sâmbătă, 24 martie 2018

Codurile Equinox ale Divinului Feminin - Aprinderea Codurilor Graal ale Trandafirului Sacru al Conștiinței Christice


Folositi cu incredere meditatia Anritei gandindu-va in curentul energiilor Echinoctiului :


Bine ati venit inimi prețioase, acesta este Anrita Melchizedek și vrea să vă ofere energiile Equinox in această transmisie cu adevărat frumoasă, numită Aprinderea Codurilor Graal ale Trandafirului Sacru al Conștiinței Christice. Cu Flacăra Iubirii Divine, acum activată în inimile tuturor Sufletelor trezite pe acest pământ sfânt, suntem capabili să ne aprofundăm în îmbrățișarea și iubirea și aprecierea noastră și a altora pe acest pământ sacru. Prin aceasta, intrăm într-un nou flux și echilibru în viața noastră de zi cu zi, aprindem codurile Trandafirului Sacru al Conștiinței Christice din Inimile noastre creștine și atragem asupra noastră Oglindirea divinităților feminine ale Creatiei
În această transmisie, suntem invitați în Templul Maicii Domnului din Inima Imaculată să ne aprofundăm călătoria pe Calea Trandafirului, Calea Iubirii Divine, prin Femininul Divin. Pe măsură ce activam Codurile Graal ale Trandafirului Sacru al Conștiinței Christice, fuzionăm cu arhetipurile zeiței prin ocrtirea Surorilor Trandafirului Mama Maria vine cu energia arhetipală a Reginei Mamei, activând Trandafirul Roșu al Iubirii și al Frumuseții și Pasiunii din inimile noastre christice. Lady Isis vine cu energia arhetipală a Înaltei Preotese care activează Trandafirul Roz de Apreciere și Recunoștință în inimile noastre christice. Maria Magdalena vine cu energia arhetipală a femeii înțelepte care activează Trandafirul Alb al Purității și Inocenței în Inimile noastre christice. În cele din urmă, Lady Venus vine mai departe cu energia arhetipală a Iubitei care activează acest frumos Trandafir Roz al Dorintei și Entuziasmului în Inimile noastre Christice.
Pe măsură ce purificăm mintea noastră inferioară și corpurile inferioare, ca aceste inimi deschise și flăcări sacre ale divinității, eliberăm vestigiile oricărui nivel perceput de separare sau vină, neiertare sau judecată în inimile noastre, care cuprinde Calea Iubirii Divine, Calea Trandafiruiul. Printr-o serie de transmisii de lumină, experimentăm un echilibru reînnoit între spiritele noastre divine masculine și feminine, cuprinzând și integrând toate aspectele noastre în interiorul Inimilor noastre christice, în cadrul Trandafirului Sacru al Conștiinței Christice.
 Așadar, ne asezam in spațiul nostrum sacru, pe măsură ce ne-am mutat mai adânc în aceste energii frumoase ale Luminii, adânc în Iubirea din inimile noastre și mai adânc în Iubirea întregii Creații, pe măsură ce venim împreună ca un câmp unic al iubirii divine. Ne permitem să ne conectăm în această țesătură de lumină în noi și în jurul nostru, în grila unității dragostei divine și în această legătură cu toată familia de suflete și familiile stelare și cu prietenii Luminii. Conectându-ne acum la toți cei de la un nivel mai înalt de lumină, ascultând această frumoasă transmisiune, deschizându-ne pur și simplu primirii acestor energii ale Iubirii Divine. Acest câmp unificat al iubirii divine se activează prin conștiința grupului Eu Sunt Avatar Constiinta și prin intermediul vaselor noastre fizice de lumină, acest lucru este activat în continuare pentru toată Viața pe acest pământ sacru, astfel încât toată Viața să poată primi aceste frecvențe divine ale iubirii și energia Surorilor Trandafirului , cei care ar trebui să-și dorească acest lucru. Incepem acum, doar respirați , inspirați Iubire și expirați  din Iubire. Aprofundati-va  în liniște și dragoste de voi înșiva.
 Avem acest simț al fuzionării și conectării cu familia sufletului și familia stelara și prietenii Luminii și toate Ființele de Lumină, pe care le recunoașteti personal și care se leagă cu noi în această frumoasă transmisie a Luminii, continuăm a respira în Iubire. Avem acum un sentiment de a pătrunde în inima Cristalina a Mamei Pământ, respirând adânc în corp , simțind și înrădăcindu-ne în energia Mamei Pământ.
Ne centrăm acum în perfectă aliniere față de Divin, față de Inima Cosmică a lui Dumnezeu și față de Inima Cristalina a Mamei Pământ, avem un sentiment al propriilor câmpuri de energie care se extind în această frumoasă Flacără Roză a Iubirii Divine activată acum prin Surorile Trandafirului și toate frumoasele Ființe de Lumină, care lucrează cu noi pe măsură ce mergem pe Calea Iubirii Divine. Adugând din nou o focalizare asupra acestei frumoase Flăcări Roz de Iubire divină în jurul corpului, invocăm Surorile Trandafirului. Pe Mama Maria, Maria Magdalena, Lady Isis, Lady Venus, Lady Hathor, Lady Kwan Yin, Lady Pallas Athena, Lady Portia, White Buffalo Woman și toate celelalte zeități feminine pe care le recunoașteți personal, simtiti inima cum se adâncește în Inima voastra Christica și în Flacăra Mamei Divine.
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊ 
Ne adâncim în această stare sacră, de iubire divină, într-o serie de invocări și afirmații, satati relaxați, confortabil, indiferent dacă stați în picioare sau asezati, doar știți că într-adevăr mergeți pe această cale a Iubiriii Divine, sărbătoriti, apreciati, susținuti și profund Iubiti când echilibrați polaritatea în recunoașterea faptului că totul este Iubire, totul este Iubire. Plasându-ți mâinile energetice sau fizice pe inima voastra  si va spuneti: "Te iubesc, (dându-ți numele), Te iubesc, te iubesc"
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊
 Bun. Sa incepem. Invit ocrotirea Maicii/Tatălui Dumnezeu și a tuturor Fiintelor Luminii pe care eu le recunosc personal, pe măsură ce acum fuzionez cu prezența Mea preaiubita Eu Sunt , cea mai înaltă Lumină a mea în Inima Cosmică a lui Dumnezeu. Prin ocrotirea Surorilor Trandafirului sunt înfășurat/ă în această frumoasă Flacără Roză a Iubirii Divine pe măsură ce ancorez Flacăra sacră a iubirii divine în inima mea christică, în chakra inimii mele și acum în fiecare particulă subatomică a Ființei mele .

Acum mă regăsesc călătorind cu familia sufletului și familia stelara și cu toate sufletele trezite în Templul Maicii Domnului al Inimii Imaculate tiparele Luminii din Pământul Nou. Pe măsură ce intru în acest Templu al Iubirii Divine, încep să simt acest nivel profund de iubire de sine prin inima mea christică, pe măsură ce încep să văd în jurul meu acum divinitățile feminine ale Creației, în acest frumos templu central de forma octahedronală de iubire divină. În acest Templu se află această Flacără magnifică a Iubirii divine. Când intru în acest Templu și în această Flacără roz a iubirii divine, eliberez, recalibrez, realiniz și experimentez Divinitatea pe care o am în măreția și lumina mea, în nevinovăția și puritatea mea, amplificata de o mie de ori o mie de ori prin orice faptă buna pe care am făcut-o vreodată pe acest pământ sacru în această viață și în toate celelalte vieti.

 Sunt gata acum să mă mișc complet pe Calea Iubirii Divine, Calea Trandafirului, fără a mai fi nevoie să experimentez aceste realități unice ale dimensiunilor trecătoare ale conflictului sau ale vinii sau de neiertare sau resentimente. Recunosc de asemenea că, adesea ceea ce alții reflectă sunt pur și simplu unde aceștia sunt în nivelul lor de conștiență și că am ajuns mai adânc în iubirea din inima mea christică, alegând să activez și să aprind această flacără a iubirii divine în inima mea, compasiune și iubire pentru toată Viața pe acest pământ sfânt.

Mama Maria trimite acum energia Mamei Divine și activează acest frumos Trandafir Roșu de Iubire și Frumusețe și Pasiune în inima mea christică. Maica Maria, Ma Rei, luminează energia Iubirii pe care o am în mine. Experimentez acest lucru prin simpla eliberare a judecății pe măsură ce călăresc in această Călătorie a Iubirii Divine, cu pasiune și iubire, revenind mai profund în visul inimii mele și în bucuria inimii mele și în cel mai adânc nivel de dragoste de sine pe care o pot experimenta în acest moment. Știu că am experimentat multe provocări și initieri ale Luminii pentru a ajunge la acest moment sacru Acum. Dar sunt gata să fiu Iubire, să-mi amintesc că sunt Iubire și să eliberez și să elimin toate aspectele mele care au uitat dragostea, căci ele își găsesc drumul acasă, în inima mea sacră, în Împărăția mea de iubire .

În acest spațiu sigur și sacru, aleg să iubesc și să onorez și să apreciez și sărbătoresc întreaga gamă a emoțiilor mele. Când apar aspectele sufletului rănit, îmbrățișez aceste aspecte în dragostea mea, vorbindu-le cu o voce care să fie auzită și văzută. De fiecare dată când experimentez ceva care mă face să mă simt neiubit sau neapreciat, îmi aduc accentul pe inima mea iubitoare și pe acest trandafir roșu frumos în inima mea christică a dragostei, a frumuseții și a pasiunii. Acum inspir în dragoste, îmi țin respirația atâta timp cât pot și expir judecata de sine și de alții. Eu inspir dragoste, îmi rețin respirația și expir judecata de sine și de alții.

Invit pe preaiubita  mea prezenta Eu Sunt să activeze cea mai pură vibrație a acestei Iubiri Divine în inima mea și prin fiecare dintre chakrele mele, simt un sentiment mai profund al acestei Flacără de Lumină care se mișcă prin fiecare dintre chakrele mele. Eu vin mai adânc în înțelegerea Iubirii, a modului în care pot să traiesc în dragoste și să fiu amabil/ă, plină de compasiune și generous/oasa altora. Și cum toate aceste multe daruri pe care le-am dat altora sunt acum amplificate și reflectate înapoi în fața mea încă o dată, de o mie de ori de o mie de ori. Mă concentrez acum asupra inimii mele iubitoare, promit să recunosc preaiubita  mea prezenta Eu Sunt întotdeauna ca Lumina mea îndrumatoare către Dumnezeu și să țin în permanență Flacăra Iubirii Divine în inima mea, în cadrul fiecărei experiențe unice pe care o pot alege. Îmi permit să îmbrățișez și să iubesc și să accept și să apreciez fiecare experiență pe care o am, să-mi amintesc și să știu că sunt dragoste, că sunt dragoste, că sunt dragoste.

Cer să ma mut în predarea completă a vointei lui Dumnezeu. Cer să pot elimina voalul Iluziei. Cer să merg mai adânc pe Calea Trandafirului. Cer să-mi amintesc cine sunt Eu și întotdeauna, ca această Flacără a Divinității și ca o fiinta Maestru de Lumină. Asa si este.
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎

Iar acum Lady Isis, vine înainte, ținând energia arhetipală a Înaltei Preotese, activând acum acest Trandafir Roz de Apreciere și Recunoștință în inima mea christică și acum prin fiecare dintre chakrele mele. Lady Isis deține energia puterii Femininului Divin și capacitatea de a avea niveluri cu adevărat mari de apreciere și recunoștință în orice circumstanță și situație. Știu că multe dintre aceste provocări au fost re-experimentate în diferite vieti; Știu că acordurile din prenaștere pe care le-am făcut pentru a experimenta dansul karmic al conștiinței victimei și a persecutorului în fiecare viață au fost cat să ridice conștiința întregii omeniri și tot ce trebuie să fac este să mă cunosc pe mine ca fiind dragoste și să-mi amintesc că aspectele ascunse despre mine sunt cu adevărat Iubire. Invit pe Lady să-și aducă energiile pentru a restabili, a umple și a întineri aspectele sufletului si constiintei mele obosite, care au experimentat deziluzie sau separare percepută; care nu sunt sigure că inca  se pot ridica deasupra provocărilor care le sunt prezentate. Știu în cele mai profunde nivele ale ființei mele că fiecare provocare este o inițiere a Luminii și am nevoie pur și simplu să mă predau pentru a experimenta aprecierea și recunoștința în fiecare moment Acum.

Acum trăiesc învățăturile templelor despre Lumină, despre hieroglife, despre geometriile sacre, despre codurile cheie ale nemuririi și despre codurile cheie ale întineririi și regenerării care se amplifică prin corpul meu, pe măsură ce acest frumos Trandafir Roz activează prin fiecare dintre chakrele mele. Inspir aprecierea și recunoștința. Îmi rețin respirația și expir deziluzia și separarea percepută. Inspir în apreciere și recunoștință, îmi rețin răsuflarea și expir deziluzia și separarea percepută.
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎

Maria Magdalena vine acum cu energia arhetipală a femeii înțelepte si activează acest lucru acum cu acest Trandafir Alb de Puritate și Inocență din Inima Mea Christică și acum prin fiecare dintre chakrele mele. Recunosc înțelepciunea pe care o am și o dețin. Acum renunț la aspectele conștiinței mele care sunt atinse de conștiința `mai putin decât` sau  `mai bun decât` cea a conștiinței victimei sau a persecutorului, comparându-mă cu alții sau cu aspectele mele care se consideră greseli, pentru că aceasta este o credință comună care a fost experimentată de mulți Lucrători în Lumină prin sensibilitățile lor crescute pe Pământ și prin creșterea naturii empatice, în special, există un sentiment de a nu fi suficient de bun. Am eliberat acest lucru, împreună cu orice probleme de a fi nedorit, neapreciat, neauzit sau nevăzut sau aspecte ale sufletului rănit care nu simt că au cunoașterea și înțelepciunea lui Dumnezeu. Eu aprind mai adânc în Lumina Creației această frumoasă Flacără Roză a Iubirii Divine, în energia creativă divină a înțelepciunii și a cunoașterii, luminării pe care o am și o dețin în inima mea, aprofundând puritatea și nevinovăția mea, ca Flacără a Divinității, ca și Copil al lui Dumnezeu. Inspir puritate și inocență. Îmi rețin suflarea și expir conștiința victimei și a persecutorului. Inspir puritate și inocență. Îmi rețin suflarea și expir conștiința victimei și a persecutorului.

Maria Magdalena dizolvă acum toate energiile necorespunzătoare din corpul meu și câmpul de energie în cel mai înalt flux de Lumină al Conștiinței Creatiei, care poate fi experimentat în acest moment. Pe măsură ce mă ingrijesc și mă iubesc, experimentez regenerarea și regenerarea sinelor mele în nevinovăția și puritatea pe care Eu Sunt. Eu Sunt Tot ceea ce Sunt.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊

În cele din urmă, Lady Venus vine, cu energia arhetipală a Iubitei, activând această frumos Trandafir Orange de Dorinta și Entuziasm. Lady Venus amplifică această energie arhetipală a iubitei, mă găsesc acum experimentând această frumoasă energie a trandafirului orange de dorință și de entuziasm ancorata și activă în Inima mea christică și acum prin fiecare dintre chakrele mele. Eu intru într-un nivel mai mare de dorință și entuziasm pentru Viața mea, precum și un nivel mai profund de susținere a trupurilor mele fizice și energetice ca o Flacără a Divinității, ca un copil al lui Dumnezeu.

Acum mă regăsesc ca iubitor al vieții, îmbrățișat în entuziasm și dorință și dacă aleg acest lucru la un nivel sufletesc, îmbrățișarea parteneriatului sufletului meu / a energiei flăcării duble. Experimentez acest dans prin arhetipul Iubitei în energia flăcării sufletului / flacarii gemene, chemând iubitul meu. Sunt gata să experimentez un nivel mai profund al arhetipului Iubitei prin ajutorul lui Lady Venus, invitându-l în corpul meu, în inima mea, în sufletul meu și în mintea mea.

De asemenea, sunt gata să-mi aprofund lucrarea in serviciu prin Flacăra Surorilor Trandafrului în nevoia de dorință și entuziasm de a experimenta strălucirea corpului meu fizic ca Templul Luminii, iubitor și apreciativ cu mine însumi/insami. Eu aleg să mă îngrijesc. Mănânc alimentele care îmi susțin corpul. Găsesc timp pentru a-mi echilibra energiile prin propriile mele rutine de meditație, eforturi creative și inima mea iubitoare, iubindu-ma și apreciindu-ma pe mine și darurile mele și pasiunile mele din viață. Eliberez în continuare orice contracte planetare vechi sau acorduri premergătoare nașterii, pe care încă mai trebuie să le joc cu colegii karmici vechi pentru a mă recunoaște pe mine însumi/insami ca  Iubire.

Înfășurat/a în această frumoasă Flacără roz a iubirii divine, acest Trandafir Orange de Dorinta și Entuziasm continuă să se activeze prin inima mea christică și în fiecare dintre chakrele mele, știu că am puterea ca această Flacără nelimitată a Divinității să magnetizeze, și să co-creăm în orice mod pe care îl aleg când merg pe Calea Trandafirului. Sunt acest co-creator abundent, manifest și co-creez cu sufletul și familia stelara și prietenii Luminii, pe măsură ce cu toții simțim un sentiment mai profund al acestei Flacări a Iubirii Divine aprinse în inimile noastre christice, echilibrul reînnoit al spiritelor noastre divine masculine și feminine. Ultimile rămășițe ale oricărei energii și a judecatilor false despre bărbați sau femei se eliberează acum din fiecare dintre chakre și din particulele subatomice ale ființei mele. Și așa este, așa este, așa este
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum sunt liber/a să mă îngrijesc; libera a aprofunda energia iubirii de sine, a-mi umple mintea cu Lumina lui Dumnezeu, pe măsură ce călătoresc pe Calea Trandafirului ca Iubit/a a Vietii în dorința, entuziasmul, abundența și expansiunea propriei mele energii, măreției și Luminii. Inspir în dorință și entuziasm. Îmi rețin respirația și expir lipsa pasiunii și a iubirii de sine. Îmi rețin respirația și expir lipsa pasiunii și a iubirii de sine
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊

Acum am sentimentul activării unui Stâlp de Foc. Acest frumos Pilon de Foc amplifică această Flacără Roză a Iubirii Divine din Inima Maicii / Tatălui Dumnezeu pe acest Pământ sfânt din interiorul și prin intermediul Templului Mamei Maria a Inimii Imaculate, amplificat de Surorile Trandafirului și de aici este experimentat mai adânc prin inimile întregii Vieți pe acest Pământ sacru. Pe măsură ce rețelele de trandafiri se amplifică prin gridul Unității Iubirii divine, suntem ca o inimă cosmică unificată, mergând pe Calea Trandafirului.
Mama Maria iese acum și imi pune pe cap o cunună de trandafiri. Această coroană de trandafiri poartă energia Surorilor Trandafirului și acesti frumosi trandafiri ai Creației. Când sunt gata în timpul meu, am simțul activării acestui Pilon, această Flacără a Iubirii Divine numita Focul Iubirii. Și în timp ce aprinde în inima mea  flacăra christica roz a iubirii divine, flacăra mamei divine și în fiecare particulă subatomică a ființei mele, așez această cununa frumoasă de trandafiri pe capul meu și cer frecvențele Surorilor Trandafirului care mi-ar ajuta cel mai bine să activez și să amplific acest moment, când merg pe Calea Trandafirului, Calea Iubirii Divine.
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊

Știu că într-adevăr mă înscriu într-un nivel mai înalt al măreției și înfloririi și al Luminii, iar această experiență pentru mine acum aduce mai adânc în mine iubirea de sine din inima mea. Eu umblu pe Calea Luminii, știind că totul este bine, totul este bine, totul este bine. Inspir acum profund, ca și cum aș suge prin pai și apoi arunc afară. Această suflare profundă și respirația eliberanta mă aliniază mai adânc la inima divină și inima cosmică a lui Dumnezeu, în timp ce eliberez resturile de credințe false și judecăți care mi-au venit în acest moment.

Mulțumesc acum tuturor ființelor luminate, Surorilor Trandafirului și Mamei Maria, mă găsesc mișcându-mă usor în spațiul meu sacru, împamantat/a și centrat/a și ferm/a în corpul meu. În spațiul meu sacru, văd această frumoasă Flacără Roză a Iubirii Divine care se extinde din jurul corpului meu, se extinde acum în jurul casei mele, prin cartierul meu, prin statul meu, județ sau provincie, și acum prin țara mea și se conectează la toate aceste frumoase Flacari roz de dragoste divină din întreaga lume.
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎◊

Ma conectez energic acum la familia sufletului și familia stelara și prietenii Luminii cu care voi aprofunda călătoria mea ca această Flacără a Divinității mergând pe calea Iubirii Divine. Sunt gata să mă mișc mai adânc în visarea și bucuria inimii mele și ca co-creator al Raiului pe Pământ în această călătorie sacră a inimii pe măsură ce călăresc pe Calea Trandafirului. Asa si este.

În timpul meu, acum împământ/a încă o dată inima cristalina a Mamei Pământ, păstrând în același timp această conexiune deschisă tuturor ființelor luminate ale luminii și prezenței mele preaiubite. Îmi deschid ușor ochii, fiind pe deplin present/a, uitându-mă prin ochii mei la toată Viața din jurul meu, știind cât de mult sunt sărbătorit/a, apreciat/a și profund iubit/a. Acord acest timp pentru a-mi pune mâinile, fizic sau energetic, pe inima mea christică, în mijlocul pieptului meu, si îmi zic cu voce tare: "Te iubesc (îmi dau numele complet acum). Te iubesc."
֍◊◊֎◊֎◊◊֍◊֎◊֎

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro