duminică, 17 octombrie 2021

Legatura cu Pamantul


Fundamentarea termenului înseamnă conectat la Pământ

și este unul care se întinde la numeroase culturi diferite, tradiții și practici spirituale. În timp ce acesta este asociat cu sentimente de echilibru, conexiune, centrare, scufundat, fiind ancorat în fluxul, aș dori să exploram implicațiile mai mari de ceea ce se întâmplă de fiecare dată când mergeti afară și vă relaxati în natură.

Toate speciile de pe planeta noastră sunt modelate de forțele și de prezența Pământului și cosmosului, și, ca atare, această conexiune este profund inerenta pentru a avea o stare durabilă de bunăstare. Pământul, ca un sistem organic și anorganic, este scăldat în mod constant, cu toată viața de pe planetă, in domeniul său electromagnetic foarte ordonat și coerent. Tendința naturală a unui organism este acela de a se cupla cu câmpul energetic al Pământului, și să rezoneze într-o stare de cooperare reciprocă și armonie cu mediul extern, găsirea nișei și locului lui în cadrul acestui sistem.
Ceea ce trebuie să înțelegem este că toate sistemele trebuie să depună eforturi pentru a realiza, a reveni la, sau de a menține o stare de coerență pură. În fiecare moment, dacă suntem conștienti de asta sau nu, suntem luați parte într-un proces constant în universul nostru, cuplandu-ne cu alte campuri de energie pentru a găsi un fel de echilibru în acest spațiu. Acest lucru se întâmplă peste tot, cu viața într-un ecosistem, atunci când stai în fotoliul preferat si te uiti la televizor, atunci când te joci cu animalele, sau atunci când saluți pe aproapele tău. Noi în mod constant interacționăm cu câmpurile de energie din jurul nostru, în grade diferite și cu rezultate diferite.
Mai organizate sau coerente aceste campuri de energie sunt mai eficiente daca pot fi transferate sau stimulate pentru a spori energia fiintelor. De cea mai mare importanta pentru toata viata de pe planeta noastră, câmpul Pământului are o frecventa normală joasa de ~ 7,8 Hz ( 7,8 cicluri/secunda, n.a.), cunoscuta sub numele de Rezonanta Schumann.

Acest lucru este vechea cunoaștere, care este exprimată în foarte multe culturi diferite, tradiții și practici spirituale, și totul se trage de la legătura noastră cu Pământul. Noi suntem ai acestei planete, suntem pamanteni. Apoi este important de a deveni constienti de faptul ca paradigma occidentală dominantă în lume în acest moment, este în mare parte configurata pentru a înstrăina oamenii și de a împiedica această conexiune cu Pământul. Sistemul economic este setat pentru a ține oamenii în interiorul unor generatoare de informații, în clădiri mari de piatră și metal care ne deconecteaza de Pământ. Ne înconjurăm cu mașini și tehnologie, care ne bombardează constant cu radiație electromagnetică, adică telefoane, calculatoare, televizoare, etc. Ne sunt vândute bucăți de plastic sau cauciuc de izolare, pentru a pune in picioare atunci când suntem în natură, împiedicând fluxul de energie de la Pământ sa urce în vasul nostru fizic. Procedurile de poluare ale pământului denaturează câmpul electromagnetic.

Din fericire, putem cultiva legătura noastră cu Pământul și facilita o stare mai coerenta, de a fi sănătos, prin practicarea împământării. Să detaliem mai multe metode diferite, care se pot utiliza pentru a aduce organismul uman înapoi în armonie cu câmpul energetic al Pământului:
1.     Mergeti afara

Fi în natură; du-te la un câmp, un munte, o mlaștină, un râu, un curent, o plaja, ocean. Ieși din birou, de pe canapea. Fi în prezența naturii, fi în prezența vieții.
2.     Mergi prin natura descult

Bucurați-vă de timpul petrecut in natura desculț. Specia umană a prosperat timp de mii de ani desculț, acum ne ia timp pentru a reveni la această practică în viața noastră de zi cu zi.

3.     Îmbrățișați un copac

Este știință; du-te imbratiseaza și atinge un alt organism pentru a echilibra campul tau energetic.

4.  Foloseste tehnologia impamantarii

Multe persoane și companii au dezvoltat o tehnologie prin care sa va impamantati și umple corpul cu ioni negativi. Pământul este cel mai mare donator de electroni și receptor, iar pH-ul ideal al organismului uman este alcalin la neutru. Germeni, bacterii, paraziti, virusi au o sarcină pozitivă și prosperă într-un mediu acid. Folosind electrozi de împământare ajută la creșterea electro-negativitătii organismului uman, făcând mediul intern mai alcalin, care este recunoscut ca fiind critic pentru un sistem imunitar sănătos.
5.     Utilizati vizualizarea

Ca ființe conștiente, putem modifica și reglementa câmpul de energie prin emoțiile noastre în schimbare, și cum alegem să simtim. Vizualizarea este o practică veche, care este incredibil de eficienta și se poate face în orice moment, indiferent unde vă aflați. Mai jos sunt câteva tehnici care sunt destul de eficiente.

6.    Coarda impamantarii

Vizualizeaza, vezi, simti, sau pur și simplu fi conștient de centrul Pământului și energia liberă pe care o emite. Cu mintea și inima ta, ajungi jos în miezul lui, și trage în sus impulsuri, prin răsucirea coarzii de energie din adâncurile pământului. Agata aceasta coarda pe chakra rădăcină, sau chakra sacrala, și simte legătura imediată între tine și Pământ ca si cum energia curge prin tine. Poti deveni conștient de un sentiment de scufundare, o înăsprire și flexare a mușchilor perineului și în vintre in zona sacrala. În schimb, ai posibilitatea să flexezi, de asemenea, acesti mușchi și să te concentrezi pe trimiterea corzii jos in Pamant. Practica și repeta acest proces ori de câte ori ai nevoie. Experimenteaza cu corzi de diferite culori și grosimi, și vei experimenta o varietate incredibil de largă de senzații, care se vor insufla în tine.

7.    Meditatia copacului

Vizualizeaza, vezi, simți sau pur și simplu fi conștient de corpul tau, că devine un copac. Simțiți-vă picioarele cum cresc ca niste rădăcini care se scufunda în jos, în pământ și va ancoreaza in sol. Simțiți-vă picioarele și coapsele cum devin din lemn, precum și, ca radacinile care cresc de la sol încercuiesc și se împletesc în jurul picioarelor tale, și continuă să se răspândească pe corpul tau. Simțiți-vă îndreptarea coloanei vertebrale cum devine un trunchi, simțiți energia în creștere de la Pământ până în stomac, în inima ta, în capul tău. Simte cum brațele tale devin ramuri care cresc, se întind, și ajung pana la cer, bea din lumina soarelui și se modifica aceasta în energie. Simțiți-vă coroana deschisă ca se umple cu lumina, care apoi curge în jos, în rădăcinile tale și în Pământ.

8.    Meditatia muntelui

Vizualizeaza, vezi, simti, sau pur și simplu fi conștient de corpul tau sa devina un munte, transforma-te în piatră. Vezi doar vârful munților, rădăcinile lor se ancoreaza adânc în pământ. Simțiți-vă picioarele și partea inferioară a corpului ancorate în roca de la bază și piatra de pe Pamant, te inunda sentimentele de pace și calm, care vin cu aceasta forma. Deveniți baza muntelui si apoi creșteti în sus pana ajungeti în cer. Simțiți-vă coroana ca partea de sus a muntelui, în care Pământul și cerul se întâlnesc și se amestecă ; conectarea acestor două aspecte opuse, care sunt în echilibru perpetuu.
Avem capacitatea de a reglementa și a schimba starea noastra de a fi. În timp ce, într-adevăr, suntem un produs al mediului nostru, în mod constant în prezența altor forțe și influențe externe, avem întotdeauna o alegere de facut cu privire la modul în care să simtim și modul în care sa răspundem stimulilor externi. Avem posibilitatea de a schimba mediul nostru extern și intern pentru a intra într-o stare de mare armonie și coerență. Vă invit să utilizati informațiile și tehnicile de mai sus pentru a crește coerența dvs., a va ridica vibratia, să vă luati puterea înapoi pentru a produce schimbarile din univers pe care doriți să le vedeți.
                                                                                         articol de Adam Lanka

    Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro