre de Lumină se desfășoară energetic prin geometria sacră a Fructului Vieții, pornind de la rotirea Vesicăi Piscis și activarea Scutului Trinității Lorzilor de Lumină , ajungem mai adânc în Conștiința Cosmică conștienti ca și Co-Creatori ai Raiului. Și în capacitatea noastră de a accesa, alinia, descărca și activa codurile multidimensionale de lumină diamiantină, ne reinoim misiunea noastra in serviciul umanitatii cu grație și ușurință.
În această frumoasă transmisie, începem să experimentăm podul curcubeu al luminii din Inima Cosmică a Mamei / Tatalui Dumnezeu prin razele creației și, în acest proces, activăm ADN-ul latent și să creăm corpurile noastre multidimensionale de lumină.

Intrăm în Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu, fuzionând cu Preaiubita nostra Prezență, Familia de Suflet și Famile stelare ale Luminii. Din acest loc al perfecțiunii infinite a lui Dumnezeu, trăim dragostea Mamei Divine care se extinde din inimile noastre christice, cunoscand faptul că revenim Acasă cu adevărat, în inimile noastre de Iubire Divină.
Apoi activăm Scutul Trinității Lorzilor de Lumină și, dupa aceasta aprindem codurile  de lumină Eu Sunt Avatar prin Corpul nostru de Lumină Curcubeu. Această activare diamantina unică creează tiparele perfecte ale Eu Sunt Rasa Avatar, care ne aliniază in Codurile Luminii Diamantine din Inima Cosmică a Maicii / Tatălui Dumnezeu ca Co-Creatori Conștienți și Flacari sacre de transfigurare a Iubirii Divine.

Ajutăm în continuare să activăm această rază de lumină diamantina prin orașele cristaline deasupra locurilor sacre stravechi în crearea Gridului Unități diamantine a Iubirii Divine, astfel încât toti din toată Viața să poată experimenta măreția lor și lumina ca si co-creatori conștienți ai Divinului.

Darul nostru pentru voi:

 Cele 12 camere de lumină diamantina ale Eu Sunt Rasa Avatar și activarea corpului nostru de lumină diamantină

 Pe măsură ce călătorim pe calea iubirii divine, ne conectăm mai adânc în starea Eu Sunt Avatar Conștiința de Lumină, prin ocrotirea Prezenței noastre Preaiubită, a Consiliilor Stelare și a Surorilor Trandafirului.

Prin numeroasele activități planetare de Lumină orchestrate și activate prin noi ca premergatori și vase fizice ale Luminii, am experimentat codurile Luminii diamantine care se învârteau din Inima Cosmică a lui Dumnezeu, prin Soarele Central al galaxiei și Sori dincolo de Soare, precum și cunoașterea și integrarea divinității noastre, nevinovăția și puritatea noastră. În plus, am fost înveliți în frumoasa Flacără roz a SurorilorTrandafirului, care ne-a condus pe Calea Trandafirului și arhetipurilor Luminoase ale Divinului Feminin.

 Și acum, în forma Eu Sunt Rasa Avatar, consiliile  stelare vin să aducă lumina camerelor de lumină diamantină care ne iau mai adânc în auto-iluminare și stăpânire maestrie de sine pe măsură ce experimentăm tiparele Noului pământ ca aceste flacari transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine.

SurorileTrandafirului ne invata aprofunda fluxul iubirii divine în inimile noastre christice prin frumoasele lor flăcări de lumină, iar după aceea, consiliile stelare își aduc camerele din lumină diamantina, camerele luminoase multidimensionale, multicolore, care ne leagă prin și spre toate dimensiunile Luminii. Conectati în Eu Sunt Avatar Conștiința de Lumină și cu Preaiubita noastra Prezență, experimentăm:

 Camera de Lumină a Fericirii, înconjurati într-o flacără de Lumină argintiu diamantina și Supravegheată de către Consiliul Stelar Pleiadian.

Camera de Lumina pașnică și serenă, înconjurati într-o flacără de lumină platinum diamantina , sustinuta de Consiliul stelar din Orion.

Camera de Lumina iubitoare și plină de compasiune, înconjurati într-o flacără de lumină diamantin perlescenta, luminată de Consiliul stelar Vegan.

Camera de lumină diamantina a Unitatii, înconjurati într-o flacără de lumină de diamantina și argintiu aurie , sustinută de consiliul stelar din Sirius.
  
Camera de lumină diamantina de stabilitate emoțională, înconjurati într-o flacără de lumină diamantină și roz purpuriu, sustinută de consiliul stelar venusian.
   
Camera de lumină diamantina Patientă și Înțelegatoare, înconjurati într-o Flacără de Lumină diamantina , sustinută de Frăția Luminii.

Camera de lumină diamantina a Umilintei, înconjurati într-o flacără de lumină de diamant și roz verde de smarald, sustinută de consiliul stelar antarian.

Camera de lumină diamantina de interiorizare si deschidere mentala, înconjurati de o flacără de lumină diamantina și roz auriu, sustinută de Consiliul stelar Nibiruan.

Camera de lumină diamantină a forței interioare, înconjurati într-o flacără de lumină diamantina și violet argintiu, sustinută de Consiliul stelar arcturian.

Camera de lumină diamantină conducatoare, înconjurati de o flacără de lumină de diamantina și alb auriu, sustinută de Consiliul Stelar Andromedan.

Camera de lumină diamantatină de perfecta sănătate, înconjurati de o flacără de lumină diamantina și cupru-auriu, sustinută de Consiliul stelar Maldekian.
  
Camera de lumină diamantatină a Serviciul asumat, înconjurati într-o flacără diamantina și violet magenta, sustinută de Consiliul stelar Alpha Centauri.

Pe măsură ce integrăm calitățile rasei Eu Sunt Rasa Avatar, avem în continuare posibilitatea de a ne activa câmpul Diamantin de Lumină / Merkaba prin toate dimensiunile Luminii, în Împărăția Mamei / Tatălui Dumnezeu.

Câmpul Light Body / Merkaba se extinde cu aproximativ 16 metri / 16,2 metri în jurul nostru atunci când este complet activat și deține toate codurile pentru activarea ADN-ului inactiv. Această activare ne ajută în continuare la crearea unui corp radiant, eteric, electronic de Lumină, modelul perfect Adam Kadmon. În plus, câmpul Lumină / Merkaba ne leagă în Gridul Unității Iubirii Divine în interiorul și în jurul planului Pământului și în holograma unificată a Iubirii întregii Vieți pe acest plan pământesc.

  Odată ce este activat câmpul Lumină / Merkaba, se activează și geometriile sacre ale solidelor platonice, precum sunt razele pământești superioare. Solidele platonice sunt cubul, octahedronul, tetraedrul, icosaedronul și dodecaedrul, iar prin activarea campului, corp de Lumina / Merkaba am devenit o prelungire a gridului Conștiinței Christice în jurul planului Pământului, reflectând exact geometria sacră și rezonanța armonică găsite în tiparele de Lumină ale Noului Pământ.
  
Aceasta este o tehnică energetic puternică care ne va duce mai adânc în Iubire necondiționată
și experiența Conștiinței Unității, numită și dimensiune de lumină nouă dimensională / activarea Merkaba.

Ne bucuram de aceste conexii si ajutorul primit si experimentam un sentiment colectiv de auto-măiestrie, știind cât de profund suntem iubiți, sărbătoriți și apreciați.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊


https://www.facebook.com/AcousticHealth/videos/1597728620319174/

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro