duminică, 19 august 2018

Vindecarea Sufletului privita in multe moduri

Va redau aici un apel disperat ( oare cati gandim asa ? )
si mai jos sfaturile Anritei si prietenilor pentru reconexie galactica.
Preluati-le pe rand - fiecare va prezinta  un adevar cu care avem de lucrat, noi, noi insine suntem cheia !
Cereti fiecare ajutor familiilor voastre stelare si haideti la treaba !
Noi din acest motiv suntem aici !
Fiecare fiinta galactica trezita va fi un pilon constient care ajuta sa redevenim ceea ce am fost, Fiinte CELESTE !

Marilena Florescu 

Un prieten ma rugat sa fac o postare despre toate evenimentele din ultimul timp, de unde pleaca totul si manipularea romanilor. I-am explicat ca toate informatiile le gaseste in postarile mele mereu dar el m-a rugat sa scriu eu pentru toata lumea, nu toti au timp sa citeasca in fiecare zi toate articolele de ani de zile. Stiu ca majoritatea dintre voi stiu ce voi scrie dar mai sunt unii care inca nu inteleg clar ce se intimpla in sociatatea romaneasca.
Deci...Vestul (UE si SUA) ne-au facut colonia lor cind am intrat in UE si NATO. Toata clasa politica le era aservita la vremea respectiva. Anii au trecut cu tot cu Basescu si Boc, ulterior cu Ciolos asa zisul tehnocrat insurat cu o frantuzoaica, mason si omul de casa al lui Emmanuel Macron, un globalist declarat. Ciolos la vremea respectiva a aprobat ierbicidul INITIUM pentru Romania, noi fiind singura tara care l-am aprobat fiind pe post de cobai. Ciolos este responsabil de implementarea Codex Alimentarius in Romania, el l-a adus ai aprobat. Stapinii de la Bruxelles i-au dat ordin sa distruga sanatatea romanilor ! Sunt multe alte nenorociri pe care Ciolos l-a facut in perioada guveranrii dar le gasiti pe toate pe net si blog.
Despre Emil Boc cu PDL-ul cred ca nu mai e nevoie sa va spun ca stiti si voi...recesiunea in Ro. a venit ca fiind aplicata de politicile lui fiscale. A dat sute de mii de oameni afara, a ridicat tva-ul la 24%, 300 mii de firme mici si-au inchis portile...doar citeva din toate nenorocirile care le-a facut in Romania.
Bun...cind Basescu si-a terminat mandatul, democratilor din vest le trebuia un continuator si Iohanis a fost perfect. Cu sprijinul serviciilor care au manipulat pe FB a cistigat Iohanis. Numai ca Iohanis era cam singur pentru ca nu avea partid care sa satisfaca dorintele americanilor si UE. PSD este o gasca de mafioti dar sunt cam ai dracu si nu vor sa faca tot ce vroiau ei.
Ce anume?
- Sa primim cota de imigranti de la UE
-Sa schimbam constitutia in favoarea casatoriilor homo
- Sa dam liber la Rosia Montana
-Sa nu se aporbe schimbarea constitutiei care defineste familia traditionala
Si muuuulte altele pe care le stiu toti care au citit articolele postate de mine in toti ani astia.
Mereu Iohanis cind este la Bruxelles face declaratii de genul ca vom primi cota e imigranti si dupa aia tacere...de ce? Presupun ca PSD ii da peste bot si nu aproba nimic.
Daca inca nu s-a implementat familia traditionala conform referendumului este pentru ca Bruxellul preseaza fortele politice sa nu aprobe. Numai ca PSD joaca slalom si nu apropba nici casatoria homo si nici traditionala.....incearca cit pot sa-i fenteze pe cei de la UE, dar nici nu au inca curajul sa aprope familia traditionala.
Daca sefii coloniei Romania ( UE si SUA) au vazut de la inceput ca PSD este recalcitrant si sluga lor Iohanis nu prea poate sa faca multe, ONG-urile lui Soros au gasit solutia Colectiv pentru a inlatura guvernul Ponta. Asa unii au murit pentru ca Iohanis sa-l schimbe pe Ponta. Acela a fost momentul inceperii miscarii rezist. De atunci ei scot oameni in strada de fiecare data cind sefii coloniei nu se inteleg cu PSD.
Guvernul actual PSD este ...tot aia, dar nu vrea sa faca ce spune UE si SUA...uite asa! Cine mai stie ce alte interese de gasca interna au?
Numai ca Iohanis e presat de UE si SUA sa faca ce vor ei pentru ca la anul Romania va gazdui presedentia consiliului european, miza e f mare iar PSD este cuiul lui pepelea in a face ce vrea Bruxellul aici. Si au gasit prin a anunta mare miting al diasporei pe 10 aug. Au facut la toate tv-urile si ziarele platite de ONG-urile lui Soros, publicitate pentru miting, ca toata lumea sa stie ca e diaspora. Dar ei stiau ca in realitate vor fi miscarea rezist atitati de pe FB de servicii cu tot felul de indemnuri la ura contra coruptilor din PSD.
Dovada ca diaspora a lipsit, doar citeva poate mii de diasporezi si in rest miscarea rezist.
Unii vor spune ca Nu fac parte din miscarea rezist, ca sunt doar oameni satuli de coruptie. Ok....dar poate trebuie sa stiti ca miscarea rezist din astia este constituita...oameni care se lasa manipulati pe forumuri si socializare, corporatisi si toti aceia care vor o tara ca afara. Ei sunt peste tot, in toate paturile sociale si au un crez comun...DEMOCRATIE ca in Europa, sunt adeptii NWO, civilizatiei europene cu tot ce inseamna ea, multiculturalismului, feminismului, etc. Ei nu au patrie nefiind patrioti-nationalisti!
Cum pot fi scosi in strada acesti oameni? Prin a face campanie impotriva PSD in sperta cu coruptia. De parca corputia in Ro. a inceput acum 2 ani de cind cu PSD.
PSD azi este tot raul de 28 de ani iar PNL si PDL sunt imaculate.
Uite asa serviciile aservite lui Iohanis si ONG-urile lui Soros au actionat sa scoata pe rezisti la miting sperind intr-o lovitura de stat cu alegeri anticipate, manipulate de servicii pentru al pune pe Ciolos prim ministru si Iohanis sa rasufle usurat.
Am uitat...in legatura cu madam Dancila...da, este cum este, dar pina una alta este ROMANCA get pe get, si CURATA POLITIC...pentru ca nu au cu ce sa o santajeze de aia o fac albie de porci pe FB, ca romanul sa se faulteze singur.
Credeti ca PSD nu stie cum e? O tin acolo pentru ca stapinii coloniei nu-i pot face nimic, fiind curata.
Am obosit cu astia...PSD, PNL,PDL, etc...vreau sa vina un Ceusescu care sa-i duca pe toti la munca silnica la canal. Asa scapam si de dracu si de tacsu!
Imi pare rau ca am scris atit de succint dar orice particica as fi dezvoltat cu toate dovezile clare nu mai terminam nici maine. Nu poti cuprinde intr-un articol tot ce s-a scris si infaptuit in ani de zile. Am pe blog zeci de mii de articole....din ele v-am scos cit am putut aici esentialul dar f putin.
Poate ca am greseli gramaticale dar nu mai am chef sa-mi pierd timpul...si asa am scris de dragul cuiva care m-a rugat.
Oricum...cei care nu sunt de acord cu ce am scris e problema lor. Nu le place sa ma blocheze....abia scap 

De această dată, INVADATORUL STRĂIN nu mai vrea absolut nimic de la noi!
NU vrea decât fie să plecăm, fie să murim!
EMIGRAREA înseamnă tot moartea poporului român întrucât copiii românilor emigrați nu vor fi români ci STRĂINI! Iar 25-30 de ani mai târziu copiii lor vor fi cetățenii statului respectiv! Asta înseamnă că SÂNGELE ROMÂNESC împrospătează și purifică SÂNGELE STRICAT din țările unde ați emigrat!
CEI rămași acasă sunt ORBI, MUȚI ȘI SURZI!
Mintea lor este paralizată de FUMUL MINCIUNII ce nu se mai oprește din televizoare!
De aceea eu am îndemnat la TREZIRE!
Cine nu se trezește acum, e MORT DEJA!
Aruncați speranțele cretine că mâine vine MESIA sau că poimâine se va întâmpla CEVA!
Nu se mai întâmplă absolut nimic să fiți salvați!
INVADATORUL STRĂIN nu este un amator! Are peste 500 de ani de experiență în OCUPAȚIE, COLONIZARE, INVAZIE și EXTERMINARE pe toată planeta!
A aplicat toate strategiile, toate mijloacele și toate tacticile posibile și imposibile prin care POPOARELE SUNT ÎNGENUNCHEATE!
Pe români îi urăsc cel mai mult fiindcă românii s-au luptat mereu pentru LIBERTATE NAȚIONALĂ!
Azi, românii NU VOR SĂ MAI LUPTE! Așteaptă cuminți sau înjurând pe FB să fie EXTERMINAȚI de acești NENOROCIȚI DE OCUPANȚI STRĂINI pe mână cu trădătorii și alogenii purtători de nume românești!
Închei spunând decât atât: pe teritoriul actualelor STATE UNITE a exista cândva un popor indigen pe care-l cunoaștem cu toții doar din filmele cu cowboy!
Acest popor a fost împins de INVADATORUL STRĂIN din ce în ce mai mult până când spațiul necesar vieții nu a a mai fost suficient!
Atunci acel popor a decis să iasă la luptă!
INVADATORUL STRĂIN i-a provocat pe amer-indieni la război într-un anume loc și au trimis forțe suplimentare să extermine copiii și femeile rămași fără apărare întrucât tații și soții lor erau plecați al război.
Acest popor, cu o limbă și cultură proprie, cu o religie proprie a fost EXTERMINAT: la începutul anilor 1800 se estimau că sunt între 2 milioane și 18 milioane de amerindieni. Până în anii 1890 mai rămăseseră 250 de mii.
Li s-au "permis" să aibă dreptul la educație dar în școli cu predare în limba engleză conduse de misionari creștini.
Au fost rupți de limba lor, de religia lor, de cultura lor!
Același tip de "schimbare" îl vedem acum: românii vorbesc alte limbi decât cea natală (cei mai penibili sunt cei care stau 8-10 ani în ITALIA și cei mai proști sunt cei care cred că e foarte la modă să zică 2 cuvinte românești și 3 în engleză), românii au renunțat la DRAGOBETE pentru VALENTIN și HALOWWEN (seară ritualic satanistă în care copiii se mascheză în draci), românii au uitat pe DUMNEZEU și zic că nu există uitând că VIAȚA LOR se datorează CREATORULUI, românii renunță din ce în ce mai mult la ce e românesc!
Din 1990 până în prezent s-au produs 15 milioane de avorturi (consemnate) și din 21-22 de milioane mai suntem 12-13 pe teritoriul coloniei ROMÂNIA.
Din aceștia 1 milion sunt cetățeni israelieni, 0.5 milioane de origine maghiară, 2 milioane de țigani (statisticile nu au luat în calcul și țiganii care se declară români).
Așadar, românii de sânge original provenind din geții cei nemuritori sunt din ce în ce mai puțini.
75% din tinerii de 18 ani visează să plece în STRĂINĂTATE la spălat de toalete și UBER.
50% din tinerii de 18 ani nu știu să scrie și să citească cursiv în limba natală.
Statisticile referitoare la numărul de decese de cancer raportate la 100 mii de locuitori sunt ținute secrete.Fiecare dintre cititori are sau a avut pe cineva apropiat sau cunoștință care a murit sau se confruntă cu cancerul.
CANCERUL este boala prin care NEAMUL ROMÂNESC este EXTERMINAT!
Ne întoarcem la poporul nativ din SUA: ideea groaznică de a elimina copiii și femeile (adică viitorul) o vedeți împachetată frumos azi prin VACCINAREA OBLIGATORIE!
Nimic din ce am scris referitor la români NU VĂ ERA NECUNOSCUT SAU NOU!
GENOCIDUL ÎL SIMȚIȚI, ÎL VEDEȚI, ÎL TRĂIȚI!
Chiar credeți că veți scăpa? Că se va întâmpla ceva sau că cineva vă va salva?
CINE NU SCUTURĂ MINTEA DE GUNOIUL DEPUS ACOLO ȘI SĂ ÎNCEAPĂ SĂ O FOLOSEASCĂ, E MORT DEJA!
În ADEVĂR este PUTEREA! "
ANRITA la  http://www.pleiadianlight.net/media

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro