miercuri, 24 ianuarie 2018

Noi toti invatam sa traim in energia INIMII

A trai in energia INIMII este cu totul altfel decat in energia MINTII !

Cu MINTEA faceam planuri si le urmaream , privindu-le treptat cum cresc, uneori dupa multe eforturi.
Cu INIMA vom manifesta si materialiaza usor tot ce avem nevoie!
Mai jos gasiti o descriere a realitatilor vazuta cu alti ochi decat cei umani - e de luat in considerare pentru ca lumile noastre se unesc in tiparele colective ale Noului Pamant de LUMINA pe care noi IL RIDICAM !

TĂRÂMUL FAERIEDescrierea noastră este foarte asemănătoare cu cele care circulă în unele dintre poveștile voastre. 
Ființele Faerie reprezintă o categorie în care se regăsesc zânele, gnomi, elfi, spiritele unor lacuri ori păduri adânci, spiritele marilor înălțimi.
Noi avem consistența energetică a Mamei/Tatălui Dumnezeu și, față de voi, avem o atitudine protecoare, atâta timp cât nu ne deranjați cu acțiuni care ne afectează habitatele.
Căutăm să vă mângâiem și să vă ajutăm în căutările voastre. 
Totuși, în cea mai mare parte, încercăm să vă aliniem cu propria voastră putere, pentru a vă întări în deținerea abilităților care să vă ajute cât mai bine în relația voastră cu creația.
Căutăm nu doar să vă ajutăm și să vă iubim, dar suntem, de asemenea, destul de dornici să ne jucăm cu voi, să vă repunem în contact cu frații și surorile noastre ori ale voastre, pierdute de mult timp.
Ne intersectăm pe canalele de frecvențe pe care ni le-am rezervat în relația cu voi. Vă ajutăm să visați și să vă trăiți din nou unele aspecte din copilărie, atunci când imaginația voastră debordantă vă permitea să vă creați aevea lumi în care voi erați eroii aclamați și iubiți de toată lumea. 
Așadar, vă ținem la îndemână aceaste frumoase energii și ne încântă  când, din timp în timp, vă lăsați conduși de ele, pentru a vă crea o lume de vis, o lume a dorințelor neîmplinte.  
Sunteți făpturi a căror imaginație ne cucerește, deși vouă vi se par manifestări cotidiene.
Tentația noastră este „joaca serioasă” unde se face apel la imaginația bogată, la modalități de integrare originale, la rezolvări imposibile. 
Noi nu vedem nimic rău în ceea ce faceți voi, chiar și atunci când vă sloboziți imaginața și îi permiteți să vă plăsmuiască ființe fabuloase. 
Dar trebuie să știți că toate aceste fabulații, toate aceste căi ale utopiei vă sunt oferite de noi, care vă facilităm astfel crearea acestor „parcuri de distracție și relaxare”, pentru ca voi să vă remontați, să vă reechilibrați și să vă recuperați forțele și vigoarea.

Nu există nici un manual de instrucțiuni pe care să-l putem oferi lui Daniel (canalul uman) astfel ca el să vi-l poată da în formă concentrată, pentru ca voi să învățați ce, cum și cât de imaginativi puteți fi. Aceasta deoarece voi nu aveți nevoie de nimic dinafara voastră; totul îl regăsiți în voi, în subconștientul vostru, în conștiința și voința voastră, în enorma voastră putere, de care încă nu sunțeți conștienți. 

Vă invităm să vă „jucați frumos”, să vă lăsați imaginația liberă, să fiți permanent copii, căci astfel vă veți putea ridica nivelul de conștiință, deci vibrația.

Totul este un dar, toate sunt GRAȚII pe care Stăpânul Lumilor le oferă cu iubire copiilor Lui de pretutindeni.
Nu vă lăsați complexați de faptul că lumea 3D, în care majoritatea dintre voi se mai află, nu v-ar oferi „terenuri de joacă”. Limitele le puteți depăși prin imaginația voastră.
Tot ce aveți nevoie este întruchiparea deplină a voastră înșivă, și apoi veți putea „locui” în acest tărâm al făgăduinței împlinite, pe care noi l-am creat și-l păstrăm pentru voi.

Eu sunt Ofelia și sunt faerian(ă) [ zână].
( channeler Daniel Scranton)


Vrem să vă asigurăm că procesul vostru de ascensionare a luat viteză și se derulează rapid. Ceea ce se întâmplă acum este chiar peste așteptări, importantele schimbări din sistemul vostru planetar și din ființa voastră succedându-se mai repede decât de obicei. Desigur, o explicție plauzibilă o găsim în starea voastră de spirit ocazionată de apropiatele sărbători pe care voi le așteptați cu nerăbdare și cu mult mai multă bună-dispoziție. Tot ceea ce faceți este din mai multă plăcere, și la gândul că încep să vină spre casă cei dragi. De fapt asta vi se potrivește ca o mănușă, noi stiindu-vă firea de ființe, în majoritatea lor, sociabile, spirite gregare și gata să petreacă. 
Mulți dintre voi dați frâu emoției să se manifeste, și nu rare sunt ocaziile când vedem în ochii voștri lacrimi de bucurie. O, ce plăcere ne fac asemenea scene!! Ce ființe minunate puteți fi, atunci când dați la o parte interesele voastre materiale ! Mulți dintre voi v-ați apropiat mult de hotarul care vă desparte de dimensiunea 5D. Priviți în sus spre el și știți că veți ajunge acolo imediat ce veți fi escaladat și ultimul urcuș. Presimțiți că acolo, sus, vi se va desfășura în față o adevărată feerie, câmpuri largi de flori, râuri cu ape limpezi, iar razele soarelui iubitor vă vor mângâia.

 Oricum, iubiților, adânca noapte a sufletului prin care ați mărșăluit atât de multă vreme se destramă și zorile încep să apară. Majoritatea dintre voi sunteți dornici de Lumină, de viața în marea colectivitate, și nu vă mai doriți să vă retrageți în catacombe, pentru a suferi în tăcere.
Viața în iubire este starea către care fiecare dintre voi va năzui, căci experiența dragostei, a comuniunii, nu se compară, ca valoare, cu nimic altceva. 
Participarea afectivă este determinantă în obținerea progresului. Noi zone de explorat vă așteaptă în dimensiunea 5D. Conștienți și plini de dorința de a cunoaște, veți cutreiera lumile galaxiei și ale universului, fie pentru a revedea unele locuri prin care ați avut vieți, pentru a vă vizita prietenii ori rudele, fie pentru a vă extinde cunoașterea unor noi lumi, căci veți fi cu adevărat ființe multidimensionale și universale. O veți face nu numai cu gândul ori cu corpurile voastre subtile ci cu totalitatea voastră, ca ființe complete și destul de complexe, dotate cu multe moduri de exprimare și manifestare.
Iubiților, procesul renașterii voastre a început și doar voi mai sunteți în măsură să-l opriți.
Aripile voastre se desfac acum și vă vor purta pe acolo pe unde nici măcar gândul n-a trecut.

Suntem zânele și suntem atât de încântate să ne conectăm cu umanitatea, unde ne aflăm foarte mulți prieteni. Dacă veți dori să ne reconectăm în viitor, chemați-ne !
Cu iubire!
Zânele

http://sananda.website/


Nivelul cel mai înalt al dimensiunii a patra


Salutări. Suntem Consiliul arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi toți.
Vă confruntați cu un potențial care va începe să se manifeste cu tendința de a vă exprima în viitor la nivel de colectivitate umană și mai puțin de individualitate. 

Până acum v-ați confruntat cu un potențial energetic superior cu o octavă, potențial care v-a ajutat să vă ridicați la nivelul vibrațional al dimensiunii 4D. În această zonă, în care operează câmpurile energetice ale dimensiunii de tranziție, se întâlnește un mixaj de frecvențe destul de diferite, ele redând atât stări ale vechii dimensiuni 3D cât și începuturi vibraționale ale dimensiunii superioatre 5D. Practic, aceasta înseamnă că întâlniți în manifestare atât vechiul, care se cramponează să nu piardă teren și să-și continuie existența (bazat pe egoism, separare, invidie, dorință de acumulări materiale, dorință de putere și de dominare), cât și noul,  care are un alt mod de exprimare, și se bazează pe energiile iubirii necondiționate, ale onestității și dreptății sociale. 

Nivelul la care ați ajuns este rezultatul atât al ajutorului și sprijinului care vi s-au acordat din afara sistemului vostru planetar dar și al determinării și eforturilor voastre de a evolua. Este evident că rezultatele ar fi putut fi mult mai bune, dar cele pe care le-ați obținut reflectă alegerile și neomogenitatea societății umane actuale. Trebuie spus că în acest an, valoarea maximă a energiilor benefice transformatoare se va atinge în perioada dintre Solstițiul de Iarnă, Crăciun și Anul Nou.
 Acum, ridicarea frecvenței și alinierea la vibrația cosmică vă sunt accesibile și se datorează, în principal, celor trei evenimente menționate, iar cu o determinare corespunzătoare, vă puteți propulsa foarte aproape de tărâmul (subnivelul) superior și  final al celei de a patra dimensiuni, valoarea maximă de vibrație pe care ați reușit să o stabilizați până acum în călătoria voastră colectivă. 

Este, bineînțeles, o poziție meritorie care însă nu reflectă totalitatea posibilităților pe care le-ați avut și de care ați fi putut profita. Oricum, asta este, și trebuie să vă declarați mulțumiți că totuși v-ați deplasat mai repede ca oricând în această călătorie.
Așa cum am spus, numărul persoanelor trezite de pe planeta Pământ nu a fost niciodată mai mare ca acum, chiar dacă procentul total este încă scăzut. Masa critică n-a fost însă atinsă, dar, în ritmul și cu o mai mică fluctuație în jurul valorii medii, se poate spera că acel moment nu este prea îndepărtat. Perioada aceasta, a sărbătorilor, poate aduce un salt important în câmpul energetic, dacă veți fi mai deschiși, mai buni, mai dispuși să-i ajutați pe cei care au nevoie. Prin atitudinea și alegerile voastre puteți realiza o mai bună aliniere la câmpurile energetice benefice ale universului.

Trebuie înțeles că premiul cel mare, care vi se pregătește prin tot acest proces creativ, sunteți chiar voi. Voi vă auto-șlefuiți mereu pentru a deveni din piatra brută o nestemată. Iar aceasta impune răbdare, tenacitate și credința că strădania vă va așeza în panoplia pe care Dumnezeu o vizitează cel mai frecvent. 

Împământați  (adică preluați, însușiți și utilizați) codurile trimise prin Lumină și implantați-le adânc în miezul cristalin al planetei și bucurați-vă de uniunea planetară a conștiinței; nu vă mai considerați ființe mici și lipsite de putere, ori cu puteri limitate, căci, în calitatea voastră de dumnezei în devenire, dispuneți de puteri nelimitate. Rețineți că toate provocările cu care v-ați confruntat au fost nu oricum ci cu acumularea unor experiențe care vă vor aduce măestria. 

În procesul trezirii voastre, vă veți da seama cât de grandioși puteți fi, și cât de mult ați acumulat din provocările dure prin care ați trecut.

Vrem să înțelegeți că acesta este și ar trebui să fie un efort de grup, când toți cei conștienți își pot aduce contribuția. Multe dintre barierele care vă despart pot fi depășite acum, dacă vă veți lăsa conduși de alegerile inimii și sufletului, amânând sau renunțând la rezolvările în forță care-i lezează pe ceilalți.
Iubiților, aveți  câmp deschis către frontiera care vă desparte de dimensiunea 5D. Nu mai zăboviți, mergeți către acolo!

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura realizată acum cu voi.

http://sananda.website/the-arcturians-via-daniel-scranton-december-21st-201iților, aveți 7


COMUNICAT DIN PARTEA LUI SANAT KUMARABun găsit! Sunt Sanat Kumara. Am intrat în legătură cu voi, prin acest canal uman, pentru a vă anunța că aproape v-ați încheiat misiunea. 
Vă spun aceasta, iubiți copii ai Luminii, deoarece... am atins masa quantică
Aceasta înseamnă că s-a ajuns la momentul în care Lumina a triumfat. 
Învierea a început, întoarcerea lui Hristos în marea masă a sufletelor umane se produce chiar acum.

Fiecare dintre voi va începe tot mai evident să se simtă parte a întregului.

Traducere Const. Mihăilescu.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro