sâmbătă, 7 decembrie 2013

IMPULSUL PLEIADIAN

 Deoarece consider ca multi dintre noi au nevoie de bucurie si sutinere pentru a continua sa fie si sa emita lumina christica, redau mai jos un mesaj channeling minunat, din zona noastra carpatica :

"Începând cu sfârșitul anilor 70, sistemul solar a intrat în primul strat al centurii fotonice, ceea ce a reprezentat intrarea noastră (omenirea) în sfera de influență a unei mari familii de civilizații din această zonă galactică. Mai exact, este vorba de o confederație care cuprinde peste 3000 de planete locuite de entități inteligente de tip umanoid. Mai este cunoscută ca și Confederația pleiadiană, deoarece aceștia (urmașii lyranilor) sunt cei care o coordonează, fiind de altfel și cei mai evoluați din punct de vedere spiritual și tehnologic. Deși este vorba de o confederație nu foarte mare (la nivel galactic sunt confederații formate chiar din sute de mii de lumi), pleiadienii sunt printre puținele civilizații care sunt capabile să construiască nave de tip planetoid (de dimensiuni planetare) și care pot adăposti milioane de entități. De asemenea, pleiadienii au capacitatea de a transforma planete aparent moarte în planete cu biosistem divers (capacitate de terraformare).
Cele peste trei mii de planete ale confederației pleiadiene sunt conectate între ele, atât prin intermediul unor rețele energetice naturale (centuri fotonice) cât și artificiale. Grila energetică artificială este asigurată de o uriașă rețea de sateliți, care au rolul de protecție, reglaj energetic, coordonare, monitorizare. Toate aceste planete sunt situate pe un diametru (sferic) de până la 700 ani lumină distanță.
Datorită faptului că suntem în relativa lor apropiere (și a intrării planetei noastre în centura fotonică) s-a realizat o conexiune cu grila energetică a celor peste 3000 de planete. Acest lucru a determinat o anumită deschidere la nivel vibrațional, astfel că planeta noastră a intrat în sfera lor de influență. Ba mai mult, în curând (poate sub 100 de ani) se va realiza contactul direct, oficial, la nivel de mase. Până atunci se va lucra intens pentru pregătirea contactului, deci se vor avea în vedere câțiva pași premergători. Vor fi inițiate o serie protocoale de contact și colaborare, pentru ca impactul psihologic și cultural să fie cât mai mic.
În acest sens, confederația pleiadiană lucrează prin intermediul a trei pârghii:
1. Au plasat o rețea de sateliți în jurul planetei noastre, pentru a monitoriza schimbările vibraționale, schimbările la nivel social și chiar personal.
2. Au fost trimise mai multe entități să se întrupeze pe Terra, cu scopul de a ajuta omenirea să evolueze mai rapid.
3. Au fost create baze subterane (fizice) în diverse locuri din lume pentru a ne studia mai bine și pentru a se adapta mai ușor la vibrațiile terestre. Pot spune că Europa are trei astfel de baze, dintre care una este undeva în arcul carpatic.
.....
Voi relata mai jos dialogul avut cu una din entitățile pleiadiene cu care sunt în contact, pe nume Oryen.
....
Oryen: Mă numesc Oryen! Sunt din sistemul Alyhon, parte a marii confederații pleiadiene. Acest mesaj este pentru toți cei care simțiți că nu faceți parte din această lume, pentru toți cei care își simt sufletul străin de această planetă, pentru toți cei care se simt trădați sau aruncați într-o lume întunecată. Nu sunteți singuri! Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată singuri, cu toate că poate nu simțiți acest lucru!
Știm că aveți amintiri despre lumi minunate, cu ființe minunate, cu locuri minunate, unde întunericul din oameni a fost demult îndepărtat, unde pacea, lumina, armonia, prosperitatea, iubirea și frumusețea sunt omniprezente. Poate că v-a trecut prin minte că viața voastră e așa din cauză că aveți o karmă negativă, sau poate că v-ați gândit la multe alte lucruri. Răspunsul este altul: voi sunteți cei care ați răspuns apelului disperat făcut de entitățile acestei planete; ați răspuns cu toții durerii acestor oameni! Ați venit aici să aduceți pacea, lumina, armonia! V-ați trezit apoi într-o lume greu încercată; v-ați trezit pe o planetă în care domnește dezordinea, necinstea, suferința, într-o lume în care rațiunea și simțirea sunt într-un conflict perpetuu.
Este vremea trezirii voastre, dragi pleiadieni! Este vremea să vă aduceți aminte cine sunteți! Este vremea să ieșiți din coconul vostru! A venit vremea să vă descătușați puterea! Puterea este în voi, în inima, mintea și spiritul vostru! Fiecare dintre voi are comori uriașe în interior! Descătușați-vă puterile! Folosiți-le cu înțelepciune și iubire; întâi pentru voi și apoi pentru cei din jurul vostru! Nu judecați familiile în care v-ați născut, nu judecați țara în care v-ați născut, nu judecați oamenii din jurul vostru, nu judecați pe nimeni și nimic! Voi ați ales toate acestea! Ei sunt instrumentele trezirii voastre!
Încetați să mai să vă mai plângeți de condițiile materiale precare, încetați să vă mai plângeți de singurătate și de incertitudine! Ați lăsat în urma voastră lumi cum nici în cele mai frumoase povești ale oamenilor nu puteți găsi. Știm că vă este dor de familiile voastre stelare, știm că sufletul vostru tânjește după lumile voastre, după iubirile voastre pure din alte lumi! Știm că nu vă este ușor!
A venit vremea să vă conștientizați misiunea planetară! Acum e vremea împuternicirii voastre! Rupeți toate barierele care vă înlănțuiesc în materie și dualitate! Aveți puterea de a face acest lucru! Totul se află în voi!
În spiritul vostru se află toate comorile adunate cu trudă în mii și mii de întrupări din întreaga Confederație. Cereți cu toată forța spiritului vostru aceste puteri și ele vor ieși la suprafață! Cereți-vă dreptul divin și acesta nu va întârzia să apară! Cereți spiritului vostru să-și manifeste adevărata putere și acesta o va face! Scoateți la suprafață lumina din inima voastră și ea va alchimiza totul în jurul vostru; va aduce lumina în cele mai întunecate unghere ale sufletului uman.
Ați coborât pe acest pământ cu un plan măreț! Ați știut că sunteți speciali încă din primii ani ai copilăriei! Ați simțit-o atunci când priveați cerul înstelat iar sufletul vostru suspina după un dor nestins! Ați știut-o atunci când citeați poveștile copilăriei și ceva din interiorul vostru vă șoptea că poate nu sunt povești. Ați simțit că voi ați trăit chiar mai frumos și mai măreț decât orice poveste citită.
Mesajul nostru este pentru toți cei care acum vă simțiți părăsiți de familia voastră stelară! Știați cu toții care vor fi condițiile pe această planetă! Știați care este gradul de evoluție spirituală al acestor oameni și că ei vă pot trata precum un organism tratează un agent patogen, și anume prin izolare și apoi distrugere. Cu toate acestea v-ați spus că dacă unul din zece își poate descătușa lumina din suflet atunci sacrificiul celorlalți nu va fi în zadar.
Vă spun acum că nimeni nu va fi lăsat de izbeliște! Nimeni nu va fi lăsat în suferință, singurătate, sărăcie și amărăciune! Nu va mai dura mult până când viața voastră va cunoaște schimbarea! Pentru totdeauna! În curând, vom face primii pași în viața voastră!"
preluare remer ra

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro