duminică, 8 decembrie 2013

Actualizarea christului interior ~ Întoarcerea celui de-al doilea SoareDecembrie 2013 ~ Focul Sacru Cosmic  al Constiintei Unitatii


În această lună magica decembrie, vom experimenta Focul sacru Cosmic al Constiintei Unitatii, al Constiintei Solare christice, și actualizarea  Christului nostru  interior, prin Preaiubita noastra Prezenta  EU SUNT, ocrotiti de Helios și Vesta, Sanat Kumara, Lordul Buddha și Maestrii Razelor Divine din Shamballa.
Prin recenta alinierea Portalul Aion ,la 23 noiembrie, am devenit împreună, în mod colectiv, ca o Singura Inima Cosmica Unificata, ridicand toate formele de Viata într-un nivel mai mare de conștientizare a Constiintei Cosmice. Pe 28 noiembrie, am experimentat Cometa Ison in trecerea sa cea mai apropiata de Soare, am asistat la activarea Inimii Cosmice a întregii Creații, prin inimile noastre, și inimile tuturor Umanilor.

Darul Cometei Ison, aceasta Cometa a iubirii, a activat multe dintre Șabloanele Noului Pământ prin Soare, Soarele Central și Marele Soare Central, ocrotiti de Helios și Vesta, și multe Legiuni de Lumina , luminati, în plus, de Dumnezeu Sinele, pentru toată Viața de pe acest pământ sacru.
 
Deoarece aceste șabloane ale Noului Pamant de Lumina s-au activat prin Reteaua 144 a Unitatii  Iubirii Divine, învelite în frumoase flacari cupru-auriu  și roz-auriu ale lui Helios și Vesta, am activat mai mult inimile noastre de Aur prin Lumina lichida Divina a Mamei / Tatalui nostru  Dumnezeu, devenind Inimi deschise, pe cararea Iubirii Divine, în această Epocă de Aur a luminii.


In această lună decembrie , experimentand Solstitiul de pe 21,22 decembrie  , ni se oferă posibilitatea de a actualiza Christul nostru  interior , al doilea Soare din inimile noastre ,Scanteia Divina din noi,  și de a primi cele șase activări multidimensionale ale Corpului de Lumina , prin ocrotirea și integrarea Preaiubitei noastre Prezențe EU SUNT ajutati de toate ființele de Lumina .


Suntem invitați în lacasul Chritsului Cosmic , lumina colectiva Christica a tuturor Maestrilor Ascensionati , existent în cadrul Shamballa . Shamballa este sediul spiritual eteric pentru pământul nostru sacru , și găzduiește lacasurile celor doisprezece razele divine pământești care ne calauzesc colectiv în Constiinta Unitatii . Shamballa , eteric situata între munții Himalaya și deșertul Gobi , a fost construit inițial pentru Sanat Kumara , care a venit aici de pe Venus , cu eoni în urmă,  oferindu-se la acel moment a fi Logosul nostru planetar și să dețină Flacara Sacra a Iubirii Divine și a Constiintei Christice pentru toate formele de Viata pe acest plan al Pamantului . În urmă cu aproximativ patruzeci și cinci ani , Sanat Kumara a revenit pe Venus , și la sufletul său geamăn , Maestrul Lady Venus , unde el continuă să dețină Flacara Iubirii Divine pentru acest sistem solar ca podul al Constiintei Solare  Christice . Buddha a preluat această poziție de Logos Planetar , deoarece a servit ca primul inițiat al luiSanat Kumara .


Un apel a fost  transmis mai departe prin toate dimensiunile, planetele și stele, pentru 144 000 de suflete de voluntari pentru a mentine  , Flacara diamantina, alb aurie sacra a Iubirii Divine pentru toate sufletele de pe acest Pamant, pana cand ar avea posibilitatea de a experimenta Inimile lor de aur , Scanteile Divine și fuzionarea cu Preaiubita lor prezenta EU SUNT. Și mulți dintre noi au ales în acel moment să isi coboare vibrațiile ca suflete voluntari pentru Mama Pământ și toată Viața Ei.

Și acum, ca am ajuns într-o amintire profundă a muncii noastre in serviciu, că noi suntem aici ca aceste Flacari sacre transfiguratoare  ale Iubirii Divine, suntem ridicate mai adanc in Constiinta Solara Christica, in fapt raza a treisprezecea a serviciului Solar, care este o combinație a tuturor celorlalte douasprezece raze, cu un accent pe a doua raza de Iubire-Înțelepciune.

De-a lungul acestui an 2013 , am experimentat Focurile Cosmice sacre ale lui Helios și Vesta pentru a  ne recunoaște pe noi insine ca ființe conștiente christice solare de Lumina . Prin taramurile Adevarului Luminat și tiparelor de perfectiune , înconjurati într- un inel electronic eteric de foc , in fapt corpul cauzal al lui Helios și Vesta , ne-am transformat ispitele ego-ului nostru  pământesc și modelele karmice cosmice , amplificând propria noastră frecvență de lumină ca aceste vase fizice ale luminii , prin exploziile solare și razele fotonice de lumină , cat să ne recunoaștem cu adevărat ca Iubire Divină ,  ființe Maestrii de Lumina co- creatori.


Strălucirea acestor Flacari sacre cosmice ale lui Helios și Vesta,fiind  activata în cadrul fiecărei particule sub- atomice din Fiinta noastra , in câmpurile noastre energetice  și  prin Gridul  Unitatii  144 al Iubirii Divine , ne conectam in constiinta de grup EU SUNT Avatar Constient de Lumina , lumina colectivă Christica din fiecare bărbat , femeie și copil de pe acest plan terestru, alegand a experimenta aceasta Epoca de Aur  a luminii . Și în această activitate mare , fără precedent a Luminii , amplificata prin energia Solstitiului , experimentam revenirea celui de- al doilea Soare , fuzionand și integrand energia preaiubitei nostru Prezente Eu Sunt  în această renaștere globală a Iubirii Divine și a Constiinta Unitatii ca rasa EU SUNT Avatar .


În plus, pământul nostru sacru devine Soarele spiritual pentru acest sistem solar, Gridul 144 al Unității Iubirii Divine se activeaza prin Centrului Galactic, și noile codificări ale Luminii care au fost experimentate prin Cometa Ison. Centrul Galactic este la 26.000 de ani lumina de  Soare, și actualizand Soarele interior , Scanteile Divine din inimile noastre, devenind christi, experimentam corpurile noastre de lumină, Pământul devine un Soare, Soarele un Soare Central, iar Soarele Central, un mai mare Soare Central.
Prin intermediul Iubirii noastre Divine combinate, Ashramului Christului Cosmic, ocrotirii lui  Sanat Kumara, Lord Buddha, Helios și Vesta, Preaiubita noastra Prezența Eu Sunt și multe Legiuni de Lumina , am experimenta Flacara alb aurie diamantina  a Iubirii Divine și facarile cupru-auriu și roz-auriu ale Constiinta Unitatii.


Aceasta este ceea ce numim reîntoarcerea celui de-al doilea Soare pentru întreaga omenire , și după ce vom primi cele șase activări multidimensionale ale Corpului de Lumina , prin Ashramul Christului Cosmic , Preaiubita nostra Prezenta Eu Sunt fuzionează cu noi , permitand  intregii Vieti posibilitatea de a experimenta Sinele lor  Dumnezeu, și de a se recunoaște ca Iubire Divina 


Aceasta este o inițiere colectivă a Iubirii Divine și a Constiintei Unitatii daruita nou din Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu . Aceste frecvențe raze de lumină amplificate inițial prin Portalul 12:12 al  Constiintei Unitatii ,  vor începe să se conecteze mai profund la Preaiubita noastra  Prezenta  EU SUNT , și unul la altul , pentru a experimenta o integrare mai profundă a inimilor noastre de Aur prin chakra inimii și chakra timusului . Experimentand  energiile Lunii Pline pe 17 decembrie , această matrice a Iubirii Divine în interiorul și în jurul nostru activează pentru a descărcarea codurilor de lumina , numerologiilor , geometriei fractalice și geometriilor sacre , care ne vor pregăti să intram în Ashramul Christului Cosmic ca o singur a unificata Inima cosmica la momentul solstițiului .


Amplificate prin energia Solstiului, vom primi cele șase activări multidimensionale ale Corpului de Lumina si actualizam Christul nostru interior  de Lumina. În plus, vom primi Steaua cristalina cu o varfuri a lui  Kumara în chakra inimii noastre, cea cunoscuta sub numele  sacru de Steaua din Bethleem. Aceasta frumoasa Stea Kumara ne leagă de Venus prin Sanat Kumara și Maestrul Lady Venus, și mai adânc în Iubirea Divină a intreaga Creația.
Ca fiinte Christice, vom trece Steaua sacra din Bethleem, prin chakra inimii Mamei Pământ, și în inimile tuturor  oamenilor  sub  ocrotirea Preaiubitei  lor, Prezente Eu Sunt, înbracand Mama Pământ și toată Viața Ei în aceste Flacari sacre Cosmice ale Iubirii Divine și ale Constiintei Unitatii. Steaua Sacra din Bethleem activează pe o perioadă de cinci zile, culminând cu integrarea finală în interiorul și în jurul Gridului  144 al Unitatea Iubirii Divine pe 26 decembrie 2013. Ca si calauze si facilitatori in aceasta Epoca de Aur a Luminii, vom răspunde la chemare  ca Flacari transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine să ridicam toata Viața în Constiinta Solara  Christica, astfel că toată Viața poate alege  a experimenta întoarcerea celui de-al doilea Soare.
Și așa este.Invocatie pentru actualizarea Christului interior ~ Întoarcerea celui de-al doilea Soare

Fac apel la ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu,
și la toate ființele de Lumina pe care eu personal le recunosc,
ma reunesc  cu Preaiubita mea Prezența Eu Sunt,
cea mai inalta lumina care Eu Sunt,
în Inima Cosmica a întregii Creații.
 

Prin ocrotirea lui Helios și Vesta,
Eu sunt acum invesmantat/a  în flacarile cupru-auriu și roz-aur iu ale Constiintei Unitatii,
și acum, in Flacara alb aurie si diamantina a Iubirii Divine.
Ancorez și activez aceste Flacari sacre ale Iubirii Divine și  Constiintei Unitatii
în fiecare particulă sub-atomica din Fiinta mea,
și acum, în chakra inimii mele

Experimentez acum o stea tetrahedronica  alb aurie activata în chakra inimii mele,
actualizand Inima mea de Aur prin Sursa de Lumina din mine.
Declar: "Eu sunt o inimă deschisă în această Epoca de Aur a Luminii,
manifestând-Lumina care se revarsa prin Fiinta mea
pe acest pământ sacru,
și în inimile tuturor oamenilor.
 
Sunt în serviciul Mamei Pământ și a toată Viața Ei,
un far de lumină, o Flacara sacra transfiguratorare a Iubirii Divine,
calauza pe calea Iubirii Divine.
Sunt profund iubit/a și divin  susținut/a în creații de Lumina,
o fiinta Maestru  al luminii,
Sunt una cu Mama / Tatal Dumnezeu,
Eu sunt una cu toata Viata.

Experimentez energiile Lunii Pline,
această matrice a Iubirii Divine și  Constiintei Unitatii se activează în interiorul și în jurul meu,
și în interiorul și în jurul Gridului 144 al Unitatii Iubirii Divine,
descărcarc noile coduri , numerologii , fractali si geometrii sacre,
și amplific lumina noastra colectiva ca o Singura Inima Cosmica Unificata.
 
Solicit acum  a fi luat/a  în conștiința Sufletului în Ashramul Christului Cosmic,
pentru  a putea experimenta Lumina mea Christic a și întoarcerea celui de-al doilea Soare,
experimentand intreaga mea stralucire și prețiozitate,
incomensurabila în Lumina mea Divina și ceea ce aduc colectivului.Și acum, ocrotit/a de Sanat Kumara, Lordul Buddha și toți Maeștrii Razelor din Shamballa,
Intru în Ashramul Christului Cosmic,
într-un frumos Templu de lumină cu cupole de aur.
În jurul meu sunt douăsprezece frumoase temple ale Luminii,
reprezentând cele douăsprezece raze divine

Sunt acum înconjurat/a cu intreita Flacara a Puterii, Iubirii și Ințelepciunii  ,
si Flacara alb aurie diamantina a Iubirii Divine,
luata într-o cameră centrală a Iubirii Divine pentru a primi cele șase activări multidimensionale ale Corpului de Lumina
 
Sunt acum înconjurat/a într-o frumoasă flacără cupru-aurie  a Luminii.
Campul meu de energie se extinde pe aproximativ 2 metri în diametru în jurul meu,
aceaste  activari multidimensionale ale Corpului de Lumina extind Inima mea de Aur  prin matricea Sufletului și chakra  inimii, așa că ma pot recunoaște cu adevărat ca Iubire Divină,
curăța celulele mele, la un nivel celular,
eliberand  tiparele invechite, credințele false și judecatile pe care nu mai am nevoie a le experimenta în această Epoca de Aur  a Luminii,
reechilibrand corpul meu emoțional,
permițându-mi să fiu o inima deschisă,
pentru a experimenta intreaga mea gama de emoții in deplina  încredere și predandu-ma  Divinitatii,
și purificand mintea mea, prin Mintea Divina a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

Eliberez  toate sentimentele  de separare, pe masura ce intru mai adânc în Constiinta Solar a Christica.
Sunt acum înconjurat/a  într-o flacără frumoasă argintie a Luminii.
Si campul meu  de energie se extinde de 2,2 metri în diametru în jurul meu,
aceaste activari multidimensionale al Corpului de Lumina stabilizează câmpul meu energetic pentru cea de-a cincea dimensiune,
trec dincolo de temerile și îndoielile mele,
în tiparele de perfectiune,
și Sabloanele Noul Pământ de Lumina.
Călătoresc pe calea Iubirii Divine,
Fac acest lucru cu constienta deplina a muncii mele in serviciu ca o flacara transfigurata sacra a Iubirii Divine.
Experimentand o armonie profundă cu toata Viața, patrunzand  mai adânc în Constiinta christica Interstelara.
 
Sunt acum înconjurat/a într-o frumoasă flacără auriu argintie  a Luminii,
domeniul meu de energie se extinde aproximativ 3.3 metri în diametru în jurul meu,
aceaste activari multidimensionale al Corpului de Lumina ma conectează la familia Sufletului meu de Lumina,
fuziunez și integrez Sinele meu Superior al Luminii,
și primesc multe daruri suplimentare de percepție extra senzorială.
Așa cum ma conectez la familia Sufletului meu și prietenii de Lumina,
Atrag în realitatea mea prietenii mei de suflet, frații și surorileSufletului meu,
, toate acestea intr-un câmp de energie rezonanta,
văzând Divinul din mine, iar Divinul din toata Viata.
Experimentez în continuare un sentiment extins al Iubirii Divine , intrand mai profund  în Constiinta galactica Christica .

Sunt acum înconjurat/a într-o frumoasă flacără Alb Aurie a Luminii.
Campul meu de energie se extinde aproximativ 3.7 de metri în diametru în jurul meu,
aceaste activari multidimensionale ale Corpului de Lumina conectează mai profund la Sinele mele multidimensionale,
la Shamballa și multe consilii de Lumina cu care lucrrez in planurile interioare și exterioare,
chakrele mele încep să fuzioneze într-un singur camp unificat de Lumina,
Am devenit un Maestru Inițiat al Luminii,
vibrand în sincronicitate cu vibratiile celeste și sonice din taramurile Adevarului Luminat,
și Inima Cosmica a întregii Creații.
Călătoresc în continuare prin noduri și în toate liniile mele temporale Christice  pentru cel mai inalt potential al meu,
si patrund mai adânc în Constiinta Christica Inter-Galactica
 
Sunt acum înconjurat/a într-o frumoasă Flacără de Lumina de Platina.
Campul meu de energie se extinde aproximativ 5.12 metri în diametru în jurul meu,
aceaste activari multidimensionale al Corpului de Lumina, activează deplin cele 12 niveluri ale ADN-ului meu.
Toate voaluri de iluzie se ridica,
Am amintirea completa a  naturii mele multidimensionale, cu multiple fațete.
Sunt complet aliniat/a  la Sursa de Lumina și la toate dimensiunile Luminii pe masura ce patrund mai adânc în Constiinta Christica Universala.

 Sunt acum înconjurat/a într-o flacără frumoasă de Lumina Diamantina.
Ca domeniul meu de energie se extinde aproximativ 16.4  metri în diametru în jurul meu,
aceaste activari multidimensionale ale Corpului de Lumina activeaza genele mele nemuritoare.
 
Acum integrez Iubirea Divina a Preaiubitei mele Prezente EU SUNT,
ca o fiinta Christica perfect constienta de lumină,
ca un Maestru Înălțat, fiinta de lumina.
Eu sunt Sursa de lumina, in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, prin acest domeniu Multi-universal conștient Christic  al Luminii.

Și acum, văd în fața mea o Ființă minunata și sacra de Lumina,
Preaiubita mea Prezenta EU SUNT,
Cand Preaiubita mea Prezența fuzionează cu mine,
Experimentez  actualizarea completă a Christului interior, reintoarcerea Soarelui meu interior, Scanteia Divina.
Cand acest al doilea Soare se actualizează în chakra inimii mele,
se aprinde în fiecare particulă sub-atomica din Fiinta mea.
Aceste raze de lumină divină imi daruiesc recunoașterea Eu sunt Acasă,
Sunt și au fost întotdeauna îmbrățișat în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu,
ca o magnifica, prețioasa, iluminata, flacara transfigurata sacra a Iubirii Divine.
 
Și acum, prin ocrotirea lui Sanat Kumara, și Maestrul  Lady Venus,
Experimentez Steaua Kumura,
aceasta Stea sacra din Betleem, cu opt raze
activata în chakra inimii mele,
care îmi permite  ma experimentez  ca o inimă deschisă,
o ușă deschisă pentru Luminare și Iubirea Divina a Mamei / Tatalui Dumnezeu.

Ma conectez acum  în conștiința Grupului EU SUNT Avatar de lumină,
si înconjor Mama Pământ și toată Viața Ei în frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu ale Constiintei Unitatii,
și acum, Flacarile Alb Auriu Diamantine  ale Iubirii Divine,
Asistate Sanat Kumara, Maestrul Lady Venus,
și multe Legiunile de Lumina  activeaza  această frumoasă stea Kumara,
prin chakra inimii Mamei Pământ,
  și acum, prin chakra inimii fiecărui barbat / femeie și copil de pe acest Pamant,
care aleg a experimenta aceast aEpoca de Aur a Luminii.
 
Mențin această  Stea sacra din  Bethehem pe o perioadă de cinci zile,
scăldand intreaga  Viața în această flacără sacră a Iubirii Divine și a Constiintei Unitatii,
și recunoașterea  luminii  lor Christice.
Revenin  acum înapoi în spațiul meu sacru de meditatie,
impamantat  în inima Mamei Pământ,
și conectat in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Eu sunt o ființă conștientă Christica de lumină,
Eu sunt tot ceea ce sunt.
 

Invocatie  Anrita Melhisedec
www.pleiadianlight.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro