duminică, 4 martie 2018

ACTIVAREA TIPARELOR LUMINII DIAMANTINEActivarea șabloanelor Codurilor Diamantine ale Luminii

Bine ati venit inimi prețioase, aș vrea să va invit să ascultați această transmisie minunată pe șabloanele de coduri de lumină diamantine.
În esență, șabloanele de coduri de lumină diamantine poartă frecvența conștiinței de lumină Eu Sunt, lumina colectivă cea mai mare a tuturor sufletelor trezite, precum și energia individuală a prezenței noastre. Prin intermediul modelelor de coduri de lumină diamantate, ne adâncim în frecvențele Noului pământ și în adevărurile universale din această epocă a luminii. Fiecare model de cod de lumină diamantin aprinde un profund sentiment de cunoaștere și credință și de înțelegere în interiorul nostru, în timp ce ne aprofundăm puritatea și nevinovăția, în timp ce ne apropiem mai mult de frecventă preaiubitei noastre prezențe Eu Sunt și de Dumnezeu.
Fiecare șablon adduce propria sa frecvență multi-universală cuantică, ridicându-ne în următorul nivel al evoluției, al înfloririi, a magnificului și a Luminii noastre.
Să începem prin a ne stabili in spațiul sacru, pentru aceste activări de șablon de coduri de lumină diamantine, pe măsură ce ne întâlnim ca inimă cosmică unificată, aducând conștiința noastră în trupurile noastre, ca aceste temple ale luminii. Respirati adanc in corp acum, respiram Iubirea ~ respirand prin nas sau gura ~ respirația din Iubire.
Vă conectați la Inima Cosmică a Maicii / Tatălui Dumnezeu și la prezența voastră Iubită Eu Sunt, cel mai înalt aspect al Luminii Sufletului vostru din Inima Cosmică a lui Dumnezeu, având un sentiment de antakarană, acest tub fluorescent de Lumină care activează multidimensional din Inima Cosmică a Maicii / Tatălui Dumnezeu, coborând prin chakra coroanei, pe coloană vertebrală și prin centrul perineului în centrul chakrelor pământești ~ aducând prin ea această frumoasă energie a frecvenței diamantine a acestei raze de inocență și puritate, în timp ce se înfășoară în jurul vostru și se mișcă prin chakra coroanei, în jurul glandelor pineala, pituitara, hipotalamus și thalamus, în chakra inimii iar acum în chakra pământului.
Pe măsură ce aceste coduri de lumină diamantina încep să se aprindă acum prin Inima de Cristal a Mamei Pământ, voi veniți mai adânc în inima voastră christica, chakra inimii voastre, într-un sens profund al acestor realități multidimensionale ale Conștiinței Unimii și a Iubirii Divine, toate se desfășoară perfect pe măsură ce călătoriți pe Calea Iubirii Divine. Folositi o clipă pentru a vă pune mâinile pe inimile voastre energetice sau fizice, si vă spuneți: "Te iubesc ( ….numele complet acum), te iubesc, te iubesc".
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Având acum un sentiment de conectare mai profundă în gridul unității iubirii divine, în corpul de lumina al Mamei Pământ, pe măsură ce vizualizați un cordon spre pământ, de orice culoare aleasă de dvs., venind din chakra voastră de baza în energia pământului, Mama Pământ vă trimite Iubirea ei înapoi prin cordonul de împământare, în corpul vostru și în câmpul de energie.
Acum vedeți această frumoasă Grilă de Diamant de Lumină în jurul Pământului sacru, în interiorul Grilei de Unitate a Iubirii Divine, amplificată prin intermediul acestor coduri de lumină diamantală a conștiinței cristaline. Simțiți acum acest frumos Diamantin Octaedron care se activează în jurul corpului de lumină al Mamei Pământ și care se activează în jurul corpului vostru de lumină și al câmpului energetic. Și, pe măsură ce vă concentrați pe acest Octaedru de Diamant, acesta începe să se rotească în sens orar și apoi în sens invers acelor de ceasornic în corp, în jurul corpului și în fiecare particulă a voastra sub-atomică. Acest Octaedru de diamant cu opt fețe de triunghiuri echilaterale care formează două piramide cu patru fețe. Pe măsură ce veniți mai adânc în matricea sufletească, în inima christică, știți că aceste Coduri de Lumină a Diamantului, energia forțelor creatoare din Inima Cosmică a Maicii / Tatălui Dumnezeu, va iau mai adânc de-a lungul Potecii Diamantine, si va adânciți munca de serviciu și visul și bucuria inimii voastre; pentru a vă amplifica darurile unice, pe măsură ce vă apreciați și vă celebrați ca aceste Flăcări ale Divinității, pe măsură ce apreciați și sărbătoriți toate sufletele de pe acest Pământ sacru.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Continuând această respirație ritmică profundă, respirația în Iubire și respirația din Iubire. Acum va găsiti înconjurati într-o frumoasă Flacără Argintiu-Aurie de Lumină, gata să experimentati aceste Tipare Diamantine în felul vostru unic prin următoarea invocare:

"Înfășurat în această frumoasă Flacără Argintiu-Aurie de Lumină, activez modelul de Lumină al Diamantului de Lumină a Conștiinței Unității printr-o inima mea christica. Pe măsură ce mă conectez la acest Tipar, văd Divinitatea în mine și în ceilalți, știind că suntem cu toții UNULi. Eu sunt Unul cu Dumnezeu, Eu sunt Unul cu emoțiile mele, Eu sunt Unul cu toată Viața.
Pe măsură ce acest frumos cod de lumină diamantina al unei conștiințe unice se aprinde în inima mea christică, ea se activează în continuare prin fiecare dintre chakrele mele și acum în toate locurile sacre și vortexurile Mamei Pământ și acum în inimile și mințile fiecărui om, femeie și copil pe acest Pământ sacru, care aleg Calea Iubirii Divine.
M-am alăturat în inimă și minte tuturor vieților de pe acest Pământ sacru, prin intermediul conștiinței lumii Eu Sunt, lumina colectivă superioară a tuturor sufletelor trezite.
Sunt o inimă deschisă în această Epoca de Aur a Luminii, creând Calea de Diamant pentru mine și pentru alții.
Inspir în Unitate, îmi rețin respirația atâta timp cât pot și apoi voi expira separarea și teama.
Inspir unitatea, îmi rețin suflarea, expir separarea și frica.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Sunt acum înfășurat într-o frumoasă Flacără de Lumină Platina, deoarece Șablonul Codului Luminii de Diamant al Harului se activează acum în inima mea christică. Sunt apreciativ și plin de har în fiecare Moment de Acum, indiferent de ceea ce mă confrunt, indiferent de ce procesez încă. Înțeleg că reflecțiile din jurul meu nu reprezintă neapărat o reflectare a ceea ce sunt, ci o reflectare a cealaltă persoană sau oameni și nu iau ca personal acest lucru.
Eu vin dintr-un loc de har, indiferent de situație, indiferent de eveniment sau activitate. Eu rămân o inimă deschisă și îmbrățișez tot ce mi se întâmplă, la fel de mult cât îmbrățișez disarmonia în inima mea christică. Sărbătoresc acest lucru, pentru că sărbătoresc întreaga mea gama de emoție.
Eu intru într-un nou flux, în Șabloanele Noul Pământ în grație și înțelegere.
Acest frumos șablon de cod de lumină diamantat al Harului acum activează prin fiecare dintre chakrele mele. Și acum, prin locurile sacre și vortexurile Mamei Pământ și în inimile și mințile fiecărui bărbat, femeie și copil pe acest pământ sacru, care aleg Calea Iubirii Divine.
Eu inspir în Har. Îmi țin respirația. Expir disarmonie și neliniște.
Eu inspir în Har. Îmi țin respirația. Expir disarmonie și neliniște.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum sunt înfășurat/ă într-o frumoasă Flacără Perlescenta de Lumină, deoarece modelele de Lumină de Diamant a Iubirii Divine activează acum în inima mea christică.
 Îmbrățișez toate aspectele umbra, toate aspectele sub-personalității și toate aspectele legate de mine, care au nevoie de dragostea mea, care au nevoie de compasiunea mea, au nevoie să fie auzite și văzute și pur și simplu iubite. Aducând un sentiment mai profund de cunoaștere a ceea ce eu încă lucrez personal, îmbrățișez acest lucru în inima mea christică, în timp ce eu extind modelul iubirii divine din interiorul inimii mele christice, iubind și apreciindu-mă, acesta se mișcă acum în fiecare dintre chakrele mele. Iar acum acest Tipar de Iubire Divină se aprinde în locurile sacre și în vortexurile Mamei Pământ și în inimile și mințile fiecărui om, femeie și copil pe acest Pământ sfânt, care aleg Calea Iubirii Divine.
Eu inspir iubire. Îmi țin respirația. Expir  disarmonie și durere.
Eu inspir iubire. Îmi țin respirația. Expir  disarmonie și durere.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum sunt înfășurată într-o frumoasă Flacără de lumină cupru-aurie, pe măsură ce modelul de lumină diamantină a Credinței activează în inima mea christică.
Aleg să am încredere și să mă predau catre Viață, am încredere și să mă predau lui Dumnezeu.
Eu aleg asta știind despre Credință și Înțelepciune, fac acest salt al credinței pentru a aduce în acțiune visarea și bucuria inimii mele.
Eu iau acest calup de credință în timp ce eliberez vechile deziluzii, lipsă de speranță sau lipsă de încredere.
Pe măsură ce mă mișc mai adânc în visul sufletului meu, în inima sufletului meu de bucurie și pasiune, trăiesc un nivel mai profund de activare și integrare a acestui frumos Model de Lumină a Credinței, acest șablon acum activează prin fiecare dintre chakrele mele și acum toate locurile sacre și vortexurile Mamei Pământ și acum în inimile și mințile fiecărui om, femeie și copil pe acest pământ sfânt.
Am un sentiment al activității energiei mele, modul în care aceste frecvențe ale Luminii Diamantului reechilibrează și realiniază fiecare dintre chakrele mele și mă iau mai adânc în munca mea in serviciu și în Sinele meu autentic, pe măsură ce mă conectez în Eu Sunt Avatar Conștiința Luminii.
Inspir Credință și Incredere. Îmi țin respirația. Expir deziluzia și lipsa de încredere.

Inspir Credință și Incredere. Îmi țin respirația. Expir deziluzia și lipsa de încredere.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Sunt acum învelit/ă într-o frumoasă Flacără Argintie de Lumină, deoarece Codul Lumina Diamantina de Non-Judecată se activează în inima mea christică.Am acum un sentiment de a-mi experimenta puritatea și nevinovăția, de a mă întoarce acasă, deoarece eu eliberez judecata de sine și judecata altora, pe măsură ce eliberez comparatia `mai bine decât` și `mai puțin decât` din conștiința mea.
 Am descoperit că mă mișc mai adânc în linile de timp multidimensionale ,privind prin ochii de Maestru toată Viața din jurul meu. Pe măsură ce observ și iubesc și mă adâncesc în nonjudecata, nu mai sunt atașată de oameni ,de locuri sau evenimentele care au frecvență karmică.
Echilibrul de polaritate care vine acum îmi arată că pot să fiu xalm/a și blând când alții sunt agitati sau revoltati, că pot fi iubitor când ceilalți sunt supărați, că pot fi bucuros, că îmi pot controla emoțiile pe măsură ce experimentez cunoașterea măreției mele unice, nemăsurată în Lumina mea.
Acum experimentez acest frumos Model de Lumină Diamantina de Non-Judecata care activează prin chakrele mele și acum prin locurile sacre, Corpul de lumina al Mamei Pământ, prin rețelele Diamantina și Trandafir și Gridul Unitatii, precum și prin inimile și mințile fiecărui bărbat, femeie și copil pe acest Pământ sacru.
Noul flux care se activează pentru mine este unul de dragoste și descopăr că mă îndrept mai adânc și mai adânc în bucuria inimii mele.
Inspir  Non-judecată și Acceptare. Îmi țin respirația. Expir judecata si mânia.

Inspir  Non-judecată și Acceptare. Îmi țin respirația. Expir judecata si mânia.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum sunt înfășurat/ă într-o frumoasă Flacără de Lumină Roz, pe măsură ce Modelul de Lumină Diamantina de Perfecțiune activează în inima mea christică.
Pe măsură ce experimentez acest model de lumină diamantina de perfecțiune îmi îmbrățișez aspectele sufleului aflate in suferință, mișcându-mă în nivele mai mari de inocență și puritate.
Recunosc și văd Sinele-Dumnezeu în mine și Sinele-Dumnezeu în altii. Indiferent de ceea ce experimentez, știu că totul este un dar și o binecuvântare, iubesc tot ceea ce apare, luându-mă mai adânc în Lumina sufletului meu, măreția mea, puritatea mea, nevinovăția mea.
Cum aceste șabloane coduri de lumină diamantine activează în frecvențe geometrice din interiorul chakrei inimii mele și acum în fiecare dintre chakrele mele mă găsesc aliniat/ă mai adânc cu frecvența multi-universală a Iubirii și Conștiinței divine, în recunoașterea mea ca o Flacără a Divinității .
Eu sunt tot ceea ce sunt.
Și acum, acest Cod de lumină a Perfecțiunii activează în toate locurile sacre și în vortexurile Mamei Pământ și în inimile și mințile fiecărui bărbat, femeie și copil pe acest Pământ sacru.
Inspir  Perfecțiunea. Îmi țin respirația. Expir nevrednicia și neacceptarea.
Inspir  Perfecțiunea. Îmi țin respirația. Expir nevrednicia și neacceptarea.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum sunt înfășurat/ă într-o frumoasă Flacără de Lumină Argintiu Violet, deoarece Modelul de Lumină Diamantina a Justiției se activează în interiorul și prin inima mea christică. Eu sunt un Războinic spiritual al Luminii care acționează cu sabia Sfântului Adevăr.
Înțeleg că sunt momente când trebuie să mă ridic în justiția divină și să avansez ca Războinic al Luminii. În Fluxul Divin știu când trebuie să avansez într-o acțiune dinamică corectă și când trebuie să revin la iubire și înțelepciune și știu că Justiția Divină va predomina întotdeauna, pentru cel mai înalt bine, întotdeauna. În aceasta am încredere, în care am încredere și ma predau Vieții.
Cum acest șablon frumos se activează prin chakra inimii mele și acum prin fiecare dintre chakrele mele și acum prin inimile și mințile tuturor sufletelor trezite și prin vortexurile și locurile sacre ale Mamei Pământ, eliberez orice nivel de nedreptate perceput în interiorul vietii mele și pe acest Pământ sacru, așa cum lucrez cu acest frumos tipar al Luminii ocrotit de Mama-Tatăl Dumnezeu.
Inspir  Justiție, îmi rețin suflarea, expir nedreptatea și lipsa de putere.
Inspir  Justiție, îmi rețin suflarea, expir nedreptatea și lipsa de putere.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Sunt acum înfășurat/a în această frumoasă Diamantina Flacara, deoarece acest Diamantin tipar de lumina care aduce codul Miracolelor si Sincronicitatilor se activează prin inima mea christică. Așa cum activează Șablonul de coduri de lumină diamantată de miracole și sincronicități, vin mai adânc în cunoașterea faptului că există un plan divin și tot ce trebuie să fac este să ascult Universul.
Activez celui mai înalt potențial al meu și ma aprofundez în sincronicitățile abundente ale vieții, subliniate de prezența mea preaIubită și de toate ființele luminate ale luminii
Așa cum acest Șablon de coduri de lumină diamantată de miracole și sincronicități se activează acum prin fiecare dintre chakrele mele și pe acest Pământ sacru, mă trezesc in experiența îmbinarii liniillor temporale din Epocile de Aur ale Luminii. Am experiența nu numai cu Epocile de Aur de pe acest Pământ sacru, ci prin toate dimensiunile Luminii, care se îmbină cu Sinele meu multidimensional, oriunde s-ar afla pe aceste planete și stele și care îmi atrage familia sufletului și familia stelara a Luminii pe care o conectez energetic și fizic pe măsură ce merg pe Calea Iubirii Divine.
Inspir miracolele vieții, în încredere și predare catre Univers. Îmi țin respirația. Expir dezbinarea și neîncrederea.
Inspir miracolele vieții, în încredere și predare catre Univers. Îmi țin respirația. Expir dezbinarea și neîncrederea.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Sunt acum înfășurat/a într-o frumoasă flacără Magenta și Violet, deoarece modelul diamantin de lumină al Abundenței activează prin și în inima mea christică. Pe măsură ce această abundență se activează, îmi aduc în viața mea tot ceea ce am nevoie pentru a trăi în Inima Mea Deplina și Prosperă.
Privesc la relațiile mele. Mă uit la modul în care mă conectez energetic cu ceilalți. Mă uit la imaginile mentale care ar fi putut crea orice lipsă în orice zonă din viața mea. Îmi binecuvântez banii, îmi binecuvântez mâncarea, îmi binecuvântez energia și tot ceea ce am și, indiferent cât de mult am, aleg să trăiesc multumit/a în aliniere la Divin, împărtășind cu alții, știind că prin compasiunea și iubirea inimii mele toată lumea este fratele meu și sora mea. Sunt capabil să dau necondiționat și să primesc necondiționat ca o Inimă Deschisă în această Epoca de Aur a Luminii.
Pe măsură ce acest frumos șablon diamantin de lumină al abundenței se activează acum prin fiecare dintre chakrele mele, văd cum co-creez cu Compania Cerului și numeroasele Ființe luminate din Înalt. Văd cum îmi atrag nivele mari de abundență și renunt îngrijorarea și stresul în special în jurul energiei banilor.
 Știu că am destul. Sunt binecuvântat/a, am destul, am destule.
Sunt liber ca această inimă deschisă, dând și primind, în recunoștință, în umilință, în iubirea divină. Experimentez abundența Universului lui Dumnezeu, deoarece acest model  diamantine de lumină al abundenței se activează acum prin inimile și mințile tuturor sufletelor trezite și în vortexurile și locurile sacre ale Mamei Pământ.
Inspir din Conștiința de Abundență și de Prosperitate. Îmi țin respirația. Expir lipsa de abundență, teamă și credințe false de a nu fi de ajuns.
Inspir din Conștiința de Abundență și de Prosperitate. Îmi țin respirația. Expir lipsa de abundență, teamă și credințe false de a nu fi de ajuns.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

În cele din urmă, acum sunt înfășurat/ă într-o frumoasă Flacără de Lumină Roz Purpuriu, pe măsură ce Șablonul Codului Luminii Diamantine de Iertare activează prin și în Inima Mea Christică. După cum se activează Șablonul Codului luminii diamantului de iertare, eliberez vinovăția sau neiertarea sau conștiința victimei sau a persecutorului.
Înțeleg provocările mele ca și darurile și binecuvântările mele și pot să iert și să mă iubesc pe mine și pe fiecare suflet din Creație cu care am parcursliniile karmice pentru a mă recunoaște pe mine însumi ca la Iubire, deoarece eu aduc fiecare dintre aceste suflete în inima mea christică . Le-am spus "te iubesc și te iert, asa cum ma iubesc și mă iert. Te iubesc și te iert, asa cum ma iubesc și mă iert.
Și cum acest frumos model de lumină diamantată a iertarii activează prin fiecare dintre chakrele mele și acum prin corpul de lumină al Mamei Pământ și în locurile sale sacre și vortexuri si în conștiința lumii Eu Sunt Avatar, văd și trăiesc inimile iubitoare ale întregii omeniri, văd și trăiesc Sinele-Dumnezeu în toată Viața.
Totul este bine, totul este bine.
Eu inspir în iertare și dragoste. Îmi țin respirația. Expir nefericirea, vina și mânia.
Eu inspir în iertare și dragoste. Îmi țin respirația. Expir nefericirea, vina și mânia.
Eu inspir în iertare și dragoste. Îmi țin respirația. Expir nefericirea, vina și mânia.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊


În cele din urmă, acum inspir și expir puternic eliberând tot ceea ce a fost activat, integrat, îmbrățișat și predat Divinului, așa cum se aliniază in Inima cosmică a întregii Creații.
Acum mă întorc în spațiul meu sacru, împamantat și centrat, ferm în corpul meu. Împământat încă o dată în Inima de Cristal a Mamei Pământ, în Codurile de Lumină Diamantina din Șabloanele Noului Pământ, menținând în același timp această legătură deschisă Mamei / Tatălui Dumnezeu și Prezenței Mele Preaiubită.
Acum văd că acest frumos diamantin Octahedron cum activează pentru fiecare suflet trezit pe acest Pământ sacru și acum acest frumos Diamantin Octahedron cum activează în corpul de lumina al Mamei Pământ, știind că suntem acasă, suntem acasă, suntem acasă.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Minunat, dragilor sunteți centrati și relaxati în corpul vostru, experimentând aceste frumoase frecvențe ale dragostei divine și ale conștiinței unității prin inima voastră christică. Și permiteți-vă să vă relaxați acum în acest spațiu sigur și sacru, deoarece vă mulțumim pentru munca voastra in serviciu, pe măsură ce vă dorim o zi magica.

Thru Anrita Melchizedek www.pleiadianlight.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro