sâmbătă, 21 decembrie 2013

Reintoarcerea la Inocenta 21.12.201321.12.2013


„După activarea cu succes a portalului Aion, este timpul din nou de acţiune! Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari si mici, individual si cupluri, în momentul solstiţiului din 21 decembrie, pentru a trăi experienţa intoarcerii la Inocenţă. Mulți dintre noi se vor aduna si se vor deschide la cel mai adânc aspect al Fiinţei noastre, Sufletul innocent.

Experienţa noastră interioară va sprijini planul de eliberare planetară, astfel încât să se manifeste cât mai curând posibil, cat mai non-violent si mai bine posibil. Putem să o facem! Este nevoie de a se face cunoscut pretutindeni! Avem nevoie de a ajunge la cat mai multe persoane, astfel incât să poată fi atinsă masa critică de oameni care fac acest lucru cu adevărat. Vă rugăm să postaţi pe site-uri web si blog-uri. Dacă stiţi o sursă media alternativă, puteţi să le trimiteţi lor. Puteţi crea un grup pe Facebook pentru grupul vostru local făcând acest lucru în partea voastră de lume. Puteţi crea un filmuleţ video despre aceasta si să il postaţi pe Youtube.
Momentul solstiţiului din 21 decembrie va fi un punct culminant al unui mini portal care se va deschide la sfârsitul Ferestrei de Oportunitate octombrie-decembrie. Acest mini portal va fi o fereastră multidimensională pentru a ancora mai departe si a impământa energiile portalului Aion si a ne pregăti pentru activarea unui foarte important portal care se va deschide in aprilie 2014. [dacă solstiţiul ar fi inainte de Eveniment ar fi trebuit să spună că ne pregătim mai intâi pentru acesta in actuala fereastră de oportunitate, sau poate că Evenimentul este inainte de solstiţiu; n.t.]
Mini portalul se deschide cu Luna Plină din 17 decembrie, si va avea punctul culminant cu activarea Reintoarcerii la Inocenţă din 21 decembrie si se va incheia cu 25 decembrie.
Astrograma heliocentrică pentru activarea Reintoarcerii la Inocenţă arată un mare trigon a lui Jupiter, Saturn si Chiron (impreună cu Juno), vindecând o mare cuadratură a lui Venus, Vesta, Mercur si Juno. Asta inseamnă că timpul când vindecarea tuturor tensiunilor din principiul feminin colectiv este in sfârsit posibil, conducându-ne la reintoarcerea inocenţei:
Când suntem in contact cu prezenţa Sufletului nostru inocent, suntem inaccesibili cabalilor si manipularilor lor. Când o masă critică de oameni trăieşte această inocenţă, nu există intoarcere. Va cauza dezintegrarea sistemului karmic de control al archonilor [nu sunt de acord; dupa părerea mea Consiliul Karmic si respectiv Domnii Karmei sunt in controlul karmei, nu forţele negative. Karma nu este insa nici ceva negativ nici pozitiv;n.t.] lipsele, vinovăţia si va deschide constiinţa noastră colectivă pentru sosirea realităţii miraculoase. Realitatea miraculoasă este viitorul destin a planetei noastre si viitorul evoluţiei totalităţii universului nostru, când vom converge in Unul.
Am fost programaţi de archoni in Atlantida pentru a nu mai crede in povesti si să credem in realitatea pe care ei au creat-o pentru noi. Dar noi nu trebuie să mai jucăm după regulile lor. Este timpul să ne trezim si să incepem să creăm realitatea pe care o merităm. Cand ai un contact puternic cu inocenţa ta interioară, nu ai nevoie sa te lupţi pentru supravieţuire sau să urmezi orice alt aspect al programării [forţelor intunericului]. Poţi iesi din joc si să manifesti orice ai nevoie prin manifestare magnetică [legea atracţiei; n.t.] exprimându-te ca suflet si urmându-ţi misiunea divină care te ajută să contribui la eliberarea planetară.
Vom avea activarea noastră principală la Glastonbury in Anglia [chakra inimii a planetei Pământ; n.t.]. Glastonbury este unul din cele mai puternice vortexuri ale [energiei] Zeiţei pe planetă si locul perfect pentru a ancora activarea Reintoarcerii la Inocenţă. Sunteţi bineveniţi să vă alăturaţi nouă:
Chiar dacă nu puteţi să vă alăturaţi nouă la Glastonbury, puteţi face această activare in grupul vostru sau chiar singuri, oriunde vă aflati in lume. Vom face toţi această activare in acelasi timp, la momentul solstiţiului, care este in 21 decembrie la 17:11 UT/GMT. Asta inseamnă ora 18:11 in Europa centrală, 12:11 pm EST la New York, 11:11 am CST la Chicago, 10:11 am MST la Phoenix si 9:11 am PST la LA. [19:11 in Romania.
 Ora exactă a solstiţiului este 19:12 in România]
Instrucţiuni:
1. Dedică 21 decembrie conectării cu inocenţa interioară. Citeste o poveste. Joacă-te cu copilul. Priveste răsăritul soarelui. Miroase florile. Zâmbeste.
2. Cu câteva minute inainte de solstiţiu fă-te confortabil, inchide ochii si relaxează-te urmărindu-ţi respiraţia.
3. Cu fiecare expiraţie, radiază prin chakra inimii inocenţa interioară in jurul tău si continuă să faci asta pentru 5 până la 30 minute."Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro